Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ögonblicksbilder av Sverige idag

Igår var en härlig dag. Solen sken för det mesta och jag spenderade större delen av dagen med ett slött halvsovande på en filt med min fru under bar himmel. 

Bredvid oss hade vi en stor utomhus pool som är offentlig och ungarna plaskade, hoppade, skrek, simmade och dök. Några stod och åt korv och de flesta unga som äldre svalkade sig nog med en glass emellanåt.

Under tiden vi låg på vår filt så blev jag uppmärksam på att ett större sällskap närmade sig poolområdet efter att precis erlagt avgift. Att de var muslimer gick inte att ta miste på eftersom alla kvinnor hade omsorgsfullt slagit in sig själva efter påbjuden sed.

Gruppen stannade till som för att diskutera ngt och delade sig i 2 läger, männen och killarna sprang ned till gräsmattan medans kvinnorna emellertid verkade lite vilsna.

De manliga muslimerna hoppade raskt i badet under stoj och stå medans kvinnor och flickor fortfarande dröjde, nu 10 minuter senare, vid ingången. Följet av inpackade kvinnor och flickor gick bort till restaurangen, kanske för att äta ngt. Sedan satte de sig ner vid 2 bord intill varandra.

Flickorna från ca 4 år till 15 år satt och tittade på medans alla andra barn badade och lekte ett par meter ifrån dem. Det gick inte ta fel på deras önskan att också få ta del av den svenska sommaren.

Efter ett par minuter.. var alla kvinnorna och flickorna borta från sin utkiksposition.. Vad hände?

Var det kanske olämpligt att de tittade på de andra barnen som lekte? Kanske var det olämpligt att sådana som jag bara hade shorts på mig och att deras kvinnor kunde se större delen av min kropp. Jag vet inte.. det enda jag vet är att detta är inte assimilering. Detta är inte integration.

Hur ska man kunna bli integrerad med oss konstiga Svenskar som tycker att tjejer/kvinnor visst ska kunna bada tillsammans med män? Hur ska man kunna närma sig det svenska sättet att leva om man inte ens kan leva under samma förutsättningar inom sin egen familj?

Varför sätter man på små barn dessa påskkärring dräkter och segregerar dem från allt som heter Svenskt leverne?


Varje dag ser jag nuförtiden alla dessa kvinnor med sina barn? Täckta med lakan drar de fram och om man tilltalar dem eller frågar dem om de inte vet att detta är ett fritt land så får man svaret: Det är självvalt, det är vår religion som säger att kvinnan måste täcka sitt hår.

Det ska sägas att det är inte många som svarar en dock, de kan sällan Svenska och skall helst inte tilltala en annan man.


Wilhelm Moberg skrev 1941 enligt följande:

”Svensk strävan”

"Sverige är vårt, det är sex och en kvarts millioner levande svenskars land. Men det är även de dödas land, deras som byggt upp det åt oss från början och lämnat sitt verk att förvalta och förkovra. De döda är åtskilliga millioner flera än vi. De har mycket att säga oss nu, och vi är skyldiga att lyssna till dem. Vi lyssnar till dem genom att minnas vad de uträttat och genom att värdesätta deras strävan. De kan icke mera värja sitt verk. Det åligger oss."


Så jag ställer Er samma fråga som jag ställer mig själv: Hur förvaltar vi vårt arv?I Svensk media skriver man istället om rasistisk försvarsmakt, rasistiska kommentatorer, rapporterar pliktskyldigast om de otaliga brott som begås i våra numera invandrartäta städer, dock helt utan sammanlagd analys om vem och varför och man skriver framförallt om hur bra de är att Sverige uppmuntrar "ensamkommande unga män" visserligen skrivna med stor hjälp från företaget som tjänar mångmiljonbelopp på de lurade svenskarnas skattepengar.

Avslutningsvis konstaterar man att invandring är grymt bra för företagen..

När ska detta vansinne sluta?


/CeasarDN, DN, DN,DN, SVD, Sydsvenskan , Sydsvenskan , Sydsvenskan, Expressen , Expressen, 
Aftonbladet

 

Kommentarer
Postat av: siv

Jag förstår inte varför dom vill till just Sverige (om det inte är för alla bidrag dom får) Det måste ju finnas bättre länder där dom kan ta med sig sin kultur. Det är sorgligt att männen badar och har det skönt, medan kvinnorna får gå i heltäckande. det måste vara jättesvettigt. Men om rödingarna vinner så får vi öppna dörrar och ännu fler kommer hit

2010-06-21 @ 19:58:41
Postat av: Cavatus

Givetvis är det bidragen som är lockbetet. Vad annars? I England uttryckte en imam att han inte hade dåligt samvete av att leva på bidrag, då alla pengar tillhör Allah och alltså ansåg han sig ha rätt till bidragen!Snälla, skriv en bloggpost om er utdelning av flygblad!

2010-06-21 @ 22:44:53
URL: http://cavatus.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0