Blogg listad på Bloggtoppen.se

I Sverige kallas de för "ensamkommande flyktingbarn"

Hos de förljugna medierna har man länge kört gråtvalsen för att alla små barn som är ensamma här i världen ska tas om hand via våra kommuner. Man har från centralt håll hängt ut kommuner som inte vill ta emot dessa sk. barn. Faktum är att det mkt sällan är barn vi har att göra med utan unga män som fungerar som ankare för att sedan kunna ta emot anhöriga i nästa steg.

Exemplet senast var ett reportage om hur Issa Amiri ovan kan tvingas åka tillbaka till Italien och att han då inte skulle få det lika bra som i Sverige. Tacka för det.. Jag förstår honom..

Här i landet av mjölk och honung kan man ju komma in även om man har slängt sitt pass och många ggr se fram mot livslång försörjning av svenska skattebetalare.

Politikerna pratar ju inte om detta som ett problem - man talar inte alls om det, rättare sagt vilket leder till att Sverige blir känt över hela världen som ett visserligen fantastiskt land, man behöver inte ens ha skäl att komma hit och de korkade svenskarna är beredda att betala världens högsta skatter för att du ska ha det fint.

Tycker Ni att detta ser ut som ett barn förresten?Självklart är det inget barn - men med tanke på att 90-95% (migrationsverket) inte har id handlingar när de kommer hit kan de ju säga att de är 16 som i detta fall.

Reinfeldt och Sahlin och de godtrogna i riksdagen tillsammans med Svenska journalister har mycket på sina samveten... eller det har de förmodligen inte.

Låt oss välja politiker som helt enkelt utgår från sunt förnuft och inte folk som bedrar oss ideligen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0