Blogg listad på Bloggtoppen.se

Den feges val - Följ strömmen, låtsas att du är blind

Massmedia har konsekvent blundat, politiker har konsekvent blundat för vaddå?

Våldtäkterna såklart!

Vi har i Sverige en fruktansvärd tendens vad gäller våldtäkter. I Sverige så står utlandsfödda för en överrepressentation av anmälda våldtäkter på 500%, märk väl att då inkluderas även Kanada, Norge, Finland, Japan, Korea, etc, helt enkelt folk som inte är mer benägna att våldta än Svenskar, dessa drar kraftigt ned procentalen till just 500 %. Hur skulle det se ut om man bara väljer ut personer från de länder med en kvinnosyn av förhistorisk karaktär.

Hur överrepressenterade är personer från Middle East & North Africa i Sverige? Detta är inte publicerat i Sverige, jag tror inte Sahlin o gänget ser ngt intresse i det heller, men Norge har däremot sett detta som ett problem värt att belysa. Så hur ser det ut där?


"Detta innebär att överrepresentationen hos tex Afrikaner i förhållande till etniska norrmän baserat på deras befolkningsandel enligt rapporterna och statistiken presenterad från officiella källor är: 11,3 gånger. Medans den är 15,8 gånger f ör invånarna med sitt ursprung i Mellanöstern.

Överrepresentationen för Irakier var dock störst. En av 373 Irakier var en våldtäktsman (år 2004) medans samma siffra för etniska norrmän var en av 10275. Det är alltså 27,5 gånger vanligare att en irakier våldtar än att en etnisk norrman gör det. "


Var är reaktionen Reinfeldt och Sahlin? Reinfeldt säger ingenting och Sahlin ljuger och förnekar antagligen på samma sätt som hon gjorde då den sk "hederskulturen" (läs hellre kyckling kulturen) var mode att diskutera efter Fadimes död. Såhär förnekade Sahlin den gången: - "Vi får aldrig acceptera talet om hedersmord. Ingenting bevisar att våldet mot unga kvinnor är kulturellt betingat. Det handlar endast om mäns våld mot kvinnor..."

Sahlin visar upp en så total beröringsskräck för att diskutera vissa mäns grisiga attityd till kvinnor så att hon tom förnekar den kulturella bakgrunden. Detta exempel är ett tydligt sådant på hur undlåtenheten till att öppna ögonen och våga kritisera kulturer som inte är förenliga med vår. Konsekvensen av att ignorera problemet är givetvis fler stympade flickor, fler våldtagna och skändade flickor, fler mördade flickor.

Sahlin är inte fri från ansvar!

Sahlin och större delen av det politiska etablissemanget behandlar våldtäktsfrågan på samma sätt först med tystnad:

Sahlin:- (schh vi låtsas som ingen ser eller hör)
Steg 2 förnekelse: Sahlin - Nänä det är bara enskilda män som begår hemska brott!
steg 3. Ja ok, det är en överrepressentation av denna grupp men invandrare har det dåligt socialt och ekonomiskt i Sverige och det är därför de våldtar men Svenskar gör det också och sen har ju Svenska tjejer så lite kläder på sig - och det kan ju bli en smärre chock. Dessutom så är Svenska företagare rasister så våldtäktsmännen kanske inte har fått arbete, ja det är mkt som påverkar och det finns inga enkla lösningar.

Steg 4. Sahlin: Låt oss dra igång ytterligare en antirasist kampanj! - Men Mona hur hjälper det flickorna som riskerar bli våldtagna.? - Ja men det är ju i slutändan svenskarnas fel det är därför vi ska sparka på dem.  Vi ska krossa dem som berättar detta!
Det är en skam att media och politiker förljuger sanningen
Det är en skam att vi tillåter våldtäkter och vägrar gripa an den fruktansvärda kvinnosyn som så starkt bidrar till denna skymf mot svenska flickor och damer.

Avslutningsvis låter jag Sahlin avsluta: ”Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka."

/
Ceasar

 

GP


Kommentarer
Postat av: Cavatus

Intressant jämförelse med Norge. Tack för den. Har aldrig sett dessa siffror förut. Mona Sahlin alla grodor som hoppar ur hennes mun, säger mer om henne än den verklighet hon försöker beskriva. Hon måtte ha något fel på känslolivet. Hon lider sannolikt av det jag skriver om här:http://aktualia.wordpress.com/2010/04/05/farliga-makthavare/

2010-04-14 @ 20:45:33
URL: http://aktualia.wordpress.com
Postat av: Ceasar

Japp läste allt och framförallt läste jag Er mkt intressanta konversation i kommentarsfältet.Tack!

2010-04-14 @ 23:23:03
Postat av: Haram Kafir

Din satir över Sahlin är mycket vass. Tack!

2010-04-16 @ 00:20:47
URL: http://haramkafir.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0