Romer en del av räddningen för Sverige?

Idag kan man läsa om den stundande rapporten av ”Romers rätt, en strategi för romer i Sverige”. En utredning ledd av Maria Leissner.

Det konstateras att uppskattningsvis så finns det 50.000 romer i Sverige varav 80% är utanför arbetsmarknaden.

"– Enligt utredningar som andra har gjort kostar en människa som är arbetslös under hela sitt liv staten 14 miljoner kronor. Om man utgår från att vår uppskattning är korrekt – att vi har 50.000 romer i landet varar 80 procent går utan arbete – så medför det 560 miljarder kronor i extra utgifter för staten under deras livstid, säger Maria Leissner."

Det medför således en kostnad per år om 12,5 miljarder SEK konstateras det i artikeln. Notera att det är kostnader som inte på ngt sätt inkluderar kostnader för Romers kända sidoaktiviteter vid sidan om sin arbetslöshet.

Är det inte besynnerligt konstigt att samma personer som ena dagen ondgör sig över alla "rasister" som påpekar det orimliga i dagens asylbedräger, massinvandring, enskommande flyktingbarn, miljonärer som skor sig på eländet (Läs ex. Jan-Emanuel Robinsson) etc etc och nästa dag kan erkänna en årlig kostnad för denna, i sammanhanget lilla grupp på 12,5 miljarder SEK.

Varför denna blunder, varför erkänna dessa fruktansvärda kostnader, ngn kan ju banne mig få vatten på sin kvarn.
Jo det visar sig att Maria Leisnner vill pumpa in ytterligare pengar riktat mot integrering av dessa romer.

Eftersom hon vill satsa mellan 80-100 miljoner SEK varje år fram till år 2030, så vill hon ju ställa dagens kostnad mot morgondagens och i sammanhanget skall då tydligen dessa pengar framstå som smärre bortfall från de svenska resurserna.


Frågan är om Romer vill integreras i det Svenska samhället? Om svaret är Nej så pratar vi om ytterligare 2000 miljoner i sjön fram till 2030 men va fan.. "its all for the greater good"


Undrar om man kan komma med ett tips som brukar fungera i dessa dialoger om invandringen?
Öka invandringen av romer, hjälp dem ut ur det franska samhället och såklart ut från det rasistiska Danmark som tydligen också diskriminerar, det är svaret på hur Romernas utanförskap i Sverige ska brytas. Ta in fler släktingar till dem som redan är här.

Sverige behöver fler Romer

sydsvenskan
dn, dn
svd, sydsvenskan, expressen, ekuriren
dn, dn, svd, hd, hd, hd
fria tider, fria tider, sydsvenskan
sydsvenskan,
expressen
skanskan, st, st
dn

dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn
gp, gp, gp, sydsvenskan, smp, ekuriren, ekuriren, ekuriren

Politiker och journalister - Lurar Dig!

Citerar från Merit Wager, tidigare Medborgarnas flyktingombudsman:

 

"Det finns anledning att börja undra över hur länge skattepengarna ska räcka när det ena galnare projektet efter det andra rullar i gång inom asylsfären. Hur länge ska politiker fortsätta att ta sig rätten att pytsa ut miljoner av våra pengar på en opålitlig – och till stora delar slapphänt – asylhantering? Sverige skiljer sig starkt på området från sina nordiska grannar – och det är knappast så att tre andra civiliserade välfärdsländer gör fel och Sverige gör rätt…

Hur kan politiker ta sig rätten att, av skattebetalarnas pengar, betala kring 3.000 kr per dygn och person på ”hem” för ensamkommande minderåriga asylsökande (som långt ifrån alltid ens är minderåriga), d.v.s. ca 90.000 kr i månaden per person plus kostnader för skola, aktiviteter, gode män, juridiska ombud, sjukvård etc, troligen uppemot 100.000 kr per månad och person?

 

Bara i år beräknas 3.000 ensamkommande asylsökande, som påstår sig vara under 18 år, komma till Sverige (förra året kom över 2.000, året innan likaså…). Var och en kan själv räkna ut vilka summor det kan röra sig om per år. Det går att få reda på fakta, det handlar inte om tyckande eller gissande. Och fakta redovisas ju på andra samhällsområden, som en självklarhet.

 

De superdyra hemmen för ensamkommande unga är förstås bara ett av alla kostnadsområden inom asylhanteringen. Alla andra asylsökande kostar också mycket stora summor, både för boende, dagpenning, sjukvård, fängelse i de fall brott begås (det kostar kring 2.200 kr eller mer per fängelsedygn) och för alla utvisningar som måste göras med tvång eftersom få efterlever domar som avkunnats i migrationsdomstolen (som också kostar mycket…) i enlighet med svensk lag.

 

Också förvaren, där människor som ska lämna Sverige men är benägna att hålla sig undan, sitter tills biljetter och resehandlingar (pass, id-kort) har ordnats och de kan lämna landet, kostar minst 2.500 kr per person och dygn. Givetvis handlar mottagande av människor i behov av asyl eller skydd inte enbart eller ens i första hand om pengar, men den svenska ineffektiviteten och blåögdheten på hela asylområdet gör att kostnaden är alldeles för hög -  i onödan.

 

Ekonomin i det forna välfärdslandet Sverige utarmas. De människor som arbetar, betalar bland världens högsta skatter och halkar ändå neråt när det gäller den ”välfärd” som man försöker lura i folket att de ska få för sina skattepengar. Asylsökande som säger sig vara under 18 år får kosta omkring 100.000 kr per månad, det tycker politikerna är okej. I Vaxholms kommun t.ex. – och säkert i många andra kommuner också – får människor som arbetat och betalat skatt i hela sina liv och som byggt (det forna) välfärdslandet Sverige, alltså de gamla och sjuka, bara kosta en tredjedel så mycket, ca 32.000 kr per månad. Den som inte reagerar på det och inte ser att det är fel och orättvist, den har stora och allvarliga problem eller lever i strutsliknade förnekelse."

 

Detta är oerhört skarp kritik, särskilt då den riktas från en person som är mycket väl ansedd även i de finare salongerna. Wager har tidigare arbetat med riksdagsledamöter och rönt mkt uppmärksamhet för sitt arbete med utsatta och förföljda flyktingar.

Att huvuddelen av de som nu anländer till Sverige gör det utan legitima asylskäl står för alla insatta fullständigt klart. Ovanligt är dock att personer vågar ta till orda mot bedrägeriet offentligt.

En stor eloge således till Merit. We salute You:-)

 

Det finns dock delar som jag inte håller med, läs vidare vad hon beskriver nedan:

 

"För att undvika missförstånd (det finns många som vill missförstå!) påpekar jag följande:

 

Min kritik riktar sig till 100 % mot svenska politiker, myndighetspersoner och medierepresentanter och till 0 % mot de människor som tar sig hit och med alla medel, påhittade historier, lögner etc (95 % har t.ex. inga id-handlingar) försöker få en chans att stanna här och bli försörjda under en lång rad av år (= ett faktum, det tar enligt uppgift, i genomsnitt sju år för asylsökande män och 13 år för asylsökande kvinnor att börja arbeta och betala skatt).

 

Det ligger i människans natur och är en självklarhet att man söker sig dit där man tror att man kan få det betydligt bättre. Dessutom finns det givetvis också de som har asyl- eller skyddsskäl.

 

Det är de svenska s.k. ansvarigas fel att det ser så annorlunda ut på asylområdet i Sverige än t.ex. i tre jämförbara nordiska länder. Det är de svenska s.k. ansvarigas fel att man inte skärper sig så att de – och endast de – som styrker sin identitet och har verkliga asyl- eller skyddsskäl får uppehållstillstånd i Sverige.

 

Det är de svenska s.k. ansvarigas fel om människor, som aldrig varit och egentligen inte heller innerst inne är det, felaktigt blir fientligt inställda mot de människor som får försörjninguppehållstillstånd för att svenska myndigheter och domstolar inte ser till att lagen, som kräver styrkt identitet och har strikta regler för vilka som ska beviljas asyl eller uppehållstillstånd, efterlevs.

 

Tyvärr. För de som ilskan borde riktas mot är ju de s.k. ansvariga. Det är fel att vända sin ilska mot dem som försöker få ett bättre liv; det är det egna landets regering, riksdag, myndigheter och kommunalpolitiker man ska ställa till svars och vända sin frustration mot när misshushållning med skattemedel sker liksom slapphänthet med att genomföra det som lagen säger."


Nu vill jag inte såga allt hon skriver men jag måste invända mot vissa saker. Jag uppfattar Merits 100 skuldbeläggning av politiker och journalister som fullt rimlig proportionalitet dvs utan deras förljugna hantering eller bristen därav skulle helt enkelt frågorna vara av smärre karaktär och givetvis inte skada vårt land i denna omfattning.

 

Men!

"Min kritik riktar sig till 100 % mot svenska politiker, myndighetspersoner och medierepresentanter och till 0 % mot de människor som tar sig hit och med alla medel, påhittade historier, lögner etc (95 % har t.ex. inga id-handlingar) försöker få en chans att stanna här och bli försörjda under en lång rad av år (= ett faktum, det tar enligt uppgift, i genomsnitt sju år för asylsökande män och 13 år för asylsökande kvinnor att börja arbeta och betala skatt)."

 

Om de som anländer Sverige gör det under förljugna former för att åtnjuta de svenska resurserna mot gällande lagstiftning så begår de brott. För att förstå hur jag tänker väljer jag att byta ut bedrägeri kring våra skattepengar till att gälla ett annat brott. Låt säga att de våldtar, stjäl eller misshandlar skall vi då fortfarande friskriva dem från det personliga ansvaret?

Om en person begår brott kort efter en frigivning, vilket inte att skett om denne hållits inom lås och bom, skall vi då också friskriva denne från ansvar? Rimligen är personen frigiven pga politikernas stiftade lagar.

Nä, och jag tror faktiskt att Merit skulle hålla med mig, men som jag uppfattar det, gör hon denna vinkling för att undvika rasist anklagelsen men det blir ologiskt anser jag. De som försöker bedra Svenska folket skall omedelbart resa hem, Svenska politiker och journalister är redan hemma men ska självklart avsättas från sina jobb

 

Läs hela Merits inlägg här

 

Vad tycker Ni?

 

mvh Ceasar

dn, dn, dn

hd, hd, hd

dn, sydsvenskan, sydsvenskan, st, dn

svd, svd, svd, svd, svd, skanskan, kbl

dn, kbl, kbl, dn, dn, dn

dn, dn, svd, svd, svd, expressen

sydsvenskan, sydsvenskan, skanskan, dn

dn, dn,gp, gp, sydsvenskan, sydsvenskan, sydsvenskan, skanskan, skanskan, skanskan, skanskan, skanskan, skanskan, dn, dn, dn, svd, svd, svd, svd, expressen, expressen, expressen, st


Medias pressetiska apartheid - af Julia Caesar

af Julia Caesar © från den eminenta bloggen snaphanen :


I Sverige är det bara svenskar som begår brott. Åtminstone om man ska tro massmedia. Svenska media praktiserar pressetisk apartheid, det vill säga rasåtskillnad i brottsrapporteringen. Svenska och invandrade brottslingar behandlas olika. Bilder på invandrade kriminella vitpixlas, signalement publiceras inte, etnicitet döljs. Genom en godtycklig och ängslig tolkning av de pressetiska reglerna skyddar media grova brottslingar.

 

Dessutom mörklägger man följderna av en massinvandringspolitik som har gått överstyr och skyddar politikerna från att ställas till ansvar för ett gigantiskt politiskt fiasko. Det är ett förhållningssätt som inte är juridiskt straffbart. Men moraliskt faller ansvaret mycket tungt på press, radio och TV för en journalistik som inte längre går att försvara.

 

Invandrare är kraftigt överrepresenterade i brottsstatistiken. Det är inte en åsikt. Det är fakta. Två stora undersökningar från statliga Brå (Brottsförebyggande Rådet),”Invandrares och invandrares barns brottslighet, 1996:2” och ”Brottslighet bland personer födda i Sverige och i utlandet, 2005:17” visar att invandrare generellt är överrepresenterade i brottslighet med drygt 100 procent. När det gäller grövre brott som mord, dråp och misshandel av obekanta är invandrares överrepresentation 400-500 procent. Vid våldtäkter är den 450 procent.

 

Av dem som dömdes för grova våldsbrott i Svea Hovrätt 2002 var 85 procent utlandsfödda eller har utlandsfödda föräldrar. Det visar en undersökning av domar i Svea Hovrätt det året som på uppdrag av Brottsoffermyndigheten gjorts av Ann-Christine Hjelm, doktor i juridik och universitetslektor vid Karlstads universitet. (Ann-Christine Hjelm: ”Är kulturgenererad grov brottslighet myt eller verklighet?” 2006.)

 

Invandrare är ingen enhetlig grupp, och de allra flesta invandrare begår inga brott alls, medan andra gör det i mycket stor omfattning. Störst överrepresentation har invandrare från Chile samt från muslimska länder som Algeriet, Irak, Libyen, Marocko och Tunisien. Minst brott begår invandrare från västra Europa, Sydostasien, USA, Kanada, Australien och Nya Zeeland.

 

Politiskt styrd forskning


Sedan Brå gav ut sin första rapport 1996 har Sverige beviljat permanent uppehållstillstånd till mer än 700 000 invandrare. Framför allt har invandringen från muslimska länder ökat mycket kraftigt. Den som tror att en invandring av den storleken inte påverkar brottsligheten räcker upp en hand. Somalier – den största grupp invandrare som tas emot i Sverige, med en ökning med 70 procent sedan förra året – och irakier klättrar snabbt uppåt i våldtäktsligan. Den grova brottsligheten ökar i en omfattning som borde hålla regering och riksdag sömnlösa om nätterna.

 

Men hela sanningen kommer vi inte att få veta. Bortsett från rapporterna 1996 och 2005 upphörde Brå redan 1994 med att ange brottslingars etnicitet i sin statistik. Och när en person har fått svenskt medborgarskap räknas han/hon som ”svensk”. Brå – i folkmun kallat Brottsförnekande Rådet – bedriver en tillrättalagd och hårt politiskt styrd verksamhet. Myndigheten släpar fortfarande på reminiscenserna av den sanslösa flumkriminologi som växte fram under 1960-talet och sköter sitt uppdrag som i vilken diktatur som helst – man ger sittande regering vad den vill ha. Alla sittande regeringar vill ha lugnande besked om att tillståndet i landet är gott, att brottsligheten inte alls ökar, att vi inte ser några oönskade följder av en ansvarslös invandringspolitik. Kort sagt: vi lever i den bästa av världar. Och Brå levererar.

 

Forskningen har upphört


Sedan den senaste Brå-studien 2005 och Ann-Christine Hjelms undersökning 2006 har inga ytterligare undersökningar gjorts om brott kopplat till gärningsmännens etniska ursprung. Forskningsområdet ses som ”känsligt” och ”kontroversiellt”. Kejsarens nya kläder-syndromet vilar tungt över landet. Vi ska låtsas som om alla är lika – fast alla vet att invandrare är mycket mer benägna att begå brott än infödda svenskar. Fakta om massinvandringens konsekvenser för Sveriges invånare i form av en ökad och allt brutalare kriminalitet är icke önskvärda.

 

Läs hela artikeln vidare på snaphanen

dn, dn, svd, svd, expressen, arbetarbladet, arbetarbladet

ekuriren, ekuriren, ekuriren, ekuriren, dn, skanskan, dn, svd, svd

expressen, expressen, expressen, expressen, expressen, gp, gp, gp, gp, gp, gp, svd

dn, dn, dn, svd, svd, sydsvenskan, sydsvenskan, sydsvenskan, sydsvenskan, sydsvenskan, sydsvenskan, skanskan, skanskan, skanskan, skanskan, skanskan, skanskan, smp


Pensionärer skall inte få rösta i Sverige!

Lyssnade på PI då Akhbar Jadidi ringde in och hade en del konstruktiva förslag på hur vi skulle reformera vårt demokratiska politiska system. Inte helt oblygt konstaterade Jadidi "Man skall ta bort pensionärernas rösträtt, jag tror att när man blir pension, när man går i pension man skall automatiskt bli av med sin rösträtt!

Täppas Fogelberg som leder programmet frågar:

- Varför då?
Jadidi: - Man blir lite konstig i hjärnan på riktigt, en vetenskaplig fakta! Man kan rösta på fel partier. Tex i Sverige pensionärerna mest av dem röstar på rasistiska och invandrarfienliga partiet.

Sedan har en utläggning om en äldre "gubbe" han träffat som tydligen anfört att "han fick mindre pengar pga mig".

Täppas konstaterar till synes nöjd: Det skall bli kul att höra vad lyssnarna anser om detta.

Man blir inte förvånad längre över mycket som sägs..Tänk tanken att det varit en pensionär som ringde in till programmet och hävdade exempelvis att invandrare ska inte få rösta för de har generellt sett ett lägre IQ och har heller inte rätten att bestämma hur vi i Sverige ska besluta om våra skattepengar.

Vilket liv det skulle bli, men samtidigt kan man konstatera att det är helt ok att föreslå att våra pensionärer inte ska få utöva sin parlamentariska rösträtt.

Jag hoppas att många pensionärer läser vad jag skrivit och än mer önskar jag mig att de reagerar ordentligt och faktiskt röstar på det Svenskvänliga partiet som är på väg in i riksdagen trots massivt motstånd från media och politiker.


Lyssna på idioten här:mvh Ceasar

dn, dn, dn, dn, dn, svd, svd, svd,
hd, hd, hd, hd, sydsvenskan, sydsvenskan, sydsvenskan, smp, smp, smp, smp, expressen, expressen
gp, gp, st

Kedjeinvandring utan slut - af Julia Caesar

"Anhöriginvandringen i Sverige slår nya rekord. I spåren på den ökande invandringen kommer släktingarna från de gamla hemländerna i ständigt växande skaror. Under förra året var anhöriginvandrarna tre gånger fler än asylinvandrarna. 67 procent var importerade äktenskapspartners från det gamla hemlandet. Reglerna för anhöriginvandring har skärpts i både Norge och Danmark. Men i Sverige tillåts den skena.

 

”Det är en vanlig kliché att invandrare vill ha ett bättre liv. Men de vill inte nödvändigtvis ha ett europeiskt liv. De kanske vill ha ett liv som i tredje världen men med europeisk levnadsstandard. De kanske vill använda sig av den mångkulturalism som möjliggjorts av västerländsk lagstiftning för att säkra medborgarskap för sina icke-feministiska brudar och utrymme för sina medeltida levnadssätt.”

 

Det skriver den amerikanske journalisten Christopher Caldwell i sin bok “Reflections on the Revolution in Europe”, en klarsynt skildring av hur invandringen från främst muslimska länder förändrar Europa. Många länders generösa policy har lett till en lavinartad ökning av anhöriginvandringen. Inget land kan illustrera Christopher Caldwells tes tydligare än Sverige.

 

Ett lands asylpolitik kan liknas vid ett hus med flera dörrar. Om asyldörren är stängd prövar migranterna, instruerade av de människosmugglare som fraktar dem, att komma in genom en annan. En bred motorväg ligger ständigt vidöppen in i landet för den kedjeimmigration utan slut som kallas anhöriginvandring. Märkligt nog talas det aldrig om den. Den är en nedtystad, ständigt växande och synnerligen kostnadskrävande invasion av hundratusentals människor från tredje världen, främst muslimska länder.

 

Antalet anhöriginvandrare skenar

Under förra året fick 34 082 anhöriga permanent uppehållstillstånd, PUT. Av dem var bara 9 273 personer anhöriga till flyktingar. Anhöriginvandringen slog nytt rekord igen sedan statistik började föras 1980. Antalet har skenat sedan den borgerliga alliansregeringen tillträdde 2006. De i särklass största skarorna kommer från Irak med 6 273 anhöriginvandrare under 2009 och Somalia med 4 757, totalt 10 030. En betydande del av dem måste försörjas av de svenska skattebetalarna eftersom något försörjningskrav i praktiken inte finns. Den nya lag som gäller från april i år är så ihålig av undantag att den liknar en schweizerost.

 

Sedan 1980 och till och med första halvåret i år har nästan 600 000 personer, 579 480, invandrat som anhöriga. År efter år utgör anhöriginvandrarna den i särklass största invandrargruppen – utan att det över huvud taget diskuteras. Bakom siffrorna finns intressanta fenomen som såväl regering och riksdag som massmedia tiger om. Dit hör tvångsäktenskap, import av äktenskapspartners från det gamla hemlandet, barnäktenskap, kusinäktenskap och den skumraskbransch som livnär sig på att förmedla skenäktenskap. På det här området liksom alla andra som gäller invandringspolitik sviker media sitt professionella ansvar att granska verkligheten. Journalisterna hukar i komfortabel avskildhet i sina etniska enklaver. (Grafik : Affe)

 

Växande import av äktenskapspartners


Möjligheten för invandrare att ta hit anhöriga härstammar från arbetskraftinvandringens tid på 1950- och 60-talen och motiveras med familjeåterförening. I dag missbrukas lagen till familjebildningsinvandring, det vill säga import av äktenskapspartners från det gamla hemlandet. När Mohammed från Rinkeby eller Fatima från Hjällbo ska gifta sig har de i allmänhet inte mycket att säga till om. Det är familjen och släkten som väljer ut den blivande bruden och maken. Men på en punkt är Mohammed och Fatima oftast eniga med sin familj: den blivande hustrun eller maken ska komma från samma etniska och religiösa grupp som de själva. Bruden ska vara oskuld.

 

”I många europeiska länder är äktenskap inte bara en aspekt av problem med invandringen, de är problemet med invandringen” skriver Christopher Caldwell.

 

Av de 34 082 som beviljades uppehållstillstånd som anhöriga i Sverige under 2009 grundade 67 procent, 22 767 personer, sin ansökan på ett nyetablerat parförhållande. Migrationsverkets siffror för första halvåret i år visar att äktenskapsimporten ökar starkt. Av de totalt 13 364 personer som beviljats PUT som anhöriga fram till första juli i år utgjordes 76 procent, 10 136, av nyetablerad anknytning. (Beviljade uppehållstillstånd och registrerade uppehållsrätter innevarande år.)

 

I siffran för 2009 ingår 2 747 thailändare, varav merparten är svenska mäns import av thailändska kvinnor.

Det är inget konstigt med att välja sin make/maka från den egna etniska gruppen. Så fungerar de flesta människor. Men istället för att välja någon av de landsmän som redan finns i Sverige hämtas gemålen från ursprungslandet. Det finns huvudsakligen två motiv till det:

 

• En önskan om att äktenskapspartnern ska vara en produkt av det gamla hemlandets religion, kultur och värderingar och opåverkad av svenska värderingar och jämlikhetsideal som man tar avstånd från och föraktar.
• Att med alla medel utöka och stärka den egna etniska gruppen i Sverige. Även om invandringspolitiken i övrigt skulle vara restriktiv kan man genom anhöriginvandring försäkra sig om tillväxt för den egna minoritetsgruppen. Det är viktigt i synnerhet för muslimer som i enlighet med koranen segregerar sig själva och vill islamisera de länder de invandrar till.

 

Kusinäktenskap ger missbildade barn

Bland kristna och muslimer som lever i en hederskultur är äktenskapet inte i första hand en fråga om kärlek. Det är en affärstransaktion med främsta syfte att stärka familjens och släktens status och ekonomi. Parternas egen vilja är underordnad kollektivets-släktens vilja. I stora delar av Afrika och Mellanöstern är äktenskap mellan kusiner och andra nära släktingar en djupt rotad tradition som invandrarna tar med sig till sina nya hemländer. Släktgiften anses stärka familjebanden både socialt och ekonomiskt för de båda inblandade släktgrenarna och därmed förhindra skilsmässa.

Kusinäktenskapen har dessvärre visat sig resultera i en mycket förhöjd frekvens av missbildade och dödfödda barn på grund av det nära släktskapet. Detta har genetiker känt till internationellt sedan slutet av 1990-talet. På 1800-talet var kusinäktenskap förbjudna i Sverige. I Norge har myndigheterna gått ut med information om de genetiska riskerna vid nära släktskap. Men svenska Socialstyrelsen har inte gjort någonting för att informera om riskerna. Orsaken är rädsla för att bli anklagad för rasism. Socialstyrelsen ser hellre att det föds missbildade och dödfödda barn med de tragedier som det innebär för samtliga drabbade än man iakttar vetenskaplig hederlighet.

Barnäktenskap – en dold verklighet


I det tysta ingås ett oräkneligt antal tvångsäktenskap och barnäktenskap varje år i Sverige. Många ingås med fullmakt och via ombud utan att parterna någonsin har träffats. Om vi tar siffran 22 767 beviljade uppehållstillstånd på grund av nyetablerad anknytning under 2009 får vi en aning om omfattningen. Det handlar om tusentals arrangerade äktenskap per år.

 

I skuggan av en urgammal och primitiv tradition lever en skumraskbransch mycket gott. Det är de förmedlingar av skenäktenskap och andra arrangerade äktenskap som drivs av affärssinnade invandrare i Sverige. Sverige anses vara det land där det är lättast att bluffa sig in på grund av vår enkla hindersprövning. Affärsidén är mycket lukrativ – en sådan skenvigsel kan kosta 200 000 kronor eller mer – men erbjuder i gengäld möjlighet till livstids försörjning på de svenska skattebetalarnas bekostnad. Sverige har den största förekomsten av skenförhållanden inom hela EU. Här klassas inte skenförhållanden som människosmuggling eller bedrägeri. Brottet ses som lindrigt och kan på sin höjd ge böter.

 

70 000 unga får inte välja livspartner


Barnäktenskap är förbjudna i Sverige sedan 2004. Man måste vara 18 år för att få ingå äktenskap. Det hindrar inte att tusentals ungdomar, framför allt flickor, gifts bort varje år. En undersökning som Stockholms stad låtit göra (Kickis Åhré-Älgamo och Ulla-Britt Fingal:”Hedersrelaterat förtryck och våld i Stockholms stad. Rapport 2009”, Stockholms universitet, institutionen för socialt arbete) visar att 60 procent av de tillfrågade flickorna i årskurs 9 med rötter i Mellanöstern och Afrika lever med hedersrelaterat förtryck och kränkningar. Minst 3 000 femtonåriga flickor i Stockholm – mer än var tionde – lever under hedersförtryck med mycket stora inskränkningar i till exempel rätten att gå ut på sin fritid. Den allvarligaste begränsningen är att inte själv få välja vem man ska gifta sig med. Enligt statliga Ungdomsstyrelsen är det minst 70 000 unga i Sverige som inte har rätten att själva få välja livspartner – beslutet fattas av föräldrarna och släkten utifrån religionen och kulturen.

 

Kvinnans oskuld är hårdvaluta


Bakom siffrorna döljer sig en förtvivlad verklighet. I Stockholms stads undersökning uppger unga flickor att de bär på en stor ångest inför sommarlovet när de under täckmantel av ”semesterresa” till det gamla hemlandet riskerar att giftas bort. Sommarlovet efter åttonde klass är extra kritiskt – då har flickan i allmänhet hunnit bli könsmogen och ses inom hederskulturen som en vandrande högriskzon som snabbt måste tvingas in i ett äktenskap medan hon har oskulden kvar.

 

Allting kretsar kring den unga kvinnans oskuld. Mannens heder sitter mellan kvinnans ben, och hela familjens och släktens anseende utgår från samma källa. Oskuldens kvitto är blod på lakanet på bröllopsnatten, kontrollerat av den unga brudens svärmor. Det handlar inte bara om heder. Oskulden har ett pris. I en hederskultur är den hårdvaluta. När en ung kvinna gifter sig får hon i enlighet med koranen en riklig hemgift av maken och hans familj. I pengar kan det handla om sex- och sjusiffriga belopp. Det kan också vara mark i det gamla hemlandet, guld eller en fullt möblerad och utrustad lägenhet.

 

Myten om mödomshinnan


Kvinnans oskuld som grund för en så kallad ”kultur” framstår som desto märkligare som mödomshinnan är en myt. Den är ingen hinna utan en liten krans av veck på slidans slemhinna – en ”slidkrans” enligt namnförslag från RFSU (Riksförbundet för sexuell upplysning). Myten om den obefintliga mödomshinnan håller igång en hel industri. Elva vårdinrättningar i Stockholm, däribland Sophiahemmet och två ungdomsmottagningar utför ”rekonstruktioner av mödomshinnan” för mellan 10 000 och 25 000 kronor. Det högre beloppet inkluderar narkos. Många desperata invandrarflickor får börja sina liv med att skuldsätta sig med stora belopp för att svara mot hederskulturens krav. Alternativet är risken att straffas med döden för att ha förstört familjens så kallade ”heder”. Flera finansieringsbolag har upptäckt den lönsamma marknaden och erbjuder kreditavtal.

 

Det kallas för hederskultur. Men när föräldrar tar livet av sin egen avkomma har det ingenting med heder eller kultur att göra. Det är skam och barbari och ingenting annat.

Allt oftare måste socialtjänsten tvångsomhänderta unga flickor enligt LVU (Lag om vård av unga) för att rädda dem från deras familjer och ett förestående tvångsäktenskap. För många invandrarflickor blir tvångsäktenskapet en brytpunkt. Först då söker de hjälp utifrån. Då är de oftast svårt psykiskt nedgångna efter många års fysisk och psykisk misshandel. Tjugotre av 49 kvinnor i skyddat boende i Stockholm som ingår i undersökningen, alltså nästan hälften, hade flytt från tvångsäktenskap med risk för sitt eget liv. I förtvivlan och desperation försöker många ta sitt liv. Var femte flicka i skyddat boende hade behövt sjukhusvård efter självmordsförsök med tabletter eller tillhyggen, i flera fall vid upprepade tillfällen.

 

Bortgifta vid 12 och 13 års ålder


En flicka i rapporten blev bortgift när hon var 13 år gammal. Hon vigdes enligt den egna etniska gruppens äktenskapslagar – i strid med svensk lag. När hon blev gravid i årskurs 8 fick hon sluta skolan. Hon födde sitt första barn när hon var 14 och det andra när hon var 16. Ingen på sjukhuset reagerade över en så ung förstföderska, trots att det uppenbart är ett brott mot svensk lag.

 

En annan flicka giftes bort när hon var tolv år gammal och gick i femte klass. I sjätte klass bodde hon med sin man, blev gravid och födde sitt första barn. Skolor i Skåne upptäcker varje år minst 25 fall där barn och ungdomar gifts bort mot sin vilja. Ingrid Hansson, kurator på Rosengårdsskolan i Malmö, berättar i Sydsvenska Dagbladet att hon har sett mer än 100 barn giftas bort. Hon har inte kunnat stoppa ett enda barnäktenskap under de 16 år som hon har arbetat på skolan. Bara ibland har hon med hjälp av en imam lyckats övertala föräldrarna att vänta tills barnet är äldre. Under vårterminen kommer många oroliga flickor till skolkuratorn och ber om hjälp inför det stundande sommarlovet och bröllopet. Men vilka medel har en skolkurator att sätta emot en tradition från 600-talet – som landets politiker dessutom väljer att se mellan fingrarna med?

 

”De placeras på ett boende i en månad kanske. Sedan kommer de hem, alla är glada, det blir en smekmånad. Sen blir det lika illa igen” säger Ingrid Hansson. (Sydsvenska Dagbladet den 13 november 2009.)

 

Effektivt hinder för integration


”Vad är problemet med äktenskapsinvandrare i stora skaror?” frågar Christopher Caldwell och svarar: ”Om de nya invandrarna assimilerades vore det inget problem. Men äktenskapen i sig visar på ett kollektivt ställningstagande mot assimilering.”

 

De är ett medvetet val att avskilja sig från landets majoritetsbefolkning. Arrangerade äktenskap är inte bara ett demografiskt problem utan också ett uttryck för förakt riktat mot värdlandets invånare. Efter att invandrare har tagits emot och välkomnats i landet visar de att det inte finns någon enda människa i deras nya hemland som de anser vara värd att dela sitt liv med. Det är inte bara infödda som ratas. Inte heller landsmän som har kontaminerats med västerländska vanor duger. För att finna sig en ”riktig” make eller make måste man resa till Bagdad, Diyarbakir eller Somalia.

 

Konsekvensen är att nästa generation invandrare uppfostras av dem som är minst assimilerade i sitt nya hemland. Sverige står vidöppet för en ständig ström av nyinvandrade som enbart präglats av hemlandets kultur och värderingar. En mycket stor grupp barn växer upp i hem där minst en av föräldrarna inte förstår eller talar svenska. Det blir allt vanligare att barn som är födda i Sverige börjar skolan utan att kunna ett ord svenska. I hemmet talas det gamla hemlandets språk.

 

Äktenskapsimporten från ursprungsländerna är det i särklass största hindret för integration. För varje äktenskap med en nyinvandrad make/maka tar integrationsprocessen ett steg bakåt. Varje nytt barn som föds i sådana familjer är fortfarande första generationens invandrare. Regeringen, som säger sig vilja främja integration, bedriver med andra handen en politik som går i rakt motsatt riktning.

 

Danmarks 24-årsregel

Både Norge och Danmark har skärpt reglerna för anhöriginvandring. Danmark har gått längst i att reglera äktenskapsinvandringen. Där har den borgerliga regeringen under inflytande av Dansk Folkeparti genomdrivit en lag som förbjuder äktenskapssammanföring med en person från annat land om inte båda parterna är 24 år. Den nya lagen har inneburit en kraftig minskning, närmast en halvering, av antalet äktenskap mellan danskar och utlänningar med icke-västerländskt ursprung.

Sverige fortsätter att vara kravlöshetens paradis på jorden. Den regel som gällde för arbetskraftsinvandrarna på 1950- och 60-talen om att försörjning och bostad måste vara ordnad innan de tog hit sin familj försvann i mitten av 1970-talet. Det uttalade argumentet var att i Sverige kan alla bli försörjda – om inte annat av samhället. Statskassan sågs som en aldrig sinande källa att ösa ur. Det synsättet råder fortfarande.

 

I dag hukar både politiker och media i allmän ängslan för att uttrycka några som helst krav på invandrarna. Migrationsverkets generaldirektör och en rad remissinstanser anser att det är ”diskriminerande” att kräva att en invandrare ska ha bostad och kunna försörja sig själv innan han/hon tar hit sina anhöriga. Att ta hit sin släkt och få den försörjd av de svenska skattebetalarna ses som en mänsklig rättighet.

 

Det är en kravlöshet som ger Sverige en unik ställning i världen och självklart förlänar landet en enorm attraktion som resmål. Flyktingsmugglarna är lika välinformerade om varje lands regler som vilken uppdaterad affärsdrivande resebyrå som helst. Skillnaden är vinsterna – den europeiska människohandeln inklusive människosmuggling är en av de mest lönsamma kriminella verksamheterna i Europa och omsätter enligt en ny FN-rapport mer än 23 miljarder. (Svenska Dagbladet 12 juli 2010.)

 

Inlärd hjälplöshet belönas

Det ställs mycket små krav för att få ta hit anhöriga. Det är en omständighet som utnyttjas systematiskt av framför allt stora grupper från Irak och Somalia. Den som är gift, sambo eller har ingått registrerat partnerskap med någon som bor i Sverige får uppehållstillstånd. Samma rätt gäller den som planerar att gifta sig, bli sambo eller ingå registrerat partnerskap med någon som bor i Sverige. Gamla föräldrar och övriga släktingar kan också ansöka om att komma till Sverige på så kallad anknytning.

 

Kriterierna är svåra eller omöjliga att kontrollera. Man kan få uppehållstillstånd ”om man har bott tillsammans i hemlandet” med den släkting som nu bor i Sverige (hushållsgemenskap). Hur kontrollerar man det? I bedömningen ingår att parterna hade ”ett beroendeförhållande redan i hemlandet som gör det svårt att leva åtskilda”. Hur kontrollerar man det?

 

Med beroendeförhållande menas att den sökande är ”ekonomiskt, socialt och känslomässigt beroende” av släktingen som bor i Sverige. Det är häpnadsväckande. Reglerna belönar osjälvständighet, inlärd hjälplöshet och bristande ansvar för sitt eget liv. För just anhöriginvandrarna är det statligt sanktionerat att vara beroende av en annan människa, och beroendet utgör skäl för uppehållstillstånd. Av samtliga andra vuxna invånare i Sverige förväntas att de ska ta ansvar för sina egna liv och försörja sig själva.

 

De smartaste bedragarna drar högvinsten


I två tidigare krönikor har jag belyst kaoset i asylpolitiken. Juvelerna i maktens krona och Den svenska asyltombolan

Migrationsverkets handläggare är lämnade i sticket av sin verksledning med generaldirektör Dan Eliasson i spetsen. Handläggningen av anhörigärenden är en enda soppa av framstressade beslut, identitetslösa sökande, falska identiteter, uteblivna åldersbestämningar och DNA-prover, lögner och bedrägerier. Tusentals barn och mer än en halv miljon anhöriginvandrare har kommit hit och beviljats uppehållstillstånd de senaste 30 åren utan att släktskapet har kontrollerats och styrkts.

 

I USA satsade man under 2008 på DNA-testning av afrikanska anhöriginvandrare. Det visade sig att 80 procent av de sökande bluffade. Släktskap kunde ej fastställas. I Sverige belönas lögnerna och bedrägerierna. De smartaste bedragarna drar högvinsten i Migrationsverkets lotteri och utkvitterar livstids försörjning både för sig själva och sina stora familjer. De anhöriga som får PUT kan i sin tur ta hit sina anhöriga, som kan ta hit sina anhöriga, som kan ta hit sina anhöriga, som kan ta hit sina anhöriga och så vidare. Det pågår en kedjeinvandring utan slut. Sedan de nya invandrarna har beviljats PUT har de svenska skattebetalarna försörjningsansvar för dem alla.

 

I 40 år har svenska regeringar oberoende av färg bedrivit en migrationspolitik som präglas av total och katastrofal brist på omdöme och ansvar. Det som pågår är en makaber fars där slutet bara kan bli ett: en jättelik krasch. De som har anledning att befara att de åker med i smällen bör överväga att förbereda sig redan nu."

 

Af Julia  Caesar skribent hos http://snaphanen.dk/

kbl, dn

kbl, dn, dn, dn, svd, svd, gp, gp, expressen, expressen, expressen, expressen

avesta, gd, gd, gd, kbl, kbl

expressen, svd, st, ekuriren, ekuriren, ekuriren, resume, resume

resume, kbl, svd

svd, kbl, kbl, kbl, smp

svd, svd, ekuriren, ekuriren, ttela, ttela, ttela, ttela

dn, svd, svd, dn, dn, dn, st,st, expressen, expressen, smp, smp, smp, sydsvenskan, sydsvenskan, skanskan, skanskan, hd, expressen, gp, gt, svd, svd, svd, svd, svd, dn
, dn, gp, gp, skanskan, skanskan, sydsvenskan, sydsvenskan, dagen, dagen, dagen, kbl, dn

Sverigefientliga krafter släpps fram i media

I tid och otid visar de svenskfientliga krafterna sitt fula tryne. Nu senast i en artikel i Kristianstadsbladet.

Se nedan ett urklipp:


"Året är 2014, och Sverige förbereder sig för ännu ett riksdagsval, ett val som kommer att avgöra om Moderaterna och Socialdemokraterna klarar sig över riksdagsspärren.
Den högerextremiska rörelsen har fått sin framgång då Sverigedemokraterna röstades in i valet 2010. Flera nazistiska och främlingsfientliga partier knackar på dörren för att komma in och sätta sina planer i verket.

Kvar finns inga invandrare och utlandsfödda. Alla har skickats hem även fast vissa har bott här hela sitt liv. Det spelade ingen roll om du var adopterad eller inte. Här räknas alla med invandrarbakgrund som ett hot mot Sverige.

Rötter, att känna sig trygg och stolt över att bo i Sverige har svalnat. Folk är rädda och vågar inte yttra sig längre. Kämparna som sa att de slogs för en god sak, och om ett Sverige för alla oavsett var man kommer ifrån är antingen döda eller väntar på sina straff. Folkets okunnighet gillrade deras fälla."

Läs hela debattartikeln här

Det finns inga gränser vilka brösttoner som skall opponeras mot en sund nationalistisk hållning.

Nationella blandas med nazister, och invandringskritiska vill helst avrätta meningsmotståndare och kasta ut alla med en icke svensk hudfärg. Förmodligen vill vi väl innerst inne också göra sig av med gamla och handikappade och fysiskt klena individer..Frågan är vad artikelförfattaren ser för koppling mellan nazister och invandringskritiker?
Dessa frågor kommer aldrig att besvaras av dem själva i en öppen debatt, de är endast till för anspela på en känslomässig aversion mot i detta fall Sverigedemokraterna.

Riktigt lågt och svagt att etablerad media så sällan tillåter repliker

/Ceasar

sydsvenskan, sydsvenskan,
svd, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn

Mångkulturellt facit för Sverige

Framför mig på bordet ligger nu den tryckta sammanfattningen av vitboken. Vitboken är en sammanställning av www.vitbok.se som innehåller sammanlagt över 700 sidor.

Handlingen kan sägas vara en historiebeskrivning över den politik och de skeenden i Sverige som lett fram till dagens situation i vårt sk mångkulturella samhälle.

Det är med glädje jag kan säga att jag aktivt bidragit till boken, då främst med ekonomiska bidrag för att boken slutligen nu kan släppas.

Istället för att skriva så mycket så lyssna ock kika själva. Det är Jan Milld själv som producerat dessa videosnuttar över innehållet i hans samtidsbeskrivning.
Köp boken för att stödja att fler nås av fakta i dessa förbjudna frågor!

Kontakta Jan Milld!

/Ceasar
svd, svd, dn,dn, dn, dn, expressen

aftonbladet, dn, dn, dn, dn, dn, svd, svd, svd, gp, gp, gp, gp, dt, svd, svd, svd, svd, dn, dn, dn, dn, dn, ekuriren, gp, gp, gp, gp, gp, gt, kt, kt, sydsvenskan

Islam - Sveriges väg?

I almedalen hade Sverigedemokraterna den kände Islamkritikern Robert Spencer på besök. Spencer är vida känd i USA inte minst genom sitt prisade författarskap och sina frekventa föreläsningar runt om i världen.

Aftonbladet inledde sin artikel såhär: "Sverigedemokraterna använder Almedalen för att propagera mot islam – med hjälp av den amerikanske islamofoben Robert Spencer.

– Han tillhör den farligaste typen, säger Mohammed Kharraki, ordförande för Sveriges Unga Muslimer.

Författaren Robert Spencer tror att en muslimsk lobby försöker förstöra det västerländska samhället. Han hävdar att västvärlden står inför hotet att tvingas in i islam. I dag talar han i Almedalen för Sverigedemokraterna."


Det finns ingen religion som så ensidigt dominerar världscenen av terrorister som Islam! Ideligen genomförs terrorbrott, hatbrott mot oliktänkande och inte minst våld mot kvinnor. Guds lag eller sharia lagar borde vara tillräckligt för journalister att åtminstone uppvisa en sund skeptisicm mot dessa ockulta seder, eller?

 

Nej inte alls, inte för Aftonbladet..De använder nyspråk såsom Islamofoben Robert Spencer, för att nedvärdera hans kunskaper eller åtminstone hävda en ogrundad rädsla baserad på sjukdom och kryddar det med att det är kritikern som hatar!! Det är alltså inte Islam som hatar..

Till råga på allt anser man sig stärka sina teser genom att låta Mohammed Kharraki beskriva vad han tycker. Notera att det var Kharraki som själv hamnade i blåsväder då han bjöd in en känd muslim som ansåg att homosexuella skulle avrättas.

 

Aftonbladet går från klarhet till klarhet!

 

Politiker såsom Tobias Billström, Mona Sahlin, Fredrik Reinfeldt, Maud Olofsson, Lars Ohly, Maria Wetterstrand är alla starka påskyndare till såväl Muslimska friskolor, Moskébyggen och särkrav i största allmänhet. De fullständigt frossar i tanken att Sverige ska öka sin invandring och tävlar ideligen om vem som kan ta in flest. Just nu leder vänsterpartiet och miljöpartiet budgivningen, åtminstone i teorin- Det ska vara fri invandring till Sverige.

Eller inte riktigt skulle säkert Reinfeldt kontra med  - Under vår tid vid makten har vi slagit rekord i invandring så det så..

Så det blir väl oavgjort kan man säga.. Det rödgröna monstret vill i teorin släppa in alla som kommer hit medans de borgliga medlöparna vivinner i handlingskraft. GRATTIS!

 


Kolla filmen..medans den ännu finns!

 

 

 dn, dn, dn, dn, dn, svd, svd, SVD, SVD, svd, expressen, sydsvenskan, sydsvenskan, dn, gp

Den Svenska asyltombolan av Julia Caesar

Varje söndag presenterar den svenska journalisten under pseudonym Julia Caesar sin söndagskrönika.

Här är ingressen på ett lång, välskriven krönika från i Söndags, mycket bra skriven och såklart väldigt skrämmande!

Läs själva!

"Sverige är fantastiskt. Hit kan man komma utan pass eller andra ID-handlingar, duka upp en lögnhistoria och söka asyl utan att ha några asylskäl. Lyckas man inte få asyl kan man få uppehållstillstånd för att arbeta fast man helt saknar utbildning och kvalifikationer. Man kan föra in andras barn, eftersom DNA-analys sällan görs. Man kan göra en kvinna gravid och få uppehållstillstånd på grund av anknytning till barnet. Sedan överger man barnet och barnets mor och tar hit sin fru och sina tidigare barn från hemlandet. Det nya barnet var ju bara en inträdesbiljett till Sverige som man kan kasta bort när man inte behöver den längre.

Man kan vara krigsförbrytare eller terrorist och leva gott på de svenska skattebetalarnas bekostnad. Man kan stanna kvar illegalt efter utvisningsbeslut utan att något särskilt händer. Man kan jobba svart eller försörja sig på annan kriminell verksamhet. Man kan leva högt på att Sveriges regering och riksdag samfällt omhuldar etnisk mångfald till vilket pris som helst. Alla som får PUT (permanent uppehållstillstånd) har enligt lag rätt till samma välfärd som de som har arbetat ihop till den. Sverige är möjligheternas land – ett land med världsrykte. Prisa Allah och statsminister Fredrik Reinfeldt – här är det bara att ta för sig av det dukade bordet. Sedan 1980 har mer än 1,2 miljoner utlänningar beviljats PUT i Sverige – utan att vara flyktingar".

Läs vidare

DN, svd, svd, svd, aftonbladet,

aftonbladet, aftonbladet, aftonbladet, Aftonbladet, Expressen, Expressen, Expressen, dn, aftonbladet, aftonbladet, svd


Våldtäkter i Oslo - Undrar hur Sverige ser ut?

61 överfallsvåldtäkter - Samtliga misstänka anses vara "icke västliga invandrare"

 

Tidningen Nerikes Allehanda och dess chefredaktör Ulf Johansson lovade att utreda hur överfallsvåldtäkternas situation såg ut i Sverige! Detta efter att ha blivit tagen på sängen i en debatt med sina läsare.. De framförde nämligen att i Olso hade samtliga överfallsvåldtäkter begåtts av utom västliga invandrare.

Ulf sa att han minsann skulle gå till botten med detta och samtidigt ta reda på hur det såg ut i Sverige..Det blev sedan knäpptyst från NA men det visade sig att man hade publicerat men dock endast i papperstidningen! Som vanligt kan man tycka.. de vill ju inte att en bred skara människor skall få del av denna intervjun, eller vad ligger bakom beslutet att inte publicera detta på nätet?

 

Nåväl.. de vill ju inte gå rasisterna tillmötes antar jag, det brukar vara den vanliga förklaringen. Att lyfta fram problematiken kan ju också ha ett annat syfte.. dvs försöka komma tillrätta med problemet och inse att vissa invandrargrupperingar våldför sig på kvinnor i en takt som vi i Norden aldrig är i närheten av.

Oslo polisen uttrycker det väl nedan "– Flera fall har klarats upp tack vare denna metodik. Bland annat tog vi en gärningsman som systematiskt gav sig på kvinnor när de gått av en nattbuss."

 

Läs hela den undangömda intervjun:

 

OSLO. De senaste fyra åren har det begåtts 61 överfallsvåldtäkter i Oslo. Enligt polisen har samtliga överfall begåtts av personer med ”ickevästlig”bakgrund.

Statistiken har lett till en bred politisk debatt.

– Jag fick mycket kritik när jag för ett år sedan gick ut med statistiken, säger Hanne Kristin Rohde, chef för Oslopolisens våld- och sedlighetsrotel.

– Men i dag tycker jag effekterna är positiva. Vi har fått en sund debatt. Politikerna har uppmärksammat en rad problem som hänger samman med invandringspolitiken, som inte hade skett om vi inte varit så öppna.

Gav resultat

I oktober 2006 beslutade Oslopolisen kartlägga överfallsvåldtäkterna mera systematiskt för att hitta gärningsmannaprofiler, tillvägagångssätt, tid och plats för övergreppen. Det har givit resultat.

– Flera fall har klarats upp tack vare denna metodik. Bland annat tog vi en gärningsman som systematiskt gav sig på kvinnor när de gått av en nattbuss.

För ungefär ett år sedan gick Hanne Kristin Rohde ut offentligt med statistik över de senaste tre årens överfallsvåldtäkter. I samtliga 41 fall som då anmälts hade gärningsmannen”ickevästlig” etnisk bakgrund.

Olika reaktioner

Sedan dess har ytterligare 20 överfall skett. Fortfarande uppges gärningsmännen vara till 100 procent invandrare med ickevästlig bakgrund.

– Det blev många olika reaktioner på att vi gick ut med siffrorna. De flesta invandrarorganisationerna var otroligt skeptiska i början. Det var stigmatiserande påståenden som man inte skulle tala högt om.

– Antirasistiskt center är fortfarande negativa men övriga organisationer anser nu att det är rätt att gå ut med fakta. Däremot vill de att helheten ska lyftas fram, inte bara etniciteten. Bland annat betonas psykiatrins

roll.

Bra mottagande viktigt

Hanne Kristin Rohde ser det som polisens uppgift att lägga fram fakta för politikerna och menar att statistiken över våldtäkterna spelar roll för hela invandringspolitiken.

– Inte så att vi ska stänga folk ute men vi måste se till så att vi har en bra apparat för mottagandet.

Asyl på falska brott

Kartläggningen visade att flera gärningsmän sökt asyl på falska grunder.

– De hade inget skyddsbehov. De sökte asyl för att kunna vara här i några år medan deras ärende prövades, säger Hanne Kristin Rohde. Här i Norge tar den prövningen mycket lång tid.

Hela asylinstitutet har kommit att diskuteras.

 

ERIK MARANDER

 

erik.marander@na.se

 

Ställ Er själva frågan: Vad speglar debatten i Sverige?

 

/Ceasar

 

Aftonbladet, Aftonbladet, Aftonbladet; Sydsvenskan, Sydsvenskan, SVD, Aftonbladet, SVD, SVD, SVD, SVD, SVD, SVD, DN, DN, DN, DN, DN, Expressen, Expressen, Aftonbladet, Aftonbladet, SVD, DN, aftonbladet, aftonbladet, GP


Ensamkommande snuttisar

Läste nedanstående på siten http://affes.wordpress.com/ igår kväll och det pedagogiska upplägget var så starkt att jag kände att jag måste reproducera detta så att så många svenskar som möjligt får del i asylupplägget i Sverige.


Från Affes Blogg


Hittade detta i en kommentar på Snaphanens blogg. Det är skrivet av signaturen elwee. Jag ändrade prognossiffran från 3 500 flyktingbarn 2010 till 3 000 eftersom jag inte kunde hitta nån källa på det, samt lade till lite grafik.
————-
Det har av flera oberoende källor gjorts beräkningar vad ett ensamkommande ankarbarn kostar per år. De flesta hamnar runt 1 200 000 SEK / barn.
Inte så mycket, säger de rättrogna så låt oss se hur staten genererar den summan:

Pelle tjänar 20 000 SEK/månad. Därmed är han inte över några brytpunkter så han betalar i runda tal 6000 SEK/mån i inkomstskatt.
Det blir 72 000 SEK/år.
Det i sin tur innebär att det krävs all inkomstskatt som Pelle och 16 av hans kompisar med samma lön betalar för att försörja ett ensamkommande barn.


I år visar bedömningar att ca 3000 flyktingbarn kommer att få PUT i Sverige! Det innebär att all inkomstskatt från så här många kompisar till Pelle kommer att krävas för att tillgodose behoven från de barn som kommer bara i år.Min kommentar:

För att visa hur många av Pelles kompisar skatt som behövs för att försörja 3000 ensamkommande snuttisar i ett år kräver så många så att jag nöjer mig med att illustrera detta med:

Fyrtio nio tusen fyra hundra nittio nio, 49.999! Till detta bör man ha i åtanke den kraftiga anhörighetsinvandringen som så ofta följer med strax efter det att PUT givits.

OBS! Ang. ensamkommande flyktingbarn: Ensamkommande..ja just det ja.. Sverigedemokraterna har föreslagit att Sverige tillsammans med övriga Nordiska länder skall bygga barnhem i närområdet, till en mkt lägre kostnad och underlätta återförening med sina föräldrar. I Holland rapporterades alla "ensamkommande" ha mötts upp redan på flygplatsen av anhöriga, endast 1 tog plats på barnhemmen!


SVD, DN, Sydsvenskan, SVD,
sydsvenskan

Mångkulturellt facit i vitboken


Boken är en omfattande sammanfattning av ca 700 sidor nu nedtaget till 184 sidor och tar oss igenom invandringens historik till Sverige, migrationseffekter, demografiförändringar, brottstatistik, kostnader, förnekande av vår egen existens och vårt ursprung..Ja även det som Ni vet är klassiska teman som mångkulturförespråkarna  brukar hävda!

Jan Milld är en av initiativtagarna till boken och är också den som bar idén ända ut till folket i sin förvissning..

Om Svenskarna ändå visste, vad skulle då ske?

Hjälp Jan, hjälp vitboken, upplys Sverige..

För en blygsam summa om 93SEK (inkl. frakt) får du hem boken.

Gör som jag beställ denna

Läs mer nedan:
http://www.vitbok.se/boken.html
Beställningar kan ske genom att sätta in 93 kr på postgiro 80 73 30 - 6

Tack Jan, du är en sann hjälte

Expressen, Aftonbladet, DN, DN, SVD

RSS 2.0