Blogg listad på Bloggtoppen.se

Svenskfientligheten sprider sitt hat

I en gammal artikel från 2009 spydde Metro journalisten Hillewi Wahl ut sitt hat, då jag kommenterade den redan då och att den så tydligt visar Sverigeföraktet från etablissemanget väljer jag att publicera skiten:I förra veckan hamnade jag på en middag med en släkting som plötsligt visade sig vara rasist.
Med uttalanden som:

”Sådana där kroknäsor”
”Ja, man vet ju hur de är.”
”Ja, de slaktade ju ett får på pizzerian här nere”
”De borde lära sig att anpassa sig”.
”De sitter bara på kaféer hela dagen”.
”De har hela familjen med sig på bussarna och står och pratar och är i vägen när man ska kliva på.”

På den nivån.
Och därför skulle vi inte ta emot invandrare.

Hon vill absolut inte gå till en läkare som är ”kroknäsa” och har ett konstigt namn som inte går att uttala.

Jag höll på att trilla av stolen
– finns det verkligen sådana här människor? På riktigt. Jag trodde bara de var tecknade seriefigurer utan hjärna.

När jag hämtat mig från chocken försökte jag argumentera med fakta. Ni vet, det självklara, om att vi inte skulle haft ett sådant välfärdssamhälle i dag om det inte varit för alla invandrare. Om att det oftast är invandrare som tar hand om de sjuka och svaga i samhället. Och barnen, inte minst – med stor kärlek och omsorg. De ger mina barn tillgång till språk och kulturer, de lägger världen framför deras fötter. Och jag är så oändligt tacksam för det.

Men sådant biter inte på kunskapsfobiker.
"De borde anpassa sig", fnyste min släkting.

Jag visste inte om jag skulle skratta henne rakt i ansiktet eller bara dänga en stekpanna i huvudet på henne så hjärncellerna ramlade på rätt plats. Anpassa sig? Are you kidding me?

Till vadå?
Ska de bli som vi? Ska de klä sig i grått och beigt och försöka smälta in i väggen? Ska skriva arga lappar om luddet i torktumlaren? Börja titta i titthålet i dörren innan de vågar gå ut i trappen med soporna, för att de är så jävla rädda för att träffa folk?

Ska de stå under köksfläkten och röka resten av sitt liv? Och pimpla lådvin i sin ensamhet och vara otacksamma och bittra?

Nej, tack gode gud för att inte invandrarna sänker sig till vår låga nivå. Bring them in, säger jag bara. Vi behöver all hjälp vi kan få mot den helsvenska idiotin.


.....................

Ja så kan det se ut, då vi får ta del av ngt som säkert ska föreställas vara ett inlägg mot en helt vanlig Svensk rasist som står sig slätt mot den bildade och upplysta journalisten Hillewi som inte utan ett viss självgodhet kan konstatera att hon utgär minsann från fakta..

Jag skrev ett brev till henne för länge sedan då artikeln inte gick att kommentera på nätet..

Här är mitt brev i respons:

Din släkting lider inte av rasism i första hand.. hon visar upp ett syndrom och konsekvens av den förnekelse av fakta som sådana låtsas journalister som dig som vurmar för mångkulturen har genomfört mot det Svenska folket under alldeles för lång tid. Ni har i samlad maskopi konsekvent vilselett henne under lång tid. Hon vet uppenbarligen inte hur man tar reda på fakta utan har bara sin känsla och försöker tafatt att argumentera utifrån det.

Ett annat alternativ är att du bara har hittat på din släktings invändningar. I vilket syfte då, kan man fråga sig? Ja antagligen för att fortsätta sprida det journalistiska sveket med fördummande/förlöjligande kommentarer av alla som ifrågasätter om dagens invandring faktiskt är till gagn för vårt folk.


Att hävda att vi inte skulle haft vårt välfärdssamhälle idag utan invandringen, vad menar du nu? Ingen kan hävda, inte ens du att den okontrollerade massinvandringen Sverige upplever nu skulle ha bidragit till vårt gemensamma väl.

Oj vad jag önskar att jag fick argumentera mot dig med riktiga fakta..

Du och "din släkting" har säkert många fler gemensamma drag än du förstår där den mest tydliga är den totala bristen på kunskap.

Facit brukar kunna vara väl att belysa åtminstone i efterhand, så: Läs på lite om våldtäkter, rån, gängkriminalitet, bidragsberoenden, terrorister i Sverige.

Dra inte alla invandrare över en kam.. en hel del av dem är totalt värdelösa för Sverige medans andra är mycket bra

Så sorgligt att en Svenskfientlig person som du innehar en sådan megafon för att spy ut ditt hat mot oss Svenskar..

Svenskhatet för aldrig lämnas fri från kritik
Kommentarer
Postat av: Kristina

Jag håller med dig!! helt otroligt vad hon vräker ur sig..hmmm undrar vem som behöver få hjärncellerna på plats egentligen! vilken landsförädare...

2010-05-30 @ 19:25:48
Postat av: Astral

Hade läst artikeln på metro då och blev förvånad om hur kan en svensk kan skriva så om sin egen kultur. Jag är själv invandrare från ett annat europeiskt land och ni måste veta att folk i europa har jättestor respekt för eran kultur i scandinavien! Jag själv önskade om att vi som nation kunde bli som er. Det tog mig bara några månader här att förstå att detta land har stor problem men det är tydligen svårare för vissa av er att inse detta.

2010-07-15 @ 21:58:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0