Blogg listad på Bloggtoppen.se

Expressen tar ställning för Fundamentalistisk Islam i Sverige

Bloggen har tidigare berättat om den tragiska nyheten att politiker ser mellan fingarna när man bygger moskéer i Sverige med sponsorskap av wahhabisterna från Saudi Arabien.

Wahhabisterna eller salafiterna som de själva vill bli kallade, söker sig i sin religion tillbaks till ursprunget och profeten Mohammed´s lära och förkastar modernisering/anpassning trots att tusentals år har förflutit sedan den tiden. Förutom att förbjuda sådana skamliga företeelser såsom musik eller spel och nöjen generellt så är bestraffningen hård för de som inte följer "Guds lag". Guds lag står över människans lagar!

Mest känt är väl ändå den starka hållningen för klädsel bland kvinnor där man ålägger sina kvinnor att gömma sig under burkor och niqabs. Vidare så bör tilläggas att denna del av Islam är starkt kritisk inte bara mot alla andra religioner utan också mot andra tolkningar av Islam.

Vill Ni Svenskar verkligen ha denna typ av medeltida galenskaper i Ert eget land där Era barn ska växa upp? Expressen skriver igår en ledarartikel, som trots vår vana att läsa den ena galenskapen efter den andra, måste vara bland de mest Svenskfientliga jag läst, ja i alla fall den senaste veckan.

Döm själva med valda citat och kommentarer 

"Förr eller senare kommer islam och muslimer bli en integrerad del av det svenska. Ingen vettig människa kommer att tjafsa om moskéer."

Vad menar hon här? Vi som inte vill ha medeltida kulturer i Sverige ska sluta tjafsa om vi är vettiga. Kanske menar hon att vi själva blivit Islamister och lagt "band" på våra kvinnors uppförande, slutat med musik och tillämpar hederskulturerna rakt av.


 "På senare tid har det tjafsats i Göteborg. Högerrasister har larmat och gjort sig till. Men i torsdags togs det första spadtaget för att bygga moskén på Hisingen."Här vill hon förminska betydelsen av de starka invändningar som görs mot dessa moskébyggen genom att slita fram rasistkortet. Stämpla dem som invänder mot den totalitära ideologin i sin värsta utformning som rasister. Det är alltså inte de främlingsfientliga wahhabisterna hon nu menar utan protesterande Svenskar. Svårt att hänga med i de förljugnas logik ibland.

Jag vet inte vilka som demonstrerade i Göteborg eller om jag delar deras politiska uppfattning i andra frågor. Men vad spelar det för roll? Antagligen är de i alla fall modiga som trots vetskapen om att journalister hellre omhuldar Islamisterna än protesterande Svenskar, dessutom gör de till rasister."För människor som har som hobby att avsky invandrare är detta förstås en motgång. Men för alla som vill att integrationen ska lyckas, att Sverige ska navigera framgångsrikt genom förändringens ofrånkomliga vindar, är ett moskébygge en glad nyhet."

 "I brist på andra finansiärer har muslimerna bakom moskébygget på Hisingen tvingats ta hjälp från Saudiarabien, där en hårdför wahhabitisk lära regerar. Denna trend finns i hela Europa och den är förstås inte idealisk."Här fortsätter hon på sitt korståg mot de som säger ifrån, man har alltså en hobby i att avsky invandrare och om man inte delar denna hobby så förstår man att dessa muslimer kommer att integreras väl i Sverige med hjälp av byggandet av denna moské. Det är tydligt att många journalister har stora problem med yttrandefriheten och då det gäller Invandringspolitik eller terrorister (om de är av utländsk härkomst). Associera de som protesterar med Hitler eller gaskammare från -30 talets Tyskland så ska vi nog skrämma dem till tystnad.

Denna associationslek ägnar sig journalister ofta åt. Här har expressen fler tips på intressanta uppslag på samma tema:

Om Stalin hade varit för biltullar hade alla andra varit tvingade att vara mot biltullar då, för att inte riskera att bli beskylld för att vara en massmördande kommunist?
Om Hitler var vegan innebär det att alla veganer är Nazister?


Sist men inte minst konstaterar hon att sponsringen från Wahhabisterna inte är idealisk och detta säger väl allt..
Mångkulturen skall genomdrivas och den Svenska kulturen skall fördrivas - eller vi har ju ingen, just ja.

Vi ska skaffa nya kulturer för vår egen duger inte, precis som de protesterande Svenskarna inte duger.

Ni Duger inte, Ni är rasisterSist men inte minst en hälsning till Expressens Ledarredaktion:

Mendacem memorem esse oportet -Lögnaren bör ha gott minne


/Ceasar


Kommentarer
Postat av: Karpstryparn

Jävla PK-media, tur man läser demokratisk media som t ex Nationell Idag, Fria Nyheter och Politiskt Inkorrekt.

2010-04-19 @ 23:41:11
URL: http://www.karpstryparn.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0