Rädda barnen i trångmål

Pernilla Ouis, fil. dr. och biträdande lektor i hälsa och samhälle, Malmö högskola anklagar Rädda barnen för att förvanska den forskning som hon deltagit i.


Inledning: "Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt farsen att Rädda Barnen gång på gång sprider samma lögn kring hur det gick till när min rapport om tidiga äktenskap, hedersrelaterat våld och sexuella övergrepp bland tonårsflickor i Jemen, Libanon och de ockuperade palestinska områdena censurerades av dem."


Läs hela artikeln på newsmill här, det är minst sagt graverande att man så tydligt döljer fakta i sin iver att "ingen ska få vatten på sin kvarn". Tänk om sanningen kommer fram?


Ja tänk om sanningen kommer fram, det kan ju leda till att man faktiskt vill rikta sina insatser så att bäst verkan kan nås.

Förljugenheten har få gränser hos myndiheter, organisationer, politiker och journalister.. Ingen vågar yttra sig, ingen vill stå till svars för obehagliga sanningar.

De rädda barnen kan inte bli räddade eller ens hjälpta om vi negligerar eller tonar ned problemet.

Överallt ser jag politiker och journalister förneka vissa kulturers våld mot sina kvinnor och medmänniskor, eller åtminstone likställa den med individuellt våld utan koppling till kultur och seder. Den förnekelsen är ett hot mot vår demokrati och de rädda barnen kommer tyvärr att förbli just det: Rädda

/Ceasar


Barnboksförfattaren Anders Jacobsson

Den i Expressen så starkt kritiserade barnboksförfattaren Anders Jacobsson replikerar på Expressens kulturjournalist Gunilla Brodrejs uttalanden gentemot Anders ironiserande över de sk ensamkommande flyktingbarnen.

Expressen utav någon anledning valt att låta hans replik vara mkt svår att finna så publicerar jag hela hans replik nedan:


Gunilla Brodrejs hatartiklar i Expressen om mig (23/4) samt om mig och Sören Olsson (24/4), där det fastslås att jag är främlingsfientlig och på gränsen till rasistisk, är inte bara ohederliga och falska utan dessutom olagliga. Bakgrunden är att jag på min blogg Anders Dagbok (på Alltombarn.se) ironiserade över uttrycket ensamkommande flyktingbarn och ställde uttrycket i relation till några bilder av de ensamkommande barnen, av vilka flertalet inte associerar till barn utan snarare till äldre tonåringar och i vissa fall till unga vuxna.

Därutöver riktar Gunilla Brodrej allehanda personangrepp mot mig. Både i papperstidningen och på nätet. På Twitter skriver hon om ”den främlingsfientlige barnboksförfattaren Anders Jacobsson”. På sin facebooksida raljerar hon om rasisten, det vill säga jag. Hon parar ihop mig med Wagner – nazisternas favoritkompositör.


Hon har all rätt att vara arg på mig, mitt inlägg och min humor.
Däremot har hon inga rättigheter att stämpla mig som främlingsfientlig och rasistisk.
Mitt ironiserande över begreppet ensamkommande flyktingbarn är inte främlingsfientligt. Inte ens om jag skulle tycka och tro att vissa av de anländande är över 17 år.
Inte ens om jag skulle vara kritisk till invandring gör det mig till främlingsfientlig.
Man måste kunna debattera fritt i vårt land kring sådant som folk anser behöver diskuteras, förbättras och förändras.


Var står jag då i invandringsfrågan?
Som jag skrev på Newsmill:
”Jag tycker att alla som söker sig hit och som har giltiga skäl ska få stanna, integrera sig, arbeta och skapa ett fint, fritt och demokratiskt Sverige tillsammans med oss andra svenskar oavsett etnisk och kulturell bakgrund eller eventuell religiös tillhörighet.
Och jag tycker väl som de flesta att fuskar man sig in i landet diskvalificerar man sig för vidare vistelse här.”


Att jag över huvud taget måste förklara att jag inte är rasist efter en ironisk satir över uttrycket ”ensamkommande flyktingbarn”, säger en hel del om debattklimatet i vårt älskade land.

ANDERS JACOBSSON
FörfattareMalmö - Beirut?
Ja då var det dags igen!

Med iscensatta bränder som lockbete väntar de in ambulans, brandkår och polis och vid ankomst går de lös med brandbomber, stenkastning och det är såklart ett sk "miljonprojekt" ett ytterligare bevis för den berikning som det mångkulturella vansinnesprojektet medför.

Läs själva här, eller här

Nu kommer säkert journalister att leta efter poliser som i denna krigszon använder otillbörliga tillmälen som i sin frustration av att faktiskt befinna sig i en krigszon nog kan tänkas använda ett annat språk än vad polikerna gör ifrån sina skyddade enklaver.


Vansinnet måste stoppas, det pågår redan ett lågintensivt krig i landet, är det dags att kalla hem Afganistan styrkan?

Hur långt skall detta få fortgå?

Ceasar


En ärlig artikel på Newsmill

Idag har Jonas M. Andersson skrivit på newsmill om asylbedrägerier då personer idag anländer till Sverige i allt större omfattning och säger sig vara barn. Då vi idag inte tillämpar tydliga regler för hur vi ska åldersbestämma dem så blir konsekvenserna närmast patetiska.

Vi ser hur människosmugglingen ökar och vi kan alla se att personer som skulle kunna innehålla den åtråvärda titeln farfar eller morfar passerar in och får ta del av vår enorma generositet.

Vi vet att de "ensamkommande flyktingbarnen" ofta följs av stora mängder anhöriga, vilket ju så klart var hela tanken med bedrägeriet.

Svenskarnas förtroende för de styrande urholkas mer och mer och accentueras givetvis av det faktum att Expressen journalister kallar oss som påpekar de faktiska förhållanden för att vara "främlingsfientliga".

Merit Wager tidigare innehavare av rollen Medborgarnas Flyktingombudsman har skrivit spaltmeter om bedrägerier och utnyttjande av vår Svenska gästfrihet.

Nu sällar sig ytterligare en skribent således till sanningssägarna.. Undrar om politiker och journalister tänker fortsätta med att föra Svenska folket bakom ljuset. Läs om Jonas M. Andersson åsikter här


Vår Asylpolitik har helt kapsejsat, det kan ingen vid sina sunda vätskor förneka...


...förutom de politiker vi har i riksdagen
...förutom de journalister vi har på svenska tidningar
Ert förakt för oss, ert förakt för Sveriges väl, må det ge oss kraft
/Ceasar

Patetisk Radio debatt

Lyssnade precis på P4 debatt mellan barnboksförfattaren Anders Jacobsson och kulturjournalisten Gunilla Brodrej som har beskyllt honom för rasism och främlingsfientlighet.

Jag hoppas verkligen att Svenskar skulle lyssna på detta och själva bilda sig en uppfattning av hur långt den journalistiska mörka sidan är beredd att gå för att tysta såväl kritiker som kåserier kring vår massinvandring och den fullständiga beröringsskräck som råder.Lyssna här P4 här måste man söka fram inslaget som gick av stapeln i avsnittet mellan 15.00-15.30 den 27/4, inslaget börjar ca 7 min in i programavsnittet.


Vad tycker Ni om detta?

Kvällens Outfit

I min roll som läkare kör jag helst "burken"
Ja sen bytte jag om till en mer festlig stil inför kvartsamtal i skolan
Klart vi religiösa ska få uttrycka oss och köra vår stil!


:-)

Ceasar
Hur skaffar jag mig ett alibi?

I debatten kring Asyl och Invandringspolitik gäller det att tassa fram med ngn form av mild kritik oavsett om det handlar om förövare som har lemlästat barn eller kvinnor eller om kritiken riktas mot att terrorister får fri lejd i Sverige pga att vi tillåter semesterresor för flyktingar tillbaka till samma land det sa att de flydde ifrån.

Eller att man påtalar att de sk ensamkommande flyktingbarn ser aningen gamla ut.. listan kan göras hur lång som helst.

Om man säger att världens högsta bistånd i kombination med Europarekord i asylinvandring känns lite tveksam, så kommer anklagelserna hagla.

Om du dessutom organiserar andra som också råkar tycka att det har gått alldeles för långt. Då är du organiserad rasist och de upplysta kan definitivt känna marken gunga av den nazistiska rörelsens marsch.

Eller?

Nja detta scenario inträffar inte för alla..

De som har tillräckligt starkt alibi kan sitta ohotade från rasist anklagelsen.
Hur ser då ett riktigt starkt alibi ut?

1. Mörk helst bör du vara Negroid (alltså svart)
2. Invandrad med lätt brytning som anger din strävan att behärska språket men ändå inte för mkt det är ju viktigt att ditt åsiktsalibi inte ifrågasätts.
3. Kvinna


Har jag själv ngt alibi:


Medelålders,man,etnisk Svensk, dessutom vit..


Kika gärna på detta exempel i Expressen idag, skriven av en tjej i kampen mot hedersförtryck och jämför med Jimmie Åkessons artikel i höstas.


Om det inte var på allvar skulle det faktiskt vara komiskt. Det är så man måste se det ibland.

Rasist - Javisst, enligt gängse norm hos journalister så är jag rasist. Det är väl snarare ett uttryck för civilkurage nuförtiden.

/CeasarRiksdagsledamot viker ned sig

Häromdagen hade jag en längre korrespondens med Centerpartiets rättspolitiska talesman och bloggare, Johan Linander. Vår dialog handlade om våldtäktsstatistik i Sverige beträffande den enorma överrepresentation som finns inom vissa invandrargrupper för just detta avskyvärda brott.

Jag ska villigt erkänna att jag har fruktansvärt svårt att acceptera detta brott och skäms inte för att säga: Alla människor är inte lika mkt värda.

Jag kan inte, hur mkt jag än skulle försöka, tycka att dessa människor har samma värde som innan sitt brott.

Johan beskrev att sådana som jag konsekvent bryr sig om denna överrepresentation men undviker tex att män är ännu mer överrepresenterade i förhållande till kvinnor i brottstatistiken. Vidare ville han inte ha påståenden utan verifierbara fakta för att överrepresentation verkligen förhöll sig så illa som jag sa.


Dialogen var intressant, kanske också för att den var så förutsägbar, därför att efter framläggning av fakta från BRÅ (vilket Ni kan läsa om i tidigare inlägg på bloggen) så saknades ju inte längre fakta utan då kommer de nedvärderande uttrycken från Johans sida. "Ni pekar ut en hel grupp medan jag som liberal framhåller individen".

Det är sant att det är viktigt att framhålla att alla personer som tillhör en kraftigt överrepresenterad grupp inte gör sig skyldiga till brottet, men det fråntar inte vikten av att först se på problemet med öppna ögon och därefter kan man dra lärdomar och se vilka lösningar man anser vara de mest effektiva.


Johan fick också sig till del den video och undersökning som framlades från Oslo där man konstaterades att samtliga överfallsvåldtäkter utfördes av "icke västliga invandrare". Det blev helt tyst från Johans sida och jag väntade med spänning på vad hans nästa svar skulle vara.
Och så kom det " Jag kan bara konstatera att vi har helt olika syn på människor"

Ja Johan, detta är vi väldigt överens om, jag är övertygad om att det finns ett samband mellan en vidrig nedvärderande syn på kvinnor hos vissa kulturer av invandrare. Jag är övertygad om att det inte är socioekonomiska faktorer som ligger bakom denna skändning av kvinnor.

Så länge som sådana som Johan sitter i riksdagen och fattar beslut utan att vilja ta reda på hur problembilden faktiskt ser ut.. precis så länge offras de kvinnor och flickor som kommer ivägen för dessa barbarer.


Såhär har våldtäkterna utvecklats från Affes eminenta blogg:
Sedan raderade du hela dialogen...var sanningen besvärande månnde?


Jag förstår snart inte längre hur Svenska politiker kan stå upp, hur är det anatomiskt möjligt?

Hur kan man stå upp utan ryggrad! Jag försöker hålla mig från att fälla en tår återigen då jag precis läser om ytterligare fall som väller in till polisen bland annat med den 11 åriga flickan som senast fick sitt liv förstört.
länkt till Politiskt Inkorrekt.


Om du läser detta Johan, så är du välkommen att skriva här. Jag lovar att publicera vad du skriver.
Vågar du det?

Eller är du ryggradslös?

/Ceasar med legionärer

Hjärntvättade människor

Kan man verkligen tvätta en hjärna?

Läste på DN en artikel om en ung kille som förutom att vara bög dessutom var muslim. En ganska svår situation med andra ord. I en ganska omfattande artikel utifrån hans egna ord beskrivs svårigheterna med att växa upp i en miljö där hatet är utbrett mot oliktänkande och det rättrådiga ligger i lojalitet hos den medeltida ideologin Islam.

– Familjens heder skulle krossas. Folk skulle snacka skit om oss. Särskilt mamma skulle få skuld och skam på sig, det är ju hon som har uppfostrat mig. Och pappa skulle skämmas svårt inför alla kurder och araber som respekterar honom. Han skulle känna sig liten och misslyckad som man, och det vill jag inte utsätta honom för.

Om man som familjemedlem inte kan bli accepterad av sin mor och far hur tror vi då att dessa människor ska kunna "assimileras" in i ett fritt och demokratiskt samhälle. Vad tror Ni de tycker om vårt västerländska sätt att förhålla oss till yttrandefrihet och demokratiska rättigheter?


– Jag trivs här och har många svenska vänner. Men mamma tittar bara på muslimska tevekanaler, hon är hjärntvättad. Och pappa pendlar mellan Sverige och Kurdistan. De har aldrig känt sig hemma här.

Än en gång inskärper han allvaret i situationen; han är livrädd för att bli avslöjad inför sina föräldrar och släktingar.

– I värsta fall skulle de tvinga mig till Kurdistan och gifta bort mig eller till och med mörda mig – sånt skulle de faktiskt kunna göra … I alla fall skulle de stöta ut mig. Packa ihop mina grejer och kasta ut mig på gatan. ”Han hör inte till oss längre, prata inte med honom!” skulle de säga till sina vänner.

 

– Jag har känt mig styrd som en nickedocka, och de har alltid velat att jag ska vakta mina systrar så att de inte umgås med killar. Ogifta flickor som har sex är lösaktiga horor, enligt mamma och pappa.

 

 

Han beskriver också hur han själv deltar i att styra sina systrar i den sk hederskulturen. I Sverige tror vi på mångkultur eller jag menar de som talar för oss politiker och journalister tycker mångkulturen är en högre levnadsform än det kalla tråkiga Svenska levnadssättet.

 

Utan en tydlig rak linje för vilken kultur som ska gälla i detta landet slår vi sönder den sammanhållning som är förutsättningen för ett gemensamt samhälle. Utan en samhällsryggrad som tydligt säger NEJ till skitkultur hamnar flickor och oliktänkande i skottlinjen för de extremistiska krafter vi överröses med.

Vår konflikträdsla för det enkla, tydliga och självklara bidrar till förtryck av kvinnor och oliktänkande i största allmänhet.

Detta är Sverige, vi är välkomnade och generösa mot de som kämpar för oss och för de som inte vill ställa upp på detta så finns det andra länder där Ni kan kultivera er. Inget konstigt med det, kan tänka mig att samma regler gäller hemma hos Er. Är det skor av inomhus som gäller då får Era gäster vackert ta av sig skorna.

 

Mona Sahlin & Fredrik Reinfeldt kommenterar:

Sahlin:

"Vi får aldrig acceptera talet om hedersmord. Ingenting bevisar att våldet mot unga kvinnor är kulturellt betingat. Det handlar endast om mäns våld mot kvinnor..."

Reinfeldt:

"Det sprids en sorts föreställning att det mångkulturella samhället inte fungerar. Och det ropas på stramare regler och kulturell likriktning. Våra motmedel måste vara att visa att det mångkulturella samhället fungerar bättre. Det är ett mer spännande och mer intressant samhälle.
"Således går det att hjärntvätta

/Ceasar

 


Folkpartisten Malmström siktar högt

I en artikel i DN häromdagen ville EU-kommissionären Cecilia Malmström breda ut sig men sina tankar.
Lite smått o gott bjöds vi på och jag valde just nedan avsnitt för det är mest...ehhh
....komiskt

"Jag vill därför, för det första, fortsätta arbetet med att skapa en gemensam asyl- och migrationspolitik i EU.
EU behöver en sammanhållen asyl- och migrationspolitik som ser till att vi behandlar alla människor anständigt, med värdighet och med full respekt för de grundläggande rättigheterna, samtidigt som vi skapar fler lagliga vägar in i Europa".


Jag beskrev i tidigare inlägg hur de andra länderna i Europa skulle anpassa sin asylpolitik till Svensk nivå. Låt oss ta upp den igen.. så här är den listan igen:

Hur många asylsökande skulle övriga länder tagit emot om de tog in lika många som Sverige gör i förhållande till befolkningsmängd.


Affes superba blogg visar:

Frankrike skulle då ha tagit emot 580 128 sylsökande istället för 106 770.
Storbritannien: 553 380 istället för 89 460
Tyskland: 750 228 isället för 68 900
Finland: 48 531 istället för 11 360
Italien: 565 868 istället för 61 970
Nederländerna: 150 878 istället för 35 410
Danmark: 49 788 istället för 7 960
Polen: 350 716 istället för 25 000
Belgien: 94 623 istället för 40 560
Irland: 37 414 istället för 10 550
Österrike: 74 660 istället för 40 590
Grekland: 102 499 istället för 60 920
Spanien: 368 289 istället för 15 180
Portugal: 96 905 istället för 520Eftersom alla andra länder ligger hjälplöst efter Sverige i tävlingen att ta emot flest, vad tror Ni att Cecilias mål är för de andra länderna i EU. Ska hon lyckas få alla andra länder att välja Sveriges väg:

Accepterar EU länderna således en sammanlagd invasion av tremiljoner niohundra åttatusen åttahundra (3,908 817)Om de opponerar sig så föreslår jag att Cecilia, med vanlig svensk politiker uppsyn, barskt skall utbrista -Ni är alla RASISTER!


På dem bara Cecilia, alla andra länder har fel - Alla är rasister
/ceasar


Nytt namn för sk hederskultur behövs!

Varför kallar vi det för hederskultur?

Är det möjligtvis pga av att det enligt förövarna är vad det handlar om? Varför är deras syn på de avskyvärda handlingarna inom den sk kulturen i så fall intressant? För mig uppfostrad i Sverige och i en svensk kultur så finns det ingen koppling mellan vad de håller på med och heder. Låt oss sätta ett namn på skiten som utgår ifrån vår syn på denna typ av beteende!

Varför inte kyckling kultur? Fegiskultur? Griskultur?
Svinkultur? Medeltidskultur? Utvisningskultur?


Ge mig lite mer tips

/Ceasar


Expressen tar ställning för Fundamentalistisk Islam i Sverige

Bloggen har tidigare berättat om den tragiska nyheten att politiker ser mellan fingarna när man bygger moskéer i Sverige med sponsorskap av wahhabisterna från Saudi Arabien.

Wahhabisterna eller salafiterna som de själva vill bli kallade, söker sig i sin religion tillbaks till ursprunget och profeten Mohammed´s lära och förkastar modernisering/anpassning trots att tusentals år har förflutit sedan den tiden. Förutom att förbjuda sådana skamliga företeelser såsom musik eller spel och nöjen generellt så är bestraffningen hård för de som inte följer "Guds lag". Guds lag står över människans lagar!

Mest känt är väl ändå den starka hållningen för klädsel bland kvinnor där man ålägger sina kvinnor att gömma sig under burkor och niqabs. Vidare så bör tilläggas att denna del av Islam är starkt kritisk inte bara mot alla andra religioner utan också mot andra tolkningar av Islam.

Vill Ni Svenskar verkligen ha denna typ av medeltida galenskaper i Ert eget land där Era barn ska växa upp? Expressen skriver igår en ledarartikel, som trots vår vana att läsa den ena galenskapen efter den andra, måste vara bland de mest Svenskfientliga jag läst, ja i alla fall den senaste veckan.

Döm själva med valda citat och kommentarer 

"Förr eller senare kommer islam och muslimer bli en integrerad del av det svenska. Ingen vettig människa kommer att tjafsa om moskéer."

Vad menar hon här? Vi som inte vill ha medeltida kulturer i Sverige ska sluta tjafsa om vi är vettiga. Kanske menar hon att vi själva blivit Islamister och lagt "band" på våra kvinnors uppförande, slutat med musik och tillämpar hederskulturerna rakt av.


 "På senare tid har det tjafsats i Göteborg. Högerrasister har larmat och gjort sig till. Men i torsdags togs det första spadtaget för att bygga moskén på Hisingen."Här vill hon förminska betydelsen av de starka invändningar som görs mot dessa moskébyggen genom att slita fram rasistkortet. Stämpla dem som invänder mot den totalitära ideologin i sin värsta utformning som rasister. Det är alltså inte de främlingsfientliga wahhabisterna hon nu menar utan protesterande Svenskar. Svårt att hänga med i de förljugnas logik ibland.

Jag vet inte vilka som demonstrerade i Göteborg eller om jag delar deras politiska uppfattning i andra frågor. Men vad spelar det för roll? Antagligen är de i alla fall modiga som trots vetskapen om att journalister hellre omhuldar Islamisterna än protesterande Svenskar, dessutom gör de till rasister."För människor som har som hobby att avsky invandrare är detta förstås en motgång. Men för alla som vill att integrationen ska lyckas, att Sverige ska navigera framgångsrikt genom förändringens ofrånkomliga vindar, är ett moskébygge en glad nyhet."

 "I brist på andra finansiärer har muslimerna bakom moskébygget på Hisingen tvingats ta hjälp från Saudiarabien, där en hårdför wahhabitisk lära regerar. Denna trend finns i hela Europa och den är förstås inte idealisk."Här fortsätter hon på sitt korståg mot de som säger ifrån, man har alltså en hobby i att avsky invandrare och om man inte delar denna hobby så förstår man att dessa muslimer kommer att integreras väl i Sverige med hjälp av byggandet av denna moské. Det är tydligt att många journalister har stora problem med yttrandefriheten och då det gäller Invandringspolitik eller terrorister (om de är av utländsk härkomst). Associera de som protesterar med Hitler eller gaskammare från -30 talets Tyskland så ska vi nog skrämma dem till tystnad.

Denna associationslek ägnar sig journalister ofta åt. Här har expressen fler tips på intressanta uppslag på samma tema:

Om Stalin hade varit för biltullar hade alla andra varit tvingade att vara mot biltullar då, för att inte riskera att bli beskylld för att vara en massmördande kommunist?
Om Hitler var vegan innebär det att alla veganer är Nazister?


Sist men inte minst konstaterar hon att sponsringen från Wahhabisterna inte är idealisk och detta säger väl allt..
Mångkulturen skall genomdrivas och den Svenska kulturen skall fördrivas - eller vi har ju ingen, just ja.

Vi ska skaffa nya kulturer för vår egen duger inte, precis som de protesterande Svenskarna inte duger.

Ni Duger inte, Ni är rasisterSist men inte minst en hälsning till Expressens Ledarredaktion:

Mendacem memorem esse oportet -Lögnaren bör ha gott minne


/Ceasar


Riktiga asylanter i fortsättningen?

Bedrägeriet som Sverige utsätts för i vår bristfälliga asylhantering drabbar ju inte bara Svenska skattebetalare, riktiga flyktingar och de som nu tvingas leva sida vida i Sverige med Islamistiska terrorister, pirater och människosmugglare. Det drabbar självklart de som arbetar med asylfrågor!

Förutom att dessa personer som ideligen utsätts för att arbeta med bedragare som självklart vill utnyttja landet av mjölk och honung så måste det vara oerhört plågsamt att känna att man tvingas släppa in banditer.

Nåväl!

På Merit Wagers sida kommer ideligen de människor som står i direkt daglig kontakt med asylanternas ansökningar om asyl i Sverige till tals. Merit som själv har en mycket gedigen meritlista med priser såsom fondförvaltaren Bancos Humanpris och med tidigare roll som Medborgarnas flyktingombudsman, låter ofta migrationshandläggarna komma till tals genom henne.

Läs själva 


Senaste inlägget från en handläggare på Migrationsverket:

"Jag läste på din blogg om försörjningskravet som började gälla den 15 april. Ingen av de vanligen så högljudda personerna har höjt sina röster mer än symboliskt gällande detta. Varför är det så? Jo, av ett enda enkelt skäl som ingen vill säga högt:

Den grupp som ”drabbas” hårdast av denna lag är den grupp som fått frikort in i det svenska försörjningssystemet, som satt i system att utnyttja det svenska välfärdssystemet, som ljugit och bedragit Migrationsverket i åratal genom att uppge alla möjliga människor som anhöriga och fått hit dem, inte sällan mot fet betalning. Många har också fått PUT på anknytning i en identitet och sen sökt, och fått, asyl i en annan.

Att ha två identiteter är ju fantastiskt, man får dubbelt upp av alla bidrag och kan dessutom ta hit två ”familjer” på anknytning! Jag talar givetvis om somalierna. Med risk för att ”rasistkortet” kommer upp fortare än en katt nyser, säger jag ändå detta, av det enkla skälet att det är sant. Jag har träffat så många somalier som utan att tveka har ljugit mig rakt upp i ansiktet, även efter att jag slagit hål på deras historia. Men alla i Sverige är tysta, för de vet att det måste sättas stopp för denna åderlåtning av det svenska välfärdssystemet.

Visserligen ägnar sig fler än somalier åt detta, men just somalierna är den i särklass dyraste befolkningsgrupp vi har. Sämst integration, högst arbetslöshet och bidragsberoende. Jag tycker det är skönt att Sverige säger ”stopp” även om det sker lite tyst och diskret.

Rättschefen fastslår nu -äntligen – i sitt rättsliga ställningstagande, daterat den 3 mars 2010, att passkravet, är absolut, även för somalier. Därmed ska handläggare och beslutsfattare omedelbart sluta fatta beslut som strider mot utlänningslagen, det vill säga ge uppehållstillstånd till personer som inte styrker sin identitet. Tidigare hade rättsenheten sagt att Migrationsöverdomstolens domar gällande passkravet inte kunde tolkas så, att de kunde användas som grund för avslag på ansökningar från somalier utan pass, och att beslut därför även i fortsättningen skulle fattas i strid med gällande lagstiftning. Men efter massiva protester och vägran att fatta beslut i sådana ärenden, kom alltså rättschefen fram till detta ställningstagande.

Inte heller om passkravet har det hörts något mer än lite pliktskyldiga protester. Naturligtvis beror även detta på att man vill försöka stänga den tidigare vidöppna dörren in i det svenska välfärdssystemet, något som även de som protesterar är väl medvetna om måste göras.

Det är en märklig asylinvandringspolitik vi har, det svänger från absolut öppenhet till absolut stopp. Och däremellan amnestier där det ges PUT till alla möjliga individer som lyckats hålla sig undan tillräckligt länge"


Det är en nåd, att stilla bedja om, att Sverige faktiskt ska ta emot riktiga flyktingar i begränsat antal samt hjälpa desto fler på deras hemmaplan!/Ceasar


Sverige och Islamistiska terrorgrupper

I Svensk media har man gått på ordentligt under hösten i den beryktade artikeln som ledaren för Sverigedemokraterna skrev i Aftonbladet. En av de synpunkter Åkesson anförde då var att vi hade stora problem med muslimska terrororganisationer i Sverige. Mediadrevet var direkt på honom och man samlade hela den svenska proffstyckareliten för att med samstämmig turbotrut (Tack Jan Milld) basera ut sin avsky mot Åkessons påståenden.

Jag hoppas att Svensk Media lite oftare skulle försöka att förtälja sanningen, jag önskar att de skulle ge Svenska folket en möjlighet att själv se/höra vad som faktiskt sker i detta land.

Vad har hänt nu då?

Säkerhetsrådet i FN har en särskild kommitté som övervakar utvecklingen i Somalia, Monitoring Group on Somalia. Dessa konstaterar i sin rapport daterad den 10/3 nämligen att Sverige är en central plats för rekrytering, propaganda och stöd åt Islamistiska terrorgrupper. Detta borde (eller så har jag fel) vara en rätt bekymmersam sits inte bara för de som skulle krossa Åkesson´s påstådda rasistiska uttalanden, utan kanske framförallt för att Sverige toppar ligan av industrialiserade länder som tar emot flest sk flyktingar från just Somalia. Ett visst allmän intresse borde ju onekligen en nyhet av detta slag ge i Sverige, eller?


Vidare så beskriver kommittén anledningarna till varför just Sverige är ett tillhåll för inte bara terrorister utan även pirater och människosmugglare som lever på att föra hit dessa sk flyktingar. Vår sårbarhet för bedrägeri i asylhanteringen uppges ligga till grund för detta.

En specifik detalj, i den omfattande rapporten, som fick mig att reagera särskilt är det faktum att vår kravlöshet mot folk som slänger sina pass bidrar till att underlätta för terrorister att ta sig in i Sverige. Dessutom är det som bekant inga problem för flyktingar i Sverige att åka på "semester" tillbaks till det land de sa sig ha flytt från.

Så mycket för deras skyddsbehov!!

Man kan ju tycka att det är lite pinsamt att det är FN som måste påtala detta!

Det är rent av skamligt hur man förstör Sverige! Med risk för att få rasist stämplat i min panna så säger jag på ödmjukt politiskt korrekt och modernt talesätt.. Någonstans känner jag att vi kanske borde göra något åt vår invandring & flyktingpolitik.


Är det fortfarande ute att reglera invandringen?

Vad tycker Ni?


/Ceasar

Moderaterna vill värva röster genom moskébyggandeBloggen skrev tidigare om hur Sveriges riksdagspartier tillåter Saudi Arabiens Islam förespråkare stå för byggnation av Moskéer. Flera läsare har också velat påtala riksdagspartiernas desperata värvningsförsök inför valet 2010.

Att utlova sina väljare att bygga Moskéer för deras röster är minst sagt populistiskt, men vad kan vi vänta oss av de 7 strutspartierna i Riksdagen.


"En tidigare okänd dimension på begreppet "minska utanförskapet" har ikväll avslöjats av Svt:s Rapport. Det är stockholmsmoderaternas innovativa program som skulle slå två flugor i en smäll; minska utanförskapet bland Rinkebys invandrare och samtidigt förstärkta den egna väljarkåren. Man har erbjudit de muslimska somalierna en moské i utbyte mot att de undertecknade ett medlemsskap i Moderaterna.De nya medlemmarna visste inte ens att det var fråga om ett politiskt ställningstagande när de tecknade medlemsskapet. Eftersom de flesta inte kunde läsa den svenska texten på blanketten kunde medlemsvärvarna få dem att tro att syftet med deras underskrift skulle vara att påskynda bygget av den efterlängtade stora moskén."


Källa, blogg från Västerbottens-Kuriren onsdag 3 mars 2010:


Vi låter Sahlin kommentera:  "Vi borde ju fundera mycket över vad menar vi med svensk kultur.

Ofta tror jag att det är en väldig avundsjuka från oss att den som kommer från Turkiet eller Iran eller Somalia har ofta så mycket mer självklar stolthet över språk, traditioner som de vill förstås bevara och det känner vi oss ofta hotade av just därför att vad har vi, sjunga liksom runt granen eller runt midsommarstången..."

(P1 17/5 -01)

 

Det är kanske det som är poängen, vår kultur är inget att ha - Krossa de som värnar vår kultur (även om vi ju inte har ngn:-)) ned med patriotismen.  Ja till ny spännande kultur!

/Ceasar
Asylinvandring & Bistånd: Sverige i jämförelse

Att Sverige tar emot väldigt många asylsökande vet de flesta kanske?! Det är bara tre länder som tar in fler flyktingar än Sverige i hela EU. Men hur skulle det se ut om alla länder i EU tog emot lika många som vi har gjort i förhållande till befolkningsmängd (se vita staplar ovan)? Svaret på detta (samt mkt mer) har Affe listat på sin statistik blogg 

Frankrike skulle då ha tagit emot 580 128 sylsökande istället för 106 770.
Storbritannien: 553 380 istället för 89 460
Tyskland: 750 228 isället för 68 900
Finland: 48 531 istället för 11 360
Italien: 565 868 istället för 61 970
Nederländerna: 150 878 istället för 35 410
Danmark: 49 788 istället för 7 960
Polen: 350 716 istället för 25 000
Belgien: 94 623 istället för 40 560
Irland: 37 414 istället för 10 550
Österrike: 74 660 istället för 40 590
Grekland: 102 499 istället för 60 920
Spanien: 368 289 istället för 15 180
Portugal: 96 905 istället för 520


I Sverige är det upp & nedvända världen, nämligen att de som ifrågasätter denna politik är främlingsfientlig och de som förespråkar skärpning är extremister!

Sverige har utan jämförelse den absolut mest extremistiska förhållningen till asylinvandring inom EU. Snacka om ansvarslös massinvandring

Världsmästare & Världsrekord

Förutom ovanstående hårresande uppgifter kan man också beskriva hur Sveriges bistånd skiljer ut sig, här är vi nämligen världsmästare!

Enligt OECD uppgick det svenska biståndet under 2009 till ofattbara 1,12% av BNI (Bruttonationalintäkten) och enligt Sveriges regering är det högre än vad någon annan "presterat", alltså världsrekord.

I pengar räknat är det blygsamma 34,7 miljarder SEK

Snittet för världens industriländer är 0,48% så man kan lugnt säga att vi skänker bort mest pengar i världen i förhållande till intäkt!

Biståndsminister Gunilla Carlsson (M) kommenterar: - "Jag tror att rekordet kommer att stå sig länge, det är svårslagbart", säger Carlsson.

Man kan här skönja en oerhörd stolthet över bedriften.
Vi får återkomma till verkningsgrad av dessa pengar och kanske en analys av vad vi istället valt bort i vår jakt på dessa världsrekord!

Sahlin får avsluta: 

"Om man är socialdemokrat, då tycker man det är häftigt att betala skatt. För mig är skatt det finaste uttrycket för vad politik är."

/
Ceasar

I Sverige kallas de för "ensamkommande flyktingbarn"

Hos de förljugna medierna har man länge kört gråtvalsen för att alla små barn som är ensamma här i världen ska tas om hand via våra kommuner. Man har från centralt håll hängt ut kommuner som inte vill ta emot dessa sk. barn. Faktum är att det mkt sällan är barn vi har att göra med utan unga män som fungerar som ankare för att sedan kunna ta emot anhöriga i nästa steg.

Exemplet senast var ett reportage om hur Issa Amiri ovan kan tvingas åka tillbaka till Italien och att han då inte skulle få det lika bra som i Sverige. Tacka för det.. Jag förstår honom..

Här i landet av mjölk och honung kan man ju komma in även om man har slängt sitt pass och många ggr se fram mot livslång försörjning av svenska skattebetalare.

Politikerna pratar ju inte om detta som ett problem - man talar inte alls om det, rättare sagt vilket leder till att Sverige blir känt över hela världen som ett visserligen fantastiskt land, man behöver inte ens ha skäl att komma hit och de korkade svenskarna är beredda att betala världens högsta skatter för att du ska ha det fint.

Tycker Ni att detta ser ut som ett barn förresten?Självklart är det inget barn - men med tanke på att 90-95% (migrationsverket) inte har id handlingar när de kommer hit kan de ju säga att de är 16 som i detta fall.

Reinfeldt och Sahlin och de godtrogna i riksdagen tillsammans med Svenska journalister har mycket på sina samveten... eller det har de förmodligen inte.

Låt oss välja politiker som helt enkelt utgår från sunt förnuft och inte folk som bedrar oss ideligen!


Saudi Arabien hjälper Sverige med Integration

I Rinkeby skall nu snart de första spadtagen tas för att uppföra  en gigantisk moskée, sponsrad av Saudi Arabien.
Givetvis finns det då en baktanke/kravställning för hur man ska predika de medeltida lärorna till massorna.

När man tänker på Wahabismens lära av Islam så är det ju inte i första hand tolerans, integration, jämlikhet etc man tänker på. Denna förespråkar att man utgår ifrån rötterna dvs profeten Mohammed, konsekvenserna av att tillämpa seder som kanske förekom för tusentals år sedan i Sverige idag är ju så patetiskt att man häpnar! Eller borde i alla fall, vissa gillar att Sveriges väg stakas ut med en karta som är så gammal att den tydligen inte ens luktar skunk.

I Göteborg kan man också arbeta för integration, lyssna på denna politiker:

Helene Odenljung, folkpartistiskt kommunalråd från Göteborg, skriver från sitt villaområde följande på sin blogg:

"Göteborg är en segregerad stad med ett stort utanförskap. Att förbjuda, försena eller stoppa bygget av en moské stöttar inte en bättre integration. Tvärtom behöver vi fler moskéer i Göteborg.
Vi liberaler måste stå upp för individens frihet och för dennes rätt att utöva sin tro, därför hälsar vi den nya moskén välkommen! I tisdags skulle spadtaget ha tagits men är flyttat till idag torsdag. Cecilia Wigström och andra liberaler är på plats."


Jag undrar ofta hur politiker från, ja faktiskt alla riksdagspartier, tävlar om att vara mest jämställt normalt sett men när det kommer till medeltida sedvanor enligt Islam då är det dags att blunda igen!


Jag tror ärligt talat inte Svenska folket vill ge upp sin historia av kamp för att bli ett land förknippat med starka ord såsom frihet, jämlikhet etc för att ersättas av ngn medeltida tomtar och troll historia som dessutom bevisligen har en grotesk syn på kvinnor.


Det kommer alltid finnas Svenska personer som är beredda att inte bara sälja ut Sverige till utländska medeltida krafter, utan faktiskt betala för att sedvänjor vi lämnade för hundratals år sedan ska växa sig starkare i Sverige.


Det finns inte ett enda Riksdagsparti som är emot att Saudi Arabien sponsrar våra barns framtid!Ska vi som Svenskar tolerera detta?

Jag kommer aldrig ställa upp på detta dårskap!

Den feges val - Följ strömmen, låtsas att du är blind

Massmedia har konsekvent blundat, politiker har konsekvent blundat för vaddå?

Våldtäkterna såklart!

Vi har i Sverige en fruktansvärd tendens vad gäller våldtäkter. I Sverige så står utlandsfödda för en överrepressentation av anmälda våldtäkter på 500%, märk väl att då inkluderas även Kanada, Norge, Finland, Japan, Korea, etc, helt enkelt folk som inte är mer benägna att våldta än Svenskar, dessa drar kraftigt ned procentalen till just 500 %. Hur skulle det se ut om man bara väljer ut personer från de länder med en kvinnosyn av förhistorisk karaktär.

Hur överrepressenterade är personer från Middle East & North Africa i Sverige? Detta är inte publicerat i Sverige, jag tror inte Sahlin o gänget ser ngt intresse i det heller, men Norge har däremot sett detta som ett problem värt att belysa. Så hur ser det ut där?


"Detta innebär att överrepresentationen hos tex Afrikaner i förhållande till etniska norrmän baserat på deras befolkningsandel enligt rapporterna och statistiken presenterad från officiella källor är: 11,3 gånger. Medans den är 15,8 gånger f ör invånarna med sitt ursprung i Mellanöstern.

Överrepresentationen för Irakier var dock störst. En av 373 Irakier var en våldtäktsman (år 2004) medans samma siffra för etniska norrmän var en av 10275. Det är alltså 27,5 gånger vanligare att en irakier våldtar än att en etnisk norrman gör det. "


Var är reaktionen Reinfeldt och Sahlin? Reinfeldt säger ingenting och Sahlin ljuger och förnekar antagligen på samma sätt som hon gjorde då den sk "hederskulturen" (läs hellre kyckling kulturen) var mode att diskutera efter Fadimes död. Såhär förnekade Sahlin den gången: - "Vi får aldrig acceptera talet om hedersmord. Ingenting bevisar att våldet mot unga kvinnor är kulturellt betingat. Det handlar endast om mäns våld mot kvinnor..."

Sahlin visar upp en så total beröringsskräck för att diskutera vissa mäns grisiga attityd till kvinnor så att hon tom förnekar den kulturella bakgrunden. Detta exempel är ett tydligt sådant på hur undlåtenheten till att öppna ögonen och våga kritisera kulturer som inte är förenliga med vår. Konsekvensen av att ignorera problemet är givetvis fler stympade flickor, fler våldtagna och skändade flickor, fler mördade flickor.

Sahlin är inte fri från ansvar!

Sahlin och större delen av det politiska etablissemanget behandlar våldtäktsfrågan på samma sätt först med tystnad:

Sahlin:- (schh vi låtsas som ingen ser eller hör)
Steg 2 förnekelse: Sahlin - Nänä det är bara enskilda män som begår hemska brott!
steg 3. Ja ok, det är en överrepressentation av denna grupp men invandrare har det dåligt socialt och ekonomiskt i Sverige och det är därför de våldtar men Svenskar gör det också och sen har ju Svenska tjejer så lite kläder på sig - och det kan ju bli en smärre chock. Dessutom så är Svenska företagare rasister så våldtäktsmännen kanske inte har fått arbete, ja det är mkt som påverkar och det finns inga enkla lösningar.

Steg 4. Sahlin: Låt oss dra igång ytterligare en antirasist kampanj! - Men Mona hur hjälper det flickorna som riskerar bli våldtagna.? - Ja men det är ju i slutändan svenskarnas fel det är därför vi ska sparka på dem.  Vi ska krossa dem som berättar detta!
Det är en skam att media och politiker förljuger sanningen
Det är en skam att vi tillåter våldtäkter och vägrar gripa an den fruktansvärda kvinnosyn som så starkt bidrar till denna skymf mot svenska flickor och damer.

Avslutningsvis låter jag Sahlin avsluta: ”Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka."

/
Ceasar

 

GP


Politiker som inte gillar demokrati - längre?

Idag hade Sveriges Radio ett program som handlar om att Socialdemokrater och Moderater vill stänga ute Sverigedemokraterna från inflytande i politiken om de skulle väljas in av folket till kommunfullmäktige.

Man hänvisar till att Sverigedemokraterna inte står för samma syn på människovärdet som de övriga partierna och därför kan toppolitikerna från de stora etablerade partierna tänka sig att helt stänga ute SD.

Hela vår demokrati är uppbyggd kring att folket väljer sina repressentanter som bäst kan verka för åsikter som ligger nära en själv. När då etablerade politiker  säger att de inte kommer att respektera folkviljan vad ska vi då göra?

Nä det är nog så att våra politiker gillar bara demokrati när man tycker likadant som dem, om vi däremot har en annan åsikt då minsann ska vi motarbetas. Jag antar att de gillade den demokratiska process som ledde fram till deras valavlönade kneg då de själva blev valda?

Folkviljan? Ähh det skiter ju de i men människovärde lät ju intressant. Menar de kanske att om vi var värda lika mycket som de är, då skulle vi respekteras som väljare?

Snälla Sossar och Moderater, berätta för mig hur jag ska bli värdig.

/Ceasar

DN stärker sina insatser mot yttrandefrihet

Svensk massmedia är redan idag en av de starkast censurerade medierna i västvärlden. Med snedvriden nyhetsjournalistik där journalister som inte är uppvuxen i den vänstermiljö som präglar journalister, blir åthutade för att de utnyttjar stämningar bland folket, eller beskriver gärningsmän bakom grova våldtäkter osv. När de skriver sina inlagor för det mångkulturella projekt, som Svenskarna aldrig har fått gett sitt godkännande till, så drabbas de av panik! Varför då?

Jo därför att Internet ger vanliga människor en chans att få komma till tals mot etablissemangets rosa skimrande godhetstankar. Internet ger möjlighet till Svenskar att ta del av det mångkulturella kaos vi upplever, både vad gäller kostnader för den men också den oerhörda mängd vidriga brott som drabbar de boende i detta land.

Svenskar skriver därför och bönar och ber att man ska lyfta på locket och släppa den åsiktscensur som ligger som en blöt filt över Sverige. Släpp statisktiken fri, lyft upp kostnaderna och inte minst låt respektive åsiktsyttring få debatteras på lika villkor.

 

Hur ser då DN på detta? Läs och förundras

 

 

 

”På DN.se gillar vi debatt – kärlek till det fria ordet är en förutsättning för att jobba på en plats där just det fria ordet är kärnan i verksamheten.

Därför är det viktigt för oss att ha ett öppet och levande kommentars fält där läsare kan kommentera artiklar, utan att avslöja sin identitet om de så önskar.
På senare tid har vi märkt av ett tilltagande problem med rasistiska kommentarer. Om orsakerna till det kan man bara spekulera – kanske är det ett utslag av ökad intensitet i valrörelsen, kanske är det kopplat till enskilda nyhetshändelser, som hotet mot konstnären Lars Vilks. Mitt intryck är dock inte att de rasistiska kommentarerna är uttryck för någon ny strömning i svenska samhället, snarare handlar det om ett fåtal personer som är väldigt aktiva kommenterare.

Oavsett vilket – vi agerar nu kraftfullt för att komma till rätta med problemet, just för att skydda den öppna debattmodell vi har på DN.se. Det betyder att vi stänger kommentars funktionen helt på artiklar som vi erfarenhetsmässigt vet lockar fram rasistiska kommentarer. Till exempel artiklar om eller relaterade till invandring. Vi kommer också att vara hårda i bedömningen av vilka kommentarer som bryter mot vår policy. Tillsammans med Interaktiv säkerhet, företaget som hanterar vår moderering, ska vi jobba för att de snabbt plockas bort från sajten.”

Björn Hedensjö, redaktionschef DN.se

 

Om kommentarerna till deras artiklar känns jobbiga varför inte se till att släppa fram krönikörer som är starkt kritiska till den hanteringen av Invandringspolitiken som snabbt förvandlar vårt land till en misär. Nej det vill man ju inte för det kan så att säga "spä på stämningarna". Herregud, att media fortfarande blundar i den utsträckningen som man gör påminner mkt om den sk "Baghdad Bob" som förnekade att Usa ledda styrkor avancerade precis runt hörnet på hans tv -studio, medans han fortfarande talade om att de otrogna hundarna fick på pälsen!


Jan Milld - En sanningssägare av mått

På den Bonnierägda nyhetssiten newsmill har man nu i veckan valt att inte publicera flera invandringskritiska röster, ofta får skribenterna inte ens ngn motivering till refuseringen.

Jan Milld initiativtagare till Blågula frågor har därför öppnat en egen blogg med ett skönt snarlikt namn Newsmilld.

För Er som inte vet vem Jan Milld är så föreslår jag ett lång vistelse på båda dessa siter, förhoppningsvis kommer Ni att få se en helt ny värld öppnas då Milld formligen dissekerar Svenska Politiker och massmedias förljugenhet.

Här är den artikeln som refuserades senast:
Hur hedra Inger, 78?

Det har varit bråda dagar för media-Sverige efter dödsmisshandeln i Landskrona. Hur ställa tillrätta, så att det inte framgår vad saken gällde?

• Viktigt för media beträffande Landskronamordet har varit att frammana bilden av händelse, vilkensomhelst, som inte ingick i något mönster, som inträffade av bara en tillfällighet och inte hade några särskilda orsaker.

• Viktigt har varit att det inträffade inte får ”utnyttjas politiskt”.

Förvisso var dödsfallet tragiskt och visst ska 78-åriga Inger hedras, men hur sker det bäst?

• Det sker rimligen genom att arbeta för att något sådant inte ska hända igen.

• Det sker också genom att försöka förstå Inger och hennes man, vad som fick dem att reagera så skarpt mot den 23-årige bilisten, då han ställt sig på en parkeringsplats för handikappade.

Med svenska journalisters mått mätt var Inger ”främlingsfientlig”.

Hennes sista ord blev: ”Ni invandrare har noll respekt för regler och äldre”.

Detta uttalande visar att upprinnelsen var en invandringsrelaterad konflikt:

Dödsmisshandeln skulle inte ha inträffat om inte Inger och hennes man blivit provocerade.

• De skulle inte ha blivit så provocerade om det inte suttit en invandrare vid ratten.

• De skulle inte haft så nära till denna reaktion om där inte fanns ett mönster som de redan hade erfarenhet av och kände igen.

• Den unge bilisten skulle inte ha haft så nära till våld om han inte bar med sig denna sjuka hederskultur.

Det var uppenbarligen inte en engångsföreteelse, utan Inger hade tidigare bevittnat motsvarande, från andra unga bilförare med utländsk bakgrund. Ett beteende som vittnar om en dålig attityd.

Häromdagen fick jag ett brev från en av mina bloggläsare, boende i Landskrona. Ett brev som vittnar om hur vardagen kan gestalta sig för svenskar i ett område där fjärrinvandrade tagit över. Det är betydligt värre i Landskrona än vad jag tidigare haft en aning om! Det ger en föraning om en framtid som kan vänta alltfler orter i Sverige:

”Det är ett känsligt läge dessa dagar. Poliser, som normalt är frispråkiga och öppna, säger klart ut att de fått munkavle och inte får säga ett knyst. … läsarkommentarerna i Landskronaposten blev raderade till 80%. De ansågs inte ‘hålla måttet’.”

”…folk emellan, i den privata diskussionen så kokar det och känslorna är ärligt talat hatiska mot gärningsmannen och hans familj som skyddat honom. … samtidigt är kommentarerna hyfsat balanserade och menar att inte ALLA i dessa ‘mångkulturella folkgrupper ’skall drabbas av föraktet. Undantag finns så klart och en och annan skräder inte orden. Med all rätt.

En viktig grej i sammanhanget är att exakt detta beteende som skedde på parkeringen, att en eller flera invandrare ‘blockerar’ en gata, en parkeringsplats, en utfart, en passage eller dylikt är mycket vanligt i Landskrona. Det är definitivt ingen enskild händelse, utan den ingår i ett mönster som upprepas dagligen. Man använder bilen eller flera bilar för att skaffa ‘respekt’ och förnedra folk som skall tvingas betala en ‘avgift’ vid vägspärren.

För något år sen så blockerade två bilar (med invandrarungdomar) Timmermansgatan så en cyklande dam tvingades vända, eftersom hon vägrade betala ‘avgiften’ på 100:-.Det blev en notis i NST/Landskronaposten. Då uppfattades det kanske av en del bara som ett dåligt skämt.

Ibland bara sitter man i varsin bil och kopplar av med en stunds dösnack genom bilrutorna. MITT I GATAN! Det kan bildas köer som är ett helt kvarter långa och irritationen stiger. De flesta vågar inte ens tuta för de vet att reaktionerna kan bli förödande. Därför är de flesta nog inte förvånade över mordet.”

Dödsmisshandeln av Inger har i ovanligt hög grad upprört människor i hela Sverige. Varför?

Förklaringen ligger, tror jag, bortom det enskilda fallet. Händelsen i sig är förvisso uppseendeväckande, och de flesta kan säkert identifiera sig med det drabbade pensionärsparet.

Men den skarpa reaktionen måste nog förklaras med något mer, nämligen att här finns ett sammanhang och ett mönster av egna erfarenheter som många kan relatera till.

Under de senaste två decennierna har vi i Sverige fått höra talas om alltmer udda och allt brutalare brott, vilka som regel varit kopplade till fjärrinvandringen.

Statistiken talar också sitt tydliga språk, vare sig man jämför med tidigare decennier eller med andra länder. År 1950 var antalet anmälda våldtäkter i Sverige 350, år 2009 var antalet 5.900. Beträffande misshandelsfallen är utvecklingen lika alarmerande. År 1950 anmäldes 7.400 misshandelsfall, år 2009 var siffran 85.900.

Till detta kommer mer eller mindre irriterande incidenter i vardagen, i likhet med den i Landskrona om parkeringsplatsen. I trafiken är förare med arabisk bakgrund dokumenterat mer ofta problematiska än svenska förare.

Ovanpå detta har vi denna hetslagstiftning, riktade mot svenskar. Inte bara ska vi lära oss att stiga undan i vardagen, för att inte bli nedslagna. Vi måste också vakta vår tunga så vi inte säger något ovänligt, då kan det leda till straffrättsliga påföljder.

För att inte tala om det permanenta kampanjande år efter år, decennium efter decennium, för att ”uppfostra” oss svenskar att inte vara sådana förfärliga rasister. En propaganda som vi själva måste betala – inte minst tvingas avlidna svenskar bidraga, genom arvsfondens frikostighet.

För oss som vill få stopp på nya incidenter av detta slag gäller det att koppla det inträffade till dess ORSAKER och sätta fokus på de ÅTGÄRDER som kan vara ändamålsenliga.

En självklar åtgärd blir att kräva stopp för ytterligare probleminvandring, men det kan inte stanna vid detta. Vi har ju redan ett stort antal vandrande krutdurkar här, som rör sig fritt i vårt samhälle.

Vad jag skulle önska är att det som nu inträffat blir startskottet för en ny folkrörelse, en antivåldsrörelse. ”RESPEKT” kunde vara ett bra namn, som då kan syfta främst på:
a) De äldre, som byggt upp vårt svenska samhälle.
b) Kvinnor, utan vilka inga människor skulle finnas till.

Samtidigt skulle det kunna ha en udd mot denna blöjbarnsvariant av respekt.

Men en sådan rörelse bör vända sig även mot:
- gatuvåld
- hedersvåld
- rasistiskt våld (oavsett svenskar eller invandrare är offer)
- politiskt våld.

I varje kommun borde människor nu gå samman i Respekt-sammanslutningar.

Enough is enough!


En annan vy av Sverige

Denna blogg startades som den vattendroppen som precis rann ur det överfulla glaset. Vattendroppen var dock ej fylld av vanligt dricksvatten må Ni tro utan snarare likt en unken doft av stank letade den sig ner i jorden för att till slut samla kraft och växa likt en befrielsens växt beredd att förmedla en ocensurerad bild.

Stanken som rinner över bägaren stavas Politiskt Korrekthet som har förpassat Sverige till en skendemokrati. I denna skendemokrati blir det sanna till det falska och det falska blir med mediatrummornas hjälp till sanningar.

Det har sagts att den bästa diktatur är den då medborgarna uppfattar sig själva som boendes i en demokrati. Under förespegling av yttrandefrihet så förtrycks oliktänkande i en sådan utsträckning att det snart nog är rasistiskt att i Sverige säga. "Jag är Svensk" - och mitt land är Svenskarnas land.

Den här bloggen är till för att Svenskarna ska vakna upp ur sin dvala och ta till orda.

Ta till orda för Sverige och Svenskarna.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0