Blogg listad på Bloggtoppen.se

En ärlig artikel på Newsmill

Idag har Jonas M. Andersson skrivit på newsmill om asylbedrägerier då personer idag anländer till Sverige i allt större omfattning och säger sig vara barn. Då vi idag inte tillämpar tydliga regler för hur vi ska åldersbestämma dem så blir konsekvenserna närmast patetiska.

Vi ser hur människosmugglingen ökar och vi kan alla se att personer som skulle kunna innehålla den åtråvärda titeln farfar eller morfar passerar in och får ta del av vår enorma generositet.

Vi vet att de "ensamkommande flyktingbarnen" ofta följs av stora mängder anhöriga, vilket ju så klart var hela tanken med bedrägeriet.

Svenskarnas förtroende för de styrande urholkas mer och mer och accentueras givetvis av det faktum att Expressen journalister kallar oss som påpekar de faktiska förhållanden för att vara "främlingsfientliga".

Merit Wager tidigare innehavare av rollen Medborgarnas Flyktingombudsman har skrivit spaltmeter om bedrägerier och utnyttjande av vår Svenska gästfrihet.

Nu sällar sig ytterligare en skribent således till sanningssägarna.. Undrar om politiker och journalister tänker fortsätta med att föra Svenska folket bakom ljuset. Läs om Jonas M. Andersson åsikter här


Vår Asylpolitik har helt kapsejsat, det kan ingen vid sina sunda vätskor förneka...


...förutom de politiker vi har i riksdagen
...förutom de journalister vi har på svenska tidningar
Ert förakt för oss, ert förakt för Sveriges väl, må det ge oss kraft
/Ceasar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0