Blogg listad på Bloggtoppen.se

BRÅ vs. Sverigedemokraterna

Efter gårdagens utspel då Sverigedemokraterna klargjorde att man begärt ut samtliga våldtäktsdomar kontaktades BRÅ´s representant Klara Hradilova Selin för att dementera Sverigedemokraternas koppling mellan invandringen och de skenande våldtäktstalen.

Från DN

"Men att antalet anmälningar har ökat behöver inte betyda att det faktiskt sker fler våldtäkter än tidigare, enligt Brås utredare Klara Hradilova Selin. Och även om personer med invandrarbakgrund oftare misstänks för brottet spelar faktorer som social bakgrund, inkomst och utbildning större roll än nationalitet.

– Dessutom finns forskning som visar att många felaktigt pekar ut invandrare som misstänkta. De har en bild av att brottslingar ska vara mörkhåriga eller ha en viss härkomst, säger hon.

Som svar på Sveriges föga smickrande topplacering i anmälningsligan för våldtäkt har Hradilova-Selin tidigare konstaterat att det är bra att de anmäls så mkt våldtäkter i Sverige eftersom det visar att vi har hög anmälningsbenägenhet!"

 

Oavsett vad anledningen är till att vissa invandrargrupper kraftigt bidrar till att skända kvinnor så kan man ju fråga sig varför en fortsatt huvudlös/kravlös/odemokratisk/extremistisk asylpolitik skall få fortsätta.

 

Vissa kommer att stå med en Pinochio näsa lång som ett räfseskaft när de dömda brottslingarnas bakgrund analyseras.

 

Jag undrar om Hradilova då startar en ny facebookgrupp vid sidan om de hon idag är med i såsom - Sverigedemokrater i riksdagen - Nej tack och fangruppen till vänsterpartisten Zana Hassan?

Hur mycket påverkar Hradilovas personliga reflektioner hennes yrkesutövning?

 

Får man föreslå en facebook grupp med namet - Vi som gärna för Svenskarna bakom ljuset?

 

st, gp

svd, expressen, aftonbladet

dn, dn, dn, svd, svd, svd, svd, svd, gp

 


Kommentarer
Postat av: Hans Nilsson

Bra kommentar. SD visar vägen. Som någon skrev en gång,"det är bara den som simmar mot strömmen som når källan" . Längtar till valet

2010-08-08 @ 12:21:02
Postat av: Moa

Fast det är ju precis så det är..

Socioekonomiska faktorer är det som mest påverkar en persons benägenhet att begå brott. Man kan därför inte dra någon koppling. Om man inte förstår hur det fungerar behöver man helt enkelt skaffa sig lite mer utbildning. Inte för att vara dryg men, så är det.

2010-08-08 @ 12:37:52
Postat av: Adam Solstråhle

Stilenlig marxistisk "analys":"Och även om personer med invandrarbakgrund oftare misstänks för brottet spelar faktorer som social bakgrund, inkomst och utbildning större roll än nationalitet."Med andra ord, särbehandla de importerade våldtäktmisstänkta så att de får bättre social status, inkomst och utbildning - så är problemet ur världen. Glöm förstås inte heller patentlösningen: ta in FLER av dem! Annars är vi rasister!

2010-08-08 @ 13:13:15
Postat av: Jimmy Windeskog

Kan jag få gå med i "Hradilova - Nej tack"?

2010-08-08 @ 15:00:32
URL: http://bssborlange.blogspot.com
Postat av: Marcus Petersson

Moa. Härligt att du, genom att ha skaffat dig en utbildning, lyckats tillgodogöra dig EN sanning. Här kommer en till:På grund av av dålig integrationspolitik så skapar vi just såna här förutsättningar för människor som kommer till Sverige. Antingen måste vi avsevärt förbättra vår integrationspolitik så att den verkligen fungerar för alla som kommer hit ELLER, om det visar sig att det är en orealistisk lösning; minska ner på invandringen till en nivå där folk hinner integreras i samhället och så får vi börja jobba därifrån istället. Idealisk vore den första lösningen om det fungerade, men ibland gäller det att ha ett mer jordnära förhållningssätt.Det finns en hel del människor som resonerar såhär kring den här frågan. Människor som tar väldigt illa upp när de blir kallade rasister.

2010-08-08 @ 15:58:09
Postat av: Jimmy Windeskog

"Inte för att vara dryg men, så är det."Konstigt att det bara är så för muslimer, araber och negrer bara. Den invandring vi har haft från Asien har ju tex inte alls lika stora problem med sådana här våldsbrott.

2010-08-08 @ 16:16:25
URL: http://bssborlange.blogspot.com
Postat av: Stridbar

Alla vet att invandrare begår fler brott än svenskar och speciellt sexualbrott. Att förneka det är som att förneka att jorden är rund.Snarare kan vi fråga oss varför det är så, och vad vi kan göra åt saken.Det är en fråga som kan debatteras länge. Sedan är det mycket synd att politikerna i sjuklövern(de sju riksdagspartierna), samt att även feministerna vägrar då de är rädda för sanningen.Det uppenbara felet är att Sveriges invandrings och integrationspolitik har gått käpprätt åt helskotta. Vilket får till följd att utanförskap och getton bildas. I snart varje stad i detta land finns det hela områden där det längre knappt bor några svenskar. Arbetslöshet och fattigdom är mycket hög i dessa områden och de som bor där känner ingen samhörighet med det övriga samhället. Personer som står utanför samhället och är fattiga begår mer ”dumheter”, så har det varit i alla länder under alla tider. Vilket leder till att kriminaliteten ökar rejält och då även våldtäkterna.Med andra ord begår inte invandrarna dessa brott och våldtäkter för att de har svart hår och mörkare hudfärg. Utan orsaken är som sagt utanförskapet. Det är mitt svar på frågan varför.Vad kan vi då göra åt saken?Det mest logiska är att minska invandringen rejält. Detta då vi alla vet att de flesta av de nyss hitkomna invandrarna hamnar i dessa getton och då föds bara nya problem. En evigt ond cirkel som någon gång måste avslutas om vi vill lösa dessa problem på riktigt. Samt att skicka tillbaka alla dem som begår grova brott. Deras rättighet att befinna sig i vårt extremt generösa land bör då upphävas. Situationen i deras hemland ska då inte spela någon som helst roll. Blir man bjuden på en fest och missköter sig får man gå hem igen. Som alltid är det viktigt att påpeka att bara en liten del av invandrarna begår dessa brott.Jag avslutar med ett litet citat:

”Har man en vattenläcka hemma är det första man gör att stänga av vattnet, sedan börja pumpa bort det överflödiga vattnet som förstör ens hem.”

Stridbar.

2010-08-08 @ 17:02:13
Postat av: Ceasar

@Moa: Din kommentar var förväntad och du har redan fått flera mkt bra svar, så jag hänvisar bara till de andra som svarat.Vissa måste man nästan böja upp ögonlocken på, för att de ska våga se vad som pågår:-)2010-08-08 @ 17:44:00
URL: http://sverigefidelis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0