Blogg listad på Bloggtoppen.se

Sverigedemokrater värnar Sverige

Reflektion av dagens nyhetsrapportering


Om man öppnar valfri dagstidning idag, eller rättare sagt om man surfar in till dem, eftersom de flesta Sverigevänliga vägrar att stödja dem ekonomiskt så ser man..

Gruppvåldtäkter, våldtäkter, misshandel, åldringsrån, rån, personrån, anlagda bränder, förföljelse av oliktänkande osv osv.. men mitt i allt står en större och starkare blåsippa som växer sig starkare och starkare.
Försvararen av offerkulten vägrar att avbryta de dagliga offren på mångkulturens altare, för frälsningen är nära skriker de. De ser blåsippan växa sig starkare och blir vansinniga..

Sverigedemokraterna erhåller idag 6,5% av rösterna i United Minds/Aftonbladets undersökning och ger en vågmästarroll om resultatet står sig.

Det gör mångkulturivrarna livrädda, de skriker rasist och nazist som de ideligen gör men färre och färre lyssnar.
Det skrivs artiklar i de största tidningarna, idag 22 stycken artiklar, som negativt beskriver Sverigedemokraterna som främlingsfientliga, folk förlorar jobben pga sina åsikter, fackförbund bedriver hetskampanj mot "odemokratiska" krafter och gemene man/kvinna ska förföljas och attackeras för sina åsikter.

Varför då? Jo för att man vill begränsa den skadliga invandringen kraftigt, precis som våra nordiska kamrater redan gjort. Visserligen är de ju också rasister, enligt Lena Sundström med bihang.


Det stora bålet

Undan för undan bränns Sveriges arv upp och de historiska värden Sverige upparbetat genom århundraden såsom jämlikhet, trygghet, ålderdom, brottsbekämpning, yttrandefrihet, parlamentarism och inte minst kvinnor och barn är plötsligt mindre värda. Våra egna folkvalda i riksdagen skriver artiklar om våldtäkter i Kongo, medans den skenande utvecklingen av våldtäkter i våra egna kvarter får på sin höjd en notis.

Ingen analys! Trots att Polisledning i Oslo redan har visat att hos dem så har 100% av överfallsvåldtäkterna begåtts av "icke västliga" invandrare, det är inte ens värt att konstatera för att rikta strålkastarljuset hit vore taskigt. Ngn kan ta illa upp, låt oss bränna upp statistiken som visar på ett samband mellan okontrollerad invandring och brottsstatistik. Stäng av strålkastarna eller bättre upp, rikta den mot de som opponerar sig, skjut budbäraren tycks de mena!


Hur mycket de än skriker, hur mycket de än demoniserar våra åsikter, hur mycket de än skändar våra demokratiska rättigheter så är tiden förbi. Tiden är förbi när vi sätter oss ned och tystnar, tiden är förbi då vi lommar iväg och knyter näven i byxfickan. Det har helt enkelt gått för långt, nu handlar det om:

Hur mycket mer hinner de offra innan vi hinner fram och sätter stop?

Vattna blåsippan, slå en ring runt den, försvara den.Ceasar

sydsvenskan
svd, dn, dn, svd, svd
dnaftonbladet, aftonbladet, aftonbladet, aftonbladet, aftonbladet

Kommentarer
Postat av: Micke

Förbannat bra! Helt enkelt så. Instämmer till fullo./ Micke

2010-08-03 @ 23:43:01
Postat av: Karolinerna

Jag gillar Sd:s nya rockiga låt "vi är på gång nu"Vet inte hur många gånger jag har lyssnat på den låten på youtube.Klart att jag röstar på Sd i valet 2010.

2010-08-04 @ 02:27:23
Postat av: Bo Nilsson

En blog alla Svenskar borde lasa.

2010-08-04 @ 05:32:02
Postat av: Lassekolja

Det är dags för båda blockens politiker att dels fundera över vem som är till för vem, och dels konkretisera vad exakt är så förfärligt i SD:s politik. Jag har väntat länge nu men svaret uteblir. Varför? Förmodligen därför att dom inte har något!?

2010-08-04 @ 07:37:47
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Herr Larsson

Väldigt välskrivet, jag fick lite gåshud när jag läste slutet. Alla borde läsa detta inlägg!

2010-08-04 @ 08:59:38
Postat av: WIJ

Ansluter mig till inlägget.Det som framförts är åsikter som dagligen och lite anonymt diskuteras vid köksbordet. Det är minst sagt pinsamt att gång på gång tvingas lyssna på uppblåsta politikers trakasserier av inte bara oliktänkande utan också invandringspolitiken i våra grannländer Danmark,Norge och Finland.

2010-08-04 @ 12:30:17
Postat av: Sabre

SD kommer inte att få något politiskt inflytande om de kommer in i riksdagen. Det är pinsamt att läsa alla SD-fanatikers tro på den förljugna propagandan som väller ut från SD-bloggar. En politisk blockering av partiet vid ett eventuellt riksdagsinträde kommer att garantera att Sverige inte kommer att gå fel väg. Släng blåsippan i soptunna!

2010-08-06 @ 23:04:06
Postat av: Chilenare

Det finns invandrare och invandrare. Kan rosta for SD om de lar sig att skriva ratt om vilka invandrare det handlar om. For om jag tanker ratt sa ar vi alla invandrare i Sverige forutom Samerna.Sist men inte minst nar du skriver stolt over den svenska historian sa tanker jag pa en gang om andra varldskriget och hur vi inte gjorde ett skit for att hjalpa DK och NO, for att inte glomma heller att tusentals oskyldiga blev steriliserade mot sin vilja i de hundra ar du mennar... Ar det den historia du menar du ar stolt over?

2010-08-23 @ 21:41:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0