Blogg listad på Bloggtoppen.se

Björklund vill fiska med Sverigedemokraterna

Debatten går het på samtliga forum och i våra stora dagstidningar! Folkparti ledaren Jan Björklund är ute och fiskar sägs det. Han fiskar där vattnet är grumligt eller så bygger han broar åt fienden som i filmen Bron över floden Kwai, enligt Expressen.

Björklund lanserar nämligen idén om att lärarna i skolan inte ska gå maskerade på heltid, barnen ska kunna se sin lärare. Låter vettigt kan man tycka.

Den största kritiken får nämligen Björklund inte för förslaget i sig utan kanske för att det finns ett annat parti som för länge sedan också tagit ställning mot maskerade lärare, nämligen Sverigedemokraterna.

Det är ju såklart Sverigedemokraterna och dess potentiella väljare som är de fiskar Björklund är ute efter och eftersom dessa fiskar minsann simmar runt i grumliga vatten är helt enkelt Björklund näst intill en tjuvfiskare.

Tjuvfiskare Björklund som har byggt en bro åt fienden hoppas kunna återupprepa bragden från 2002 då Folkpartiet lanserade idén med att Svenska Medborgare ska kunna kommunicera på Svenska. Detta förslag ansågs nog vara på gränsen till djuphavsfiske av traditionell media men resultatet lät inte vänta på sig.

Folkpartiet erhöll många fiskar under denna fisketur 2002.

Nuförtiden framstår dock Folkpartiet som parti som mindre trovärdiga eftersom de under den senaste mandatperioden inte gjort ett smack av sina locktoner, Svenska Medborgare behöver fortfarande inte kunna ett enda ord Svenska och kraven för att bli medborgare har inte stärkts överhuvudtaget.

Fiskare Björklund borde kanske istället använda den heltäckande slöjan, kallad för Burka, för att istället fånga fiskar på annat håll i sitt nykonstruerade nät. Får jag också föreslå en annan plats för din fiskelycka?

Inte vill vi väl att Björklund ska fiska i lervällingen där vi simmar nä nä gå över till den politiskt korrekta lagunen. Där är alla fiskarna rena och vackra och framförallt är de fiskare som huserar här kända för ärlighet, uppriktighet, mod och framåtanda.

Tyvärr för de rättrogna fiskarna så simmar enligt mångfaldsbarometern 90% av fiskarna (Svenskarna) i den grumliga lerpölen och det är kanske därför Björklund vill fiska grumligt?


Från den grumliga pölen tecknar


Ceasar (dock ej det minsta sugen på Björklunds ytwobbler:-))

smp
svd
sydsvenskan, sydsvenskan, fria tider, sydsvenskan, svd, svd, svd

expressen, expressen, expressen, expressen, dn, dn, dn
svd, svd, svd,
dn, aftonbladet, aftonbladet, aftonbladet, gp, gp
skanskan, skanskan, gt
svt, expressen

Kommentarer
Postat av: Anonym

"Svenska Medborgare behöver fortfarande inte kunna ett enda ord Svenska och kraven på medborgarska har inte stärkts överhuvudtaget."Inte nog med det, i förslaget till ny grundlag som röstats igenom första gången nu under sommaren skrivs det in att det är en rättighet för invandrare att inte lära sig svenska, och att inte anpassa sig till svensk kultur.Man gör alltså den etniska segregeringen till grundlag, samtidigt som man förbereder sig på att sätta in militären mot de som protesterar, genom förändringen i samma förslag som ger tillåtelse att använda militären mot den egna civilbefolkningen.

2010-08-05 @ 11:37:14
Postat av: Ceasar

´Med tanke på den segregation vi hela tiden föder i detta land blir man så illa tvungen att använda "fredsbevarande styrkor" även nationellt.Helt korrekt med lagstiftningen, tur att man glömmer av saker då och då.. det blir lätt varmt i hjärnkontoret då!

2010-08-05 @ 15:36:49
URL: http://sverigefidelis.blogg.se/
Postat av: Cavatus

Skojigt skrivet med liknelsen vid fiskevattnen, dock om en allvarlig sak. Ja, det är så här man måste skoja för att överleva denna DDR- och PK-cirkus som Sverige urartat till.

2010-08-08 @ 23:20:47
URL: http://cavatus.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0