Blogg listad på Bloggtoppen.se

Sverige och Islamistiska terrorgrupper

I Svensk media har man gått på ordentligt under hösten i den beryktade artikeln som ledaren för Sverigedemokraterna skrev i Aftonbladet. En av de synpunkter Åkesson anförde då var att vi hade stora problem med muslimska terrororganisationer i Sverige. Mediadrevet var direkt på honom och man samlade hela den svenska proffstyckareliten för att med samstämmig turbotrut (Tack Jan Milld) basera ut sin avsky mot Åkessons påståenden.

Jag hoppas att Svensk Media lite oftare skulle försöka att förtälja sanningen, jag önskar att de skulle ge Svenska folket en möjlighet att själv se/höra vad som faktiskt sker i detta land.

Vad har hänt nu då?

Säkerhetsrådet i FN har en särskild kommitté som övervakar utvecklingen i Somalia, Monitoring Group on Somalia. Dessa konstaterar i sin rapport daterad den 10/3 nämligen att Sverige är en central plats för rekrytering, propaganda och stöd åt Islamistiska terrorgrupper. Detta borde (eller så har jag fel) vara en rätt bekymmersam sits inte bara för de som skulle krossa Åkesson´s påstådda rasistiska uttalanden, utan kanske framförallt för att Sverige toppar ligan av industrialiserade länder som tar emot flest sk flyktingar från just Somalia. Ett visst allmän intresse borde ju onekligen en nyhet av detta slag ge i Sverige, eller?


Vidare så beskriver kommittén anledningarna till varför just Sverige är ett tillhåll för inte bara terrorister utan även pirater och människosmugglare som lever på att föra hit dessa sk flyktingar. Vår sårbarhet för bedrägeri i asylhanteringen uppges ligga till grund för detta.

En specifik detalj, i den omfattande rapporten, som fick mig att reagera särskilt är det faktum att vår kravlöshet mot folk som slänger sina pass bidrar till att underlätta för terrorister att ta sig in i Sverige. Dessutom är det som bekant inga problem för flyktingar i Sverige att åka på "semester" tillbaks till det land de sa sig ha flytt från.

Så mycket för deras skyddsbehov!!

Man kan ju tycka att det är lite pinsamt att det är FN som måste påtala detta!

Det är rent av skamligt hur man förstör Sverige! Med risk för att få rasist stämplat i min panna så säger jag på ödmjukt politiskt korrekt och modernt talesätt.. Någonstans känner jag att vi kanske borde göra något åt vår invandring & flyktingpolitik.


Är det fortfarande ute att reglera invandringen?

Vad tycker Ni?


/Ceasar

Kommentarer
Postat av: Hans Nilsson

Vad det rasistiska och populistiska säkerhetsrådet anser är väl inte lika trovärdigt som Låna Sahlins uttalanden.

Invandrarna berikar vårt samhälle enligt Sahlin.

En del stollar tycker till och med, att det är bättre att satsa på höjning av lärartätheten och sjukhuspersonal mm än att satsa på utbyggnad av nya fängelser efterhand som invandringen ökar, tokigt va?

2010-04-18 @ 12:05:44
Postat av: Anders Björklund

Nej för alla blåsvedda! Vi måsta STOPPA invandringen. Det har redan gått åt h-e, men vi måste försöka ta oss upp igen.

2010-04-18 @ 18:41:42
Postat av: Cavatus

Jaha, då har någon försökt att hacka eller förstöra länken www.korta.nu/flygblad. Uppenbarligen är det ett krig som försiggår här på nätet. DET ÄR NÅGON SOM INTE VILL ATT FOLK SKA FÅ TILLGÅNG TILL SANNINGEN!Som sagt, denna länk funkar alltid:http://www.box.net/shared/v9a3sgouv7Ska se om det går att omdirigera på nytt. En annan kortlänk som fungerar är:www.tinyurl.com/flygblad

2010-04-19 @ 11:31:32
URL: http://aktualia.wordpress.com
Postat av: Fria Svenskar

Mera märkligt är väl att säkerhetsrådet inte satt några som helst sanktioner mot Sveriges och vår politik i invandrarfrågorna. Är de så att vi är en avskrädesplats som är lätt att övervaka OCH dessutom betalar för vår egen undergång eller är det att vi betalar mest till EU? Förresten är det väl en ny ordning på gång i Sverige, i alla fall enligt Ilsken Medborgare, http://blogg.aftonbladet.se/31315 och jag håller med.

2010-04-19 @ 11:46:12
URL: http://friasvenskar.wordpress.com
Postat av: Fria Svenskar

Förresten undrar jag egentligen om FN egentligen fyller någon funktion längre. De struntar ju totalt i folkrättsbrotten som har begåtts av den förra regeringen och begås av den nuvarande...

2010-04-19 @ 11:58:21
URL: http://friasvenskar.wordpress.com
Postat av: Ceasar

Jag tycker det skulle vara klädsamt om vi kunde få stopp på denna typ av kulturberikning och kanske är det rasistiskt men tänk om vi kunde ge dessa pengar till vård, skola, omsorg istället.Eller till större satsningar på företagssamnhet..tur att man har egen blogg så ingen censurerar mina "rasistiska" åsikter

2010-04-20 @ 08:28:47
URL: http://sverigefidelis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0