Blogg listad på Bloggtoppen.se

CBN - Rapport om Sveriges mångkulturella projekt

De svenska journalisterna sticker antingen huvudet i sanden, i en rent skälvande feghet för sanningen. Likheten med H.C Anderssens saga "Kejsarens nya kläder" är klockren.

Trots att alla borde se hur Sverige förstörs bit för bit så låtsas man fortfarande vara helt ovetandes. Den andra grupperingen av journalister blundar inte utan stödjer direkt terrorister och annat avskum som tar sig in i Sverige.

De utropar amnesti åt alla! Det finns inga illegala människor säger man om de som har erhållit sina avvisningbeslut, men fortfarande dröjer sig kvar i landet. Terrorister trivs i Sverige - vi ger tom bidrag till att terroristerna kan åka på sk "semesterresor" tillbaka till de länder de säger sig ha flytt ifrån.


Om journalister och reportrar hade en äkta känsla för att bevara Sverige skulle vi hört journalisters kartläggning av islamistiska grupperingar, vi skulle hört orättvisan med dagens asylprövning, vi skulle ha värnat vår Svenska kultur istället för att påstå att vi inte har någon. Vi skulle inte låtsas som att alla kulturer är lika goda.
etc,etc,etc


Utländska journalister rapporterar nu mer sanningenligt om Sveriges situation än vad de Svenska gör.. vi måste titta på utländska medier för att få en tydlig bild av vårt eget land..

Kika på denna CBN rapport:Är vi verkligen en demokrati? Är vi för yttrandefrihet?

Hatar vi oss själva till den grad att vi helt frivilligt vill ge bort vårt land!Finns det någon med tillräckligt starkt alibi för att säga det lika självklart som det lilla barnet i H.C Anderssens saga - "Men han har ju inga kläder på sig", så att vi överhuvudtaget kan rädda det som räddas kan.

/Ceasar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0