Blogg listad på Bloggtoppen.se

Sverigefientliga krafter släpps fram i media

I tid och otid visar de svenskfientliga krafterna sitt fula tryne. Nu senast i en artikel i Kristianstadsbladet.

Se nedan ett urklipp:


"Året är 2014, och Sverige förbereder sig för ännu ett riksdagsval, ett val som kommer att avgöra om Moderaterna och Socialdemokraterna klarar sig över riksdagsspärren.
Den högerextremiska rörelsen har fått sin framgång då Sverigedemokraterna röstades in i valet 2010. Flera nazistiska och främlingsfientliga partier knackar på dörren för att komma in och sätta sina planer i verket.

Kvar finns inga invandrare och utlandsfödda. Alla har skickats hem även fast vissa har bott här hela sitt liv. Det spelade ingen roll om du var adopterad eller inte. Här räknas alla med invandrarbakgrund som ett hot mot Sverige.

Rötter, att känna sig trygg och stolt över att bo i Sverige har svalnat. Folk är rädda och vågar inte yttra sig längre. Kämparna som sa att de slogs för en god sak, och om ett Sverige för alla oavsett var man kommer ifrån är antingen döda eller väntar på sina straff. Folkets okunnighet gillrade deras fälla."

Läs hela debattartikeln här

Det finns inga gränser vilka brösttoner som skall opponeras mot en sund nationalistisk hållning.

Nationella blandas med nazister, och invandringskritiska vill helst avrätta meningsmotståndare och kasta ut alla med en icke svensk hudfärg. Förmodligen vill vi väl innerst inne också göra sig av med gamla och handikappade och fysiskt klena individer..Frågan är vad artikelförfattaren ser för koppling mellan nazister och invandringskritiker?
Dessa frågor kommer aldrig att besvaras av dem själva i en öppen debatt, de är endast till för anspela på en känslomässig aversion mot i detta fall Sverigedemokraterna.

Riktigt lågt och svagt att etablerad media så sällan tillåter repliker

/Ceasar

sydsvenskan, sydsvenskan,
svd, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn

Kommentarer
Postat av: Pontus

Med tanke på dagens mediaklimat så känns det mer sannolikt att det är islamkritiker och invandringsmotståndare som "är antingen döda eller väntar på sina straff" år 2014. Frågan är om inte även mittenväljaren inser det.

2010-07-19 @ 07:48:00
Postat av: V

Kom igen, nassar, ni vet att hela er valplattform går ut på att hela Malmö ska "straffas" för gängen som springer runt. Förnekar ni vad som står i artikeln förnekar ni hela er jävla valplattform.

2010-08-04 @ 00:55:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0