Ögonblicksbilder av Sverige idag

Igår var en härlig dag. Solen sken för det mesta och jag spenderade större delen av dagen med ett slött halvsovande på en filt med min fru under bar himmel. 

Bredvid oss hade vi en stor utomhus pool som är offentlig och ungarna plaskade, hoppade, skrek, simmade och dök. Några stod och åt korv och de flesta unga som äldre svalkade sig nog med en glass emellanåt.

Under tiden vi låg på vår filt så blev jag uppmärksam på att ett större sällskap närmade sig poolområdet efter att precis erlagt avgift. Att de var muslimer gick inte att ta miste på eftersom alla kvinnor hade omsorgsfullt slagit in sig själva efter påbjuden sed.

Gruppen stannade till som för att diskutera ngt och delade sig i 2 läger, männen och killarna sprang ned till gräsmattan medans kvinnorna emellertid verkade lite vilsna.

De manliga muslimerna hoppade raskt i badet under stoj och stå medans kvinnor och flickor fortfarande dröjde, nu 10 minuter senare, vid ingången. Följet av inpackade kvinnor och flickor gick bort till restaurangen, kanske för att äta ngt. Sedan satte de sig ner vid 2 bord intill varandra.

Flickorna från ca 4 år till 15 år satt och tittade på medans alla andra barn badade och lekte ett par meter ifrån dem. Det gick inte ta fel på deras önskan att också få ta del av den svenska sommaren.

Efter ett par minuter.. var alla kvinnorna och flickorna borta från sin utkiksposition.. Vad hände?

Var det kanske olämpligt att de tittade på de andra barnen som lekte? Kanske var det olämpligt att sådana som jag bara hade shorts på mig och att deras kvinnor kunde se större delen av min kropp. Jag vet inte.. det enda jag vet är att detta är inte assimilering. Detta är inte integration.

Hur ska man kunna bli integrerad med oss konstiga Svenskar som tycker att tjejer/kvinnor visst ska kunna bada tillsammans med män? Hur ska man kunna närma sig det svenska sättet att leva om man inte ens kan leva under samma förutsättningar inom sin egen familj?

Varför sätter man på små barn dessa påskkärring dräkter och segregerar dem från allt som heter Svenskt leverne?


Varje dag ser jag nuförtiden alla dessa kvinnor med sina barn? Täckta med lakan drar de fram och om man tilltalar dem eller frågar dem om de inte vet att detta är ett fritt land så får man svaret: Det är självvalt, det är vår religion som säger att kvinnan måste täcka sitt hår.

Det ska sägas att det är inte många som svarar en dock, de kan sällan Svenska och skall helst inte tilltala en annan man.


Wilhelm Moberg skrev 1941 enligt följande:

”Svensk strävan”

"Sverige är vårt, det är sex och en kvarts millioner levande svenskars land. Men det är även de dödas land, deras som byggt upp det åt oss från början och lämnat sitt verk att förvalta och förkovra. De döda är åtskilliga millioner flera än vi. De har mycket att säga oss nu, och vi är skyldiga att lyssna till dem. Vi lyssnar till dem genom att minnas vad de uträttat och genom att värdesätta deras strävan. De kan icke mera värja sitt verk. Det åligger oss."


Så jag ställer Er samma fråga som jag ställer mig själv: Hur förvaltar vi vårt arv?I Svensk media skriver man istället om rasistisk försvarsmakt, rasistiska kommentatorer, rapporterar pliktskyldigast om de otaliga brott som begås i våra numera invandrartäta städer, dock helt utan sammanlagd analys om vem och varför och man skriver framförallt om hur bra de är att Sverige uppmuntrar "ensamkommande unga män" visserligen skrivna med stor hjälp från företaget som tjänar mångmiljonbelopp på de lurade svenskarnas skattepengar.

Avslutningsvis konstaterar man att invandring är grymt bra för företagen..

När ska detta vansinne sluta?


/CeasarDN, DN, DN,DN, SVD, Sydsvenskan , Sydsvenskan , Sydsvenskan, Expressen , Expressen, 
Aftonbladet

 

Ett rättsväsen i spillror

Jag är ingen jurist ej heller skolad inom juridiken och kan således inte bedöma bevislägen i enskilda fall och såklart inte kopplingen till olika straffpåföljder i det svenska rättssystemet.

Men om vi pratar om rättsuppfattning hos det svenska folket tror jag att jag likt väl som andra kan vittna om en stor diskrepans mellan vad som utdöms i påföljd och vad gemene man finner vara lämpligt.

Ta följande exempel och bedöm själv

Exempel 1

NYKÖPING. Den gruppvåldtäkt som ägde rum på vandrarhemmet i Nyköping i början av mars och som Politiskt Inkorrekt skrivit kort om tidigare har nu fått sitt rättsliga efterspel. Fyra män stod åtalade, men endast två av dom dömdes för själva våldtäkten. Dom två andra dömdes för att ha underlåtit att ingripa och att larma polis.

Enligt åklagaren har de fyra männen befunnit sig i samma rum under övergreppen. De ska var och en ha förgripit sig på flickan, medan övriga skrattade och kommenterade. Enligt åtalet förhindrade de henne att klä på sig och gå därifrån. En av männen misstänks även för övergrepp i rättssak då han ska ha hotat flickan till döden om hon vände sig till polisen. Flickan har en ADHD-diagnos och går på särskola.

För grov våldtäkt döms:

Ahmed Abdirahman Deria, född 19890502 och medborgare i Somalia, till tre års fängelse.

För våldtäkt och grov våldtäkt döms:

Vahid Nowrouzibalvani, född 19911031 och medborgare i Iran, till tre års fängelse.

För underlåtenhet att avslöja grov våldtäkt döms:

Ahmed Abdirahman Abdulle, född 911023 och medborgare i Somalia, till skyddstillsyn med samhällstjänst 80 timmar.

För övergrepp i rättssak, underlåtenhet att avslöja grov våldtäkt och våldtäkt döms:

Barzan Nawrouzi, född 19840914 och medborgare i Iran, till 6 månaders fängelse.

Ett avsevärt skadeståndsbelopp utdömdes också, men i Abdulles och Nawrouzis fall ogillade domstolen åklagarens yrkande på medhjälp till grov våldtäkt. Minimistraffet för grov våldtäkt som två av gärningsmännen dömdes för är fyra år, men med hänsyn till deras ungdom sätter domstolen straffet till tre år. Hur länge brottsoffret kommer att via sitt lidande straffas framgår inte av domen… Ingen av gärningsmännen döms heller till utvisning.

Exempel 2

BORÅS. Den 16-årige somaliske praktikanten var bara tillfälligt på förskolan. Där ska han ha tagit med sig en femårig flicka in på en toalett och stoppat sitt könsorgan i munnen på henne. Efteråt grät flickan och berättade för en anställd praktikantens övergrepp.

Borås tingsrätt dömde

Sharmarke Ahmed, 16 år, för våldtäkt mot barn till 130 timmars samhällstjänst. Han fick även betala 85 000 kronor i skadestånd till flickan.

Förhandlingen

Under rättegången nekade Sharmarke Ahmed men tingsrätten konstaterade att flickan berättat trovärdigt om övergreppet för flera olika personer oberoende av varandra. Sharmarke Ahmeds version var ganska svävande och han kunde inte förklara varför han hade gått med flickan in på toaletten.

Sharmarke Ahmed anhölls först, men placerades senare på ett behandlingshem för vård. Både han och hans familj motsatte sig att han skulle få ungdomsvård. Med hänsyn till hans låga ålder och att han är ostraffad bestämde tingsrätten istället att han skulle få utföra samhällstjänst.

Ett mycket lågt pris för en hänsynslös kränkning och ett hån mot en försvarslös liten flicka.


Ovanstående tolkningar är hämtade från Politiskt Inkorrekt och efter att ha kikat igenom domarna förefaller deras beskrivning var helt korrekt.

Dessa svin får inte bara väldigt låga straff, de får dessutom vara kvar i Sverige??? Det är förutom att vara ytterligare en kränkning mot de två flickorna ovan också ett tecken på ett totalt haveri i rätten att värna vårt land.

Dessa äckel skall givetvis inte spendera en dag efter sitt straff någonsin i Sverige igen!

Rättsuppfattningen bland det svenska folket skiljer sig så markant från vad som utdöms i påföljd att det i sig är en fara för rättsäkerheten i vårt land. Som en god vän sa till mig gällande just detta: "Det handlar inte bara om att vårda förövarna det handlar också om att se till att det är rimliga påföljder som avhåller mig från att ta lagen i egna händer."

Mycket klokt resonemang och givetvis fullt sant. Om vi inte gav straff överhuvudtaget skulle betydligt fler se till att rättvisa skipades.

Vilken straffpåföljd borde etablissemanget ha förtjänat eftersom de indirekt stöttar detta genom massinvandringen och direkt genom att inte ens reagera mot dessa patetiska straffpåföljder och sedan som grädde på moset så ska deras "asylrätt" i Sverige även framgent vara oförändrat.

Ställ Er frågan själva, har dessa personer förtjänat vårt skydd och omhändertagande i Sverige?


Ceasar!

DN, DN, DN, Aftonbladet, ST, Dagbladet, SVD


Sveriges Radio om asylmottagning och Sverigedemokraterna

Läste på Sveriges Radios hemsida där man redogör för hur fel Sverigedemokraterna har i sin framställning över hur många asylanter och anhöriga till dessa vi tar emot. Syftet verkar klart, här ska vi minsann kunna misskreditera dem.

Så vad sägs egentligen:

Sveriges Radio:

Sverigedemokraterna går till val på att införa en invandringspolitik som ska begränsa asyl- och anhöriginvandringen. Enligt partiet ska den vara som i Danmark och Finland, vilket enligt SD skulle innebära en minskning med cirka 90 procent. Stämmer beskrivningen av hur många invandrare som kommer till Danmark och Finland?

Så här skriver partiet i sin budget:

I konkreta tal innebär detta en minskning av antalet invandrare inom nämnda kategorier med ca 90%".

 

VALOBSERVATÖRERNA UTREDER: Mellan 2005 och 2009 gav Sverige uppehållstillstånd till 219 688 personer i kvoterna asyl- och anhöriginvandring. Motsvarande siffror för Danmark är 29 654 och Finland 5 894.

Om man räknar i förhållande till ländernas storlek i snitt per år - Sverige 9,2 miljoner invånare, Danmark 5,5 miljoner och Finland 5,3 miljoner - blir det följande siffror per 100 000 invånare: Sverige: 478, Danmark: 109 och Finland: 22.

Om man istället räknar den totala invandringen, alltså också de som kommer till Sverige för att arbeta och studera, från andra EU-länder med mera ser siffrorna ut så här för åren 2005-2009: Sverige: 361 977, Danmark: 271 678 och Finland: 91 154.

Omräknat per 100 000 invånare blir det: Sverige: 788, Danmark: 996, Finland: 344.

 

Notera att i slutet vänder man diskussionen till att omfatta helt andra kategorier än vad som avses ovan av Sverigedemokraterna. Gjordes detta med flit?

Hur skulle man uppfatta om Sverigedemokraterna räknade med exempelvis 2 års invandring och hänvisade till: Detta är minsann vad vi tagit emot under det senaste året. Hade det uppfattats som seriöst?

Slutkläm från Sveriges Radio:

"Sverige har en betydligt större asyl- och anhöriginvandring än både Danmark och Finland. Danmark tar emot 87 procent färre asyl- och anhöriginvandrare än Sverige och Finland 97 procent färre.

Om man däremot räknar den totala invandringen är skillnaderna mindre. I förhållande till ländernas storlek är den totala invandringen till Danmark till och med större än till Sverige."

 

I denna slutklämm bekräftar man således att det inte var av olyckshändelse att man blandade ihop 2 olika ekvationer för att få det att framstå som en enda! Notera också att de har lyckats med bedriften att få till att Danmark tar emot 87% färre asyl och anhöriginvandrare än Sverige och Finland 97%.


Så återigen, vad var det Sverigedemokraterna sa ovan: "I konkreta tal innebär detta en minskning av antalet invandrare inom nämnda kategorier med ca 90%"


Men vad menar de med 87% färre? Enligt deras egna uträkningar: Sverige: 478, Danmark: 109 och Finland: 22.

Således 478/109=4.38 (438%)samt 478/22=21,72 (2172%)

Vi tar alltså in, i förhållande till befolkningsmängd, 438% fler asyl och anhöriginvandrare än Danmark samt 2172% mer än Finland!Nästan exakt med andra ord förutom att journalisterna på SR försökte dölja detta genom att blanda korten, dessutom med nya kort.

Att förneka att detta görs medvetet är mycket svårt, intressantare är väl varför?

Morot/Piska.. Vilket driver dem allra mest?

 

/Ceasar

 

DN, SVD, SVD, Aftonbladet, Aftonbladet, Aftonbladet, Expressen, 

DN,

 

 Sverige är verkligen de identitetslösas Mecka - Av Merit Wager

Merit Wager tidigare Medborgarnas flyktingombudsman skriver följande på sin blogg idag:


"Sverige är verkligen de identitetslösas Mecka!


Jag har träffat ett antal personer som kommit hit som anhöriga och gäststuderande som kommit till Sverige med pass. Många av dessa personer dyker sedan upp som asylsökande, nu utan pass och med en falsk identitet och en uppdiktad berättelse om förföljelser med mera. Som inte har inträffat eftersom personen i fråga har bott i Sverige i flera år, med tillstånd från Besök och Bosättning. Man träffar dem då och då, p.g.a. anonyma tips eller egna misstankar, men mörkertalet måste vara stort. Och ännu större blir det när ”kortare väntan” förbjuder oss att utreda ordentligt och gå på djupet i varje ärende.

 

Syskongifte är vanligt och man behöver ju bara låtsas vara gift i två år. Sedan får man PUT och då kan man ”skilja sig” och ”råka träffa” sin riktiga make eller maka på Internet eller genom besök i hemlandet. Om lurendrejaren är en kvinna så har hon redan sina barn här, de har också fått tillstånd när mamman gifte sig med sin bror. Men om lurendejaren är en man så får han säkert ta hit sina barn som varande barn till den nya kvinnan som han träffat efter den så uppslitande separationen från sin egen syster.

 

 

Om bara några dagar blir GD:s vision verklighet: Om en asylsökande fått barn med en person som är bosatt här  så får han eller hon PUT direkt. Detta helt oavsett om personen i fråga har styrkt sin identitet, antar jag eftersom styrkt identitet inte är krav för PUT. Och inte heller görs det något DNA-test utan det räcker att de nyblivna föräldrarna intygar för familjerätten att barnet är deras gemensamma och att de visar att de har gemensam vårdnad av barnet. När PUT sedan har har beviljats så kan vem som helst av dem ångra sig och komma på följande:

 

”Det är sant att jag minsann hade sex med någon annan också,  men jag  hade glömt det och när jag ansökte om tillstånd/när jag intygade att en asylsökande var far till mitt mitt barn eller att  personen i Sverige var far till mitt barn så handlade jag i god tro”.


Inte återkallas PUT då. som det borde! Och aldrig om barnet är svensk medborgare. Då kan PUT-personen ta hit sin riktiga familj och alla är lyckliga i all evighet. Detta är vad GD:s Vision innebär: att få hit smarta tricksare med med familjer som kommer efter två år; familjer och ”ensamkommande barn” som saknar asylskäl och som ljuger om sin identitet,  samtidigt som man utvisar människor som visar vilka de är  och som talar sanning men vilkas asylskäl inte är tillräckliga. Afghanistan är ju en fungerande demokrati, åtmistone i Kabul. Irak likaså. Liksom nästan alla andra länder. Förutom Somalia och Eritrea. I fall man bara säger sig komma därifrån får man PUT direkt och det spelar ingen roll om man kan språket eller inte.

 

Återigen berättelser som regering, riksdag, gammelmedier, myndigheter, organisationer bryr sig om eftersom man i Sverige inte bryr sig om att lögnare, lurendrejare, utnyttjare och terrorister flyttar till Sverige i falska identiteter, med andras barn, gifta med syskon etc – kort sagt med varenda uppgift helt felaktig, för livstids försörjning på grundval av stora lögner. Migrationsverkets generaldirektör har i åratal tillåtits ha verket som en lekstuga och genomfört ”visioner” som är skadliga för landet både nu och i framtiden. Och det finns ingen som vill stoppa galenskaperna. Ingen."

 

Jo Merit det finns väldigt många som vill stoppa galenskaperna och detta landsförräderi. Tyvärr vet fortfarande inte en tillräckligt stor del av befolkningen om hur illa det står till och en annan del av befolkningen vet om, men vågar inte ifrågasätta pga av stigmatiseringen av oliktänkande.

Tillsammans ska vi stoppa detta, vi är på din sida Merit!

Vi är på Sveriges sida

 

DN, DN, DN, SVD, SVD, SVD, SVD, Expressen, Aftonbladet, DN, Expressen


Moderaternas nya vänner

Efter den senaste publicerade väljarundersökningen där Sverigedemokraterna erhöll 4,3% av rösterna, gick Moderaternas partisekreterare ut och beskrev följande hos Svd.

"- Vi har en väldigt tydlig policy att inte samarbeta med Sverigedemokraterna. Om det blir ett oklart parlamentariskt läge i riksdagen kommer vi att söka ett bredare stöd för vår politik - i första hand hos Miljöpartiet, säger Per Schlingman till SvD.

Som Moderat väljare sedan 20 år så är det en smärre chock! Jag vet att många tidigare Moderata väljare har hoppats på en mer restriktiv asylpolitik under lång tid.

Mängden invandrare från fjärran kultur med siktet inställt efter helt andra mått än de svenska formligen väller in över våra gränser. Migrationshandläggare bokstavligen gråter ut sin frustration över att hantera en stor mängd bedragare som våra politiker lockar hit. Med fingret på avtryckaren säger de till migrationshandläggarna - SKRIV PUT!

Men även om vi bortser från vad jag är övertygad är en stark önskan hos diverse Moderater. Vad är det som lockar för Moderaterna med att arbeta med Miljöpartiet? Vad är så starkt lockande att man att av "policy" skäl ej vill arbeta med Sverigedemokraterna?

Vilket politiskt område kittlar då Moderaterna allra mest?

- Är det månne Miljöpartiets vurm för Islamister och Moskéer?
- Är det avvecklingen av kärnkraften?
- Är det kravlöshet i skolan?
- Är det "lägre straffsatser"
- Är det bensinskattehöjningar

Eller är det bara det starkaste kortet av dem alla nämligen följande direkt hämtat från Miljöpartiets webbplats:


"Vi tror inte på konstlade gränser, utan har en vision om fri in- och utvandring, där människor har rätt att bosätta sig och verka var helst de önskar.

Vi accepterar inte att den rika världen sätter upp höga murar mot dem som tvingats fly.

Vi vill att Sverige går före internationellt genom att lägga fram en plan för att på sikt införa fri invandring. Vi vill att Genèvekonventionen tillämpas på ett bredare sätt så att även natur- och miljökatastrofer samt krig räknas in som skäl för asyl.

Detta ska kompletteras med en generös flyktingmottagning. Sverige är ett land där våra egna invånare tidigare har tvingats fly för att söka lycka och förutsättningar för ett värdigt liv på annat håll. Det är därför inte rimligt att Sverige idag förvägrar andra människor den möjligheten.

Rätten att söka asyl är en mänsklig rättighet. Människor som har sökt sig till Sverige ska ha rätt att få sin sak prövad i domstol. Sverige och övriga Europa behöver en mer human, solidarisk och rättssäker flyktingpolitik"Nu ska Moderaterna alltså samarbeta med några som tom i skrift uttrycker att Sverige är en konstlad gräns..
Detta är oerhört graverande,..ehh det var fina ord. Det jag menar är att landsförräderiet är satt i skrift..+


Bra för Sverige?

Nu får Ni verkligen kämpa för att behålla Moderater traditionella väljare, jag ska göra allt jag kan för att Ni ska förlora röster, samtidigt vill jag framföra en ursäkt till de nationalister som tidigare har försökt få mig att förstå.

Jag kan bara be om ursäkt för att jag lagt 20 års röstande på Moderaterna och nu kämpa för att Sveriges första nationalistiska parti ska ta plats i Riksdagen till hösten.

/Ceasar


SVD, SVD, SVD, SVD, SVD, DN, DN, DN, DN, DN, DN Expressen, Aftonbladet, Aftonbladet, Mynewsdesk,  DN

DN, SVD, SVD, Aftonbladet, Aftonbladet, Aftonbladet, Expressen,  DN

Våldtäkternas förljugenhet i Sverige

Med överfallsvåldtäkter varje dag i vårt land, så hör det till vardagen att läsa om hur flickor blir överfallna, misshandlade och skändade av inte bara en gärningsman utan allt oftare av flera..

Med beslutsamhet väljer man ut sina offer, närmar sig, anfaller i grupp för att slutligen övermanna sitt kvinnliga offer. Med en råhet som förr var mkt sällsynt i Sverige håller inte sällan svinen fast sitt tagna byte och turas om att våldta.

Dagens löfte från mig kan skrivas ungefär såhär, Jag hoppas att jag får komma på Er svin just då ni som allra mest känner Er som rovdjur, just då när Ni njuter som allra mest av att skända flickorna.

Just då vill jag se in i Era ögon då ni inser att Ni precis blivit förvandlade till offer..Jag hoppas innerligt att jag träffar på Er.

Precis såhär vet jag att allt fler tänker då man läser om våldtäkterna, låt oss därför repetera trenderna och statistiken.


Överrepresentation i Norge:

"Detta innebär att överrepresentationen hos tex Afrikaner i förhållande till etniska norrmän baserat på deras befolkningsandel enligt rapporterna och statistiken presenterad från officiella källor är: 11,3 gånger. Medans den är 15,8 gånger f ör invånarna med sitt ursprung i Mellanöstern.

Överrepresentationen för Irakier var dock störst. En av 373 Irakier var en våldtäktsman (år 2004) medans samma siffra för etniska norrmän var en av 10275. Det är alltså 27,5 gånger vanligare att en irakier våldtar än att en etnisk norrman gör det. "


Inte ens när flickorna blir våldtagna är detta tillräckligt intressant för svenska politiker och journalister. Att undvika att som man brukar säga att skuldbelägga en hel grupp så undviker man helt att publicera känd information.

Kvinnosynen är inte likadan överallt, människosynen är inte likadan överallt. Konstigt nog är det sådana som jag som vill ha alla korten å borden, för att undvika brotten såväl preventivt som reaktivt som beläggs med epitet som rasist och diverse mörkläggningsord.


Överfallsvåldtäkternas utveckling i Sverige:

1999: 361

2000: 367

2001: 402

2002: 404

2003: 523

2004: 555

2005: 740

2006: 699

2007: 837

2008: 881

2009: 966

Källa: Brå

Med andra ord så är vi nu uppe i 2-3 varje dag! Någon som inte tror det korrelerar med invandring från Mellan Östern och Norra Afrika?


Hur länge till ska nuvarande invandring få fortsätta?

Ceasar


DN, DN, DN, DN, GP, GP, DN

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/kvinnan-var-pa-vag-hem-fran-festen-valdtogs-av-tre-man_4854275.svd
http://www.svd.se/stockholm/nyheter/flera-valdtakter-i-stockholm-under-fredagsnatten_4854315.svd
http://www.svd.se/stockholm/nyheter/kvinna-misstankt-drogad-och-valdtagen_4854495.svd
http://www.svd.se/stockholm/nyheter/tva-overfallsvaldtakter-i-soderort_4854457.svd
http://www.expressen.se/Nyheter/1.2021806/kvinna-gruppvaldtogs-pa-kyrkogard
http://www.expressen.se/ledare/1.2021973/sakine-madon-lardomen-fran-rinkebys-brander
http://gt.expressen.se/nyheter/1.2022001/kvinna-overfallen-och-valdtagen-i-gardsten
http://gt.expressen.se/nyheter/1.2021844/jan-sprangers-folk-forstar-inte-att-kniven-ar-ett-livsfarligt-vapen
http://www.dn.se/nyheter/sverige/orolig-sommar-gav-kortare-lov-1.1119974
http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7282123.ab

Migrationsverkets kollaps sliter Sverige i stycken

Jag har tidigare lagt upp inlägg som har gjorts av den tidigare utsedde Medborgarnas flyktingombudsmannen, Merit Wager. Vid detta tillfälle, som så många gånger tidigare, så är det en migrationshandläggare som i frustration har vänt sig till Wager.

Varför är det ingen som bryr sig? Varför låtsas fortfarande politiker och massmedia som att våra problem består av "gnissel" i förorten, integrationspolitik.. Hur är det möjligt att i ett sk öppet och demokratiskt samhälle föra sitt folk så bakom ljuset!

Sveriges sk integrationsproblem startar ju redan vid ankomsten till gränsen, vilken bedragare eller terrorist är ju i praktiken välkommen att bli försörjd. Det är bara för Svenskarna att öppna plånboken.

Ställ Er själva frågan: Skulle Adolf Hitler också kunna få asyl i Sverige? Har jag en sämre människosyn om jag inte tycker han är välkommen? Är min människosyn värre för att man vill värna vår asylrätt och Svenska intressen?


Från Merit Wagers eminenta blogg

Om regeringen vinner valet så undrar jag hur länge till som det ska tolereras, att Migrationsverkets GD inte ror åt samma håll som politiken.

Social turism inom EU – GD´s skrivelse från sommaren 2007
Det här var en av vår GD:s första åtgärder, när han hade varit GD i bara några veckor: han skrev till regeringen (skrivelse NRK-111-2007-1, daterad 7 juni 2007) och tyckte att arbets- och försörjningslinjen skulle skrotas inom EU. Det var enligt GD mycket bättre – och framförallt var det enligt hans socialdemokratiska vokabulär inte diskriminerande – om en pensionär i exempelvis Bulgarien kan åka till Sverige och leva på svensk pension istället. Social turism är bra det.

Styrning, Holmbergrapporten – våren 2009
Jo tack, den särskilde utredaren tyckte att det var på sin plats med en avsevärd kvalitetshöjning (rapporten daterad 21 april 2009). Tyvärr så har det exempelvis inom BBM (Besök, Bosättning, Medborgarskap) inte hänt ett smack. Utan vi sitter här med våra olika handböcker, och drösvis med experter som kan skriva romaner om sånt som är ointressant. Och när det händer något viktigt, då gömmer de sig i mängden.

Hantering av de ensamkommande barnen
Samtidigt som EU:s gemensamma institutioner börjar ta itu med att ordna säkra länder, att ordna mottagande etc, och när till och med Norge och Sverige har planer på att bygga barnhem i Afghanistan, så tuffar Migrationsverket på som om ingenting hänt. Barnhandläggarna på asyl kan sitta och skrika sig hesa om hur deras arbetssituation ser ut, för det enda de får från vår GD är en order om att alla ”ensamkommande barn” ska ha PUT inom 3 månader.

Den socialdemokratiska synen på Astrid Lindgren-landet, där alla barn ska få bo, är djupt rotad. Och själv har jag i år haft 35 ansökningar på mitt bord, som sökte på anknytning till sju ”ensamkommande barn” som så sent som i höstas när de fick PUT inte hade en enda släkting i livet. Det var vad de sa då… Och enligt ett besked från Rättsenheten så gör det inget om sådana barn fått PUT på oriktiga uppgifter, de ska ändå få hit sin familj!

Sverige – ett Mecka för identitetslösa och för bedrägerier
Jo tack: när verksamhetsområdeschefen för BBM i egen hög person beordrar personalen att bortse från DNA-reglerna, så rasar det in folk som är några helt andra än vad som sades. Den intresserade politikern kan ju åka på studiebesök till socialförvaltningarna i de största förorterna, så får de det svart på vitt. Gifta som i själva verket är syskon, barn som ingen vet vilka de är, folk som försvinner spårlöst och dyker upp i en annan identitet någon annanstans. Eller så går det som i Högsby, det kostar några miljoner. Och när det visade sig att 500 vietnameser i Halmstad hade glidit in på en räkmacka genom Blunda och Beviljas oerhört skickliga myndighetsutövning (obs ironi), när löpsedlarna skrek ut att Migrationsverket var grundlurat, hände det då någonting alls? Det finns i alla fall inte en enda rad om det på vårt eget verksnät. Så det är väl business as usual.

Barnäktenskap, och barn som tas från sina vårdnadshavare i andra länder

Det finns just nu en utredning på gång om det här med barnäktenskap, som regeringen presenterade den 20 maj i år, eftersom det bara blir värre och värre det här med ungdomar i Sverige som ska giftas bort mot sin vilja. Ett litet råd till regeringen: Ni kan korta ner den utredningstiden avsevärt genom att skicka utredarna till Migrationsverket.

Personalen får inte ens någon utbildning i familjerätt, bara ”så här är det tjipp tjopp”. Det finns till och med verksamhetsområdeschefer som tror att det här är ett fält för ”tyckande”. Ungefär att det går att göra en ”bedömning” av om en 17-åring är omyndig. Det ska ni förresten veta, att älsklingsordet för höga chefer som vill undgå ansvar på verket är att säga ”jag har gjort en bedömning”. Eftersom potentaterna inte ens förstår sig på vad bevisgrader är för något så menar de i själva verket att ”jag har kommit med en gissning, en gissning som jag kan vrida åt det håll som passar mig om jag skulle hamna i blåsväder”. Och om någon ställer följdfrågan om vad den där bedömningen egentligen grundar sig på, så kommer eventuellt följdsvaret: ”Öööh, bedömning”.

Försörjningskrav – diskriminerande
Det var precis vad vår GD tyckte i remissrundan (Dnr 122-2008-5, daterat den 9 mars 2009). Och nu framför hans ”experter” att om de få procent som är berörda inte uppfyller kraven så kan vi alltid titta åt ett annat håll. För det är ju diskriminerande…

Är Migrationsverket med i EU?
Svar nej, för Rättsenheten vet inte ens hur lagstiftningsproceduren ser ut, eller hur en vanlig dom är skriven. Ingen där har uppgift att bevaka något. De struntar i det, därmed basta. De har så mycket med visionen att göra så de hinner inte. Så BBM:s egen ”Expertenhet” – som kallas för Elefantkyrkogården – sitter och gissar istället.

 

mvh Ceasar

 

DN, DN, Sydsvenskan, Sydsvenskan,Sydsvenskan, Sydsvenskan, SVT, SVT, SVD, SVD, e-kuriren, GP, GP, GP, GP, DN, Aftonbladet, Sydsvenskan; SVD, Sydsvenskan, Skånskan, Expressen, SVD, SVD ledarblogg, DN, DN


Moderaterna öser på - frågan är om timingen var så lyckad?

Moderaterna har tagit hjälp i sin iver att locka fler röster, som bloggen tidigare berört så lockade Moderaterna röster bland den växande muslimska befolkningen med löften om Moskéer.

Hjälpen som har anlänt i form av Wille Crafoord, Mange Schmidt och Sofia Talvik basunerar ut en käck hip - hop låt som skall vevas under valrörelsen.

Här är texten till denna eminenta låt som ska få oss till valurnorna:

Det här är en låt
Låt den klinga sitt plong
utan tvingande tvång – det är bara en sång
Och vi gillar att sjunga utan händer för munnen
Lycka är att tycka utan att vara tvungen
Vi bör bejaka inte hålla tillbaka
varje utstickande haka som vill smaka
och jag vill ha en stad
som blir glad om man är entusiast
Vill ha ett land som tar hand om
utan att hålla fast

Om det flyter – låt det flyta
Om det funkar – låt det funka

Om du är driftig så kom igen och driv nåt
Om du är skrivkunning kom igen och skriv nåt
Om du har viljan så kommer du att bli nåt
Tänk på våra barn som ska vandra där som vi gått
Tänk på alla de som gick där före oss
om vi fick säja någonting och de hörde oss
Kanske tackar vi de döda för vår demokrati
Kanske tackar vi för frihet oavsett parti

Om det flyter – låt det flyta
Om det funkar – låt det funka

Tänk att fria viljor ännu anses va så märkliga
Det finns så många därute med drömmar att förverkliga
För många grupperingar dopar med duperingar
men glöm vad vi tillhör – bedöm vad vi tillför
Och skrota ruttna inrotade vanor och anor
Fundera mer i dina egna banor utan fanor
Det finns förtjänster både till höger och vänster
men kitteln i mitten så hittar man hiten med titeln

Om det flyter – låt det flyta
Om det funkar – låt det funka

Bygg en moské baby bygg gärna tre baby
Låt ingen annan jävel krossa din idé baby
Vi sågas gärna en gång till av skarpa hjärnor
men att få säja vad vi vill ger vi fem stjärnor

Estradörer frisörer entreprenörer
Lektörer Dansörer lastbilschaufförer
Direktörer konduktörer Charmörer som förför er
Regissörer flanörer distributörer
Massörer som rör er Grannar som stör er
Ingenjörer körer sufflörer traktörer
Skulptörer krönikörer OS-medaljörer
Underleverantörer riddarhus-sirer amatörer;
Vad ni än tar för er

Om det flyter – låt det flyta
Om det funkar – låt det funka


Det är möjligt att det mångkulturella Sverige tycker detta känns som klippt och skuret för Sverige men samtidigt så rasar ett lågintensivt krig i Rosengård, i Rinkeby i Bergsjön etc etc.

Den smått ironiska bilden från ett tidigare blogg inlägg är däremot som klippt och skuren för dessa politiker.

 

 

Hoppas för deras skull att de lyckas norpa ytterligare ett par röster, för det kanske är fler än jag som nu lämnar detta parti till förmån för de enda på riksnivå som vill begränsa invandringen.

 

Sverigedemokraterna, DN

 

DN, Expressen, Expressen, Expressen, Expressen, SVD, SVD, Aftonbladet, Aftonbladet;Sydsvenskan, Sydsvenskan, Sydsvenskan, ST, DN, DN, SVD


Statistik döljer betygsskillnader... men inte bara betyg

Socialdemokraternas första maj tåg i Borlänge:

"Men bakom det generella begreppet ”utländsk bakgrund” finns stor variation. Där finns allt från barn till EU-medborgare och elever från länder i tredje världen som har hög utbildningsgrad, till barn som lämnat krigszoner där allmän skolgång inte existerar.”Vidare från artikeln

"I dagarna går 115 000 elever ut nionde klass och får sina betyg i handen. När Skolverket analyserar betygen kommer det att visa samma sak som varje år: Elever i den statistiska boxen ”utländsk bakgrund” får sämre betyg än jämnåriga med svensk bakgrund. Flickor med invandrarbakgrund lyckas bättre än svenska pojkar.

Men bakom det generella begreppet ”utländsk bakgrund” finns stor variation. Där finns allt från barn till EU-medborgare och elever från länder i tredje världen som har hög utbildningsgrad, till barn som lämnat krigszoner där allmän skolgång inte existerar.

Unik statistik som Skolverket tagit fram på uppdrag av SvD visar att betygsklyftorna är stora mellan elever med olika nationell bakgrund. Svensk skoldebatt fokuserar på skillnader i skolresultat mellan ”utlandsfödda” och ”elever med svensk bakgrund”, men SvD:s kartläggning visar att gapet i själva verket är betydligt större mellan olika nationella och språkliga grupper utlandsfödda. Siffrorna visar också hur den generella statistiken helt missar att barn ur den somaliska gruppen hamnar långt efter.

Av alla elever får 89 procent betyg som ger gymnasiebehörighet. Bland elever födda i Somalia är siffran 25 procent. För somaliska barn som kommit till Sverige före skolstart ser det bättre ut: 75 procent får betyg som räcker till gymnasiet."Artikeln visar att det är stor variation mellan olika invandrargrupperingar och vissa som läser kan ju också påminna oss om att alla kulturer inte har samma värderingar till jämställdhet och studier eller arbete heller för den delen.

Hur ska då vi kunna lyckas med ett mångkulturellt samhälle som fäster den största vikten vid att människor ska behålla sin kultur, när vi å andra sidan ser att det inte fungerar i ett Svenskt samhälle.

Apropå statistiken som man har brutit ned så har den ju gjorts för att motverka stereotyper och om möjligt sätta in resurserna där de som mest behövs, men det slår mig samtidigt att man inte brukar gilla att göra just så när det gäller annan statistik som tex våldtäkter.

Den enda vi får veta när det gäller våldtäktstatistik är att utlandsfödda har en överrepressentation på ca 500% i förhållande till grupperingen Svenskar.

Klart är att det är oerhört mkt värre än bara 500% om vi delar upp invandrare efter ursprungsland för vissa. Skärskådar vi siffrorna från tex Norge där tex grupperingen Irakier stod för 2750% överrepressentation i förhållande till etniska Norrmän gällande våldtäkter.

Varför görs inte denna statistik tillgänglig i Sverige? Är det så viktigt att undvika "kollektiv skuldbeläggning" för dessa invandrargrupperingar så att vi inte vill ställa oss tydligt på de utsatta kvinnornas sida? Borde vi inte vara mer rakryggade än så här?


Statistik är viktigt för att veta var problemen är som störst och för att sätta in rätt åtgärder.Dax att prata om assimilering istället för integration.. dax att förespråka ta seden dit man kommer?


Dax att förstå att mängden invandrare från fjärran kulturer påverkar assimileringsmöjligheter?

Dax att begränsa invandringen?

mvh Ceasar

DN, Expressen


Spricker i fasaden - Josefsson ber om ursäkt för sitt svek mot SvenskarnaMer och mer kommer den av politiker och journalister gömda sanningen fram, det går inte att dölja hur länge som helst. Internet och människors skepticism mot ovan nämnda maktcentra verkar gå igenom samma utveckling som vi har haft till religiösa ledare förr i tiden. Vi behöver inte politiker och journalister för att förtälja vardagen med skygglappar.

Räcker deras sista desperata kort för att förvägra ett parti som Sverigedemokraterna att ta sig in i riksdagen? Räcker deras sista lögner för att försvara det mångkulturella kaoset och hindra Sverigedemokraterna att nå megafonen i riksdagen för att lyfta på den unkna filten?

Det känns för mig som vi för en tid mot klockan!

Snälla Svenskar, vakna!

Godhetens apostlar - OBS Uppdaterad nedan

Ibland får man så sköna kommentarer att de är värda att göra ett eget litet blogginlägg om.

Jag skrev följande på en blogg då det förnekades att Sverige tog emot många asylsökande

Hur hade det sett ut ifall alla länder tagit emot lika många asylsökande, i förhållande till invånarantal, som Sverige.

Frankrike skulle då ha tagit emot 580 128 sylsökande istället för 106 770.
Storbritannien: 553 380 istället för 89 460
Tyskland: 750 228 istället för 68 900
Finland: 48 531 istället för 11 360
Italien: 565 868 istället för 61 970
Nederländerna: 150 878 istället för 35 410
Danmark: 49 788 istället för 7 960
Polen: 350 716 istället för 25 000
Belgien: 94 623 istället för 40 560
Irland: 37 414 istället för 10 550
Österrike: 74 660 istället för 40 590
Grekland: 102 499 istället för 60 920
Spanien: 368 289 istället för 15 180
Portugal: 96 905 istället för 520

Sammanlagt skulle dessa länder ha tagit emot 3,908 817 asylsökande istället för 660 060 under de tre senaste åren.

Hur hade det påverkat de länderna?

Det dröjde inte länge förräns jag fick svar på tal:

Emma:

-"det hade val varit skitbra! tank en varld dar manniskor hjalper varandra! de som har mycket delar med sig, men raddar folk fran svalt och forfoljelse. den lista du precis presenterade hade ju varit fantastisk om den genomfordes i verkligheten. och alla problem som ni sager uppstar, kan det itne vara sa att om folk slutar fortrycka och diskriminera folk, enbart for att de rakar befinna sig pa en annan sida av en liten linje som nagon politiker en gang fatt for sig att rita ner, sa kanske vi hade kunnat leva ihop i fred allihopa. vilken fin tanke, och en absolut mojlig verklighet. slapp hatet! vi ar alla manniskor! om alla inkluderas sa kan alla hjalpa till!"
Jag kan inte säga att denna uppfattning är särskilt ovanlig utan den är ganska talande för hur en del (oftast vänstervurmande) ser på gemenskapen inom en nation. Just denna avgränsade gemenskap är fel, emellertid tror jag att de har andra gränser/linjer/gemenskaper som kan gälla?

Jag funderade också på att skriva till henne och fråga hur vi ska kunna styra våra skattepengar utan en avgränsning för hur många personer som våra resurser ska räcka till och om all avgränsning är fel enligt henne..


Mitt svar:

Är jag hatisk? Mot vem? Kanske menar du att jag tycker politikerna gör Sverige fruktansvärt orätt då de tillåter denna rovdrift på våra upparbetande resurser, men hat känner jag inte mot politikerna. Förakt kan jag sträcka mig till att erkänna.

Till de som anländer till Sverige och vill lura sig in så har jag förståelse för att de gör det, det är fullt mänskligt att söka sig en bättre vardag. Till de som utnyttjar våra system genom att slänga pass och resedokument enligt smugglarnas inrådan och sedan bedriver terrorism och ockulta seder på Svensk mark får vackert lämna. Gärna i eftermiddag.

Din godhetsprofil skulle vara kul att testa.. "enbart for att de rakar befinna sig pa en annan sida av en liten linje som nagon politiker en gang fatt for sig att rita ner"

Ser du likadant på ditt eget hus, din egen familj osv..Är det också en patetisk linje/gräns som du har hittat på. Känner du ärligt talat inte mer för dina närmaste än för tex mig?
Vill du dela med dig av ditt konto till mig..

Kan jag skicka mitt kontonr. till Dig?
Du verkar ju inte tycka det är viktigt att pengarna används till de som så behöver, så jag behöver väl inte uppge vem jag är och varför jag behöver dina pengar?

Jag kan väl få vara papperslös på din bekostnad?

Snälla?

mvh Ceasar


Ps. Jag väntar fortfarande på svar per mail eller via bloggen. Tror Ni att jag har chans på ett stående bidrag av henne? Ds

Igår fick jag svar (1 juni) av Emma som skriver:


Emma:

"ceasar. sjalvklart kanner jag mer for min familj och mina vanner, for till dessa har jag ett skapat ett band. det ar omojligt att undvika. men jag forstar inte vad det har med saken att gora. absolut. skulle du drabbas av forfoljelse, tortyr och inte kanna dig trygg i ditt hem sa hjalper jag dig mer an garna. dock ar det ju troligare att du skulle behova fly till ett annat land och forhoppningsvis tar andra lander efter sveriges exempel och slapper in fler manniskor sa kanske det ar nagot land som beharmar sig over dig.

sen maste du hitta tack over huvudet (lite svart for dig da du flytt och lagt dina sista besparingar pa flykten) tank vad trevligt om nagon hjalper dig med det da. och sen maste du lara dig spraket som ar helt annorlunda fran ditt eget. mojligtvis rehabilitera dig lite fran de massaker du bevittnat.

sjalvklart kommer du kosta samhallet pengar. men om samhallet ar smart sa integrerar de dig sa att du kan borja jobba (vilket jag ar helt overtygad om att du vill om du ar valkommen). och tadaa. pengar rular in. och helt arligt sa skiter jag fullstandigt om jag far tillbaka varenda skatteore. vi lagger pengar pa sa mycket mer korkade saker an att radda manniskors liv. (och kom inte med nagon "alla manniskor har inte varit i krig, visa bara luras", vem fan skulle luras om de har ett stralande liv i sitt hemland? vem fan skulle vilja komma till kalla sverige, rycka upp sina rotter och borja om pa nytt om de inte har ett behov av det?)och jag maste saga att jag skrams av den omanskligheten som manga har visar. varfor alla ar sa forbannat fokuserade pa vinst? pa ekonomisk vinst? vad sags om kulturell vinst? (den fantastiska falaffel-kultur som vaxt fram i malmo, som en en javel hade klarat sig utan er en lordagsnatt.) human vinst? (har jobbat pa en skola dit nyanlanda barn gar for att lara sig svenska. det finns barn som sett sina foraldrar mordas och valdtas. tank vad bra att vi tar hand om dem.) jag hade kunnat halla pa i evigheter om det inte var for det att jag har ett mote strax.

poangen ar i alla fall att; kann lite karlek for era medmanniskor, ni kan behova deras hjalp en dag. (och det dar skulle inte lata sa patetiskt kristet som det gjorde, men vafan, ni fattar vad jag menar.) dessutom ar det helt otroligt att ni bara raknar med de nyanlanda. sjalvklart att de itne kan gora nagot utan pengar, utan spraket, utan grund i samhallet. ni far val for fan rakna det pa samma satt som en investering. sen forsta insattningen.

hade samhallet bara varit battre pa att valkomna och integrera sa hade det inte varit nagot problem.

problemet ligger i integreringen, inte i immigreringen.

“My country is the world, and my religion is to do good.” -Thomas Paine. Vax upp och sluta vara sa sjalviska.

och Ceasar, om den dagen kommer da sverige blir invarderat och jag bor i ett annat land sa ar du mer an valkommen. jag ser ingen anledning att inte hjalpa."


Mitt svar:


Hej Emma och tack för ditt engagemang,

Flåt om jag styckar upp ditt svar litegrann:

"ceasar. sjalvklart kanner jag mer for min familj och mina vanner, for till dessa har jag ett skapat ett band. det ar omojligt att undvika. men jag forstar inte vad det har med saken att gora"

Min syn på ett samhälle bör vara av samma karaktär som för en familj, jag känner mer för Sverige och de som bor här och jag känner än mer för mina vänner och jag känner som mest för min egen familj vilket nog de flesta ställer upp på (undantag knäppskallar och fanatiskt religiösa).

Nationen är en mycket tydlig gräns för ett gemensamt samhälle. Utan att gå in på alla områden som kan sägas utgöra vårt samhälle, skulle man kunna säga som bas har vi vårt språk, vår historia, vår kultur och denna gemenskap värnar vi på olika sätt.

Ett av de tydligaste sätten som vi stöttar vårt gemensamma samhälle Sverige är genom vår skatt, genom denna visar vi solidaritet och omtanke om de våra, med samma självklara avgränsning som en familjeekonomi i första värnar familjen så värnar vi med skatten de våra inom vår nation.

Du skrev:

"vad sags om kulturell vinst? (den fantastiska falaffel-kultur som vaxt fram i malmo, som en en javel hade klarat sig utan er en lordagsnatt.) human vinst?"

Jag tror nog att en och annan god matbit kan slinka in i Sverige, men att tänka på kulinariska begivenheter känns på något sätt futtigt i jämförelse med ett sönderfallande samhälles och dess mångkulturella kaos.

Du skriver:

"vi lagger pengar pa sa mycket mer korkade saker an att radda manniskors liv. (och kom inte med nagon "alla manniskor har inte varit i krig, visa bara luras", vem fan skulle luras om de har ett stralande liv i sitt hemland? vem fan skulle vilja komma till kalla sverige, rycka upp sina rotter och borja om pa nytt om de inte har ett behov av det?)"


Du verkar vara en fin människa och är mycket godtrogen men vi kan inte värna vår gemenskap i Sverige med sådan naivitet.

Istället för att upplysa dig med fakta så ska jag ge dig ett gott råd, ärligt menat. Jag tror baserat på vad du skriver att du är ung och jag ber dig att vara lite mer skeptisk här i livet. Alla människor är inte goda, alla vill dig inte väl.

Du skrev:

"och Ceasar, om den dagen kommer da sverige blir invarderat och jag bor i ett annat land sa ar du mer an valkommen. jag ser ingen anledning att inte hjalpa."Den dagen är här för länge sedan, vi har tom betalt för att få genomföra invaderingen.. Det finns trots en uppsjö av tecken i skyn och mängder av facit fortfarande folk som försvarar den och tom vill skynda på invaderingen.

mvh Ceasar

RSS 2.0