Blogg listad på Bloggtoppen.se

Sverige behöver fler hjältar

I en tid då rädslan hos landets poliskår är så utbredd att ingen vågar stå upp mot Polisledningens snedvridna kvoteringsregler som åsidosätter landets inre säkerhet.

I en tid då rädslan att säga ifrån är så utpräglad att Sverige kan utses till nr 2 i världen i antalet våldtäkter utan att vår justitieminister ens får en endaste fråga, av någon av våra 18.000 sanningssökande journalister.

I en tid då forskare från BRÅ på bästa sändningstid får stå och vilseleda Svenska folket och tom motsäga sina egna undersökningar.

I tider som dessa så värmer det att det fortfarande finns människor som bryr sig:


"Det var vid halv elva tiden, måndagen den 2:a augusti som en man i 30-årsåldern försökte våldta en kvinna i centrala Umeå. Genom rådigt ingripande lyckades några personer i närheten stoppa våldtäktsförsöket och hjälpa polisen att hitta gärningsmannen, som försökt fly genom att hoppa i älven. Mannen lokaliserades tack vare uppmärksamma vittnen och man kunde med hjälp av räddningstjänsten dra upp mannen ur vattnet och gripa honom." Länk till Västerbotten Polisen


Vårt land är i desperat behov av rakryggade människor, låt oss avsätta en rejäl fond till dessa hjältar.
Det om något skulle vara värt våra skattemedel!


TV - Tips ikväll måste vara den sk. dokumentären - De kallar oss rasister -av den socialistiska Lena Sundström.
Sundström är precis lika partisk som de retorik experter som nyligen fick sparken från Tv4. Sundström har ju dock hela sin udd riktad mot de av oss som anser att Sveriges invandringspolitik är havererad.


Dock är jag säker på att ngn hjälte för eller senare kommer att påtala det olämpliga i att en odemokratisk person som Lena Sundström ska åka runt och bedriva socialistisk propaganda TV.


Hyllad av journalistkåren i Sverige (70% vänster).. I Danmark sågades hon totalt


mvh Ceasar

dn
dn, dn, dn, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd
expressen, blt, dagen, dagen, dagen, gd, gd, hd

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0