Blogg listad på Bloggtoppen.se

Islam - Sveriges väg?

I almedalen hade Sverigedemokraterna den kände Islamkritikern Robert Spencer på besök. Spencer är vida känd i USA inte minst genom sitt prisade författarskap och sina frekventa föreläsningar runt om i världen.

Aftonbladet inledde sin artikel såhär: "Sverigedemokraterna använder Almedalen för att propagera mot islam – med hjälp av den amerikanske islamofoben Robert Spencer.

– Han tillhör den farligaste typen, säger Mohammed Kharraki, ordförande för Sveriges Unga Muslimer.

Författaren Robert Spencer tror att en muslimsk lobby försöker förstöra det västerländska samhället. Han hävdar att västvärlden står inför hotet att tvingas in i islam. I dag talar han i Almedalen för Sverigedemokraterna."


Det finns ingen religion som så ensidigt dominerar världscenen av terrorister som Islam! Ideligen genomförs terrorbrott, hatbrott mot oliktänkande och inte minst våld mot kvinnor. Guds lag eller sharia lagar borde vara tillräckligt för journalister att åtminstone uppvisa en sund skeptisicm mot dessa ockulta seder, eller?

 

Nej inte alls, inte för Aftonbladet..De använder nyspråk såsom Islamofoben Robert Spencer, för att nedvärdera hans kunskaper eller åtminstone hävda en ogrundad rädsla baserad på sjukdom och kryddar det med att det är kritikern som hatar!! Det är alltså inte Islam som hatar..

Till råga på allt anser man sig stärka sina teser genom att låta Mohammed Kharraki beskriva vad han tycker. Notera att det var Kharraki som själv hamnade i blåsväder då han bjöd in en känd muslim som ansåg att homosexuella skulle avrättas.

 

Aftonbladet går från klarhet till klarhet!

 

Politiker såsom Tobias Billström, Mona Sahlin, Fredrik Reinfeldt, Maud Olofsson, Lars Ohly, Maria Wetterstrand är alla starka påskyndare till såväl Muslimska friskolor, Moskébyggen och särkrav i största allmänhet. De fullständigt frossar i tanken att Sverige ska öka sin invandring och tävlar ideligen om vem som kan ta in flest. Just nu leder vänsterpartiet och miljöpartiet budgivningen, åtminstone i teorin- Det ska vara fri invandring till Sverige.

Eller inte riktigt skulle säkert Reinfeldt kontra med  - Under vår tid vid makten har vi slagit rekord i invandring så det så..

Så det blir väl oavgjort kan man säga.. Det rödgröna monstret vill i teorin släppa in alla som kommer hit medans de borgliga medlöparna vivinner i handlingskraft. GRATTIS!

 


Kolla filmen..medans den ännu finns!

 

 

 dn, dn, dn, dn, dn, svd, svd, SVD, SVD, svd, expressen, sydsvenskan, sydsvenskan, dn, gp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0