Blogg listad på Bloggtoppen.se

Saudi Arabien hjälper Sverige med Integration

I Rinkeby skall nu snart de första spadtagen tas för att uppföra  en gigantisk moskée, sponsrad av Saudi Arabien.
Givetvis finns det då en baktanke/kravställning för hur man ska predika de medeltida lärorna till massorna.

När man tänker på Wahabismens lära av Islam så är det ju inte i första hand tolerans, integration, jämlikhet etc man tänker på. Denna förespråkar att man utgår ifrån rötterna dvs profeten Mohammed, konsekvenserna av att tillämpa seder som kanske förekom för tusentals år sedan i Sverige idag är ju så patetiskt att man häpnar! Eller borde i alla fall, vissa gillar att Sveriges väg stakas ut med en karta som är så gammal att den tydligen inte ens luktar skunk.

I Göteborg kan man också arbeta för integration, lyssna på denna politiker:

Helene Odenljung, folkpartistiskt kommunalråd från Göteborg, skriver från sitt villaområde följande på sin blogg:

"Göteborg är en segregerad stad med ett stort utanförskap. Att förbjuda, försena eller stoppa bygget av en moské stöttar inte en bättre integration. Tvärtom behöver vi fler moskéer i Göteborg.
Vi liberaler måste stå upp för individens frihet och för dennes rätt att utöva sin tro, därför hälsar vi den nya moskén välkommen! I tisdags skulle spadtaget ha tagits men är flyttat till idag torsdag. Cecilia Wigström och andra liberaler är på plats."


Jag undrar ofta hur politiker från, ja faktiskt alla riksdagspartier, tävlar om att vara mest jämställt normalt sett men när det kommer till medeltida sedvanor enligt Islam då är det dags att blunda igen!


Jag tror ärligt talat inte Svenska folket vill ge upp sin historia av kamp för att bli ett land förknippat med starka ord såsom frihet, jämlikhet etc för att ersättas av ngn medeltida tomtar och troll historia som dessutom bevisligen har en grotesk syn på kvinnor.


Det kommer alltid finnas Svenska personer som är beredda att inte bara sälja ut Sverige till utländska medeltida krafter, utan faktiskt betala för att sedvänjor vi lämnade för hundratals år sedan ska växa sig starkare i Sverige.


Det finns inte ett enda Riksdagsparti som är emot att Saudi Arabien sponsrar våra barns framtid!Ska vi som Svenskar tolerera detta?

Jag kommer aldrig ställa upp på detta dårskap!

Kommentarer
Postat av: Kristina

Håller helt med dig om allt det du säger! man blir riktigt rädd när man läser vart Sverige är på väg..

låt oss göra det vi kan för att få upp människors ögon..berätta sanningen...och hänvisa till statistik! det kommer iallafall jag göra:-)

2010-04-18 @ 12:17:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0