Ulf Nilsson - Vem är extremist?

Idag har Ulf Nilsson på Expressen gått ut på barrikaderna. Han är med all säkerhet rätt nöjd med sina råsopar på etablissemanget men vad säger karln egentligen?

Ulf brukar ju allmänt betraktas som en rättfram herre så låt oss se vad han skriver:
Han börjar med att i överskriften slå fast:

En rättvis politik måste bygga på verkliga fakta

"I debatten om dagens
verklighet måste i n v a n d r i n g e n, som är en del av befolkningsutvecklingen, analyseras. Taktiken att låtsas som om Sverige Demokraterna inte finns är lika förkastlig som föraktlig. Återigen är det som krävs en sann beskrivning av VERKLIGHETEN. Hur många invandrare finns det i Sverige? Var bor de? Hur många har kommit under de senaste 20 åren? Hur många arbetar - och med vad? Hur många är äldre anhöriga och lever på bidrag - till vilket de är berättigade - och hur många är barn?


Och, även om det kommer att stämplas som rasistiskt, intolerant och jag vet inte vad: hur stor del av Sveriges befolkning bekänner sig till islam? Hur många procent av dömda brottslingar är födda i något annat land än Sverige?


Bokstavligen varje dag får jag, via nätet, larmrapporter, så gott som alltid från främlingsfientliga - och ibland vettskrämda - svenskar. Man "slår larm" om att invandringen kostar landet, alltså dess skattebetalare, x miljarder per år. Det är uppenbart att det drar ett spöke genom landet och att rädsla, för en förändring som skrämmer, smyger sig in i vanliga svenskars fikasnack ofta, ofta.En effektiv politik för rättvisa åt alla - födda svenskar, liksom invandrade - en sådan politik måste bygga på fakta, att vi ser hur VERKLIGHETEN ser ut. Att kräva detta är inte rasism, det är sunt förnuft. Vet väljaren inte hur verkligheten ser ut - får vissa frågor aldrig svar - blir det lättare för extremister att locka till sig skrämda och förvirrade väljare.
"Kära Ulf,

Å ena sidan så beskriver du att de etablerade besuttna i riksdagen enligt din beskrivning inte baserar vare sig sina uttalanden på fakta och således ej heller sin politik på fakta. Att som politiker göra sig skyldig till detta är väl åtminstone mycket nära landsförräderi, eller?

Sedan säger du att du dagligen får mail från främlingsfientliga och vanliga rädda människor som beskriver misären i samhället och kostnaden för nämnda misär.

Avslutningen blir ju rent av patetisk du då vänder hela frågeställningen "Vet väljaren inte hur verkligheten ser ut - får vissa frågor aldrig svar - blir det lättare för extremister att locka till sig skrämda och förvirrade väljare."Hur kunde du komma fram till att de människor som ljuger och undanhåller oss Svenskar fakta är de goda medan extremisterna är några andra?'


För jag tror nämligen inte du avser det naturliga, nämligen att dagens politiker lockar till sig röster från förvirrade och skrämda väljare. Idag lockas ju mängder av väljare av den verklighetsfrånvända politik du själv beskrivit.


Är inte de som ljuger Svenska folket rätt upp i ansikte de som är de onda?


Jag är varken främlingsfientlig eller rädd för invandrare däremot är illusionister och journalister rejält läbbiga.
Ceasar - Förbannat trött på skitsnacket!


Expressen

En solig dag i april - En aktivists resa

Jag hade precis avslutat ett samtal i telefon med en vän och konstaterat, ngt måste göras! Någon måste väcka det Svenska folket!

 

Samma kväll hade vi en liten middagsbjudning hemma i vårt nybyggda hus och efter ett par öl började två av gästerna att diskutera politikers sätt att hantera invandringsfrågan. Frågeställningarna bollades fram och tillbaka över bordet och samtliga verkade överens, men det konstaterades också: – Säger man så blir man ju utpekad som rasist!

 

Lite provokativt frågade jag: Är det brist på fantasi eller brist på mod som utgör det största problemet? Svaret jag erhöll var att modet var det inget fel på men vad skulle man göra?

 

Jag bad dem att ge mig en vecka att lista aktiviteter vi faktiskt kunde göra tillsammans för att om inte annat lätta på den frustrationen vi alla kände. Jag bad dem också att behålla modet och viljan även efter ölen gått ur kroppen.

 

Efter en vecka presenterade jag ett par enkla förslag bestående av:

- Enkel webb/blogg Sverigefidelis.blogg.se

- Flygbladsutdelning – Informationsspridning

- Aktivistnätverk

- Fond/sponsring

 

Jag avslutade med en citat som jag burit med mig genom hela livet för att symbolisera våra steg:

 

 

”It is not the critic who counts: not the man who points out how the strong man stumbles or where the doer of deeds could have done better. The credit belongs to the man who is actually in the arena, whose face is marred by dust and sweat and blood, who strives valiantly, who errs and comes up short again and again, because there is no effort without error or shortcoming, but who knows the great enthusiasms, the great devotions, who spends himself for a worthy cause; who, at the best, knows, in the end, the triumph of high achievement, and who, at the worst, if he fails, at least he fails while daring greatly, so that his place shall never be with those cold and timid souls who knew neither victory nor defeat.”

 

 

Detta var allt jag satte upp och efter en vecka hade vi gjort våra trevande försök att dela ut lite flygblad, vi hade skrivit något inlägg på bloggen och vi var 4 personer som ville hjälpa till.

Nu dryga 4 månader senare har vi delat ut över 17.000 flygblad, skrivit ut 22.000 flygblad (en hel del har skickats ut i landet)

 

- Vi har skrivit ett par inlägg i veckan på bloggen

- Vi har en egen proffsskrivare som skriver ut 1A4/sekund

- Vi har fria papper via sponsring

- Vi har en brevbärare med specialuppdrag:-), särskilda brev till särskilda adresser.. Inte minst ganska roligt.

- Vi har hållt 3 torgmöten

- Vi är nu 30 personer med olika roller

 

 

Vi skickar hundratals färdiga flygblad till nya aktivister runt om i landet varje vecka

Jag grämer mig allra mest för att inte ha haft kameran med då vi lappade ca 1500 bilar i Arninge, Täby eller likaså Kistamässan under Villamässan med 2500 flygblad.

 

Under arbetet kom vi tidigt i kontakt med Cavatus på http://aktualia.wordpress.com/flygblad och vi började byta massa idéer fram och tillbaka och det blev tydligt att han bäst kunde tillhandahålla vattenhålet där vi tankade nya flygblad, för att återigen bege oss ut på fältet.

 

Kvalitén på det utdelade materialet har succesivt förbättrats och nu finns här riktigt bra flygblad i alla valörer och med inriktning mot differentierade målgrupper.

 

 

Kontakt med en förebild

Jag fick inspiration till vårt runda bordsamtal av Jan Millds, Blågula frågor och jag bestämde mig för att ta direktkontakt med honom.

 

Jan Milld hade under vårt arbete varit djupt engagerad i att framställa vitboken – Mångkulturellt facit och ur detta arbete uppkom också TABLOIDEN!

 

 

Tabloiden är det enskilt bästa jag som aktivistledare någonsin har delat ut till hushåll. Hushållsutdelning är enligt min erfarenhet det absolut bästa eftersom området för vår regimkritik kräver lugn och ro för mottagarna.

 

En fullspäckad informationstidning av detta slag skrämmer slag på många människor om det delas ut på stan.. Mer eller mindre ser människor ut som om de håller i en bomb och man kan se paniken i deras ögon.

De ser ut ungefär som om de läste en porrtidning och inbillade sig att frugan strax skulle dyka upp. Jämför med intresset för SD´s politik i relation till hur få som ens vågar gå och besöka dem på ett torgmöte.

 

Rädslan är obefogad för det allra mesta. Ju fler vi blir desto starkare blir vi.

Vi är nu en kraft i Sverige och hela etablissemanget känner av vår beslutsamhet och de är mycket nervösa.

 

 

Trots min porrtidningsliknelse ovan så har jag nog aldrig upplevt så mycket positivt från folk i såväl stugor som lägenheter. Mest av allt minns jag en dam i 70 års åldern som sprang ut på balkongen och ropade:

- Tack så mycket för Er insats, tack för att Ni finns. Det var rätt information ocksååå!

En annan pensionär frågade mig om valsedlar:-)

 

Glädjen över att faktiskt gå ifrån ett samtal under alkoholpåverkan till att faktiskt göra något reellt åt saken är obetalbar.

 

När valdagen är här då vill jag känna samma stolthet sak som jag vill känna då mina barn växer upp:

 

 

- Jag har varit inne i arenan och jag gjorde så gott jag kunde

 

Ceasar – Aktivistledare

 

dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd

svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, expressen, expressen, expressen, expressen, expressen, expressen, expressen, expressen, expressen, expressen, expressen, expressen, expressen, expressen

expressen, gp, gp dn, dn, dn, dn, dn, dn, fria tider, fria tider, svd, svd, svd , svd, svd, ab, ab, ab


Mina drömmars stad - af Julia Caesar

”KUNSKAP ÄR MACKT” förkunnar stora svarta graffitibokstäver på en husvägg när tåget närmar sig Borlänge. Bättre kan det inte sägas i en stad där andelen analfabeter i befolkningen ökar lavinartat genom import av somalier i stor skala. På bara några år har Borlänge tagit emot 1 000 somalier – den mest svårintegrerade kategorin av alla. Somalia är nu det vanligaste ursprungslandet bland utrikes födda i Borlänge.

 

Fram till 2009 var det Finland. En undersökning som kommunen gjorde 2008 visade att mer än hälften av de nyanlända, 53 procent, är analfabeter. Den stora andel som lever på försörjningsstöd håller på att skjuta kommunens ekonomi i sank.

 

Borlänge är en kolonialiserad stad. En importerad grupp från ekvatorn dominerar kommunen fullständigt och är på god väg att sänka den. Nu måste Borlänges invånare försörja inte bara sig själva utan också den snabbt växande somaliska kolonin. Höga skatter tynger invånarna, de verklighetens inbyggare som sliter hårt i tunga jobb utan att någonsin få en guldkant i tillvaron.

 

Några lediga bostäder till Borlängeborna finns inte. Alla lägenheter går åt till invandrarna. Deras hyror betalas av skattebetalarna via socialtjänsten, det vill säga av just dem som själva blir utan lägenheter när invandrarna går före i kön.

 

 

Det kunde vara vilken svensk stad som helst. Det finns många kommuner av samma sort som Borlänge, i synnerhet i Norrland. En socialdemokratiskt styrd bruksort som står och faller med ortens två stora industrier, Kvarnsvedens pappersbruk och Domnarvets järnverk (SSAB). En socialistisk majoritet som står och faller med en gammal arbetartradition som historiskt har spelat ut sin roll och går mot sin upplösning. Ett av de många sossenästen som har bedrivit en fullständigt ansvarslös invandringspolitik och passat på att fylla tomma lägenheter med invandrare när lågkonjunktur och hög arbetslöshet under 1980- och 90-talen drev de egna invånarna på flykten. Nu står man där med resultatet: en stad i snabbt förfall.

 

 

Med bävan närmar jag mig mina drömmars stad

Det kunde vara vilken stad som helst. Men det är det inte, inte för mig. I Borlänge bodde jag de lyckligaste åren av min barndom. Borlänge är mina drömmars stad. Drömmen som förvandlades till en mardröm. Med bävan närmar jag mig staden i mina drömmar. Jag har inte varit här på många år. På barndomens gata rör jag mig med försiktiga steg. Det förflutna måste man närma sig varsamt. Risken för brustna drömmar är överhängande.

 

Bullermyren på 1950-talet var ett typiskt arbetarområde, en samling slarvigt uppmurade tegelkaserner utkastade på en åker i stadens utkant. Staden växte, hela Sverige växte snabbt decennierna närmast efter andra världskriget. Järnverket och pappersbruket gick för högtryck och behövde mängder av arbetskraft. Till Borlänge kom arbetskraftsinvandrare främst från Finland – de som nu är förbisprungna som största invandrargrupp. De finska barnen gick i min klass i Tjärnaskolan och lärde sig mödosamt det svåra svenska språket. Arbetskraftsinvandrarna var behövda och önskade. På sina arbetsplatser kom de rakt in i ett socialt sammanhang och integrerades på nolltid. Genom hårt arbete bidrog de till att bygga upp den svenska välfärden. Deras barn blev svenskar.

 


 


Vi var arbetarnas barn


Vi som bodde på Bullermyren var arbetarnas barn. Våra pappor arbetade på järnvägen, posten eller CTH mössfabrik. Många arbetade på järnverket eller pappersbruket. I de mörka morgnarna cyklade papporna till sina jobb med unikabox på pakethållaren. Mammorna var hemmafruar. Ingen hade bil. Alla var fattiga och trångbodda. Leken fick ske utomhus, vi lekte på gatan och på åkrarna och byggde kojor i skogen. En familj i huset hade fyra barn, tre flickor och en pojke, Klas. Det fanns inga pengar att köpa pojkkläder för, så Klas fick ärva sina systrars klänningar.

 

Med sina långa blonda lockar såg han ut som en flicka. Ingen retade honom, ingen tyckte att det var konstigt att han hade flickkläder. Alla hade det knapert, det var inget särskilt med det. Vi var fria och trygga, vi fruktade ingenting.

 

På dörrarna i hyreskasernerna på Bullermyren stod det Eriksson, Rylander, Olofsson, Augustsson och Bergström. Husen var fuskbyggda och lyhörda. Vi hörde alla till leda familjen Erikssons enda grammofonskiva som spelades om och om igen på deras stora stolthet, radiogrammofonen i polerad björk. Vi som bodde på Bullermyren uthärdade vår fattigdom för att vi inte visste om något annat. Vi trodde på att vi skulle få det bättre. Vi hade ett hopp och en framtidstro. Om papporna arbetade hårt skulle vi alla få det bättre.

 

Läs resten av hennes sorgsna inlägg hos snaphanen

 

mvh Ceasar

 

dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, exp, exp, exp, exp

svd, expressen, expressen, expressen, exp, st, st, ekuriren, blt, blt, blt, blt, dagen, dagen, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dnsvd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svdekuriren, ekuriren,


Vad har hänt med Sverige?

En av dagens mest intressanta artiklar hämtas från Politiskt Inkorrekt och speglar frustrationen hos ytterligare en Polis i Sveriges tjänst. Ännu en i raden av samhällsmedborgare som fått nog av förljugenheten"Vad har hänt med Sverige? Varför har det blivit offentligt tabubelagt att berätta sanningen? Förutsättningen för att kunna bilda sig en egen uppfattning är tillgång till korrekt information. Hur ska man över huvud taget kunna ha en uppfattning om t ex flyktingpolitikens utformning om man inte får tala om bl a dess kostnader? Detta har inte ett dugg med rasism att göra.Jag såg på tv när Mona Sahlin fick just frågan, ”hur mycket kostar invandringspolitiken”? En indignerad Sahlin svarade med sarkastiskt sammanbitna läppar, något i stil med följande. ”Du borde skämmas att ställa en sådan fråga. Humanitet måste få kosta. Det är fel att ställa grupp mot grupp”.

Jag häpnade över detta svar. Menade Sahlin verkligen att svenska folket inte hade rätt att få reda på vad en av statens största utgiftsposter belöper sig på? Menade hon verkligen att svenska folket inte hade rätt att få veta vart deras skattepengar går??


Kostnaderna för invandringen lär vara mellan 30 och 300 miljarder/år, litet beroende på hur och vem som räknar. Detta är oerhörda summor och Sahlin och andra politiker och massmediarepresentanter anser inte det är något som befolkningen har rätt att få reda på.Skulle samma typ av retorik
användas när det t ex gällde försvarsbudgeten hade det hela framstått som både patetiskt och skrattretande. ”Du borde skämmas. Sveriges suveränitet och trygghet måste få kosta. Det är fel att ställa grupp mot grupp”. Dessutom undrar jag om andra politiska grupperingar skulle ha nöjt sig med detta svar. Kan tänka mig att en viss turbulens skulle ha uppstått, speciellt på den politiska vänsterkanten.Inte heller betraktas det som riktigt rumsrent att belysa invandrarnas brottslighet. Jag har själv arbetat som polis i nästan 40 år. Den största delen av dessa år har jag varit verksam inom utlänningspolisen och kriminell underrättelsetjänst och har därför en viss kunskap om det jag uttalar mig om.Vid ett par tillfällen har jag roat mig med att utifrån polisens ”dagbesked” (förteckning över gripna och kvarhållna personer) göra en sammanställning över de i dagbeskedet förekommande personernas härkomst. Det visade sig då att c:a 70 procent var personer med utländsk härkomst och antingen födda i utlandet eller födda i Sverige med föräldrar som inte fötts i Sverige. Tänker man då på att ”utlänningarna” utgör c:a 12-14 procent av befolkningen så innebär detta att ”utlänningarna” är gravt överrepresenterade vid brott med närmare 700 procent!Denna lilla, egna, opretentiösa analys gör naturligtvis inte anspråk på att vara vetenskapligt korrekt, men jag är övertygad om att en mera seriös sådan skulle ge liknande resultat.

Samtidigt bör man ha klart för sig att även om ”utlänningar” begår betydligt fler brott än ”svenskar”, vilket är ett obestridligt faktum, så är trots allt de flesta ”utlänningar naturligtvis INTE brottsliga. Detta bör i rättvisans och objektivitetens namn också påpekas.En annan intressant observation som jag gjorde var att ”utlänningarna” stod för de flesta grova brotten. De ”svenskar” som förekom var oftast kopplade till missbruksrelaterade brott som mindre innehav av narkotika och småstölder.

Dessutom är de flesta gärningsmännen vid överfallsvåldtäkter, med en eller vanligast med flera förövare, till allra största delen att finna i en viss, utomeuropeisk etnicitet.

Vidare så står en annan etnicitet för nästan alla åldringsrånen. Detta gäller åtminstone södra Sverige.

Hur kan det då komma sig att vanliga människor inte känner till dessa saker? Svaret är lika enkelt som skrämmande. Storebror i form av politiker och media vill inte att det ska komma fram.Skulle någon vanlig människa
eller journalist drista sig till att fråga någon polis i chefsställning angående ovanstående påståenden, så blir svaret nästan undantagslöst något som ”Vår uppgift inom polisen är att beivra brott, inte att statistiskt belägga gärningsmännens härkomst eller gruppering, men själv ställer jag tvivlande till sådana uppgifter”.

Skulle inte personen i chefsställning känna till det som varje arbetande polis vet?? Ännu en gång har sanningen offrats på det politiska korrekthetens altare av fega personer som sätter sin egen karriär före en sanning som sannolikt skulle skapa problem för dem. Sorgligt men sant!!I de fall som media informerats korrekt, oftast av poliser som arbetar direkt med dessa företeelser, väljer journalisterna att inte publicera sådant som inte stämmer överens med deras egen politiska uppfattning och journalistiska intentioner.Många gånger har jag varit i kontakt med olika sorters journalister och alltid blivit lika besviken. Jag har förklarat varför de asylsökande saknar såväl passhandlingar som biljetter när de kommer till Sverige, trots att de haft både pass och biljetter vid resans start. Har förklarat att orsaken till detta är att de vill dölja namn, nationalitet och framför allt resväg.
Kan polisen styrka färdvägen så avvisas den asylsökande normalt till det första europeiska  landet de rest till efter att ha lämnat hemlandet. Detta är enligt Dublinkonventionens regler beträffande regeln om ”principen om första asylland”.Kollegor inom utlänningspolisen
upplever ständigt frustration när de är i kontakt med massmedia. De har förklarat det märkliga i att bland de s.k. apatiska flyktingbarnen alltid bara är ett barn, i en ofta stor barnaskara, som blivit apatiskt. Hur det apatiska barnet, i de fall avvisning ändå verkställts, mycket snabbt ”tillfrisknat” och att apatiska flyktingbarn nästan bara förekommer i Sverige.De har vidare berättat om de ensamkommande ”flyktingbarnen” och att deras resa planerats av släkten i hemlandet. Det handlar således inte om ett ensamt desorienterat barn som helt plötsligt får för sig att, utan ekonomiska medel och kunskap, bege sig till Sverige. Dessutom handlar det inte om barn utan om unga män, nästan aldrig kvinnor.

När sedan släktens uppsåt lyckats och ”barnet” fått uppehållstillstånd, kommer barnets närmaste släktingar enligt regeln om släktanknytning. I vissa fall t.o.m. fru och barn!!

Listan med exempel kan göras hur lång som helst.Dessa saker förekommer aldrig i massmedia. Man väljer helt att förtiga uppenbara fakta. Det som inte syns i tv eller skrivs i tidningar existerar helt enkelt inte för vanliga människor. Så hjärntvättas effektivt befolkningen av de personer som utger sig för att sprida sanningen och att informera korrekt.Tyvärr har jag tvingats
konstatera att de flesta journalister inte är objektiva förmedlare av information, utan subjektiva agitatorer med egen politisk agenda. Att låta personer med annan uppfattning komma till tals, i sann demokratisk och öppen anda, är inget som passar dessa politiskt tendentiösa proffstyckare.

Jag har upplevt en frustrering och maktlöshet inför denna förljugenhet. Har frågat mig själv om det över huvud taget fanns något jag kunde göra och kom fram till två saker.

 
Denna anspråkslösa artikel har skrivits i förhoppning om att fler ska ifrågasätta den information vi dagligen matas med via konventionella nyhetskanaler.

Det andra jag rimligtvis kan göra är att ta ställning politiskt. Tidigare har jag traditionellt alltid röstat på ett visst politiskt parti. Eftersom jag insett det lönlösa i att få gehör för mina synpunkter inom de etablerade partierna så har jag beslutat att rösta på Sverigedemokraterna.Jag ska vara ärlig och säga att jag varit tveksam ett tag men ser nu ingen annan möjlighet. Sverigedemokraterna är det enda parti som har civilkurage nog att ta bladet från munnen och säga sanningen om de saker jag väl känner till från min polisiära verklighet.

Slutligen vill jag uppmana fler kollegor (polismän) att skriva om sina erfarenheter beträffande de saker som vanliga människor, på grund av medias och politikers mörkläggning samt fega polischefers politiska korrekthet, inte får någon kunskap om."


Frustrerad polis


dn, dn, dn, dn, dn, dn,dn, dn , dn, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, gp, gp, gp, gp, gp, ex, ex, ex, ex, ex, ex
hd, hd, hd, ekuriren, ekuriren, ek, ek, aftonbladet, ab, ab, ab, ab, svd, svd, dn, st, st


Våldtäktsrapport publicerad idag

I den svenska debatten så undviker man konstant från media och politiker att diskutera hur våldtäktsstatistik ser ut. BRÅ´s vänstervridna förnekare Hradilova sänds ut i artiklar som inte går att kommentera för att såga både BRÅ´s egna undersökningar såsom andras. Allt som kan ligga vissa befolkningsgrupper till last skall undanhållas för Dig som svensk.


Idag när då Sverigedemokraterna släpper sin rapport har BRÅ genom Hradilova återigen möjlighet att på DN´s webbplats möjlighet att både såga egna undersökningar som BRÅ har gjort, som pekar på exakt samma statistik som den som Sverigedemokraterna har tagit fram och nu även Sverigedemokraternas egen rapport.

När hon pratar om anmälda våldtäktsfall så finns det en överrisk att offret tror sig ha sett en med utländsk utseende och när det gäller dömda våldtäktsmän så slipper svenska förövare undan i högre utsträckning...

Sverigedemokraternas förklaring att kulturella skillnader i synen på kvinnor och våldtäkter skulle spela en avgöande roll anses vara ren spekulation och hon svarar:


- Det är ingen orimlig tanke men det är en ren spekulation. Synen på kvinnor skiljer sig även mellan svenska män, säger hon.


Undrar om hon och Schyman är samma person? Desperationen är total men sanningen spricker ändå fram.

Det finns hopp att faktiskt göra något åt denna farsot!


Läs en delmängd av Sverigedemokraternas rapport nedan:Sverigedemokraternas rapport: Dags att tala klarspråk om våldtäkternaSverige har störst andel anmälda våldtäkter i Europa och ligger till och med på en föga hedrande
andraplats i hela världen. Sverige har dessutom en av de lägsta uppklarningsprocenten. Mellan
1975 och 2008 har antalet anmälda våldtäkter ökat med nästan 700 procent. Även antalet anmälda
gruppvåldtäkter ökar kraftigt och har fyrdubblats under det senaste decenniet.
Förra året anmälde flera tusen kvinnor i Sverige att de utsatts för våldtäkt. Då ska det påminnas om
att mörkertalet bedöms vara mycket stort och att utvecklingen även inom andra kategorier av
sexualbrott ser nästan lika illa ut. Samtidigt ökar också det icke-sexuella våldet mot kvinnor. 4
Brottsförebyggande rådet har konstaterat att det vid sidan av ökad anmälningsbenägenhet också
finns en reell ökning av antalet våldtäkter.Mot bakgrund av den här utvecklingen är det kanske inte så konstigt att mer än var fjärde svensk
kvinna, enligt den senaste nationella trygghetsundersökningen, uppger att de känner sig otrygga i
sin vardag och att var tionde kvinna inte vågar gå ut ensam efter mörkrets inbrott.Våldet mot kvinnor drabbar alltså inte bara offren och deras familjer. Rädslan och otryggheten som våldtäkterna
skapar försämrar även livskvaliteten och rörelsefriheten för en stor andel av landets kvinnor.
Sverigedemokraterna har av den anledningen utsett kampen mot våldtäkterna till det här valets
viktigaste jämställdhetsfråga och den här rapporten är utgångspunkten för en landsomfattande
kampanj mot den nya våldtäktsvågen.
Invandrares överrepresentation


I Brottsförebyggande rådets (BRÅ) rapporter kring invandrares brottslighet från 1996 respektive
2005, framgår det att invandrare är överrepresenterade inom all brottslig verksamhet men att just
våldtäkt är en brottskategori där överrepresentationen är som störst. Jämfört med svenska män är
det hela fem gånger vanligare att invandrade män anmäls för våldtäkt.


Enligt uppgifter från BRÅ
till tidningen Aftonbladet7 var cirka 50 procent av de dömda våldtäktsmännen vid denna tidpunkt av
utländsk härkomst, det vill säga både första och andra generationens invandrare.
BRÅ har också visat att överrepresentationen varierar kraftigt mellan olika invandrargrupper och att
socioekonomiska variabler såsom skillnader beträffande kön, ålder, inkomst och bostadsort inte kan
förklara överrepresentationen.8 Selektering och diskriminering inom rättsväsendet har också
framhållits i debatten, men avfärdas som helhetsförklaring av BRÅ9 och kan heller inte förklara
varför överrepresentationen varierar så kraftigt mellan olika utomeuropeiska invandrargrupper och
mellan första och andra generationens invandrare.


Då kritiker har avfärdat resultaten från BRÅ:s rapporter med argumenten att de inte säger någonting
om den nuvarande verkligheten eftersom de dels har ett antal år på nacken, dels bara utgår från
anmälda och inte dömda gärningsmän, valde Sverigedemokraterna att begära ut samtliga
tingsrättsdomar där stämningsansökningar inkommit och dom avkunnats under 2009, där offren var
vuxna och där domslutet var våldtäkt.


I Norge har undersökningar pekat på att samtliga överfallsvåldtäkter i huvudstaden Oslo begåtts av
utomeuropeiska invandrare, men att överrepresentationen varierar kraftigt mellan olika
invandrargrupper och att invandrare från Afrika och Mellanöstern står för den största
överrepresentationen.


En studie kring det ökande antalet gruppvåldtäkter i Frankrike utförd av Dr.
Patrice Huerre, psykiatriker vid appellationsdomstolen i Paris, visade att 52 procent av förövarna
kom från Maghreb-länderna/Nordafrika och 20 procent från Afrika söder om Sahara.
Gruppen utrikes födda utgjorde förra året 14 procent av Sveriges befolkning. De granskade
våldtäktsdomarna från 2009 visar på en överrepresentation genom att så stor andel som 48 procent
av våldtäktsmännen är födda utomlands.


(Detta innebär en ökning jämfört uppgifterna från 200511,
vilket skulle kunna peka på att fenomenet är tilltagande.) Inom kategorin grov våldtäkt var siffran så
hög som 64 procent. Det har i den här studien inte varit möjligt att utreda situationen beträffande
andra generationens invandrare, men baserat på proportionerna i BRÅ:s rapporter samt en studie av
våldtäktsmännens efternamn görs bedömningen att cirka två tredjedelar av samtliga våldtäkter i
Sverige begås av första och andra generationens invandrare.Som många andra studier visat skiljer sig också överrepresentationen kraftigt åt mellan olika
invandrargrupper
. Första generationens utomeuropeiska invandrare utgör endast 6,81 procent av
befolkningen12 men utgör hela 39,47 procent av de dömda våldtäktsmännen, vilket ger en
överrepresentation på 5,80 ggr.Tittar man sedan på specifika länder blir skillnaden ännu mer
markant. Första generationen invandrare från Irak utgör 1,26 procent av befolkningen13 men utgör
10,53 procent av de dömda våldtäktsmännen, vilket ger en överrepresentation på mycket
anmärkningsvärda 8,36 ggr.


Ladda ned rapporten i sin helhet här


mvh Ceasar

dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, gp, gp, gp, gp, gp, gp
gp, expressen, expressen, expressen, expressen, expressen, expressen, dagen, dagen, dagen
aftonbladet, aftonbladet, aftonbladet, aftonbladet, aftonbladet, aftonbladet, aftonbladet, aftonbladet, aftonbladet
gd,gd, hd, sydsvenskan, smp, smp, smp, ekuriren, ekuriren, st, blt, blt, blt, blt, blt, kbl, kbl, kbl, kbl, laholm, svt

Gudrun och förnekarna

I programmet Agenda den 22/8 drabbade Gudrun Schyman och Jimmie Åkesson samman i debatt som enligt påannonseringen skulle handla om den jämställdhet.

Debatten inleddes dock av SVT reportern Karin Hubinette som direkt för in debatten på alla gälla våldtäkter.

Gudrun Schyman anser sig sig vara feminist! En fråga man kan ställa sig är om inte de som kallar sig för feminist bör ha kvinnornas väl och ve i åtanke i första hand? Nu är det säkert så att Gudrun anser sig göra just det. Men problematiken hon ställs inför omgående i detta program är det faktum att vi i Sverige har en enorm överrepresentation av vissa utländska grupper som gör sig skyldiga till att på olika sätt skända kvinnor.

Gudrun hänvisar till patriarkala strukturer vilka är gällande såväl i Sverige som annorstädes men inte på något sätt gör hon ens ett försök att belysa det faktum att de problem vi i Sverige fortfarande lider av gällande orättvisor mellan män och kvinnor knappast är att jämföra med de problem som kvinnor i många andra länder tvingas genomlida.Inte heller det faktum att vissa invandrargrupper är särskilt överrepresenterade inom våldtäktsstatistiken får henne att reagera. Det är minsann inte ok att hänga ut vissa folkgruppers män trots att de bevisligen gör sig skyldiga till dessa brott ofantligt mycket oftare än Svenska män.

Som en gås rinner det av Gudrun...Återigen påminns man av hennes liknelser mellan talibaner och svenska män! Gudrun är också en av de förnekarna (som nu oftast gömmer sig) som vägrade acceptera att vissa invandrargrupper står för en nära 100% delaktighet i det vi har kommit att kalla för hedersvåld. Oftast brukar då Gudrun hänvisa till att Svenska män också misshandlar och slår sina kvinnor.
Även om detta påstående självklart är sant, så är det ett faktum att i den Svenska kulturen så riktas skammen från omgivningen mot förövaren medans det i vissa andra kulturer riktas skammen mot de fäder eller bröder som inte bestraffar en flicka som anser sig ha rätten att själv bestämma över sin kropp. Det blir så att säga tvungna att bestraffa sina döttrar.Gudrun vill inte se fakta, hon vill verkligen inte veta att våldet i samhället kan skärskådas närmare för att sätta in de sociala interventioner man anser lämpliga.
Under programmet får man en bestämd känsla av iscensatt teater.. Jimmie Åkesson har precis berättat att de har lyft ut samtliga våldtäktsdomar från tingsrätten under 2009 och förklarar att överrepresentationen är enorm från vissa grupperingar.

Gudrun Schyman avbryter Åkesson ständigt samtidigt som programledaren flikar in att 99.8 % av de som våldtar i Sverige är Svenskar!!

Programledaren blir så upphetsad att hon går in mitt i debatten och hittar på egna siffror som säger att nästan 100% av våldtäkterna utförs av Svenskar!!! Hon blir sedan tillrättavisad, väldigt snällt må jag säga, då Åkesson konstaterar att nära 50% av våldtäktsförövarna hade utländsk bakgrund.

Hur går hjärntvätten till egentligen inne på SVT? Kan Svensk television blir mer förljugen? Ja tyvärr...
Man låter nämligen efter denna sk debatt där en smått hysterisk Schyman tillsammans med en hittepå dam från SVT ordet gå till Bengt Westerberg och Nisha Besara, chefredaktör Dagens Arena. Tillsammans har de till uppgift att ytterligare demonisera budbäraren.
Ingen skall nämligen berätta sanningen för Svenska folket.


De avslutar sin demagogiska runda med att besvara frågeställningen: Tror Ni Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen?
De fullgör sitt uppdrag genom att konstatera NEJ det tror vi inte!Är det överhuvudtaget försvarbart att samtidigt vara för yttrandefrihet och demokrati å ena sidan och sedan betala en Tv-licens som motverkar detsamma? Skall vi betala för att producera denna förljugenhet?


Tror Ni att samma förnekare kommer att ställa upp för att förneka att vi har problem med vissa invandrargrupper inom:- Misshandel
- Personrån
- åldringsrån
- Bränder
- Mord
- etc etc...


Vad tycker Ni?


mvh Ceasar


dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn ,dn, dn, dn, dn,svd , svd, svd, svd , svd , gp, gp, gp, expressen, expressen, expressen, expressen, expressen ,
aftonbladet, gp, gp, gp, gp, gp, expressen, aftonbladet, hd, hd, hd

Tiden är Nu!

Ett gatlopp iscensätts för den unga man som för flera år sedan på sin blogg uttalade att Nazism, kommunism och Islam har stora likheter. Medierna är fyllda av proffstyckare som i kör vill ta avstånd från hans uttalande.

Här har du en som som inte vill deltaga i denna kör, här har Ni en som vägrar sälla mig till den skara av korrekta människor som inte kan se den grymma baksidan med religionen och ideologin vi kallar Islam.


Hur är det möjligt att vår statsminister uttalar sitt fördömande i samma kör som vänsterpartister och miljöpartister samtidigt som de som ursprungligen kritiserades för att inte ta avstånd ifrån att män får slå sina kvinnor (Surah 4:34) enligt Islam eller som inte heller ville förstå det orimliga i att en man kan ha 4 kvinnor medans en kvinna får nöja sig med 1 man.  Vem skall egentligen göra avbön?


Ni har banne mig gjort riksdagskandidater av dessa män som stödjer skändandet av kvinnor.

De som vill säga ifrån får springa gatlopp!Faktum är att ifrågasättandet av dessa medeltida krafter leder till en hetsjakt på kritikern överallt i vårt samhälle hela tiden. Låt mig ta ett par berättelser från min omgivning som inträffat bara de senaste veckorna.

Ex. 1.


En kvinnlig bekant blir uppringd av sin vän som agiterande läxar upp henne i ett ursinnigt tempo och anklagar henne för att göra skillnad på människor.

Vidare tar hon diskussionen till den nivå tämligen omgående med ett konstaterande: ”antingen bryter du med dessa vidriga åsikter eller så måste jag se över vår vänskap”Därefter tar hon påhoppet/diskussionen inför öppen ridå och anklagar henne för att vilja göra skillnad mellan hennes barn och sina egna.

Min kvinnliga bekant är mycket ledsen över att hennes sedan 30 år gamla vän nu lämnar henne och dessutom med hjälp av sin retorik gjort henne till åtlöje inför öppen ridå. Det enda hon hade gjort var att länka till siten politisktinkorrekt!Hon ringer en vän, nämligen mig, och jag tar diskussionen med hennes ”vän” varvid hon till slut inser att motståndet var kompakt och diskussionen rinner ut i sanden.

Vännen är numera borta! Genom att vi hjälptes åt har hon nu sett andra delar av sin bekantskapskrets stå upp för henne och trots allt: Hon står rak och stolt!


Ex. 2

En vän till mig har en kvinnlig bekant som hamnat i trubbel i ett förhållande med en muslimsk man som krävde diverse saker av henne såsom klädval, styra val av bekanta och dessutom tvingat sig på henne och även slagit henne upprepade ggr i uppfostringssyfte allt i enlighet med Islam.. Hon var väl oresonligt Svensk?


Min vän tar henne i försvar varvid hela havet stormar.. han utpekas som rasist och nazist pga att han ifrågasätter Islams rätt att överhuvudtaget komma till Sverige och ställa krav på samhället och dess medborgare och ifrågasätter vidare hur folk som bekänner sig till en dylik religion någonsin skulle kunna assimileras i Sverige då de inte ens klarar av att assimileras i sin egen familj (läs jämlikhet).2 personer sa upp bekantskapen med honom!

Men dessa offer och dessa strider får inte vara förgäves det är nu och framöver vi måste stå upp.Om vi inte står upp offentligt är en sak men det är av yttersta vikt att vi står upp då förtryckarnas apostlar och dess medlöpare kränker vår närhet, vår frihet och inte minst våra kära.

Tiden måste vara förbi då vi stillatigande vände och gick iväg precis på samma sätt som man ibland hör personer som lämnar någon i sticket pga rädsla för sitt eget skinn vid misshandelsfall.


Tiden är nu! Tiden är inne då vänner sedan många år tvingas gå skiljda vägar. Sverige behöver brytas upp ur sin dvala och det finns ingen väg runt det faktum att relationer och vänskaper kommer att förstöras. Bekanta kommer att vända dig ryggen och du kommer förstå att folk pratar bakom din rygg.


Det blir inte lätt och det kommer att göra ont.


Det är priset för många års förnekelse men nu måste vi betala, räkenskapen måste delas av oss alla och genom att göra det hittar vi nya vänner.

Bokföringen och ansvarsskyldigheten får tas senare nu är det kampen som måste prioriteras.Tillsammans kan vi göra detta men bara om vi vågar.. Jag har redan förberett mig, jag har redan gått mot denna front av osäker framtid men jag ser nya vänner som sluter upp bredvid mig.

Jag älskar Er som vågar, för Ni hjälper inte bara mig utan alla mina nära och kära.Låt inte de modiga gå under ensamma

Ceasar Andersson

dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, svd, svd,
svd, svd, svd, svd, smp, hd, hd, hd, expressen, expressen, expressen, expressen, expressen
expressen, expressen, expressen, expressen, expressen, gp, gp
aftonbladet, aftonbladet, aftonbladet, aftonbladet, expressen, expressen, expressen, expressen, svd, svd, svd, svd, svd


Sila mygg och svälja Islam

I den svenska debatten så kännetecknas ofta kvinnors situation i Sverige såsom ett deltagande i en strukturell diskriminering. Till stor del kan man ställa upp på detta inte minst genom den kvarstående skillnaden i lönesättningar mellan kvinnor och män.


Vi har feministiska partier, i själva verket, har vi bara feministiska partier nuförtiden. Alla slåss emot denna strukturella diskriminering och anser den vara fel och åtgärdspaket ska läggas.
Vi har en helt ny typ av yrkeskategori som växt upp i kölvattnet av denna önskan att utjämna orättvisor nämligen genuspedagogerna.
Nuförtiden kan vi inte ha undervisning utan att genusperspektivet skall kartläggas och riktlinjer skall beivra att pojkar och flickor lockas in i könsmaktsordningen:-)Samtidigt som Sverige nog får sägas vara extremt måna om att utradera alla skillnader som finns och har funnits mellan män och kvinnor så växer sig Islam starkare för varje år i vårt land.
Hur ser feministerna på Islam? Hur ser genuspedagogernas analys ut av Moskéers utbildning av muslimer?Är samhället drabbat av någon form av konflikt mellan ivern att uppnå jämställdhet mellan könen och ett vurmande för Islam? Skall Islam undvikas från att kritiseras?


Inte finns det väl några andra företrädare än muslimska som så lättvändigt kommer undan med:


Ett axplock:


- Kräva att kvinnor skyler sig
- Anse att det är ok att slå sin fru
- Könsstympa sin döttrar och söner 
- Anse att en muslimsk kvinna endast får gifta sig med en muslimsk man
- Anse att ett vittnesmål från en kvinna är värt hälften av en mans
- Kvinnor ärver alltid hälften så mycket som en man
- En man får gifta sig med upp till 4 kvinnor om han kan försörja dem.
- En kvinna får inte gifta sig med flera män.


Visserligen brukar man ju hävda att de flesta muslimer inte lever efter dessa regler och dessa brukar oftast beskrivas som vanliga muslimer. Vanliga muslimer lever inte såhär, de står på barrikaderna och kämpar mot förtrycket tillsammans med feministerna.Eller? Nej det gör de inte, för de som aktivt motarbetar dessa sjuka regler kommer inte att betraktas som riktiga muslimer. Det finns inte någon muslimsk ledare som tar avstånd såklart, detta är delar av Sharia lagstiftningen, det är guds lag. En muslimsk ledare som motsätter sig Guds lag blir inte långvarig.

Vad är feministernas ursäkt?
Eller rättare sagt vad är din ursäkt? I debatten idag är du synnerligen drabbad av fobi vid ifrågasättande av Islam.
Du kanske dessutom blir kallad rasist. Eller varför inte Nazist? En Nazist vill man ju inte vara så det är bättre att man säger att "alla muslimer vill inte ha sharia" inte ens de flesta!
Så kan vi glömma bort att på riksdagslistan för Centern hade vi Mahmoud Aldebe som krävde muslimska särrättigheter för muslimer.

Vi har Mehmet Kaplan från Miljöpartiet och vi har Waberi Abdirisak från Moderaterna.

Dessa sitter snart i riksdagen allihop gott folk! Nej just ja inte Aldebe, han fick ju avgå eftersom det var hans underskrift på begäran om särlagstiftning. Men Waberi då? Han tycker det är ok att muslimer får slå sin fru.

Han är OK, det flyter enligt Moderaternas nya visaVilken ynkedom!dn, dn, dn, dn , dn, dn , dn, dn, dn, svd 
svd  

svd, svd, svd, svd
gp, gp, gp, gp, gp, gp
expressen, expressen, expressen, expressen, expressen, expressen, expressen, expressen
st, st, unt, unt

En hyllning till en fallen hjälte

För snart 10 år sedan osade det i riksdagshuset. En man inte som inte lät sig kuvas, en man som inte lät sig tystas gjorde sig hörd.

Genom logiska humana resonemang ville han att Sverige skulle anpassa sin nivå av asylmottagning till resterande länder i Europa.  Trots påhopp i avsikt att svärta ned honom så gav han aldrig upp.Den mannen var Sten Andersson och genom att publicera hans debatt med Mona Sahlin vill bloggen uppmärksamma inte bara hans klokskap utan kanske framförallt hans mod.


Notera att Sten Andersson var Moderat vid tiden för denna debatt. Denna typ av åsikter var alltså inte ok att ha i Moderaterna, varvid Sten sedermera kom att arbeta för Sverigedemokraterna.


Sten hade kommit till ett hem som uppskattade hans sunda förnuft och ärlighet.


Nu har Sten lämnat oss och jordelivet men jag tror han vet:

Han är fortfarande bland vänner!

 

 

Sten Andersson 27/11 01 om flyktingpolitiken, i debatt med dåvarande integrationsminister Mona Sahlin

 


Anf. 9 Statsrådet MONA SAHLIN (s):

"Fru talman! Sten Andersson har frågat vad jag ämnar göra för att bevisa att antalet asylbeviljningar saknar betydelse för en lyckad integrationspolitik.

Sten Andersson tycker att Sverige ska stänga dörrarna för flyktingar och andra skyddsbehövande. Jag delar inte hans uppfattning. Vi måste värna asylrätten och försvara den humana flyktingpolitiken.


Integrationspolitiken har en viktig roll när det gäller att göra det möjligt, oavsett hur många personer som beviljas uppehållstillstånd. Det stöd vi ska ge till nyanlända så att de får förutsättningar att försörja sig själva och känna sig delaktiga i samhället måste självklart kunna skifta efter hur många som kommer under en viss period och hur de allmänna förutsättningarna i Sverige då ser ut.


Men i grunden handlar integrationspolitikens framgång om hur vi bemöter de flyktingar och andra invandrare som kommer hit, om ömsesidig respekt, om att se varje individs kompetens och erfarenhet som en resurs och om att inte stänga igen samhällets dörrar. Med det perspektivet för integrationspolitiken blir Sten Anderssons fråga om bevis för att antalet asylbeviljningar saknar betydelse för en lyckad integrationspolitik fullständigt irrelevant.


I mitten av 90-talet fick ett stort antal flyktingar från f.d. Jugoslavien uppehållstillstånd i Sverige. En del av dem har valt att återvända, men majoriteten har stannat här. Dessa har nu i stor utsträckning, trots det stora antalet och trots 1990-talets lågkonjunktur, fått fotfäste i arbetslivet och funnit sin plats i det svensk samhället. Detta har berikat Sverige och sannolikt bidragit till att situationen inom t ex vissa bristyrkesområden inte är ännu värre än den är.


Jag har sagt att det kan riktas kritik mot vårt flyktingmottagande. Detta har dock inte avsett antalet som beviljas asyl utan hur vi lyckas introducera och ge varje enskild person bra förutsättningar att bli delaktig i samhället och försörja sig själv. Regeringen ser med allvar på detta och har därför nyligen bl.a. beslutat om direktiv för en översyn av mottagande och introduktion av flyktingar."

 

 

 


Anf. 10 STEN ANDERSSON (m):

Fru talman! För en dryg månad sedan hade jag en debatt med statsrådet Sahlin där jag tyckte att kompetens, resurser och omfattning hade betydelse för om man skulle lyckas eller misslyckas med en integrationspolitik. Jag fick ett svar under debatten. Sedan begärde jag i en ny interpellation bevis från statsrådets sida om vad hon grundar sitt påstående på att omfattningen hade liten eller mycket liten betydelse.


Jag ska senare kommentera det svar statsrådet läste upp här i dag. Men först vill jag säga en annan sak. Det står i svaret: Sten Andersson tycker att Sverige ska stänga dörrarna för flyktingar och andra skyddsbehövande.

Fru talman! Jag vet om att det är handläggare på departementen som skriver svaren. Men det är statsrådet som läser upp det i kammaren som har ansvar för vad hon läser upp. Detta påstående är en ren och skär lögn. Jag har aldrig sagt att Sverige ska stänga dörrarna för flyktingar och andra skyddsbehövande.


Det är dags för statsrådet att tala om vilka referenser hon har till ett sådant påstående. Jag vet om att jag aldrig har sagt det. Det jag har kritiserat är Sveriges jämfört med övriga EU-länders helt unika omfattning av politiken. Jag har aldrig kunnat förstå varför vi i Sverige skulle vara så mycket mer kompetenta än politikerna i samtliga andra EU-länder.


Man kan läsa mellan raderna i svaret att visst har nog omfattningen ibland en viss betydelse. Det är väl helt uppenbart om man tittar ut utanför riksdagshuset mot bakgrund av de ord som yttrats i riksdagens talarstol om en lyckad politik. Mot den bakgrunden har integrationspolitiken totalhavererat.

Vi ser i dag att många asylbeviljade fortfarande är arbetslösa efter lång tid i Sverige. Det finns i dag i Sverige alltför många områden där få etniska svenskar vill bo. Skolorna saknar resurser. Betygen blir dåliga för många invandrarungdomar. Lärarna går på knäna. Det är tyvärr en jämförelsevis mycket hög brottslighet som härrör från dessa områden.


Häromdagen presenterade man i Malmö en undersökning som kommunen där hade gjort. Man frågade om skälen till varför människor flyttade från Malmö. En stor del av de skälen var att Malmö var en segregerad stad. Människor kände sig otrygga, och integrationspolitiken hade misslyckats. Det tycker jag är ett bevis på att det inte har fungerat.

Fru talman! Jag skulle till sist vilja ställa frågan till statsrådet Sahlin: Var och hur kan hon belägga påståendet att jag har sagt att Sverige ska stänga dörrarna för flyktingar och andra skyddsbehövande?


 


Anf. 11 Statsrådet MONA SAHLIN (s):

Fru talman! Jag vill först säga att Sten Andersson inte uttryckligen i frågeställningen skrivit att han vill att Sverige ska stänga dörrarna för flyktingar. Det är inget citat. Men både i denna interpellationsdebatt och i åtskilliga som jag och Sten Andersson har haft under de senaste åren återkommer han hela tiden till uttrycket att flyktingpolitiken har totalhavererat.


Han kopplar det till att det är för många som har kommit hit, dvs. antalet som har kommit hit. Han talar precis som nu om brottsligheten som finns i de länder dessa människor kommer ifrån. Han talar precis som nu om problem som uppstår när människor flyr Malmö på grund av misslyckandet i integrationspolitiken, som han uttrycker det.


Fru talman! Det är väldigt svårt att tolka detta som något annat än att det vore lättare att hantera de problem som Sten Andersson menar flyktingarna orsakar i Sverige, eller flyktingpolitiken orsakat i Sverige, om det inte var så många som kom hit.


Jag försökte i mitt svar visa att det inte är hur många flyktingar som kommer som avgör om integrationspolitiken är framgångsrik eller inte. Det stora flyktingantalet som kom från f.d. Jugoslavien på 90-talet är ett väldigt talande exempel på detta.

Jag fortsätter gärna att diskutera kvaliteten i integrationspolitiken. Men jag vägrar att föra en debatt om att antalet flyktingar på något vis skulle avgöra om integrationspolitiken blir lyckad eller inte.Anf. 12 STEN ANDERSSON (m):

Fru talman! Tala om att svänga sig! Här står skriver att jag har påstått att Sverige ska stänga dörrarna för flyktingar. Det har jag aldrig sagt. Ingen kan finna något enda belägg på det i någon riksdagsdebatt, i någon tidningsartikel eller i något personligt jag har sagt till någon.


Orsaken till haveriet; för det är i klartext ett haveri; är att vi i Sverige i förhållande till våra resurser och vår kompetens har misslyckats. Att framföra det argumentet må vara förlåtet. Om man tittar ut över gränserna från den svenska ankdammen ser man att icke något enda annat EU-land driver en politik som antalsmässigt liknar den politik som vi har drivit i Sverige.


Jag har en fråga till statsrådet. Är svenska politiker så mycket mer kompetenta och duktiga än kollegerna i Finland, Portugal, Frankrike, Storbritannien och alla andra länder i hela EU? Kan det inte vara så att de kanske har tänkt ett varv extra? De kanske inte vill uppleva den situationen som har blivit resultatet av den politik som vi har fört här i Sverige.


Jag kommer därför så länge jag är kvar i riksdagen att tillåta mig att kritisera flyktingpolitiken utifrån den synen. Vi har accepterat och fört en politik som vi inte kan hantera. Alla som vill se ser varje dag resultatet av det jag kallar för haveriet.


Fru talman! Det är i klartext inget annat än ett haveri. Nu har statsrådet Sahlin ­ och det ska jag erkänna ­ på senaste tiden erkänt att det varit ett misslyckande åtminstone i delar. Jag menar att detta misslyckande beror på att vi tyvärr har tagit på oss en uppgift som vi både saknar kompetens och resurser att genomföra.

Jag tycker fortfarande att det var ett mycket dåligt svar. Var finns referenserna till påståendet att jag vill att man ska stänga dörrarna för flyktingar och andra skyddsbehövande? Man har förvrängt verkligheten. Jag tvekar inte att säga att det är lögn man använder.


Varför måste man tillgripa lögner som argument? Är det därför att man ser att man håller på att förlora debatten? Man kanske vinner den i riksdagen, men man förlorar den utanför riksdagshuset. Än en gång, statsrådet Sahlin: Ge mig lite bättre argument till varför man kan skriva detta påstående i ett svar i en offentlig interpellationsdebatt.

Överläggningen var härmed avslutad.

 

 

Hyllning nr 2

Denna minnesbild av Sten Andersson lyftes fram av Jan Milld som får illustrera hjälte nr 2

Såhär skrev Jan Milld som kommentar på siten Blågula frågorBlågul kommentar

Det handlar i praktiken inte så mycket om beviljade asyler. De flesta asylsökande har fått stanna på sk humanitära grunder. Dessutom utgörs den totala utomnordiska invandringen till 50-60% av anhöriginvandring.


Med Mona Sahlins resonemang har vi svenskar ingen rätt att försöka styra antalet beviljade uppehållstillstånd, alla flyktingar ska få PUT. Som "flykting" räknas då de flesta som tagit sig till Sverige, även de som "söker sig en bättre framtid" - dvs även av skäl som bottnar i befolkningsexplosionen.


Logiken i Sahlin resonemang blir att i den mån integrationen av invandrare i Sverige inte lyckas så beror det på att vi svenskar inte satsat tillräckligt mycket - av pengar och av mänskligt engagemang.


Mer invandring må kräva mer satsningar från vår sida, men vi får inte lägga oss i hur många som beviljas PUT. Det ligger på något sätt utanför mänsklig möjlighet för påverkan.

 Med hjältar som Andersson och Milld finns det alltid hopp och deras arbete ligger till grund för att fler vågar stå upp för rätt och fel. Så ensam som Andersson var denna gång så ensam skall ingen kritiker till ett bedrägligt system någonsin vara. Det har de också lärt oss!

 

mvh Ceasar

Ps. Missa inte vitboken, skriven av just Jan Milld: Läs här


dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, gp, gp, gp, gp, expressen, expressen, expressen

expressen, expressen, expressen, expressen, expressen, smp, smp, smp, smpVarför så förljuget?

På Merit Wagers eminenta blogg hämtas ytterligare en journalist som med risk för att bli av med jobbet, för att bli kallad rasist, för att betraktas som en svikare mot övriga journalister skriver anonymt.


Men först.....Enligt Wikipedia:

"Nils Hansson, ansvarig utgivare för Sveriges Televisions program för grävande journalistik, Uppdrag Granskning, definierar grävande journalistik som En egen granskning för att publicera uppgifter av stort allmänintresse som annars inte skulle komma fram [1]. Ofta handlar det även om uppgifter som någon har ett intresse av att allmänheten inte ska få kännedom om.


Journalistens frustrerande beskrivningar

"Det finns möjligheter till en undersökande journalistik om asylsökanden som fått uppehållstillstånd i Sverige, som aldrig praktiseras av journalistkåren för att det är “fel vinkel”, t ex:

  • att undersöka varför de som kommer hit inte har några giltiga id-handlingar och försöka ta reda på vilka de verkligen är
  • att gräva i de “ensamkommande barnens” historia
  • att följa upp hur villiga många är att lära sig språket och komma ut på arbetsmarknaden, dvs själva medverka till att anpassa sig
  • att försöka kartlägga analfabetismens omfattning
  • att försöka kartlägga kopplingar till terrornätverk mm
  • att redogöra för bidragsberoendets omfattning och hur lång tid detta beroende pågår inom olika grupper

Bara några punkter som skulle göra rapporteringen mer allsidig, men som Stasi-media vägrar att befatta sig med. I alla andra sammanhang kan man gräva i myndighetsbeslut, kostnader, ärenden och ställa beslutsfattare mot väggen. Men här är det fridlyst område.


Det är inte klokt – det är ju att ta tag i det tabubelagda som är journalistikens uppgift! I stället tabubelägger den svenska medieeliten själv det som berör den största förändringen av samhället i vår tid. Vilket kardinalsvek!"

 

Det finns givetvis många olika teser om varför det blev såhär? Beror det på att journalister i mycket hög utsträckning består av vänsteranhängare?


När blev Sverige ett näste för politiskt förtryck, åsiktsförtryck och när blev rädslan så stor hos journalister att vissa sanningar skall undanhållas från folket!

Helt klart är att Sverige inte längre är en väl fungerande demokrati!dn

dn ,

dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, svd, svd, svd, dagen, dn, dagen, dagen, dagen, dn

expressen, expressen, expressen, expressen, expressen, expressen, gp, gp, gp,gp, gp

svd,svd, svd, expressen, expressen, expressen, expressen, gp, gp, gp, gp, smp, smp

 


Sverige behöver fler hjältar

I en tid då rädslan hos landets poliskår är så utbredd att ingen vågar stå upp mot Polisledningens snedvridna kvoteringsregler som åsidosätter landets inre säkerhet.

I en tid då rädslan att säga ifrån är så utpräglad att Sverige kan utses till nr 2 i världen i antalet våldtäkter utan att vår justitieminister ens får en endaste fråga, av någon av våra 18.000 sanningssökande journalister.

I en tid då forskare från BRÅ på bästa sändningstid får stå och vilseleda Svenska folket och tom motsäga sina egna undersökningar.

I tider som dessa så värmer det att det fortfarande finns människor som bryr sig:


"Det var vid halv elva tiden, måndagen den 2:a augusti som en man i 30-årsåldern försökte våldta en kvinna i centrala Umeå. Genom rådigt ingripande lyckades några personer i närheten stoppa våldtäktsförsöket och hjälpa polisen att hitta gärningsmannen, som försökt fly genom att hoppa i älven. Mannen lokaliserades tack vare uppmärksamma vittnen och man kunde med hjälp av räddningstjänsten dra upp mannen ur vattnet och gripa honom." Länk till Västerbotten Polisen


Vårt land är i desperat behov av rakryggade människor, låt oss avsätta en rejäl fond till dessa hjältar.
Det om något skulle vara värt våra skattemedel!


TV - Tips ikväll måste vara den sk. dokumentären - De kallar oss rasister -av den socialistiska Lena Sundström.
Sundström är precis lika partisk som de retorik experter som nyligen fick sparken från Tv4. Sundström har ju dock hela sin udd riktad mot de av oss som anser att Sveriges invandringspolitik är havererad.


Dock är jag säker på att ngn hjälte för eller senare kommer att påtala det olämpliga i att en odemokratisk person som Lena Sundström ska åka runt och bedriva socialistisk propaganda TV.


Hyllad av journalistkåren i Sverige (70% vänster).. I Danmark sågades hon totalt


mvh Ceasar

dn
dn, dn, dn, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd
expressen, blt, dagen, dagen, dagen, gd, gd, hd

Dansk Folkeparti tycker till om Sverige

Dansk Folkepartis partiledare skrev idag följande träffsäkra analys som en replik på de otaliga artiklar som skrivits i Svensk press de senaste åren mot Danmarks invandringspolitik.

Läs och tyck till!


Finns där hopp för Nordens sjuka man?
Översatt av Thoralf Alfsson

Om Svenskarna vill göra om Stockholm, Göteborg och Malmö till Skandinaviska Beirut, med klankrig, hedersvåld, och massvåldtäkter, så låt dom göra det. Vi kan alltid sätta en spärr vid Öresundsbron.

De orden skrev jag I mitt veckobrev för mer än åtta år sedan, mot bakgrund av den dåvarande socialdemokratiska svenska regeringens våldsamma kritik av de åtstramningar på invandringsområdet som
genomfördes I Danmark 2002.


Det provocerande ställningstagandet fick ögonblickligen det officiella Sverige till att koka över av hysteri och helig förargelse. Vi var "danskjävlar". Vi kunde få lov att inavla oss själva tillbaka till stenåldern. Jag minns, att jag möttes av en starkt upphetsad Lars Leijonborg från det svenska Folkpartiet I debatt I TV programmet Deadline. Den humorbefriade mannen var så desperat och sur, att han I brist på argument framför kameran började riva en av Dansk Folkepartis broschyrer I bitar.


Men medans den svenska eliten sprutade av raseri, strömmade det in flera hundra mejl in till Dansk Folkeparti från vanliga Svenskar. Nästan alla var fyllda med tacksamhet över, att vi hade satt fokus på de svenska invandringsproblemen, och det svenska åsiktsfötrycket. Men det var också tråkig läsning. Tonen var nästan bönfallande, "Hjälp oss".


Det fick oss att trycka en annons I den svenska dagstidningen "Dagens Nyheter", där vi tackade för stödet. Vi hade här med några citat från de många mail, vi hade mottagit. De officiella Sverige skrek mycket snart att vi själva hade fabrikerat citaten, eftersom de innehöll danska ord, något som naturligtvis förklaras med att några av avsändarna önskade göra innehållet lättare att förstå. Precis som när vi säger "ursäkta" eller beställer "ett rum med frukost", när vi är på det andra sidan sundet.


Allt I allt gav det en inblick I svensk politisk kultur, jag inte trodde var möjligt I en upplyst, västerländsk värld 2002. Vad har gått galet I Sverige? Hur kunde det låtas göra ett sådant våldsamt förtryck på en befolkning?

Det gränslösa svenska hyckleriet kom också till uttryck under valet 2006, där svensk TV med dold kamera hade filmat politiker från de erkända - eller ska man säga "lagliga" - partierna I Sverige. Här stod socialdemokrater och moderater plötslig och omtalade invandrare med språkets värsta och mest hatfulla gloser. Då desamma blev konfronterade med deras uttalanden, nekade de lamslaget, att det överhuvudtaget var deras ord. Ett sorgligt bevis på en sjuk politisk kultur.


Vid samma val blev det I övrigt lag att de statliga svenska medierna konsekvent skulle benämna det invandringskritiska partiet Sverigedemokraterna som "främlingsfientligt" varje gång partiet blev nämnt I "Ekot" eller "Rapport". I takt med att invadringen till Sverige eskalerade ytterliggare med tusentals av irakier, körde den svenska eliten vidare I samma verklighetsfrämmande spår.

Den svenska socialdemokratiska ledaren Mona Sahlin - som gärna vill vara Sveriges nästa statsminister, uttalade sig exempelvis på följande sätt 2002, att "Jag tror, att det som gör så många svenskar avundsjuka på er invandrargrupper, det är, att ni har en kultur, en identitet, en historia, något som binder er samman. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker". Men den nuvarande statsministern Fredrik Reinfeldt fäderneslandskärlek var inte så mycket större, när han uttalade sig att "Endast barbariet är det ursvenska".Det skulle spränga alla gränser att återge den endlösa serien av svenska absurditeter som t ex. att en elev blev hemskickad från skolan, för att han bar en t-shirt med en svensk flagga, att en avskedad anställd på det svenska migrationsverket inte kunde få hjälp av sitt eget fack, eftersom han hade vågat att kritisera den svenska invandringspolitiken offentligt - eller att jag av den svenska framgångsrike författaren bakom Hamilton böckerna, Jan Guillou blev betecknad som "farligare än Bin Laden"


Jag kan nöja mig med att konstatera att den svenska invandringspolitiken är helt urspårad.

Att Sverige idag har en av Europas högsta kriminalitet. Och att massinvandringen har tvingat ner hela det svenska välfärdssystemet på knä. Vilket inte minst går ut över de äldre på svenska äldreboenden, som idag på vissa ställen får ransonerat allt från kaffe till antalet potatisar, de får lov att äta, för att det ska sparas.När har svenskarna äntligen fått nog? Det har vi ständigt gått och frågat oss själva på denna sidan sundet. Ja, när? Något tyder på, att det kanske är på väg att ske. I varje fall står Sverigedemokraterna i undersökningar till att forcera den svenska fyraprocents-spärren. I vissa mätningar har partiet ända upp till över sex procent av rösterna. Detta tyder på, att det finns hopp för Sverige.


Sverigedemokraternas kritiker har hånfullt sagt, att partiet är en kopia av Dansk Folkeparti. Så vad? Varken jag eller andra i Dansk Folkeparti har aktivt blandat oss i svenska förhållanden. Det har hela tiden varit en tydlig hållning, att endast svenskarna kan göra något åt situationen i Sverige. Men att Sverigedemokraterna självklart har hjälp/är influerade av Dansk Folkepartis framgångar, är helt naturligt.Det ligger framåt, ett politiskt saneringsarbete utav nästan bibliska dimensioner i Sverige efter Riksdagsvalet den 19. September, och Sverigedemokraternas kommande utmaning blir att visa, att de - liksom Dansk Folkeparti - kan skaffa sig inflytande och samtidigt förmår att hålla en stram disciplin i partiet. Men förutsättningen är naturligtvis, att de övriga svenska partierna kommer respektera partiet och dom svenskarna, som har röstat på det.


Mycket tyder på, att det mentala hjärnsläppet omkring Sverigedemokraterna äntligen håller på att krackelera. Det är bra. Inte enbart för Sverige och svenskarna, som åter kan resa huvudet och sjunga "Du gamla, du fria" utan att riskera att bli beskylda för "hets mot folkgrupp" - men för hela Norden. Det finns hopp för Sverige.


Med vänliga hälsningar

Pia Kjærsgaard


svt
svt
svt
dagen
dagen
dagen
dagen
dn
, dn, dn, svd, svd, svd, svd, svd, svd, expressen, expressen
expressen, expressen, expressen, expressen, hd, hd, gd, gd, gp, gp, gp
blt, blt, blt, blt, ekuriren, ekuriren, ekuriren
svd, svd, dn, dn, gd

Våldtäkter påverkar valet

Enligt en SIFO undersökning som publiceras i dag ökar Sverigedemokraterna till 4.5% och blir vågmästare. Detta skriver Svd.


Alliansen leder över de rödgröna i den nya SIFO undersökning som publicerades på söndagsmorgonen. Ledningen är dock bräcklig och de borgerliga får inte egen majoritet vilket betyder att SD blir tungan på vågen mellan blocken.

Moderaterna: 30.5%
Folkpartiet: 6.8%
Centern: 5.5%
Kristdemokraterna: 5.8%
Socialdemokraterna: 31.3%
Miljöpartiet: 8.9%
Vänsterpartiet: 4.8%
Sverigedemokraterna 4.5%

 

Undersökningen är utförd mellan den 9-12 augusti, frågan är hur det påverkas av detta:

 

75 % av de våldtäktsdömda i Gävles tingsrätt har sitt ursprung i Mellanöstern


Den 13 augusti var SD ledaren på besök i Gävle och presenterade Sverigedemokraternas politik. En av Sverigedemokraternas starkaste invändningar mot dagens invandringspolitik är givetvis de konsekvenser av otrygghet, kriminalitet och lidande som den ger upphov till.

Brottsförebyggande rådet (BRÅ) har redan publicerat att utlandsfödda har en överrepressentation på 500% i förhållande till Svenskfödda som i sig är födda av svenskfödda föräldrar.. puh.. Men denna statistik blir rätt skev eftersom den drar alla invandrare med i statistiken. Vissa invandrargrupper står för en lägre brottslighet än Svenskar.


Sverigedemokraterna har kikat på statistiken som gjordes i Sverige i mitten av 90- talet av BRÅ, där ursprungsland framgår, och funnit att vissa invandrargrupper står för en skrämmande överrepressentation medans andra ligger väldigt lågt som beskrevs ovan. Förmodligen har man också tagit intryck av hur våra Nordiska kollegors rättsväsende hanterar fakta kring dessa frågor, där den mest graverande uppgiften nog kan sägas vara den att 100% av överfallsvåldtäkterna i Oslo så misstänktes folk från "icke-västliga" länder. Se film här


Oslo polisen har nu använt denna metod i 4 år för att bättre kunna förebygga brott, genomföra seminarier med invandrargrupper från Mellanöstern, kartläggning av kvinnosyn och människosyn etc etc. Det har kommit mkt längre än Sverige således. Polisledning anser också att denna fakta bör komplettera beslutsunderlaget för vilken invandring Norge skall bedriva. Rent av som det anstår en demokrati.


Den statistiken som Åkesson nu presenterade i Gävle är hämtad från en pågående kartläggning som SD låter göra. Partiets utredare har begärt alla våldtäktsdomar från Sveriges tingsrätter under förra året.

– Vi ska belysa den nya våldtäktsvågen, säger Jimmie Åkesson.

Förutom kulturell härkomst hos gärningsmännen ska partiet undersöka deras socioekonomiska bakgrund och geografiska hemvist, enligt Jimmie Åkesson.

Hur de gjort undersökningen framgår inte av artikeln!

 

Det skall bli oerhört intressant att följa utredningens resultat ort för ort och då höra alla belackare förneka alternativt gråta ut om de utpekade invandrargrupperna.

Jag kan lova att de inte gråter ut om de våldtagna/skändade kvinnornas förstörda liv.

Jag har fått nog av förljugenheten och kommer aldrig backa in i skuggan igen!dn, dn, dn, dn, dn, dn, svd, svd,svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd,
svd, dn, ekuriren, gd, gd, expressen, expressen, expressen, expressen, expressen, sydsvenskan, gp, gp, gp, gp, gp, gp, gp, gt, gp, gt, gt, barometern, sydsvenskan, fria tider
fria tider, blt, blt, blt, blt
expressen


Är alla främlingsfientliga nuförtiden?

Den kända humanisten Merit Wager, tidigare utsedd som Medborgarnas flyktingombudsman gick via sin blogg ut för att fråga sina läsare följande:

"Jag har under lång tid undrat över vad de i svenska medier och andra sammanhang så frekvent använda orden ”främlingsfientlig”, ”främlingsfientlighet” egentligen betyder. Vilken är innebörden av dessa begrepp enligt modernt svenskt språkbruk?

Jag hör och läser om ”främlingsfientlighet” ständigt och jämt, men har aldrig fått en definition på vad de personer (medier, politiker, ”vanligt folk”), som använder det i alla möjliga och omöjliga sammanhang menar med det."

 

Förslagen strömmade in och nedan är ett axplock av de beskrivningar Merit erhöll:

Granskningsnämnden för radio och tv anser t.ex. att:


”Av Dansk Folkepartis principprogram framgår att partiet är kritiskt till utomeuropeisk
invandring och för en strikt invandringspolitik. Det framgår också att partiet anser att
invandring utgör ett hot mot en dansk kulturidentitet. Mot denna bakgrund kan nämnden inte finna att
beskrivningen av Dansk Folkeparti som ett främlingsfientligt parti strider mot kravet på opartiskhet i
Sveriges Radios sändningstillstånd.”

 

"Främlingsfientlig" har naturligtvis egentligen ingen vettig innebörd, men när det används i
gammelmedier och av gammelpolitiker betyder det "egenskapen att vara kritisk till världens
mest extrema och världens sämst skötta invandringspolitik, den svenska", eller en person som
har den egenskapen."

 

"Främlingsfientlig = "person som inte automatiskt är hundraprocentigt positiv till allt som har
med den svenska invandringspolitiken att göra, utan är kritisk och i värsta fall negativ till vissa
konsekvenser och kostnader när det gäller den svenska invandringspolitiken, och dessutom
anser att det skall vara tillåtet att diskutera dessa konsekvenser och kostnader."

 

”Främlingsfientlighet” är ett av politiker, journalister och mediafolk (själva boende i "vita
enklaver") påhittat ord för att vi andra som bor i "invandrargetton" ska hålla oss på mattan.
Skulle de "vita enklaverna" plötsligt översvämmas av människor från främmande länder, skulle
dessa politiker, journalister m.fl. som genom ett trollslag också bli "främlingsfientliga". ”Villapriserna
sjunker”, brukar det heta då. Mycket märkligt!

Jag skulle vilja påstå att det ligger i ALLA människors natur att man inte vill bli "översvämmad" av för
mycket främmande på för kort tid, eftersom det ligger i människans natur att man vill ha det bekanta runt
sig. Om det främmande kommer i små portioner kan det i allmänhet integreras.
Slutsatsen blir: ALLA människor är s.k. främlingsfientliga."

 

”Främlingsfientlighet”, ett adjektiv som används för att beskriva människor som ifrågasätter
gällande ordning vad gäller invandring. Det kan smetas ut jämt i tjocka lager eller häftas som en
etikett, androm till varnagel. Kanske för att brännmärka människor. När det väl är sagt och skrivet vet ju
alla att det rör sig om en människa som är rädd för att möta förändringar, som har fastnat i en stelnad
världsbild. Ett sätt att förminska andra, definiera problem och få tolkningsföreträde... Så tror jag."

 

"Det finns definitioner på Wikipedia och NE, men eftersom vi befinner oss i Sverige så har
ordet "främlingsfientlig" (liksom orden ”islamofob” och ”rasist”) fått en helt egen betydelse.
Alla dessa ord är avsedda för en sak endast. Och det är inte för att beskriva fakta i sig utan för
att beskriva hur den som använder orden tolkar fakta.

De, som mest frekvent använder dessa ord, använder dem som en sköld för att parera argumentation
som de inte håller med om.
Det råder konsensus inom svensk media att de som inte håller med om invandringspolitiken ska
benämnas ”främlingsfientliga” för att markera att det är negativt att vara kritisk mot den. Det har ett pris
att vara det.

De, som inte håller med och som efterlyser lite mer verklighetsförankrad politik, blir ett hot. Att säga en
sån självklar sak som att det inte är så klokt att ta in mer människor än de som kan få arbete mer eller
mindre direkt, är svår att argumentera emot. Därför appellerar man till känslorna genom att peka finger
och säga att ”den som säger så är inte lika medmänsklig som jag”.
Alltså hittar man på ord, eller som i fallet med islamofobi, importerar påhittade ord avsedda att väcka
negativa känslor. Ett annat sätt är att ändra betydelsen av ord så att det ska passa ett populistiskt
budskap."
Merits Slutord:
"Det har varit intressant att ta del av människors uppfattning av orden ”främlingsfientlig, främlingsfientlighet”.
Jag känner själv inte en enda människa som jag skulle definiera som ”främlingsfientlig”, inte en enda! Men jag känner
många som är ”politikerfientliga”, ”regeringsfientliga” och ”myndighetsfientliga”, d.v.s. är starkt kritiska mot att politiker,
regeringar (nuvarande och tidigare), och deras myndigheter inte lyckas få ordning på asyl- och invandringsområdet.

Och många är dessutom ”mediefientliga” på grund av den ofta ensidiga medierapporteringen på området och det
tämligen slarviga och ogenomtänkta sätt varpå journalister slänger sig med ordet ”främlingsfientlig”. I de allra flesta fall
vore det nog mer korrekt om ordet ”fientlig” byttes ut mot ”kritisk”…
Raka, öppna och objektiva samtal, reportage, debatter, skriverier etc som till stor del saknas i Sverige idag, vore
verkligen önskvärda. Varken svartmåla eller vitmåla, lägga fakta på bordet. Lyssna på alla parter och inte stämpla och
stigmatisera människor som inte tycker som man själv. Och man borde kunna kräva att viktiga, starka ord inte
devalveras eller omdefinieras av alla möjliga och omöjliga aktörer."
Tänk om Merit Wagers ord och handlingar kunde genomsyra Svensk asylpolitik och invandringspolitik. Tänk om vi kunde lägga fakta på bordet som hon beskriver. Tänk om Merits konsekvens och tydlighet kunde vara gällande för Svensk asyl och invandringspolitik.

Tänk om vi inte är främlingsfientliga alls, tänk om vi faktiskt bedriver en huvudlös politik inom detta område.

Tänk om! Gör om, gör rätt!


dn, dn, dn, dn, svd, svd, svd, expressen, expressen, expressen, gp, gp, gp, gp, sydsvenskan, sydsvenskan
sydsvenskan, blt, blt, blt, smp, smp, smp, smp, aftonbladet, st, st, st, st, ekuriren, ekuriren, ekuriren, ekuriren
kbl, kbl, kbl, kbl, kbl, hd, dagen, dagen, dagen, fria tider, fria tider

Hedersvåld & Våldtäkter

I ett flertal diskussioner jag har varit inblandad i de senaste veckorna så har debatten handlat om den enorma överrepresentation inom brottskategorien våldtäkter som vissa invandrargrupper gör sig skyldig till.

Jag tror att debatten kommer accentueras ytterligare i och med Sverigedemokraternas initiativ med att begära ut samtliga våldtäktsdomar från tingsrätten. Vi kommer då få tillgång till både antal våldtäkter men också typen av våldtäkt och kanske också graden av råhet vid våldtäkten.

Idag 12/8 rapporterar svd: Hittills i år har antalet anmälda våldtäkter i landet ökat med 25 procent jämfört med förra sommaren.

Häromdagen hade jag en diskussion tillsammans med andra med riksdagsmannen Johan Linander (C) som precis erhålligt pris internt hos Centern för sitt arbete för jämställdhet och specifikt för mäns våld mot kvinnor.


Förnekelse strategi:

"Det finns forskning som visar att invandrare (där ingår även svenska medborgare med invandrarbakgrund) är överrepresenterade, men precis som vi debatterat tidigare så är den överrepresentationen marginell i förhållande till mäns överrepresentation i förhållande till kvinnor och ungas överrepresentation i förhållande till äldre. Märkligt nog vill bara Sverigedemokraterna fokusera på den överrepresentation som är minst."

(Notera här att i Oslo så är 100% av överfallsvåldtäkterna utförda av "icke-västliga" invandrare)


Genom att ex fastslå att män är mer överrepresenterade i förhållande till kvinnor än vad vissa invandragrupper gör sig skyldiga till så tycker Linander uppenbarligen att diskussionen bör ta slut här!

Jag har frågat Linander flera ggr följande: - Eftersom män är kraftigt överrepresenterade vid brott så är det självklart att vi ska rikta strålkastaren mot män. Får jag också tillägga då att inom gruppen män finns vissa grupper som är kraftigt överrepresenterade så låt oss rikta ljuset även mot dem. Är det fel?

Är det inte relevant att belysa vilka som oftast utför en viss typ av brott?
Varför tror du att jag som man skulle ta illa upp av exempelvis statistik som säger att män misshandlar i högre utsträckning än kvinnor?

Under tiden som förnekare som Linander får husera och tom erhålla pris för sin förnekelse drabbas kvinnor i detta land. Kvinnor skändas och våldtas och är inte på ngt sätt avhjälpta av det faktum att det finns riksdagspolitiker som kämpar så hårt för att inte hänga ut riskgrupperna. Ingen särskild insats riktad mot högriskgrupperna är således möjlig.


Hedersvåld


Vi hade för ett par år sedan exakt samma debatt gällande hedersmord och hedersförtryck där ledande politiker och utredare kämpade med exakt samma argument för att inte skuldbelägga särskilda grupper.

Till slut var det nog invandrare själva som stod upp mot etablissemanget och sa ifrån. Ungefär med samma argument som ovan vid våldtäkterna. Förnekarna ville inte ens erkänna att det är väldigt ovanligt med "hedersförtryck" inom Svenska familjer, utan man sa det är män som utövar sin makt över kvinnorna.

Eller som förnekare nr 1, Mona Sahlin sa:

"Vi får aldrig acceptera talet om hedersmord. Ingenting bevisar att våldet mot unga kvinnor är kulturellt betingat. Det handlar endast om mäns våld mot kvinnor..."

Så här skrev Pernilla Oius doktor i humanekologi på Malmö högskola

"Vi vet och vi kan och vi fortsätter att utreda och utvärdera, men ändå sker mycket lite förändring. Varför? Jag menar att det handlar om en bristande politisk vilja att ta tag i problemen i grunden. Jag tror att rädslan att "peka ut" vissa grupper och att problematisera "de Andras" traditioner, kultur och moraluppfattningar blockerar oss från att göra lyckade sociala interventioner. Debatten har också drabbats av ett ideologiskt ställningskrig kring huruvida det är ett kulturspecifikt våld eller bara en omskrivning av ett universellt våld av män mot kvinnor för att demonisera "den Andre".

Hedersrelaterat våld är ett våld utfört av ett kollektiv av både män och kvinnor, utfört mot enskilda individer, män eller kvinnor, som bryter mot gruppens normer. För att komma tillrätta med hedersproblematiken måste vi se och adressera kollektiven."

Linander och hans fans kommer att få stå vid skampålen på precis samma sätt som Mona Sahlin. Sveriges feminister borde skämmas livet ur sig i sin påstådda kamp för jämlikehet!

Deras krypande för ockulta seder och vidrig kvinnosyn för aldrig lämnas oemotsagt.


Intressant vad lite som krävs för att få utmärkelser i centerpartiet!

gd
expressen
dn

dn, dn,
dn, dn, dn, dn, dn, svd, svd, svd
svd, svd, svd
expressen, blt, gp, gp,
gp,
sydsvenskan

Folkpartiet Extremisterna

Hos DN har precis folkpartisterna  Birgitta Rydberg och Christoffer Fagerberg gett extremismen ett ansikte.

De skriver:

"Att grundläggande mänskliga rättigheter ska gälla alla oavsett härkomst är något som borde vara självklart men inte är det, inte ens i Sverige. Situationen för papperslösa flyktingar har den senaste tiden fått berättigad större uppmärksamhet, bland annat i DN och Rapport, vilket vi välkomnar och hoppas leder till att fler får upp ögonen för dessa annars ofta bortglömda människor."


Bortglömda människor som är papperslösa skall skyddas enligt mänskliga rättigheter! Vad menar människorna egentligen? Menar de att dessa som olovligen uppehåller sig i vårt land nu också ska erbjudas vård för att det är en mänsklig rättighet.. Det låter aningen ogenomtänkt, menar de verkligen att det finns regler som säger att alla människor i hela världen har rätt till sjukvård i vårt land?

Tror de har missuppfattat det mesta!

Vidare skriver de bland annat:


"Liberala ungdomsförbundet och Folkpartiet har sedan länge drivit att vård självklart ska vara en rättighet för alla, även papperslösa flyktingar. Vi glömmer inte det glömda Sverige. För oss är det en självklarhet att staten ska ta på sig ansvaret att finansiera denna vård. Och det torde inte handla om några jättesummor, vilket exemplet från Region Skåne visar. Där ger man idag ger vård till papperslösa, vilket i nuläget kostar en dryg miljon på ett år."


Låt mig påpeka att de är inte flyktingar om såväl migrationsverket såsom migrationsdomstolen kommit fram till att de inte har rättighet enligt svensk lag att uppehålla sig här! De är heller inte papperslösa eftersom de tydligt fått ett besked, dessutom skrivet på papper där det tydligt framgår att de inte uppbär skäl att stanna.

Vidare är det säkerligen inte av misstag artikelförfattarna just skriver:

"För oss är det en självklarhet att staten ska ta på sig ansvaret att finansiera denna vård.
"


Att det är svenska skattebetalare som är staten kanske är självklart men prioriteringen från Folkpartiet med att ge bort svenska skattepengar till utländska medborgare som inte har rätt att vistas i Sverige är en mycket anmärkningsvärd prioritering.


Avslutningvis beseglar folkpartisterna sin extremistiska hållning paketerad i ngn form av godhet:


"Vi behöver en lagstiftning som ger alla människor rätt till vård i Sverige, oavsett om du är medborgare eller papperslös. Vårt krav är lika enkelt som det är självklart för oss liberaler: vi vill ha ett system som ger människor vård efter behov, inte utifrån medborgarskap. För detta krävs att vi via lagstiftning ger papperslösa rätt till vård och att staten får ansvaret för att finansiera denna vård."


Inget misstag av mig således, alla människor som håller sig undan utvisning skall ha samma rätt till skattebetalad vård i Sverige som Svenskarna.

Frågan är väl om jag glömmer mitt id hemma kan jag gå gratis till tandläkaren? Näe det menar nog inte folkpartiet.. mina skattepengar ska endast användas till utländska medborgare som illegalt uppehåller sig i Sverige däremot ingen rabatt för Svenskar, de ska bara betala.

Folkpartiet Extremisterna, företräder de verkligen Svenskar?

Länk DN


Polis och Sverigedemokrat

Sveriges absolut största site för oberoende nyheter PolitisktInkorrekt.info publicerade häromdagen en artikel så intressant att den är värd att läsas av envar.

Är det några som dagligen lever mitt i det mångkulturella kaoset i vårt land så är det just poliser. Att få utstå spott och spe av sina chefer samtidigt som man kämpar dagligen mot den importerade brottsligheten är fruktansvärt.

Från mkt nära håll har jag haft möjligheten att ta del av historier likt denna och kommer förhoppningsvis inom en snar framtid att publicera fler artiklar innefrån Polisens verkligheten.

Läs och chockas över denne frustrerande polis i dagens Sverige:


Jag arbetar sedan ett par år tillbaka som ordningspolis i en av storstadsregionerna. Under mina relativt få år som polis har min syn på svensk invandringspolitk förändrats. Låt mig förklara. Som ordningspolis är mitt jobb rent konkret att förebygga brott och i de fall brott redan skett åka till platsen och vidta de åtgärder som krävs, mycket grovt förenklat kan man säga att det innebär att hjälpa offret och gripa den skyldiga.

Redan efter mitt första halvår som polis började en bild målas upp framför mig. Bilden föreställde en polismyndighet och ett Sverige som stod helt handfallna inför den nya sortens brottslighet. Borta var den gamla tiden där de som fått för mycket innanför västen gjorde upp med knytnävarna utanför den lokala krogen, där missbrukarna bröt sig in i bilar eller när det gick riktigt vilt till då en biltjuv försökte köra ifrån polisen.

 

Inne är den nya sortens brottslighet ,”de smutsiga brotten” som den stora och okontrollerade invandringen fört med sig. Jag vill understryka att detta är inte något jag spekulerar om, detta är min vardag, något jag ser hela tiden och tyvärr bekräftas gång på gång, varje dag. Dag ut och dag in…

 

För att ta några exempel:

Flera gånger i veckan åker jag hem till våra äldre och svaga som blivit utsatta för smutsiga åldringsbrott (där någon tränger sig in i lägenheten och lurar/misshandlar den gamla tills de får alla värdesakerna) och ber om ett signalement på vem som begått detta hemska övergrepp. Varje gång beskrivs gärningsmannen som invandrare från en speciell folkgrupp. Inte en enda gång under hela min poliskarriär har jag fått gärningsmännen beskriven som Svensk.

 

Detsamma gäller de tusentals personrånen där vår barn och svaga blir hotade och rånade på gator och torg, 95 procent av de hundratals gärningsmän jag fått beskrivna för mig anges av den utsatte vara invandrare.

 

Det är enkelt att slänga sig med ord som personrån och sen inte reflektera vad det faktiskt innebär. För mig och mina kollegor är det tydligt men jag ska försöka förklara. Dessa smutsiga brott begås nästan uteslutande av invandrare. Det karaktäriseras av en total avsaknad för respekt för mänskligt liv. Jag sitter mitt emot en gammal människa med skräcken i ögonen efter att ha blivit attackerad i sitt eget hem – den enda trygga vrå de hade kvar. Full med blåmärken och vittnandes om de knivhot de just fått utstå och den förnedring de känt när de inte kunnat freda sig.

 

För att inte tala om när jag för mindre än en vecka sedan träffade en 17-årig pojke som darrande av skräck försökte berätta för mig om det personrån han blivit utsatt för några timmar tidigare, det tredje rånet han blivit utsatt för på mindre än 11 månader, alla utförda av invandrargäng. Pojken stod denna gång och vänta på bussen med sin vän när de kom fram, och under knivhot tvingade de vännerna bakom ett hus i närheten.

 

Där band de vännen och sa till pojken jag pratade med att de skulle skära ihjäl hans vän om han inte kom tillbaka med mycket pengar inom en halvtimme. Lyckligtvis överlevde han och hans vän även detta personrån, men hur mår han idag frågar jag mig? Vilka konsekvenser får detta för hans trygghetskänsla och välmående? Vågar pojkens ens gå ut idag? Gå till skolan?

 

Och då har jag inte ens skrivit något om alla de skjutningar och knarkuppgörelser som sker med nästan uteslutande invandrare som aktörer.

Jag skulle kunna fortsätta med exempel tills papperet tog slut, men kontentan av det hela är ändå att när det kommer till de smutsiga brotten (brott där man utnyttjar och skador andra människor) så utgör invandrarkillar en överväldigande majoritet av gärningsmannen. På de dygnssammanfattningar som görs internt inom polisen om de personer som gripits så är i snitt cirka 25 namn invandrare och 5 svenskar. Svenskarna är oftast missbrukare som stulit något.

 

Då jag tog upp saken med mina äldre och erfarna kollegor fick jag till svar att ”Så här ser den nakna sanningen ut, den verklighet du inte kan läsa om i tidningarna.” Kollegorna vittnar också om en total respektlöshet gentemot polisen och rättssamhället som vissa invandrargrupper visar upp. Man vägrar lyda polisen och ska alltid bråka om allt, kvinnliga poliser är speciellt utsatta där vi har hela spektrat från att man vägrar lyssna när en kvinnlig polis talar, man vägrar hälsa, kallar dem snuthoror till att man går till fysiskt angrepp och försöker ta deras vapen och slå ner dem.

 

Jag själv har aldrig blivit attackerad av ett svenskt ungdomsgäng när jag arbetar, däremot cirka 10 gånger av invandrargäng.

Den tragiska sanningen (som vi nog inte vågar erkänna för oss själva) är att vi HELT tappat kontrollen över vissa områden i våra städer. Vi poliser kan inte gå in vissa områden utan att rusta för krig, enkel service som att åka hem till någon som blivit utsatt för inbrott blir omöjliga då vi och våra bilar blir attackerade. Det har nu gått så långt att ledningen gjort den bedömningen att det våld vi måste använda för att freda oss själv är så grovt att vi inte längre kan verka i områdena, följaktligen har vi blivit förbjudna att uppehålla oss på vissa platser då riskerna är för stora.

 

Förklaringarna till ovanstående intresserar mig inte längre trots att jag är väl förtrogen med de socioekonomiska förklaringsmodeller som finns. Jag nöjer mig istället med att konstatera tre saker:

  • Verkligheten i våra storstadsregioner ser ut som jag beskrivit här ovan (oavsett vad förståsigpåare eller politiker säger).
  • De förklaringsmodeller och åtgärder vi använt oss av hittills har varit totalt verkningslösa.
  • Detta måste få ett slut. Ta av skygglapparna och vidta de åtgärder som behövs för att våra unga och gamla ska kunna känna sig trygga igen, och ge oss den lagstiftning vi behöver för att möta den nya sortens brottslighet.

Jag kommer att gå ur det riksdagparti jag idag är medlem i, och i höst kommer jag göra det som är det enda hoppet kvar för ett tryggt Sverige som vi alla vill bo i och kan vara stolta över.

 

Jag kommer nämligen att rösta på Sverigedemokraterna. Det kommer cirka 50 procent av de hundratalet polismän jag talat med om saken också göra – inte för att vi är rasister, utan för att vi är trötta på att behöva se svenskarna gång på gång bli offer/målsägande i vårt eget land. Allt medan vi poliser har utrustningen, utbildningen och viljan att göra något åt saken men inte får då vi är bakbundna av våra chefer och politiker. Vi har inte de lagstöd och ledarskap som behövs för att klara av denna nya sorts brottslighet. Vi står handfallna och det svenska folket får betala priset för detta.

//En av många Poliser i detta land som kämpar i motvind…

dn
 dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, svd, svd, svd

svd, expressen, expressen, expressen, blt, blt, blt, blt, blt, blt

blt, gp, sydsvenskan, smp

 


Allas lika värde af Julia Caesar

Varje söndag publicerar den svenska journalisten "Julia Caesar" sin krönika på Snaphanen, ofta med svidande kritik mot etablissemanget. Särskilt roligt blir det eftersom svenska journalister febrilt funderar på vem denna frispråkare kan vara.

Här kommer hon i ett par valda delar av den senaste krönikan:

af Julia Caesar ©

”Allas lika värde” låter bra. Verkligt ädelt och solidariskt. Tanken att alla människor är likadana, lika mycket värda och har samma rättigheter omfamnas i dag lika hett av borgerliga partier som av vänsterinriktade. Det är en utopi lika vacker som de flesta andra, men likafullt – en utopi. Mot bättre vetande och i strid med all historisk erfarenhet tävlar de sju riksdagspartierna om att driva Sverige vidare på en sviktande genomrutten botten av tomma ord. Men luftpastejer har aldrig varit någon hållbar grund för samhällsbyggen. Floskler som talet om ”allas lika värde” har lett landet in i en utdragen självmordsprocess. Sveriges och befolkningens bästa offras för en uppenbar lögn som eroderar landet inifrån.

 

Dogmen om ”allas lika värde” är en konstruktion sprungen ur kommunistiska diktaturer. I Stalins Sovjet, Maos Kina och östtyska DDR trodde man sig kunna skapa ”Den nya människan”, liktydig med hjärntvättade och lydiga kommunister som blint lydde staten. Barn sågs som en råvara tillhörig Staten och Partiet. Mjuka som vax skulle de formas för att tjäna kommunismen.

Med totalitära diktaturers utbud av maktmedel som skräck, tortyr och våld försökte man utplåna den mänskliga naturen och betvinga universella mänskliga drivkrafter som självbevarelsedrift, överlevnadsinstinkt, egoism, ägandebegär och strävan efter individuell lycka och framgång. Men inget av de politiska experimenten har någonstans eller någonsin i världshistorien ens med hjälp av massmord och totalitärt tvång lyckats ändra människans natur eller utifrån sina utopier bygga jämställda och demokratiska samhällen.

 

Vi föds varken lika eller med lika värde


Vi föds inte alls lika. Det har Steven Pinker, professor i psykologi vid Harvard University, visat i sin mycket uppmärksammade bok ”Ett oskrivet blad: och andra myter om människans natur” (The Blank Slate).


Redan från befruktningen är vi utrustade med olika genpaket som programmerar vår begåvning och våra olika karaktärer, och alltifrån födseln formas vi av den familj, det samhälle och den kultur där vi växer upp och lever våra liv.

Vi föds inte heller med samma värde. I majoriteten av jordens länder, framför allt muslimska men även i det sekulära Kina, är flickor och kvinnor värda långt mindre än pojkar och män. Miljoner flickfoster aborteras, och nyfödda flickebarn dödas.

Kvinnans värde är i vissa kulturer inte mycket större än värdet av boskap. Det är enbart som hushållerska, sexslav och avelsdjur att fritt förfoga över som hon har ett existensberättigande. Sjuka och handikappade värderas lägre än friska och välskapta i de flesta kulturer.

 

Om vi utgår ifrån att barn föds med ”lika värde” i jämlikhetens förlovade land Sverige så sätter devalveringen igång omedelbart efter födseln, både genom individens egen försorg och hans/hennes familj. En flicka som föds i en muslimsk familj i Sverige har – trots alla politiska jämlikhetsintentioner – med kulturellt betingad automatik en avgjort mer begränsad framtid än en pojke som föds i samma familj.


Vad är en storljugande politiker värd?


Innan vi oreflekterat säger ja och amen till dogmen om ”allas lika värde” kan vi ställa oss några frågor:

• Är en pedofil som har våldfört sig på småbarn lika mycket värd som den som uppfann penicillinet?

• Är en massmördare lika värdefull som en läkare som räddar liv?

• Är en storljugande politiker värd lika mycket som en hederlig dagisfröken?

• Är en människa som uteslutande begår onda gärningar lika mycket värd som någon som försöker göra gott och undviker att medvetet skada någon?

Talet om “allas lika värde” är en fet lögn som saknar historisk relevans och enbart tjänar syftet att dämpa våra politiska företrädares högst berättigade ångest över det samhälle de har skapat.

 

Julia skriver längre ned i sin fylliga krönika:

 

”Mohammed ska ha jobbet”

 

”Invandrare diskrimineras på arbetsmarknaden” är en vanlig klyscha. Ingen forskning har hittills kunnat visa att det är sant. Verkligheten är istället att invandrare i allmänhet trots positiv särbehandling har svårt att göra sig gällande på arbetsmarknaden, därför att deras utbildning och kompetens alltmer sällan matchar en högkvalificerad arbetsmarknads behov. Det gäller i synnerhet de stora grupper av analfabeter som Sverige tar emot.

Av dem som har kommit från Irak är fortfarande 73 procent av kvinnorna och 60 procent av männen arbetslösa efter tio år i Sverige. (Källa: Katarina Gunnarsson, Studio Ett i radions P1). Endast 35 procent av männen och 20 procent av kvinnorna från Irak, Afghanistan och Somalia har någon sysselsättning över huvud taget, vilket innebär att de arbetar minst en timme per vecka.

 

Dåvarande integrationsminister Mona Sahlin (s) lade 1999 fram ett betänkande med en titel som var en order, ”Acceptera!”. Begreppet ”etnisk kompetens” lanserades. Mona Sahlin uttryckte det så här:

Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet. Det ska räknas som ett plus att ha en annan etnisk bakgrund än den svenska.”


I praktiken innebar detta att ansvaret för att reda upp följderna av invandringspolitiken vältrades över på arbetsgivarna. De nya påbuden innebar också att det är fritt fram att diskriminera svenskar i arbetslivet.

 

Den borgerliga alliansregeringen har fortsatt på den inslagna socialdemokratiska vägen genom att 2007 införa så kallade instegsjobb för invandrare, där staten står för 75 procent av lönen. En kostnad på 400 miljoner kronor per åt, totalt 1,2 miljarder, fram till i år. Trots de mycket generösa villkoren har initiativet blivit ett fiasko. Det tillstår statsminister Fredrik Reinfeldt, dåvarande arbetsmarknadsminister Sven Otto Littorin och integrationsminister Nyamko Sabuni i en debattartikel i Dagens Nyheter den 30 januari 2008.

 

Bara något hundratal invandrare har kommit ut i arbete, och en förkrossande majoritet är män. Kvinnorna nås inte av satsningen. Hur projektgrupper med jämställdhetsambitioner ska kunna ändra på det återstår att se. En uppenbar risk är att de blir ett självändamål som bara ger ett uppsving för Gevalia och Löfbergs Lila.

 

Slutligen väljer jag hennes avsnitt då hon beskriver Svenska politikers prioritering, betänk nu.. Allas lika värde

 

Äldre får inte kosta

Fler exempel: De så kallade ”ensamkommande barn” som kommer till Sverige drar minst sagt uppseendeväckande kostnader. Varje ung man kostar 57 000 kronor i månaden. På ett år 684 000 kronor plus de 500 000 som den mottagande kommunen får per plats. Summa cirka 1,2 miljoner per yngling och år. Personaltätheten ligger i allmänhet på en anställd per yngling. Det ger en kostnad i nivå med de allra dyraste säkerhetsplatserna inom kriminalvården.

 

Den 31 oktober 2009 fanns 1 479 ”ensamkommande barn” inskrivna på olika boenden runtom i Sverige. Det är en årskostnad på en miljard 11 miljoner 636 000 kronor. Med det statliga grundbidraget på 500 000 kronor inräknat blir det en kostnad på drygt 1,75 miljarder per år bara för dessa 1 479 ungdomar. Under 2010 beräknas det komma 3 000, alltså mer än dubbelt så många. Då stiger kostnaden till 3, 6 miljarder. Per år.

 

Ställ den kostnaden och den personaltätheten mot motsvarande inom äldreomsorgen, där en ensam anställd ofta ska klara vården av flera tiotals hjälpbehövande äldre vårdtagare. Ställ sedan frågan om det är en rimlig prioritering av hur allmänna medel ska användas i ett så kallat välfärdssamhälle.

Asylsökande betalar bara 50 kronor för läkar- och tandläkarbesök. För svenskar kan åtminstone tandläkarkostnaderna handla om många tusenlappar.

 

Det senaste året har flera mångmiljonbedrägerier avslöjats där hela familjer, samtliga från Irak, har lurat till sig enorma summor pengar från Försäkringskassan genom att någon i familjen har spelat handikappad och resten anställts som personliga assistenter. I två av fallen har bedragarna avslöjats genom aktiviteter som knappast låter sig förenas med svåra funktionshinder.

Samir Husein Ali Ehsan, irakisk medborgare, född 1976, mer känd som ”Kaninmannen”, ertappades när han dansade med en Lisebergskanin i nöjesparken Liseberg i Göteborg förra sommaren. ”Kaninmannen 2”, irakiern Ali Rahdi Raheema al-Mozani, påstod sig vara CP-skadad men deltog utan problem i en bordtennisturnering.
Är det någon som tror att Försäkringskassan skulle låta sig föras bakom ljuset av svenskar som tillskansar sig i storleksordningen 5-6 miljoner genom spelat funktionshinder?

 

Glöm inte att läsa Julia Caesar krönika i sin helhet:

 

mvh Ceasar

dagen, dagen, dagen, gp, gp, blt

svd, svd, svd, svd, dagen
dn, svd, svd, svd, svd, svd, svd, dn, dn, aftonbladet
expressen, expressen, expressen, sydsvenskan, sydsvenskan
gp, gp, gp, gp, dn
BRÅ vs. Sverigedemokraterna

Efter gårdagens utspel då Sverigedemokraterna klargjorde att man begärt ut samtliga våldtäktsdomar kontaktades BRÅ´s representant Klara Hradilova Selin för att dementera Sverigedemokraternas koppling mellan invandringen och de skenande våldtäktstalen.

Från DN

"Men att antalet anmälningar har ökat behöver inte betyda att det faktiskt sker fler våldtäkter än tidigare, enligt Brås utredare Klara Hradilova Selin. Och även om personer med invandrarbakgrund oftare misstänks för brottet spelar faktorer som social bakgrund, inkomst och utbildning större roll än nationalitet.

– Dessutom finns forskning som visar att många felaktigt pekar ut invandrare som misstänkta. De har en bild av att brottslingar ska vara mörkhåriga eller ha en viss härkomst, säger hon.

Som svar på Sveriges föga smickrande topplacering i anmälningsligan för våldtäkt har Hradilova-Selin tidigare konstaterat att det är bra att de anmäls så mkt våldtäkter i Sverige eftersom det visar att vi har hög anmälningsbenägenhet!"

 

Oavsett vad anledningen är till att vissa invandrargrupper kraftigt bidrar till att skända kvinnor så kan man ju fråga sig varför en fortsatt huvudlös/kravlös/odemokratisk/extremistisk asylpolitik skall få fortsätta.

 

Vissa kommer att stå med en Pinochio näsa lång som ett räfseskaft när de dömda brottslingarnas bakgrund analyseras.

 

Jag undrar om Hradilova då startar en ny facebookgrupp vid sidan om de hon idag är med i såsom - Sverigedemokrater i riksdagen - Nej tack och fangruppen till vänsterpartisten Zana Hassan?

Hur mycket påverkar Hradilovas personliga reflektioner hennes yrkesutövning?

 

Får man föreslå en facebook grupp med namet - Vi som gärna för Svenskarna bakom ljuset?

 

st, gp

svd, expressen, aftonbladet

dn, dn, dn, svd, svd, svd, svd, svd, gp

 


Våld & Våldtäkter

Bloggen beskrev igår den internationella statistiken från UNODC, United Nations office on drug and crimes och ger här tre intressanta topplistor baserade på siffror från 2008.


Misshandel per 100.00 invånare

1. Sverige 918
2. UK (England & Wales) 769
3. Belgien 696

Våldtäkter per 100.000 invånare

1. Sydafrika (Lesotho) 91,6
2. Sverige 53,2
3. Nya Zealand 30,9

Drogrelaterad brottslighet per 100.000 invånare

1. Sverige 849
2. Maldiverna 818
3. Norge 786Hos Affes statistik blogg kan du idag kika på hur BRÅ berättar om hur det blivit lite bättre under första halvåret i Sverige men Affe lyfter alltid på täcket även om det luktar lite illa och analyserar:

"Jag kollade in statistiken för våldsbrott och mina misstankar bekräftades. Anmälda våldsbrott har alltså den högsta noteringen sedan statistiken började föras. Under den senaste tioårsperioden har de anmälda våldsbrotten ökat med 49 procent. Det anmäldes fler våldsbrott under första halvåret 2010 än under hela 1975 och 1976 tillsammans."

Härligt att läsa idag om Sverigedemokraternas idé om att begära ut samtliga domar gällande våldtäkter för att bevisa det starka sambandet (min tolkning) mellan invandring från MENA (Middle East & North Africa) länder och denna landsplåga.

Märkligt att myndigheterna i SVerige inte vill berätta hela sanningen om brottsligheten.

Är inte omtanken om "riskgrupperna" felriktad? Borde vi inte satsa allt vi har på att kliva ned från dessa pinsamma listor?

Är det inte en självklarhet att även detta skall ligga till grund vilken invandringspolitik vi skall föra?


mvh

Ceasar

trelleborg, ystad, ystad
blt, blt, blt, blt, blt, blt, blt, blt, kbl, kbl
smp, ekuriren,
dn, dn, dn, dn, aftonbladet, aftonbladet, aftonbladet, svd, svd, svd, sydsvenskan, sydsvenskan, sydsvenskan
sydsvenskan, sydsvenskan, gp, skanskan, skanskan

VM i våldtäkter

Bloggen har tidigare tagit upp de skenande våldtäkter Sverige genomlider och debatten har bitvis varit relativt hård.
Jag anser nämligen att all framlagd fakta tyder på ett klarlagt samband mellan den invandringspolitik Sverige har bedrivit och fortfarande bedriver och de skenande våldtäktstalen och rent generellt den grova våldsbrottsligheten.

Här är ett par exempel:

Våldtäkter i Oslo - Undrar hur Sverige ser ut?

Våldtäkternas förljugenhet i Sverige

Nu bekräftas bilden av ett Sverige i upplösning med placering nr 2 av de 120 länder som årligen undersöks av UNODC - Crime and criminal justice statistics. Endast Sydafrika placerar sig över Sverige i listan.

Vissa talar nu om att anmälningsbenägenheten är väldigt stor i Sverige i förhållande till andra länder och somliga hänvisar till att feminstiska Sverige tolkar allt som våldtäkt. Även om ngt av det skulle vara sant, tror ngn på att detta är huvudskälet till vår topplacering?

Sverige tar alltså silver!


Journalister och politiker reagerar kraftfullt, eller?

Jag vänder mig till traditionell media för att se vad de skriver om detta, debatten måste rimligen vara i full gång.
Letar, letar, söker på google.. Många svar från utländska medier men inte en enda artikel ngnstans! Däremot finner jag att Sverige stolsterar enligt Journalistförbundet med ca 18.000 journalister. 18.000 journalister men ingen tycker att detta är ens anmärkningsvärt?

Hur är detta möjligt?

Sverige 1:a inom misshandel

UNODC presenterar samtidigt statistik för överfall/misshandel med följande definition: 'Assault' means physical attack against the body of another person resulting in serious bodily injury; excluding indecent/sexual assault; threats and slapping/punching. 'Assault' leading to death should also be excluded. (UN-CTS M3.2)

Jag kan konstatera med rapporten i min hand att Sverige är världsledande inom denna kategori med en siffra om 918 misshandelsfall per 100.000 invånare.

Att kika runt bland Sveriges journalister för att se om ngn bryr sig om denna del av rapporten tänker jag inte göra.. Av sannolikhetslära och erfarenhet är chansen så liten att jag tror jag åker och badar med ungarna istället.


Är det rimligt att en "barfotajournalist" som jag på min semester skall förtälja om denna dekadens i samhället?

Jag behöver svalka av mig, primärt inte för att det är varmt ute

Ceasar

dn
aftonbladet
gp, gp, gt
sydsvenskan, sydsvenskan, sydsvenskan
gp, gp, gp, expressen, expressen, dn, dn, dn, svd, svd, svd, aftonbladet, aftonbladet, aftonbladet, aftonbladet
sydsvenskan, ekuriren, ekuriren, ekuriren, st, st, st, dn, svd, smp, smp, smp, dn

Björklund vill fiska med Sverigedemokraterna

Debatten går het på samtliga forum och i våra stora dagstidningar! Folkparti ledaren Jan Björklund är ute och fiskar sägs det. Han fiskar där vattnet är grumligt eller så bygger han broar åt fienden som i filmen Bron över floden Kwai, enligt Expressen.

Björklund lanserar nämligen idén om att lärarna i skolan inte ska gå maskerade på heltid, barnen ska kunna se sin lärare. Låter vettigt kan man tycka.

Den största kritiken får nämligen Björklund inte för förslaget i sig utan kanske för att det finns ett annat parti som för länge sedan också tagit ställning mot maskerade lärare, nämligen Sverigedemokraterna.

Det är ju såklart Sverigedemokraterna och dess potentiella väljare som är de fiskar Björklund är ute efter och eftersom dessa fiskar minsann simmar runt i grumliga vatten är helt enkelt Björklund näst intill en tjuvfiskare.

Tjuvfiskare Björklund som har byggt en bro åt fienden hoppas kunna återupprepa bragden från 2002 då Folkpartiet lanserade idén med att Svenska Medborgare ska kunna kommunicera på Svenska. Detta förslag ansågs nog vara på gränsen till djuphavsfiske av traditionell media men resultatet lät inte vänta på sig.

Folkpartiet erhöll många fiskar under denna fisketur 2002.

Nuförtiden framstår dock Folkpartiet som parti som mindre trovärdiga eftersom de under den senaste mandatperioden inte gjort ett smack av sina locktoner, Svenska Medborgare behöver fortfarande inte kunna ett enda ord Svenska och kraven för att bli medborgare har inte stärkts överhuvudtaget.

Fiskare Björklund borde kanske istället använda den heltäckande slöjan, kallad för Burka, för att istället fånga fiskar på annat håll i sitt nykonstruerade nät. Får jag också föreslå en annan plats för din fiskelycka?

Inte vill vi väl att Björklund ska fiska i lervällingen där vi simmar nä nä gå över till den politiskt korrekta lagunen. Där är alla fiskarna rena och vackra och framförallt är de fiskare som huserar här kända för ärlighet, uppriktighet, mod och framåtanda.

Tyvärr för de rättrogna fiskarna så simmar enligt mångfaldsbarometern 90% av fiskarna (Svenskarna) i den grumliga lerpölen och det är kanske därför Björklund vill fiska grumligt?


Från den grumliga pölen tecknar


Ceasar (dock ej det minsta sugen på Björklunds ytwobbler:-))

smp
svd
sydsvenskan, sydsvenskan, fria tider, sydsvenskan, svd, svd, svd

expressen, expressen, expressen, expressen, dn, dn, dn
svd, svd, svd,
dn, aftonbladet, aftonbladet, aftonbladet, gp, gp
skanskan, skanskan, gt
svt, expressen

Ärlighet varar längre

Det märks att valet närmar sig med stormsteg, men jag upplever att det är en annorlunda temperatur ökning än den man normalt ser innan ett val.

Varje dag misskrediteras Sverigedemokraterna i media och framförallt så kan man säga att deras åsikter beskrivs som främlingsfientliga tillika rasistiska och från den yttersta vänsterkanten även som Nazistiska.

Gemensamt för alla kritiker som skriker i högan sky finns en intressant iakttagelse.

De hävdar att Sverigedemokratiska åsikter är perifiera, vi befinner oss alltså oftast extremt långt ut på högerkanten, vi är isolerade i våra åsikter precis på samma sätt vi förväntas vara avståndstagande mot människor med en annan hudfärg. Vi är bara dumskallar och som sådana inte särskilt intressanta eftersom 95% av alla människor i detta land är emot vad vi tycker.


Vi ser en hel del hänvisningar till SOM institutets undersökning tidigare i år.


Men SOM undersökningen som basunerades ut i samtliga dagstidningar med budskapet: "Svenskar mer positiva till invandring än någonsin" följs hela tiden upp med att detta talar för att Sverigedemokraternas politik och dess kärnfråga gällande minskad invandring, ligger helt fel i tiden.

I undersökningen framkommer att av Svenskarna tycker nämligen endast 36% att det finns för många utlänningar i Sverige vilket är lägre än tidigare och vi förleds att tro att resterande 64% tycker tvärtom!

Egentligen såg det ut såhär:

36%  Instämmer helt i påståendet  Det finns för många utlänningar i Sverige
31%: Instämmer delvis i påståendet: Det finns för många utlänningar i Sverige
(Alltså 67%, en förkrossande majoritet)

Endast 33%: Instämmer inte alls!

Eftersom rapporten inte analyseras av en enda journalist, så förväntas vi också svälja det färdigtuggade budskapet, men snälla vi låter oss inte luras längre. Allt Ni skriver ses med skepsis, ni kommer inte undan!


Sverigedemokraternas kärnfråga om minskad invandring har ett starkt folkligt stöd  medans Svenska läsare förleds att tro att just de är annorlunda för att inte säga rasistiska och främlingsfientliga.. lite bruna helt enkelt, de flesta andra däremot tycker inte alls att det är ngt fel med dagens invandring.


I tidningar så visar journalister vad de anser om folkviljan och från riksdagens talarstol talas det om hur man ska gå ihop för att förvägra Sverigedemokraterna och dess väljare ngt parlamentariskt inflytande.


Journalister och Politiker

Hur långt är Ni beredda att gå i Eran förvanskning av verkligheten?

"Sverige är idag ett mångkulturellt land som lyckats i många delar av sitt integrationsarbete."
- detta skriver Kent Persson (M) på sin blogg igår dessutom under inläggsnamnet "Vem vill rösta på ett parti som vill slänga ut din vän"

"Ökning av antalet anmälda brott betyder inte en ökning av antalet brott" skriver Svensson (V)

Dessa 2 citat får utgöra vanliga invändningar mot en förändring där integrationen i huvudsak går bra tycker Moderaten. Rosengård, Bergsjön, Fittja, Alby, Tensta, Rinkeby, Malmö, Landskrona etc etc... Socialbidragsuttag för den utländska gruppen på upp mot 80% av den gemensamma kassan räcker inte för att säga att integrationen inte fungerar.. Överfallsvåldtäkter, gruppvåldtäkter räcker inte heller eftersom det bara är tjejerna som anmäler nu och att vi har en annan klassning av våldtäkter hävdar vänsterpartisten.

Överfallsvåldtäkter - 960 st år 2009 och ca 360 år 1999 förklaras alltså av ökad anmälningsbenägenhet!

Återigen hur långt är ni beredda att gå?

Jag vågar lova att Ni inte är beredda att gå lika långt som oss som kämpar för ett annat Sverige för våra barn att växa upp i. Våra barn och äldre ska inte offras för att Ni ska kunna låtsas vara godhetens apostlar.

Aldrig!

Ceasar

svd
st, svd, sydsvenskan
svd, svd, svd, svd, svd, svd, sydsvenskan
dn, dn, svd, svt


Sverigedemokrater värnar Sverige

Reflektion av dagens nyhetsrapportering


Om man öppnar valfri dagstidning idag, eller rättare sagt om man surfar in till dem, eftersom de flesta Sverigevänliga vägrar att stödja dem ekonomiskt så ser man..

Gruppvåldtäkter, våldtäkter, misshandel, åldringsrån, rån, personrån, anlagda bränder, förföljelse av oliktänkande osv osv.. men mitt i allt står en större och starkare blåsippa som växer sig starkare och starkare.
Försvararen av offerkulten vägrar att avbryta de dagliga offren på mångkulturens altare, för frälsningen är nära skriker de. De ser blåsippan växa sig starkare och blir vansinniga..

Sverigedemokraterna erhåller idag 6,5% av rösterna i United Minds/Aftonbladets undersökning och ger en vågmästarroll om resultatet står sig.

Det gör mångkulturivrarna livrädda, de skriker rasist och nazist som de ideligen gör men färre och färre lyssnar.
Det skrivs artiklar i de största tidningarna, idag 22 stycken artiklar, som negativt beskriver Sverigedemokraterna som främlingsfientliga, folk förlorar jobben pga sina åsikter, fackförbund bedriver hetskampanj mot "odemokratiska" krafter och gemene man/kvinna ska förföljas och attackeras för sina åsikter.

Varför då? Jo för att man vill begränsa den skadliga invandringen kraftigt, precis som våra nordiska kamrater redan gjort. Visserligen är de ju också rasister, enligt Lena Sundström med bihang.


Det stora bålet

Undan för undan bränns Sveriges arv upp och de historiska värden Sverige upparbetat genom århundraden såsom jämlikhet, trygghet, ålderdom, brottsbekämpning, yttrandefrihet, parlamentarism och inte minst kvinnor och barn är plötsligt mindre värda. Våra egna folkvalda i riksdagen skriver artiklar om våldtäkter i Kongo, medans den skenande utvecklingen av våldtäkter i våra egna kvarter får på sin höjd en notis.

Ingen analys! Trots att Polisledning i Oslo redan har visat att hos dem så har 100% av överfallsvåldtäkterna begåtts av "icke västliga" invandrare, det är inte ens värt att konstatera för att rikta strålkastarljuset hit vore taskigt. Ngn kan ta illa upp, låt oss bränna upp statistiken som visar på ett samband mellan okontrollerad invandring och brottsstatistik. Stäng av strålkastarna eller bättre upp, rikta den mot de som opponerar sig, skjut budbäraren tycks de mena!


Hur mycket de än skriker, hur mycket de än demoniserar våra åsikter, hur mycket de än skändar våra demokratiska rättigheter så är tiden förbi. Tiden är förbi när vi sätter oss ned och tystnar, tiden är förbi då vi lommar iväg och knyter näven i byxfickan. Det har helt enkelt gått för långt, nu handlar det om:

Hur mycket mer hinner de offra innan vi hinner fram och sätter stop?

Vattna blåsippan, slå en ring runt den, försvara den.Ceasar

sydsvenskan
svd, dn, dn, svd, svd
dnaftonbladet, aftonbladet, aftonbladet, aftonbladet, aftonbladet

Sverigedemokraternas faktiska åsikter


På grund av medias mörkläggning av Sverigedemokraternas politik har Åkesson spelat in ett par videos, tänkt att Nå just Dig.Detta är information jag själv hade behövt för ett par år sedan, då jag istället endast hade tillgång till traditionell media och politikernas avståndstagande av alla kritiker(rasister).

Överallt basuneras samma budskap ut: Sverigedemokraterna är rasister och främlingsfientliga de är Islamofober och de är homofober. Själv var jag Moderat tidigare och hade så lite kunskap om hur asyl och invandringspolitiken verkligen såg ut. Visst hade jag också personliga upplevelser och visst hade jag hört exempelvis att invandrare var överrepresenterade i brottstatistiken, men det var ju verkligen inte ngt som kunde få mig att rösta på ett "rasistiskt" parti.

Själv trodde jag att Moderaterna innerst inne skulle handla konsekvent, inte minst med deras traditionella brott och straff principer och inte minst med deras omhuldade arbetslinje. Men hur ar det egentligen?

Hur väl stämde allt jag hade hört gällande Sverigedemokraternas med deras faktiska politik för Sverige?

Lyssna själv, för mig är dessa åsikter de som de flesta människor i detta land kan ställa upp på, men man påverkas såklart av den enorma mörkläggningen och nedsmutsningen. Många är de personer jag träffat som tycker exakt som Åkesson anger i dessa videos men som trots detta tänker rösta på ett annat parti vid riksdagsvalet. Varför är det så?

Lyssna och tänk för Dig själv. Kanske påverkas du och börjar ifrågasätta dagens asyl och invandringspolitik?


Berätta vad du känner? Kom ihåg, detta är alltså budskap som vi ska undanhållas i debatter, på ledarsidor, i tv-soffor. Detta är alltså budskap som fackföreningar opponerar sig mot, detta är budskap som är odemokratiska.Jimmie Åkesson om invandringspolitik
Jimmie Åkesson om kriminalitet och otrygghet

Jimmie Åkesson om de äldres situation i dagens Sverige

Detta är i stora drag samma åsikter jag uppfattar att de flesta jag träffar faktiskt innehar. Trots det är än så länge många dessvärre kvar i tron att våra etablerade politiker ska vakna upp och göra ngt åt saken.

Röstar du som du faktiskt tycker, eller som media vill att du ska göra?

mvh Ceasar

sydsvenskan
svd, svd, svd, svd, svd,
aftonbladet
kbl
dn, dndn, dn
dn dn, dn, dn
dn,

svd, dn, gp
dn, aftonbladet, aftonbladet, aftonbladet
expressen
sydsvenskan, sydsvenskan
sydsvenskan, gp
dn,
dn, svd,


RSS 2.0