Svenskfientligheten sprider sitt hat

I en gammal artikel från 2009 spydde Metro journalisten Hillewi Wahl ut sitt hat, då jag kommenterade den redan då och att den så tydligt visar Sverigeföraktet från etablissemanget väljer jag att publicera skiten:I förra veckan hamnade jag på en middag med en släkting som plötsligt visade sig vara rasist.
Med uttalanden som:

”Sådana där kroknäsor”
”Ja, man vet ju hur de är.”
”Ja, de slaktade ju ett får på pizzerian här nere”
”De borde lära sig att anpassa sig”.
”De sitter bara på kaféer hela dagen”.
”De har hela familjen med sig på bussarna och står och pratar och är i vägen när man ska kliva på.”

På den nivån.
Och därför skulle vi inte ta emot invandrare.

Hon vill absolut inte gå till en läkare som är ”kroknäsa” och har ett konstigt namn som inte går att uttala.

Jag höll på att trilla av stolen
– finns det verkligen sådana här människor? På riktigt. Jag trodde bara de var tecknade seriefigurer utan hjärna.

När jag hämtat mig från chocken försökte jag argumentera med fakta. Ni vet, det självklara, om att vi inte skulle haft ett sådant välfärdssamhälle i dag om det inte varit för alla invandrare. Om att det oftast är invandrare som tar hand om de sjuka och svaga i samhället. Och barnen, inte minst – med stor kärlek och omsorg. De ger mina barn tillgång till språk och kulturer, de lägger världen framför deras fötter. Och jag är så oändligt tacksam för det.

Men sådant biter inte på kunskapsfobiker.
"De borde anpassa sig", fnyste min släkting.

Jag visste inte om jag skulle skratta henne rakt i ansiktet eller bara dänga en stekpanna i huvudet på henne så hjärncellerna ramlade på rätt plats. Anpassa sig? Are you kidding me?

Till vadå?
Ska de bli som vi? Ska de klä sig i grått och beigt och försöka smälta in i väggen? Ska skriva arga lappar om luddet i torktumlaren? Börja titta i titthålet i dörren innan de vågar gå ut i trappen med soporna, för att de är så jävla rädda för att träffa folk?

Ska de stå under köksfläkten och röka resten av sitt liv? Och pimpla lådvin i sin ensamhet och vara otacksamma och bittra?

Nej, tack gode gud för att inte invandrarna sänker sig till vår låga nivå. Bring them in, säger jag bara. Vi behöver all hjälp vi kan få mot den helsvenska idiotin.


.....................

Ja så kan det se ut, då vi får ta del av ngt som säkert ska föreställas vara ett inlägg mot en helt vanlig Svensk rasist som står sig slätt mot den bildade och upplysta journalisten Hillewi som inte utan ett viss självgodhet kan konstatera att hon utgär minsann från fakta..

Jag skrev ett brev till henne för länge sedan då artikeln inte gick att kommentera på nätet..

Här är mitt brev i respons:

Din släkting lider inte av rasism i första hand.. hon visar upp ett syndrom och konsekvens av den förnekelse av fakta som sådana låtsas journalister som dig som vurmar för mångkulturen har genomfört mot det Svenska folket under alldeles för lång tid. Ni har i samlad maskopi konsekvent vilselett henne under lång tid. Hon vet uppenbarligen inte hur man tar reda på fakta utan har bara sin känsla och försöker tafatt att argumentera utifrån det.

Ett annat alternativ är att du bara har hittat på din släktings invändningar. I vilket syfte då, kan man fråga sig? Ja antagligen för att fortsätta sprida det journalistiska sveket med fördummande/förlöjligande kommentarer av alla som ifrågasätter om dagens invandring faktiskt är till gagn för vårt folk.


Att hävda att vi inte skulle haft vårt välfärdssamhälle idag utan invandringen, vad menar du nu? Ingen kan hävda, inte ens du att den okontrollerade massinvandringen Sverige upplever nu skulle ha bidragit till vårt gemensamma väl.

Oj vad jag önskar att jag fick argumentera mot dig med riktiga fakta..

Du och "din släkting" har säkert många fler gemensamma drag än du förstår där den mest tydliga är den totala bristen på kunskap.

Facit brukar kunna vara väl att belysa åtminstone i efterhand, så: Läs på lite om våldtäkter, rån, gängkriminalitet, bidragsberoenden, terrorister i Sverige.

Dra inte alla invandrare över en kam.. en hel del av dem är totalt värdelösa för Sverige medans andra är mycket bra

Så sorgligt att en Svenskfientlig person som du innehar en sådan megafon för att spy ut ditt hat mot oss Svenskar..

Svenskhatet för aldrig lämnas fri från kritik
Nya Wermlands tidning - Svenskvänlig artikel

Läste precis en ledare från tidningen med namnet - En dansk skalle mot demokratin:

Här är avslutningen i en fantastisk artikel:

"Vad det egentligen handlar om är ergo att Lars Vilks är småjäklig mot muslimer. Att vara elak mot kristna, däremot, är finemang! Och i den absurda världsbild som råder uppe i den svenska kultureliten är detta en fullt logisk paradox.

Denna präglas nämligen av en osedvanligt svår form av det självförakt som i USA fått namnet white guilt, vilket innebär att vita människor av historiska (och i praktiken därmed även ideologiska) skäl bör tycka illa om allt som är västerländskt hur bra, väl fungerande och positivt det än är. Och istället omfamna andra kulturer och dess egenheter hur felaktiga, galna och destruktiva de än må vara.

Och så får man givetvis tycka! Det är bara erbarmligt synd att de som gör det inte har Lars Vilks civilkurage att ställa sig på en scen och tala ur skägget. Istället producerar de först förnumstiga inlägg på ledar- och debattsidor om nödvändigheten av respekt och tolerans. Och vägrar sedan ta en seriös debatt med de som tycker annorlunda. Ynkedom skulle man kunna kalla det. Men då blir man väl stämplad som bigott."Helt chockad av den klarsynthet som ges i denna tidning. Nu bor jag visserligen i Stockholm men jag lovar att hädanefter följa tidningen extra noga!

Den relativisering som de flesta journalister görs sig till förespråkare för är inte bara ytterst beklagansvärd den är direkt farlig för vår demokrati.

Oavsett hur långt vi har kommit i Sverige med sådant som ex. jämställdhet och yttrandefrihet så är våra värderingar eller vår kultur ändå på ngt sätt inte mer "värd" den är rent av sämre.


Eller? Ja den invändning mot ovanstående brukar ju vara ett försvarstal om att vi inte ens har en kultur så vi har ändå inget att försvara.

Det är enastående att det fortfarande är möjligt att i ett land som Sverige, så totalt förakta vårt eget ursprung och våra egna värderingar och sedan samtidigt be om de föraktade Svenskarnas röst för fortsatt tyranni.


Min enda invändning mot artikeln är väl den avslutande meningen: "Men då blir man väl stämplad som bigott"

Bigott kan betyda trångsynt, intolerant och det är möjligt att man kan bli kallad för bigott men jag tror nog det är vanligare att blir kallad för rasist eller åtminstone -fobisk eller främlingsfientlig.

Dessa ord har tydligare verkningsgrad då de sedan, med den bruna penseln, mer eller mindre subtilt kopplas samman med Nazism.

Sådana är de, maktens matadorer, när deras utgångspunkt snarare borde utgå ifrån det fina och starka med vår kultur, våra värderingar, vårt språk och inte minst vårt folk.


Borde inte utgångspunkten för såväl journalister och politiker se ut såhär:

Amor patriae nostra lex
Kärleken till fosterlandet är vår lag!


/Ceasar


Debatt: Ekroth vs. Demirbag-Steen

Nyheter24 har ett avsnitt man kallar för sms duellen som berör något intressant politiskt ämne. Idag var det dags för sms debatt mellan Kent Ekroth, Sverigedemokraterna och den liberala debattören Dilsa Demirbag-Steen.

Jag såg fram emot denna debatt av flera anledningar och då främst därför att jag anser att Dilsa ofta har framfört rättmätig kritik mot det fega hedersvåldet och samtidigt som ja då känner de står relativt nära varandra i denna fråga åtminstone:-)

Den logiska följden i argumentationen utgjorde ingen överraskning. Speciellt avser jag kopplingen till att män är mer överrepresenterade inom alla brottskategorier i förhållande till kvinnor, som Dilsa la fram, i ett försök att tona ned betydelsen av hemsk statistik.

Detta gjordes som en direkt replik på Kent Ekeroth som framförde den enorma överrepresentation som vissa invandrargrupper står för inom grov brottslighet.

Logisk argumentation?


Undra om man nu har hört alla invändningar som finns mot att ta hänsyn till statistik? Ibland undrar jag om huvudsyftet är att demonisera argumenten från SD och likasinnade eller om det rent av är så att man inte vill ta ned antalet våldtäkter tex?


Det borde vara en rättmätig replik!

Retoriskt är den mkt stark. Prova den, den är svår att värja sig mot då de flesta beslut/åtgärder bör utgå ifrån fakta, men den ena sidan vill ju inte veta vem och kan således inte hitta varför.

Ovanstående är de första frågorna som ska ställas därefter kan vi diskutera vilka åtgärder som är mest lämpliga och hur dessa ska implementeras.

Detta är tillämpbar konsekvensanalys.. tillämpbart i näringslivet varje dag.

Tänk om en marknadschef använde samma blinda förhållningssätt i förhållande till marknadsbudget
Tänk om han inför sin ledningsgrupp fick frågan: "Vilka är våra potentiella kunder vi ska nå?" "Varför är det just dessa kunder vi ska nå i kommande kampanjer"

Marknadschef svarar: Ähh strunt i det... vi kör samma åtgärder och sprider marknadsföringen helt oberoende av vem vi vill nå

Ledningsgrupp igen: - " Det låter inte särskilt effektivt, bör vi inte rikta insatserna mot de med mest potential att bli kunder hos oss"


Vem,Varför, Vad, Hur?

Nybörjarkurs för flummiga liberala debattörer..

/Ceasar Andersson

Ps. Vem vann debatten då? Ekroth fick 99% av rösterna. Ds

Utomhusvåldtäkter - Sverige tävlar mot Kongo

När ska vi freda våra kvinnor från det ökade hatet? Våldtäkterna skenar och med den okontrollerade massinvandringen och den fruktansvärda överrepresentationen vissa etniciteter står för borde politiker reagera.

 

Precis när jag skriver detta meddelar de om en ny våldtäkt, dock inte utomhus nu utan på badhuset Eriksdalsbadet i Stockholm.

Antal överfallsvåldtäkter per år utomhus

1999: 361

2000: 367

2001: 402

2002: 404

2003: 523

2004: 555

2005: 740

2006: 699

2007: 837

2008: 881

2009: 966

Källa: Brå

 

Stoppa invandringen från MENA länderna nu, snart kommer sommaren och med den kan vi förvänta oss ytterligare en dramatiskt ökning av dessa vidriga brott.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7097876.ab

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7098372.ab

http://www.dn.se/nyheter/sverige/grov-valdtakt-mot-minderarig-1.1090900

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.366030-gruppvaldtakt-i-slottsskogen

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.366038-attack-vid-busshallplats

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/16-aring-haktad-for-mord_4689295.svd

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.365782-vannerna-sorjer-dode-27-aringen

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.366030-tva-valdtakter-i-centrala-stan

 

Fy faan

/Ceasar


Sorgligt, men tyvärr Sant

Läste precis nedanstående artikel med namnet Valet 2010, ett ödesläge på politisktinkorrekt och den är lång men beskriver synnerligen väl den avgrund vårt land är på väg ned i:Vår läsare Christer Johansson skrev en uppskattad krönika härförleden, och nu är han tillbaka med ett nytt alster:

Svenskarnas framtid står på spel den 19 september. Då står vi inför det absolut viktigaste valet i landets 800-åriga historia. Det är inte bara din och min framtid som står på spel, det handlar även om våra barn och barnbarns framtid.

I Sverige medges utan restriktioner att man är kommunist, islamist, maoist, socialist, stalinist, feminist, trotskist, marxist, anarkist samt åsiktsfascist. Det är tillåtet att offentligt bära de blodiga massmördarideologiernas symboler som röda stjärnan, hammaren och skäran samt halvmånen tillsammans med terroristvänliga slagord på arabiska.

 

Du får klä dig i t-shirt med tryck som visar i Sverige till skyarna hyllade folkmördare och terrorister som: Mao, Stalin, Arafat, Pol Pot, Fidel Castro och vänsterextrema gerillaledare och ideologer som Che Guevara, Lenin och Marx. Medan den populära och lika blodsbesudlade palestinasjalen erhållit näst intill status som folkdräkt i Sverige! Men Gud nåde den som säger högt att han eller hon är nationalist. Det är sju resor värre än att vara smittad med böldpest; detta har det politiskt vänsterextrema etablissemanget – anfört av svensk massmedia – uttryckligen slagit fast! Man får som svensk absolut inte hävda sitt egets lands intressen. Då är man mörkerman, extremhöger och nazist. Och därmed moraliskt även delaktig i Förintelsen!

 

Det är om detta som valet handlar den 19 september!

 

Att vara politiker i Sverige är en våt dröm. Som att jobba i en skyddad verkstad, utan insyn eller att det ställs några krav. Ansvar är ett okänt begrepp. Koncept som utbildning, kvalifikationer, social kompetens, intelligensnivå, livserfarenhet, visioner eller förutseende, förefaller totalt likgiltigt. Bara man klarar att vända kappan efter vinden och inte har några egna åsikter, så har man kvalificerat sig. Då fylls lönekontot automatiskt på varje månad! Och värst av allt: dessa IQ-befriade nickedockor ansvarar för Sverige och skall leda landet framåt i EU och övriga världen! Skrämmande? Jo, det kan man lugnt påstå!

 

Resultatet har heller inte låtit vänta på sig i stället för framåt har det gått stadigt bakåt. Med raska steg närmar vi oss åter den mörka medeltiden. Sverige vilar på en politisk absurditet som saknar motsvarighet. Den politiska föreställningen är lika cynisk som bisarr. Sverige är sannolikt unikt i världen; det lär knappast finnas någon annan nation på jorden som betalar sådana fenomenala miljardbelopp för att finansiera sin egen undergång!

 

Detta gör det särskilt obehagligt och motbjudande att vistas i ett land som fullständigt håller på att kollapsa, och är på väg mot total samhällsupplösning, och samtidigt få uppleva ett politiskt desperat etablissemang som intill vanvettets gräns, försöker stoppa det enda partiet – Sverigedemokraterna – vilket bevisligen tagit på sig uppgiften att åtminstone vilja försöka hejda förfallet! Var finns logiken? Nej, det finns naturligtvis ingen!

 

Etablissemanget försöker med alla medel; lögner, bedrägeri, fusk och snuskig skräckpropaganda – få folket att tro Sverigedemokraterna är mycket farligare för landet, än det islamistiska plundringskonceptet med vidhängande brutal kriminalitet och islamisering av Sverige. Och så är det naturligtvis inte! Under drygt två mycket intensiva decennier har totalt inkompetenta politiker – påhejade av svensk massmedia – till astronomiska kostnader importerat kaos och anarki till vårt land. Till följd av detta undrar jag: vilket parti är mest fientligt inställd till Sverige?

 

Till fyrsiffriga mångmiljardbelopp har de nuvarande sju riksdagspartierna ”köpt” på sig en fullständigt unik flora av ”moderna” socialpolitiska problem och samhällsnedbrytande begrepp, samt för Sverige tidigare helt okända och destruktiva företeelser:

Utanförskap, religiös fanatism, nygamla sjukdomar, analfabetism, arbetslöshet, fattigdom, samhällsterrorism, segregation, flaggbränning, ghetton, ekonomisk recess, moskébyggen, skolpyromani, stenkastning, sekundäreffekter från inavel, släktfejder, hedersmord, bilbränder, kränkningsarvoden, kriminella gäng, gruppvåldtäkter, serievåldtäkter, organiserad brottslighet, elda upp halva stadsdelar, muslimska bönerum på arbetsplatser, vandalisering av polisbilar, asylturism, etniska konfrontationer, antisemitism, upplopp, pitbulls, muslimska krav, dagliga skjutningar, oprovocerat våld, halalslakt, otrygghet, tvångsgiftermål, butiksrån, slöja, burka, slum, muslimskt präglat livsmedel, ungdomsrån, tiggeri, väskryckning, plundring, religiösa konflikter, oanständigt parasiterande, förortshelveten, rån av busschaufförer, terroristattacker mot utryckningsfordon, våldsbenägna flickgäng, trafikterrorism, kattuggare, separata badtider på allmänna bad för muslimer, nya droger, havererat rättssystem, balkongknuffning, politisk utpressning, värdetransportrån, politiskt hot, nyårsraketer som vapen, integrationsproblem, utpressning, gatuvåld, åldringsrån, tung och brutal kriminalitet, pistolbeväpnade småtjuvar, hormonpumpade kamphundar på gatorna, kvinnoförtryck, kidnapping, tonårsmördare, apatiska barn, flyktingbarn, papperslösa barn, ensamkommande barn, skäggiga barn, könsstympning, hat-rasism-diskriminering riktat mot svenskar, gängkrig, ingifte, ständigt vapenskrammel, polygami, degenerering, fusk och bedrägeri, mord, misshandel, ungdomsrån, stöld, systematisk vandalisering av allmän egendom samt rasering av strukturerna i det svenska samhället et cetera. samt våld, våld och åter våld i aldrig skådad omfattning.

 

De redaktionella rapporterna i media brukar dock kläs i prydliga, nysvenska formuleringar som: ”pojkstreck”, ”utanförskap”, ”segregation” om det förekommit skottlossning kan media sträcka sig så långt som till ”integrationssvårigheter”! Landets myndigheter står fullständigt handlingsförlamade inför denna ”sociala oro” (ett annat populärt nysvenskt uttryck), utan att röra ett finger. Det enda man förmår är att här och var sätta upp ytterligare ett par dussin nya övervakningskameror – i syfte att åtminstone filma den förestående kollapsen och dokumentera undergången! Aldrig med ett ord vidrörs bakomliggande orsaker till samhällsterrorismen, eller att det talas om att vidta några konkreta åtgärder.

Det är om detta som valet handlar den 19 september!

 

Den katastrofala situationen kommer förstås att kontinuerligt späs på och permanentas så länge det dagligen väller in människor från dessa våldspräglade geokulturella områden. Men till vilken nytta för vårt land? På vilket sätt kan dessa extremt negativa konsekvenser av den omåttliga invandringen från muslimska Balkan, Afrika och Mellanöstern sägas ha gynnat Sverige? Ställ frågan till Dig själv: hur har detta underlättat tillvaron och gjort vardagen bättre för mig? Har detta tillfört min familj något gott? Ställ samma fråga till grannen och andra svenskar! Själv har jag oöverträffat svårt att förstå hur svenskarna, i val efter val, röstar på detta för landet så totalt destruktiva och utarmande och nedbrytande politiska program. Ja, detta är för mig fullständigt obegripligt!

Det är om detta som valet handlar den 19 september!

 

Värst av allt: bara en bråkdel av all extremt grov kriminalitet som finns förankrad i den odelat negativa massin-vandringen, leder till rättsliga åtgärder. Volymen av denna brottslighet är så stor att, rättsväsendet i landet vid det här laget går på knä och ligger flera år efter med både anmälningar och utredningar. Dessutom tystas många brott ner, alternativt aldrig kommer till myndigheternas kännedom. Medan en betydande del av brotten till följd av politiska orsaker diskret avskrivs. I stället får det fullständigt handfallna rättsväsendet koncentrera sig på att trakassera svenskar som åker 10 km för fort på landsvägen, bötfälla bilister som parkerar fem minuter för länge i staden utan att ha betalt och naturligtvis inte att förglömma det värsta av allt: bilbältet. Det gäller ju att få lite hyfsad statistik på uppklarade ”brott”! Här kan man verkligen tala om att myndigheterna prioriterat brottslighet! (Att man sedan slår sönder och eldar upp halva stadsdelar; Malmö, det fäster man inte så stor vikt vid. Eller lägger hela städer i moralisk aska; Landskrona, det bryr man sig mindre om.)

 

Bara ett litet exempel: innan den okontrollerade massinvandringen tog sin början, var anlagda bilbränder i Sverige ett praktiskt taget okänt begrepp. Sedan några år är det dock daglig (nattlig) rutin för brandkårerna i hela landet. Medan denna typ av samhällssabotage ökar dramatiskt för varje år.

 

I Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö brann sammanlagt närmare 1000 bilar under 2009! Allt enligt SVT Rapport. Detta innebar en ökning på mellan 12 och 20 procent från året innan, beroende på stad. Fast det är långt ifrån något storstadsfenomen; i alla städer över hela Sverige där det finns invandrare från Balkan, Afrika och Mellanöstern brinner bilar varje natt. Det totala antalet anlagda bilbränder i landet lär utan vidare kunna uppskattas till allra minst det dubbla. Det vill säga ett par tusen varje år.

 

Det är om detta som valet handlar den 19 september!

 

Sverige invaderas dagligen av rovgiriga bidragstagare från främmande kulturer. Detta har medfört att landet kommat att fungera som ett multietniskt reservat för våldsambassadörer från framför allt tredje världens Balkan, Afrika och Mellanöstern, med traditionellt etniska, politiska och religiösa konflikter på den dagliga agendan. Med sin hänsynslösa grymhet sänker man vilken socialt, ekonomiskt och moraliskt utvecklad nation som helst på mycket kort tid. Titta bara på Sverige. Det tog mindre än tjugo år att rasera, vilket det ragit ett par hundra år för att bygga upp!

 

Sverige är en tragedi. En katastrof. En mångkulturell och etnisk härdsmälta, som hotar att detonera vilken dag som helst. Det mångkulturella experimentet, iscensatt av ett inkompetent, cyniskt och totalt omdömeslöst politiskt korrekt etablissemang, har gått alldeles överstyr. Den muslimska ockupationen tillsammans med extremvänstern, understött av politiskt korrumperad massmedia, i symbios med censur och strypt informationsflöde, är de största och allvarligaste hoten mot framtiden, demokratin och det fria ordet i Sverige! Tänk på detta när du står framför valurnorna i september, sedan är det för sent. Det är vi skyldiga våra efterkommande; vi vill väl inte att våra barn och barnbarn skall vakna upp om morgonen till böneutroparen i moskén bakom ICA-affären!

 

Med i dag med 500 00-600 000 muslimer i landet, lär detta snart bli verklighet. Och med en fortsatt massiv invandring från muslimska Afrika, Iran, Afghanistan, Irak och hela övriga Mellanöstern, tillsammans med ett totalt okontrollerat barnafödande som förödande och effektivt demografiskt vapen, är dessa muslimer snart både 1,2 miljoner och 2,4 miljoner. Och då är vi riktigt illa ute!

Det är om detta som valet handlar den 19 september!

 

Svenskar, tänk på era barn och barnbarn! Se hur det undantagslöst ser ut i ALLA länder över hela världen, där muslimer och islam fått fotfäste. Tro bara inte att Sverige skulle utgöra något undantag. Nej, nej, nej, för titta er omkring. Det har ju redan börjat! Vi måste alla ta det islamistiska hotet och det globala jihad på fullt allvar. Det är definitivt inget skämt! De sju etablerade partiernas lögner och dogmatiska propaganda kommer att leda till en förödande politisk, ekonomisk och etnisk katastrof för Sverige!

FÖR ALLT VAD NI GÖR, RÖSTA FÖR GUDS SKULL ALDRIG MER PÅ DESSA POLITIKER! ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG NÅGONSIN MER! JAG UPPREPAR: ALDRIG MERA! INTE OM NI VILL ERT EGET, ERA BARNS OCH BARNBARNS BÄSTA, SAMT SVERIGES VÄL!

Dessutom, det lär säkert inte dröja länge förrän det dyker upp ett politiskt parti med islamistiska förtecken. Vad detta kommer att innebära för landet? Ja, det kan ni ju själv räkna ut!

Christer Johansson


CBN - Rapport om Sveriges mångkulturella projekt

De svenska journalisterna sticker antingen huvudet i sanden, i en rent skälvande feghet för sanningen. Likheten med H.C Anderssens saga "Kejsarens nya kläder" är klockren.

Trots att alla borde se hur Sverige förstörs bit för bit så låtsas man fortfarande vara helt ovetandes. Den andra grupperingen av journalister blundar inte utan stödjer direkt terrorister och annat avskum som tar sig in i Sverige.

De utropar amnesti åt alla! Det finns inga illegala människor säger man om de som har erhållit sina avvisningbeslut, men fortfarande dröjer sig kvar i landet. Terrorister trivs i Sverige - vi ger tom bidrag till att terroristerna kan åka på sk "semesterresor" tillbaka till de länder de säger sig ha flytt ifrån.


Om journalister och reportrar hade en äkta känsla för att bevara Sverige skulle vi hört journalisters kartläggning av islamistiska grupperingar, vi skulle hört orättvisan med dagens asylprövning, vi skulle ha värnat vår Svenska kultur istället för att påstå att vi inte har någon. Vi skulle inte låtsas som att alla kulturer är lika goda.
etc,etc,etc


Utländska journalister rapporterar nu mer sanningenligt om Sveriges situation än vad de Svenska gör.. vi måste titta på utländska medier för att få en tydlig bild av vårt eget land..

Kika på denna CBN rapport:Är vi verkligen en demokrati? Är vi för yttrandefrihet?

Hatar vi oss själva till den grad att vi helt frivilligt vill ge bort vårt land!Finns det någon med tillräckligt starkt alibi för att säga det lika självklart som det lilla barnet i H.C Anderssens saga - "Men han har ju inga kläder på sig", så att vi överhuvudtaget kan rädda det som räddas kan.

/Ceasar

Vansinnet accelererar

Migrationsverket har idag meddelat den fantastiska nyheten att prognosen för antalet sk flyktingar kommer att skrivas upp. Detta är nu 3:e gången under 2010 som verket skriver upp sina prognoser.

Vi som är kritiska till en asylpolitik som redan bevisligen är den mest extremistiska i Europa vet snart inte längre hur i helsike är det möjligt.. Se tidigare inlägg för uppdatering av hur många som Sverige tar emot i jämförelse med övriga Europa.


Prioriteringen av Social turism och världens mest omfattande asylinvandring (utan asylskäl)är redan ett stort skämt och det är väl snart försent att undvika inbördeskrig. Varför prioriterar Svenska politiker så här? VAD ÄR DET VI HÅLLER PÅ MED?

Läs själva vad verket meddelar i början på sin sammanfattning av deras prognos:

Vidrigt var ordet!"Migrationsverket skriver upp prognosen över antalet asylsökande ytterligare - från
28 000 till 31 000 under innevarande år. Prognosen för 2011 höjs från 27 00 till
28 000. Bakgrunden är främst att det har skett en ökning av antalet asylsökande från
Serbien och Kosovo.

Uppgången innebär inte bara att verket har behov av att ytterligare stärka sin
kapacitet att ta emot och pröva de nya ansökningarna. Ökningen har också betydelse
för dimensioneringen av mottagningssystemet. Det antal personer som lämnar
systemet genom återvändande eller kommunbosättning väntas bli mindre än antalet
nya asylsökande. Det innebär att det inte längre är aktuellt att avveckla platser utan att
det enligt verkets bedömning tvärtom behövs 1 400 nya platser i anläggningsboenden."


Man vidhåller dessutom i deras prognos att kalla bedrägeribarnen för ensamkommande barn vidare i detta Sverigefientliga projekt! Läs hela skräpet här


Det enda rätta då samtliga riksdagspartier stödjer detta är således ett aktivt stödjande av Sverigedemokraterna.
Det enda parti med möjlighet att nå riksdagen, som motsätter sig detta vansinne.Måste Du som Svensk deporteras innan du agerar?

/CeasarMalmö är en förlorad stad

En efter en faller de forna Svenska städerna för det av politiker så omhuldade mångkulturella projektet.

För snart 10 år sedan rapporterade Sydsvenskan så här om de utflyttade från Malmö: Tio år till av segregation, massinvandring i form av fejkad asyl et etc.

Vad är väl dessa röster värda? De är väl antagligen alla rasister..

Hur många städer ska Svenskarna flytta ifrån innan det påbjudna projektet stoppas och vi börjar värna vårt eget land?

Läs själva:

Text: Sydsvenskan
Uppdaterad 21 april 2005 16.18 Publicerad 19 november 2001 23.05

"Känner mig inte hemma längre. För mycket kriminalitet. För mycket motsättningar mellan olika, svenska och utländska, grupper. Jag upplever Malmö som en osäker plats att bo på."


"Våldet blev för dominant på Lindängenskolan för att familjen skulle känna sig trygg. På grund av ovanstående plus stor invandrartäthet och för lite resurser blev även själva undervisningen hotad. Även utanför skolan blev det otryggt. Mamma i familjen blev vid ett tillfälle mordhotad av på Posten."


"Vill inte riskera att hamna på ett serviceboende med merparten av de boende som talade bristfällig svenska."


"Malmö har blivit ett belägrat ghettoområde...Alla tänker det men ingen får säga det, men faktum kvarstår: invandrarna beter sig som några dj...a svenska semesterfirare."


"Malmö är i gungning. I vissa delar är det alldeles för mycket folk av icke svensk härkomst. Det känns som om man är utomlands och inte i Sverige när man är/bor i Malmö. Det skapar problem, otrygghet, irritation, rädsla, osäkerhet och orättvisa."


"Tyvärr för många invandrare som gör oss svenskar otrygga. Vi är inte rasister men tyvärr så är fakta så att är procenttalet så högt som i Malmö, så ser man många invandrare och blir otrygg. Då säger folk att det är bara för att du inte lär känna invandrare. Vem har tid med det som barnfamilj?"


"Jag har inget emot invandrare men andelen har blivit för hög i Malmö, därav kommer en del problem p g a kulturkrockar med mera."


"Tyvärr har våld och inbrott, bilstölder etc påverkat boendet i Malmö väldigt negativt. Svårt att behålla en god attityd mot utländska ungdomar, särskilt dom i gäng som tillåts klubba ner goda vänner i 30-35årsåldern. Fyra styck inom en ettårsperiod vid typ bankomat i innerstan."


"För stor brottslighet. För mycket muslimer. Känns otryggt att bo i Malmö."


"Invandrare har blivit för många. Mina framtida barn ska kunna lära sig svenska utan brytning. Detta är egentligen den enda orsaken till flytten. Utlänningarna har blivit för många och de respekterar varken oss eller vår före detta suveräna stad Malmö."


"Skolor med mycket stor invandring påverkar de svenska elevernas resultatmöjligheter på grund av att resurser går till dessa elever".


"Flyttade på grund av för många invandrare. Barnen höll på att tappa sin rena svenska."


"I samband med invandrarantalet ökar då brotten och därmed osäkerheten i min vardag. Jag är bara 35 år och vågar inte längre gå ut själv på kvällen, ännu mindre släppa ut min dotter på Malmös gator. Har därför flyttat till annan ort där invandrarantalet är lika med nästan inget alls."


"Jag är Malmöbo i hjärtat och tycker mycket om "min" stad. Men tyvärr så anser jag att det är alldels för många invandrare i Malmö. Det påverkar utan tvekan skolan på ett negativt sätt."


"Fyra år bodde vi i Rosengård...Vi är en invandrarfamilj som längtade efter en svensk miljö. Vi skrek och sökte hjälp. Äntligen har vi fått vår plats i Lund...Det var en lång väg till det svenska samhället."


"Vem vill ha åttio procent invandrare i en klass? Vem vill ha fyra fem tolkar på ett föräldramöte?"


"Felet med Malmö är att det blivit en segregerad stad och för mycket sociala klyftor och för många invandrare (jag är själv invandrare)."


"Efter nästan ett år och 4,5 mil från Malmö har våra barn tappat sin utländska brytning och åter börjat tala normal svenska."


"Här är det inga störande grannar med högljudd arabisk musik och konstiga seder och kläder".


"Som svensk är man i minoritet på de ställen där hyran är hanterbar."


"Blandade kultur är något bra. Det berikar människan. Men när det vanligaste pojknamnet på nyfödda i Malmö är Mohammed, då har det gått för långt!"


"Sedan finns det för mycket olika folkslag/kulturer. Klarar inte det. Vill bo på ett område där det till största delen bor svenskar och det skall finnas bra parkeringsmöjligheter, helst garage".


"Alla de frågor ni ställt har inte så stor betydelse för flyttningen. Nej, det är ert sätt att samla alla invandrare på ett ställe. När det kommit så många invandrare, kan ingen svensk bo kvar, för de har helt andra seder än vi. De respekterar inte att det ska vara tyst efter kl 22.00. Barnen är ute och leker till efter kl 24.00."


"...jag vill inte att mitt barn går i skolan i Malmö...Det är inte lätt att lära sig ren svenska om där bara är två svenskar och resten utlänningar. Jag är inte rasist utan tvärtom, men jag vet av egna erfarenheter."


"Vi uppskattar inte att våra barn börjar bryta på arabiska för att accepterade av klasskamrater."


"Då jag anser att Malmö inte längre är för oss svenskar utan 60-70 procent kanske är utlänningar. Bodde i ett niovåningshus tidigare. Där fanns endast fem svenskar i trappan...Många tog ingen hänsyn. De levde efter deras egna normer. OBS! Är ej rashatare."


"När barn blir attackerade på stan bara för att de är svenskar, då är det något som är sjukt i samhället."


Fotnot: Citaten är hämtade ur Malmö kommuns enkät./Ceasar

Flummande sk "humanister"

Bakgrund:

I tidningen Nerikes Allehanda rapporterades tidigare om den våg av överfallsvåldtäkter som har sköljt över Örebro den senaste tiden. Då en 70 årig dam blev överfallen och våldtagen rapporterade tidningen om det signalement som förövaren uppgivits inneha.

Då det är relativt ovanligt i Svenska medier att uppge fullständiga signalement, i ngn form av missriktad sympati med eventuella befolkningsgrupper som skulle kunna stämma in på signalementet väljer man ofta att undvika att rapportera men i detta fall gjorde man av någon anledning tvärt om.

Kanske tänkte man i just detta falla att det skulle kunna leda till att man får fast förövaren?

Nåväl, publiceringen av signalement ledde fram till en debatt om varför journalister normalt sett mörkar delar av signalement. Efter debatten kan man nog med fog säga att chefredaktören blev tagen på sängen av de uppgifter som kommentatorer gav i debatten. Den största skrällen för chefredaktör Ulf Johansson får nog sägas vara det faktum att samtliga överfallsvåldtäkter i Oslo under undersökningsperioden var sk "icke västliga invandrare" (se tidigare blogginlägg).

Han visste ingenting om detta! Dessutom verkade han rejält okunnig i det mesta som handlade om den faktiska överrepresentation som vissa invandrargrupper står för, särskilt då inom grova våldsbrott.

Ulf Johansson - Gör en helomvändning!

Ulf Johansson återkom därefter och sa att han själv tyckte att tidningen skulle granska våldtäkter ur ett etniskt perspektiv varvid nu flumredaktören Anna Hellgren, Ledarskribent på Dagens Arena och frilansskribent, ondgör sig över det etniska vansinnet som Ulf Johansson ska befatta sig med.

Det finns inga gränser för hur långt flummeriet får gå..

De kritiska röster som hörs mot att journalister ofta döljer eller bortser från signalement givna av våldtäktsoffer beskrivs som "rasistiska dammluckor".

Att lämna så bra signalement som möjligt på förövare ligger i allmänhetens intresse för att öka chansen att få fast förövaren och att följa upp etnicitet är viktigt för att kunna göra insatser i förebyggande syfte. Desto mer vi vet av förövarens bakgrund desto lättare är det att dra slutsatser och tillämpa rätt åtgärder. Verkningsgrad i alla åtgärder kräver underlag, varför förneka detta?

Jag antar att Anna Hellgren inte ser någon koppling mellan vilken kvinnosyn som är etablerad inom vissa etniciteter och den faktiska överrepressentation samma etniciteter har enligt exempelvis de studier som gjorts i Oslo.

Flummeriet har inga gränser och Anna Hellgrens linje bidrar aktivt till minska möjligheten att undvika våldtäkter.

Anna Hellgren, - skämmes ta me faan!

RSS 2.0