Blogg listad på Bloggtoppen.se

Våldtäkter påverkar valet

Enligt en SIFO undersökning som publiceras i dag ökar Sverigedemokraterna till 4.5% och blir vågmästare. Detta skriver Svd.


Alliansen leder över de rödgröna i den nya SIFO undersökning som publicerades på söndagsmorgonen. Ledningen är dock bräcklig och de borgerliga får inte egen majoritet vilket betyder att SD blir tungan på vågen mellan blocken.

Moderaterna: 30.5%
Folkpartiet: 6.8%
Centern: 5.5%
Kristdemokraterna: 5.8%
Socialdemokraterna: 31.3%
Miljöpartiet: 8.9%
Vänsterpartiet: 4.8%
Sverigedemokraterna 4.5%

 

Undersökningen är utförd mellan den 9-12 augusti, frågan är hur det påverkas av detta:

 

75 % av de våldtäktsdömda i Gävles tingsrätt har sitt ursprung i Mellanöstern


Den 13 augusti var SD ledaren på besök i Gävle och presenterade Sverigedemokraternas politik. En av Sverigedemokraternas starkaste invändningar mot dagens invandringspolitik är givetvis de konsekvenser av otrygghet, kriminalitet och lidande som den ger upphov till.

Brottsförebyggande rådet (BRÅ) har redan publicerat att utlandsfödda har en överrepressentation på 500% i förhållande till Svenskfödda som i sig är födda av svenskfödda föräldrar.. puh.. Men denna statistik blir rätt skev eftersom den drar alla invandrare med i statistiken. Vissa invandrargrupper står för en lägre brottslighet än Svenskar.


Sverigedemokraterna har kikat på statistiken som gjordes i Sverige i mitten av 90- talet av BRÅ, där ursprungsland framgår, och funnit att vissa invandrargrupper står för en skrämmande överrepressentation medans andra ligger väldigt lågt som beskrevs ovan. Förmodligen har man också tagit intryck av hur våra Nordiska kollegors rättsväsende hanterar fakta kring dessa frågor, där den mest graverande uppgiften nog kan sägas vara den att 100% av överfallsvåldtäkterna i Oslo så misstänktes folk från "icke-västliga" länder. Se film här


Oslo polisen har nu använt denna metod i 4 år för att bättre kunna förebygga brott, genomföra seminarier med invandrargrupper från Mellanöstern, kartläggning av kvinnosyn och människosyn etc etc. Det har kommit mkt längre än Sverige således. Polisledning anser också att denna fakta bör komplettera beslutsunderlaget för vilken invandring Norge skall bedriva. Rent av som det anstår en demokrati.


Den statistiken som Åkesson nu presenterade i Gävle är hämtad från en pågående kartläggning som SD låter göra. Partiets utredare har begärt alla våldtäktsdomar från Sveriges tingsrätter under förra året.

– Vi ska belysa den nya våldtäktsvågen, säger Jimmie Åkesson.

Förutom kulturell härkomst hos gärningsmännen ska partiet undersöka deras socioekonomiska bakgrund och geografiska hemvist, enligt Jimmie Åkesson.

Hur de gjort undersökningen framgår inte av artikeln!

 

Det skall bli oerhört intressant att följa utredningens resultat ort för ort och då höra alla belackare förneka alternativt gråta ut om de utpekade invandrargrupperna.

Jag kan lova att de inte gråter ut om de våldtagna/skändade kvinnornas förstörda liv.

Jag har fått nog av förljugenheten och kommer aldrig backa in i skuggan igen!dn, dn, dn, dn, dn, dn, svd, svd,svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd,
svd, dn, ekuriren, gd, gd, expressen, expressen, expressen, expressen, expressen, sydsvenskan, gp, gp, gp, gp, gp, gp, gp, gt, gp, gt, gt, barometern, sydsvenskan, fria tider
fria tider, blt, blt, blt, blt
expressen


Kommentarer
Postat av: Ingvar Rydquist

Kan bekräfta härvid. År 1955, fick jag en första varning nere i Alexandria i Egyten, då jag skulle gå till läsrummet för svenskt sjöfolk, jag tänkte ta en kopp kaffe och läsa svenska tidningar, men blev överfallen och lyftad in i en kolsvart gränd, av ett gäng av ortsbefolkningen, som var klädda i långa vita nattsärkar och Jesus sandaler på fötterna.

Men inne i gränden kom jag tyvärr loss och ute på gatan igen, så lade jag iväg, med högsta hastighet ombord.

Gå för himmelens namn aldrig iland själv i muslimska länder, sade de äldre till mig.

Och att jag hade haft en väldig tur att jag kom därifrån, med livet i behåll, knivskuren eller ordentligt söndergökad i rumpan.

2010-08-15 @ 15:15:47
URL: http://rydquist@gmail.com
Postat av: Joakim

Dagens politiker kan aldrig få stopp på våldtäkterna, eller minska dem. De vägrar erkänna orsakerna vilket gör det omöjligt att nå lösningar.

2010-08-16 @ 03:54:31
URL: http://www.realisten.se
Postat av: martin

Vi behöver byta ut politikerna.

2010-08-17 @ 23:13:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0