Blogg listad på Bloggtoppen.se

Journalister & Mörkläggningar

De är inte dagsfärska men de är precis lika aktuella idag som för två år sedan!

Jan Milld har under många år bevakat yttrandefriheten och demokratins trasiga själ som starkast exemplifieras av den sk debatten om asyl och invandringspolitik.Lyssna och njut och inte minst dröm om ett Sverige som tillämpade yttrandefriheten och som var beredd att stå upp för alla medborgarnas lika rätt till en röst för Sverige.

Särskilt intressant tycker jag det är med journalister eller politiker som å ena sidan anklagar etablissemanget för att inte tala klarspråk om invandringen och dess negativa konsekvenser, å andra sidan säger att några mörka krafter kan utnyttja bristen på klarspråk till att värva medlemmar och röster.


Jag säger istället: Låt inte extremisterna få fortsätta ljuga, förvanska, försköna. Låt oss tillämpa demokrati och yttrandefrihet fullt ut. De mörka krafterna är ju de nu styrande. De är dessa som uppenbarligen tjänar röster på att inte tala sanning.


Nåväl här är en Modern hjältes alster:


Finns det Svenskar?Finns det Svenskar?
Uploaded by criticalsource. - Up-to-the minute news videos.Be inte om ursäkt!

Mörkningar

mvh Ceasarab, ab, ab, ekuriren, ek, smp, smp, smp
exp, exp, exp, exp, exp, exp, dn, hd, gp, gp
exp, svd, ab, ab


dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, svd , svd, svd, svd, svd, gp ,
gp, gp, gp, gp, gp, gp, gp, gp, expressen, expressen, expressen, expressen, expressen, expressen, expressen, expressen, expressen, expressen, expressen, blt, dm
hd, hd, hd

Kommentarer
Postat av: marianne

Politiker och andra försöker förbjuda SD

Har vi inte fria demokratiska val??

2010-09-02 @ 19:08:26
Postat av: Christer

Vill man veta så får man läsa Flashback

2010-09-02 @ 19:19:26
Postat av: marianne

Jag fattar inte att en del tycker vi ska ösa på med asylinvandrare i sverige som vi sen ska försörja! HUR KAN NI?? Våra svenska gamla har det urdåligt på hemmen för kommunernas pengar går till flyktingmottagning. På Gotland har en del dårar sagt att de vill öka mottagandet fast kommunen är fattig och går på knäna ändå! HUR TÄNKER NI DÄRUTE SOM VILL AVSTÅ SD??????

2010-09-02 @ 22:59:07
Postat av: Va fan...

Gunnar Sandelins artikel som berörs i klippen, väl värd att läsa.http://www.dn.se/debatt/journalisterna-morklagger-sanningen-om-invandrarna-1.627362Liksom den han senare skrev:http://www.newsmill.se/artikel/2009/12/07/hog-invandring-och-mangkulturella-ideal-hotar-valfardsstatenMvh

2010-09-03 @ 14:54:33
Postat av: Ceasar

Den övre är tillsammans med Rojas artikel om kulturella orsakers samband med brott bland de mest lästa någonsinGunnar Sandelin är värd all respekt, det jag läst och hört av honom är värd all respekt. Han har liksom Jan Milld under lång tid motarbetat den påbjudna lögnen om det mångkulturella samhällets förträfflighet.De har stått emot orkaner för vår skull!

2010-09-03 @ 21:32:44
URL: http://sverigefidelis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0