Blogg listad på Bloggtoppen.se

DN stärker sina insatser mot yttrandefrihet

Svensk massmedia är redan idag en av de starkast censurerade medierna i västvärlden. Med snedvriden nyhetsjournalistik där journalister som inte är uppvuxen i den vänstermiljö som präglar journalister, blir åthutade för att de utnyttjar stämningar bland folket, eller beskriver gärningsmän bakom grova våldtäkter osv. När de skriver sina inlagor för det mångkulturella projekt, som Svenskarna aldrig har fått gett sitt godkännande till, så drabbas de av panik! Varför då?

Jo därför att Internet ger vanliga människor en chans att få komma till tals mot etablissemangets rosa skimrande godhetstankar. Internet ger möjlighet till Svenskar att ta del av det mångkulturella kaos vi upplever, både vad gäller kostnader för den men också den oerhörda mängd vidriga brott som drabbar de boende i detta land.

Svenskar skriver därför och bönar och ber att man ska lyfta på locket och släppa den åsiktscensur som ligger som en blöt filt över Sverige. Släpp statisktiken fri, lyft upp kostnaderna och inte minst låt respektive åsiktsyttring få debatteras på lika villkor.

 

Hur ser då DN på detta? Läs och förundras

 

 

 

”På DN.se gillar vi debatt – kärlek till det fria ordet är en förutsättning för att jobba på en plats där just det fria ordet är kärnan i verksamheten.

Därför är det viktigt för oss att ha ett öppet och levande kommentars fält där läsare kan kommentera artiklar, utan att avslöja sin identitet om de så önskar.
På senare tid har vi märkt av ett tilltagande problem med rasistiska kommentarer. Om orsakerna till det kan man bara spekulera – kanske är det ett utslag av ökad intensitet i valrörelsen, kanske är det kopplat till enskilda nyhetshändelser, som hotet mot konstnären Lars Vilks. Mitt intryck är dock inte att de rasistiska kommentarerna är uttryck för någon ny strömning i svenska samhället, snarare handlar det om ett fåtal personer som är väldigt aktiva kommenterare.

Oavsett vilket – vi agerar nu kraftfullt för att komma till rätta med problemet, just för att skydda den öppna debattmodell vi har på DN.se. Det betyder att vi stänger kommentars funktionen helt på artiklar som vi erfarenhetsmässigt vet lockar fram rasistiska kommentarer. Till exempel artiklar om eller relaterade till invandring. Vi kommer också att vara hårda i bedömningen av vilka kommentarer som bryter mot vår policy. Tillsammans med Interaktiv säkerhet, företaget som hanterar vår moderering, ska vi jobba för att de snabbt plockas bort från sajten.”

Björn Hedensjö, redaktionschef DN.se

 

Om kommentarerna till deras artiklar känns jobbiga varför inte se till att släppa fram krönikörer som är starkt kritiska till den hanteringen av Invandringspolitiken som snabbt förvandlar vårt land till en misär. Nej det vill man ju inte för det kan så att säga "spä på stämningarna". Herregud, att media fortfarande blundar i den utsträckningen som man gör påminner mkt om den sk "Baghdad Bob" som förnekade att Usa ledda styrkor avancerade precis runt hörnet på hans tv -studio, medans han fortfarande talade om att de otrogna hundarna fick på pälsen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0