Blogg listad på Bloggtoppen.se

Sorgligt, men tyvärr Sant

Läste precis nedanstående artikel med namnet Valet 2010, ett ödesläge på politisktinkorrekt och den är lång men beskriver synnerligen väl den avgrund vårt land är på väg ned i:Vår läsare Christer Johansson skrev en uppskattad krönika härförleden, och nu är han tillbaka med ett nytt alster:

Svenskarnas framtid står på spel den 19 september. Då står vi inför det absolut viktigaste valet i landets 800-åriga historia. Det är inte bara din och min framtid som står på spel, det handlar även om våra barn och barnbarns framtid.

I Sverige medges utan restriktioner att man är kommunist, islamist, maoist, socialist, stalinist, feminist, trotskist, marxist, anarkist samt åsiktsfascist. Det är tillåtet att offentligt bära de blodiga massmördarideologiernas symboler som röda stjärnan, hammaren och skäran samt halvmånen tillsammans med terroristvänliga slagord på arabiska.

 

Du får klä dig i t-shirt med tryck som visar i Sverige till skyarna hyllade folkmördare och terrorister som: Mao, Stalin, Arafat, Pol Pot, Fidel Castro och vänsterextrema gerillaledare och ideologer som Che Guevara, Lenin och Marx. Medan den populära och lika blodsbesudlade palestinasjalen erhållit näst intill status som folkdräkt i Sverige! Men Gud nåde den som säger högt att han eller hon är nationalist. Det är sju resor värre än att vara smittad med böldpest; detta har det politiskt vänsterextrema etablissemanget – anfört av svensk massmedia – uttryckligen slagit fast! Man får som svensk absolut inte hävda sitt egets lands intressen. Då är man mörkerman, extremhöger och nazist. Och därmed moraliskt även delaktig i Förintelsen!

 

Det är om detta som valet handlar den 19 september!

 

Att vara politiker i Sverige är en våt dröm. Som att jobba i en skyddad verkstad, utan insyn eller att det ställs några krav. Ansvar är ett okänt begrepp. Koncept som utbildning, kvalifikationer, social kompetens, intelligensnivå, livserfarenhet, visioner eller förutseende, förefaller totalt likgiltigt. Bara man klarar att vända kappan efter vinden och inte har några egna åsikter, så har man kvalificerat sig. Då fylls lönekontot automatiskt på varje månad! Och värst av allt: dessa IQ-befriade nickedockor ansvarar för Sverige och skall leda landet framåt i EU och övriga världen! Skrämmande? Jo, det kan man lugnt påstå!

 

Resultatet har heller inte låtit vänta på sig i stället för framåt har det gått stadigt bakåt. Med raska steg närmar vi oss åter den mörka medeltiden. Sverige vilar på en politisk absurditet som saknar motsvarighet. Den politiska föreställningen är lika cynisk som bisarr. Sverige är sannolikt unikt i världen; det lär knappast finnas någon annan nation på jorden som betalar sådana fenomenala miljardbelopp för att finansiera sin egen undergång!

 

Detta gör det särskilt obehagligt och motbjudande att vistas i ett land som fullständigt håller på att kollapsa, och är på väg mot total samhällsupplösning, och samtidigt få uppleva ett politiskt desperat etablissemang som intill vanvettets gräns, försöker stoppa det enda partiet – Sverigedemokraterna – vilket bevisligen tagit på sig uppgiften att åtminstone vilja försöka hejda förfallet! Var finns logiken? Nej, det finns naturligtvis ingen!

 

Etablissemanget försöker med alla medel; lögner, bedrägeri, fusk och snuskig skräckpropaganda – få folket att tro Sverigedemokraterna är mycket farligare för landet, än det islamistiska plundringskonceptet med vidhängande brutal kriminalitet och islamisering av Sverige. Och så är det naturligtvis inte! Under drygt två mycket intensiva decennier har totalt inkompetenta politiker – påhejade av svensk massmedia – till astronomiska kostnader importerat kaos och anarki till vårt land. Till följd av detta undrar jag: vilket parti är mest fientligt inställd till Sverige?

 

Till fyrsiffriga mångmiljardbelopp har de nuvarande sju riksdagspartierna ”köpt” på sig en fullständigt unik flora av ”moderna” socialpolitiska problem och samhällsnedbrytande begrepp, samt för Sverige tidigare helt okända och destruktiva företeelser:

Utanförskap, religiös fanatism, nygamla sjukdomar, analfabetism, arbetslöshet, fattigdom, samhällsterrorism, segregation, flaggbränning, ghetton, ekonomisk recess, moskébyggen, skolpyromani, stenkastning, sekundäreffekter från inavel, släktfejder, hedersmord, bilbränder, kränkningsarvoden, kriminella gäng, gruppvåldtäkter, serievåldtäkter, organiserad brottslighet, elda upp halva stadsdelar, muslimska bönerum på arbetsplatser, vandalisering av polisbilar, asylturism, etniska konfrontationer, antisemitism, upplopp, pitbulls, muslimska krav, dagliga skjutningar, oprovocerat våld, halalslakt, otrygghet, tvångsgiftermål, butiksrån, slöja, burka, slum, muslimskt präglat livsmedel, ungdomsrån, tiggeri, väskryckning, plundring, religiösa konflikter, oanständigt parasiterande, förortshelveten, rån av busschaufförer, terroristattacker mot utryckningsfordon, våldsbenägna flickgäng, trafikterrorism, kattuggare, separata badtider på allmänna bad för muslimer, nya droger, havererat rättssystem, balkongknuffning, politisk utpressning, värdetransportrån, politiskt hot, nyårsraketer som vapen, integrationsproblem, utpressning, gatuvåld, åldringsrån, tung och brutal kriminalitet, pistolbeväpnade småtjuvar, hormonpumpade kamphundar på gatorna, kvinnoförtryck, kidnapping, tonårsmördare, apatiska barn, flyktingbarn, papperslösa barn, ensamkommande barn, skäggiga barn, könsstympning, hat-rasism-diskriminering riktat mot svenskar, gängkrig, ingifte, ständigt vapenskrammel, polygami, degenerering, fusk och bedrägeri, mord, misshandel, ungdomsrån, stöld, systematisk vandalisering av allmän egendom samt rasering av strukturerna i det svenska samhället et cetera. samt våld, våld och åter våld i aldrig skådad omfattning.

 

De redaktionella rapporterna i media brukar dock kläs i prydliga, nysvenska formuleringar som: ”pojkstreck”, ”utanförskap”, ”segregation” om det förekommit skottlossning kan media sträcka sig så långt som till ”integrationssvårigheter”! Landets myndigheter står fullständigt handlingsförlamade inför denna ”sociala oro” (ett annat populärt nysvenskt uttryck), utan att röra ett finger. Det enda man förmår är att här och var sätta upp ytterligare ett par dussin nya övervakningskameror – i syfte att åtminstone filma den förestående kollapsen och dokumentera undergången! Aldrig med ett ord vidrörs bakomliggande orsaker till samhällsterrorismen, eller att det talas om att vidta några konkreta åtgärder.

Det är om detta som valet handlar den 19 september!

 

Den katastrofala situationen kommer förstås att kontinuerligt späs på och permanentas så länge det dagligen väller in människor från dessa våldspräglade geokulturella områden. Men till vilken nytta för vårt land? På vilket sätt kan dessa extremt negativa konsekvenser av den omåttliga invandringen från muslimska Balkan, Afrika och Mellanöstern sägas ha gynnat Sverige? Ställ frågan till Dig själv: hur har detta underlättat tillvaron och gjort vardagen bättre för mig? Har detta tillfört min familj något gott? Ställ samma fråga till grannen och andra svenskar! Själv har jag oöverträffat svårt att förstå hur svenskarna, i val efter val, röstar på detta för landet så totalt destruktiva och utarmande och nedbrytande politiska program. Ja, detta är för mig fullständigt obegripligt!

Det är om detta som valet handlar den 19 september!

 

Värst av allt: bara en bråkdel av all extremt grov kriminalitet som finns förankrad i den odelat negativa massin-vandringen, leder till rättsliga åtgärder. Volymen av denna brottslighet är så stor att, rättsväsendet i landet vid det här laget går på knä och ligger flera år efter med både anmälningar och utredningar. Dessutom tystas många brott ner, alternativt aldrig kommer till myndigheternas kännedom. Medan en betydande del av brotten till följd av politiska orsaker diskret avskrivs. I stället får det fullständigt handfallna rättsväsendet koncentrera sig på att trakassera svenskar som åker 10 km för fort på landsvägen, bötfälla bilister som parkerar fem minuter för länge i staden utan att ha betalt och naturligtvis inte att förglömma det värsta av allt: bilbältet. Det gäller ju att få lite hyfsad statistik på uppklarade ”brott”! Här kan man verkligen tala om att myndigheterna prioriterat brottslighet! (Att man sedan slår sönder och eldar upp halva stadsdelar; Malmö, det fäster man inte så stor vikt vid. Eller lägger hela städer i moralisk aska; Landskrona, det bryr man sig mindre om.)

 

Bara ett litet exempel: innan den okontrollerade massinvandringen tog sin början, var anlagda bilbränder i Sverige ett praktiskt taget okänt begrepp. Sedan några år är det dock daglig (nattlig) rutin för brandkårerna i hela landet. Medan denna typ av samhällssabotage ökar dramatiskt för varje år.

 

I Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö brann sammanlagt närmare 1000 bilar under 2009! Allt enligt SVT Rapport. Detta innebar en ökning på mellan 12 och 20 procent från året innan, beroende på stad. Fast det är långt ifrån något storstadsfenomen; i alla städer över hela Sverige där det finns invandrare från Balkan, Afrika och Mellanöstern brinner bilar varje natt. Det totala antalet anlagda bilbränder i landet lär utan vidare kunna uppskattas till allra minst det dubbla. Det vill säga ett par tusen varje år.

 

Det är om detta som valet handlar den 19 september!

 

Sverige invaderas dagligen av rovgiriga bidragstagare från främmande kulturer. Detta har medfört att landet kommat att fungera som ett multietniskt reservat för våldsambassadörer från framför allt tredje världens Balkan, Afrika och Mellanöstern, med traditionellt etniska, politiska och religiösa konflikter på den dagliga agendan. Med sin hänsynslösa grymhet sänker man vilken socialt, ekonomiskt och moraliskt utvecklad nation som helst på mycket kort tid. Titta bara på Sverige. Det tog mindre än tjugo år att rasera, vilket det ragit ett par hundra år för att bygga upp!

 

Sverige är en tragedi. En katastrof. En mångkulturell och etnisk härdsmälta, som hotar att detonera vilken dag som helst. Det mångkulturella experimentet, iscensatt av ett inkompetent, cyniskt och totalt omdömeslöst politiskt korrekt etablissemang, har gått alldeles överstyr. Den muslimska ockupationen tillsammans med extremvänstern, understött av politiskt korrumperad massmedia, i symbios med censur och strypt informationsflöde, är de största och allvarligaste hoten mot framtiden, demokratin och det fria ordet i Sverige! Tänk på detta när du står framför valurnorna i september, sedan är det för sent. Det är vi skyldiga våra efterkommande; vi vill väl inte att våra barn och barnbarn skall vakna upp om morgonen till böneutroparen i moskén bakom ICA-affären!

 

Med i dag med 500 00-600 000 muslimer i landet, lär detta snart bli verklighet. Och med en fortsatt massiv invandring från muslimska Afrika, Iran, Afghanistan, Irak och hela övriga Mellanöstern, tillsammans med ett totalt okontrollerat barnafödande som förödande och effektivt demografiskt vapen, är dessa muslimer snart både 1,2 miljoner och 2,4 miljoner. Och då är vi riktigt illa ute!

Det är om detta som valet handlar den 19 september!

 

Svenskar, tänk på era barn och barnbarn! Se hur det undantagslöst ser ut i ALLA länder över hela världen, där muslimer och islam fått fotfäste. Tro bara inte att Sverige skulle utgöra något undantag. Nej, nej, nej, för titta er omkring. Det har ju redan börjat! Vi måste alla ta det islamistiska hotet och det globala jihad på fullt allvar. Det är definitivt inget skämt! De sju etablerade partiernas lögner och dogmatiska propaganda kommer att leda till en förödande politisk, ekonomisk och etnisk katastrof för Sverige!

FÖR ALLT VAD NI GÖR, RÖSTA FÖR GUDS SKULL ALDRIG MER PÅ DESSA POLITIKER! ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG NÅGONSIN MER! JAG UPPREPAR: ALDRIG MERA! INTE OM NI VILL ERT EGET, ERA BARNS OCH BARNBARNS BÄSTA, SAMT SVERIGES VÄL!

Dessutom, det lär säkert inte dröja länge förrän det dyker upp ett politiskt parti med islamistiska förtecken. Vad detta kommer att innebära för landet? Ja, det kan ni ju själv räkna ut!

Christer Johansson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0