Blogg listad på Bloggtoppen.se

En annan vy av Sverige

Denna blogg startades som den vattendroppen som precis rann ur det överfulla glaset. Vattendroppen var dock ej fylld av vanligt dricksvatten må Ni tro utan snarare likt en unken doft av stank letade den sig ner i jorden för att till slut samla kraft och växa likt en befrielsens växt beredd att förmedla en ocensurerad bild.

Stanken som rinner över bägaren stavas Politiskt Korrekthet som har förpassat Sverige till en skendemokrati. I denna skendemokrati blir det sanna till det falska och det falska blir med mediatrummornas hjälp till sanningar.

Det har sagts att den bästa diktatur är den då medborgarna uppfattar sig själva som boendes i en demokrati. Under förespegling av yttrandefrihet så förtrycks oliktänkande i en sådan utsträckning att det snart nog är rasistiskt att i Sverige säga. "Jag är Svensk" - och mitt land är Svenskarnas land.

Den här bloggen är till för att Svenskarna ska vakna upp ur sin dvala och ta till orda.

Ta till orda för Sverige och Svenskarna.

Kommentarer
Postat av: Cavatus

Välkommen ut på banan! Började själv blogga när jag insåg falsariet. Hade så mycket ilska som måste ut. Kan du lägga upp en permanent länk till:www.korta.nu/flygbladVi måste fortsätta att sprida information bland svenskarna att det finns ocensurerade nyheter att tillgå i Sverige.

2010-04-12 @ 22:14:56
URL: http://aktualia.wordpress.com
Postat av: Ceasar

Tjena Cavatus,Flygbladen är vi snart Svensk mästare i att sätta upp!Länken klar!

2010-04-12 @ 23:21:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0