Blogg listad på Bloggtoppen.se

Hur skaffar jag mig ett alibi?

I debatten kring Asyl och Invandringspolitik gäller det att tassa fram med ngn form av mild kritik oavsett om det handlar om förövare som har lemlästat barn eller kvinnor eller om kritiken riktas mot att terrorister får fri lejd i Sverige pga att vi tillåter semesterresor för flyktingar tillbaka till samma land det sa att de flydde ifrån.

Eller att man påtalar att de sk ensamkommande flyktingbarn ser aningen gamla ut.. listan kan göras hur lång som helst.

Om man säger att världens högsta bistånd i kombination med Europarekord i asylinvandring känns lite tveksam, så kommer anklagelserna hagla.

Om du dessutom organiserar andra som också råkar tycka att det har gått alldeles för långt. Då är du organiserad rasist och de upplysta kan definitivt känna marken gunga av den nazistiska rörelsens marsch.

Eller?

Nja detta scenario inträffar inte för alla..

De som har tillräckligt starkt alibi kan sitta ohotade från rasist anklagelsen.
Hur ser då ett riktigt starkt alibi ut?

1. Mörk helst bör du vara Negroid (alltså svart)
2. Invandrad med lätt brytning som anger din strävan att behärska språket men ändå inte för mkt det är ju viktigt att ditt åsiktsalibi inte ifrågasätts.
3. Kvinna


Har jag själv ngt alibi:


Medelålders,man,etnisk Svensk, dessutom vit..


Kika gärna på detta exempel i Expressen idag, skriven av en tjej i kampen mot hedersförtryck och jämför med Jimmie Åkessons artikel i höstas.


Om det inte var på allvar skulle det faktiskt vara komiskt. Det är så man måste se det ibland.

Rasist - Javisst, enligt gängse norm hos journalister så är jag rasist. Det är väl snarare ett uttryck för civilkurage nuförtiden.

/CeasarKommentarer
Postat av: Allan O Snackbar

Som vit,svensk,heterosexuell man så ska du enbart hålla käften, genusmarxisterna som har smittat ned media,våra högskolor och politiken anser sig ha funnit en sanning: det är du som vit heterosexuell man som ligger bakom allt elände i världen, skitsamma att du är svensk det är ändå på något sätt ditt fel att afrikaner togs som slavar till Amerika.Opponerar du dig mot detta faktum eller personerna som står bakom denna ideologi som de har fräckheten att kalla för vetenskap, så är du en rasist,imperialist och kvinnoförtryckare.Börja sök på google efter nationell identitet+genus, svenskhet+genus så kommer du hitta mycket intressant fakta som förklarar en hel del.

2010-04-25 @ 21:59:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0