Blogg listad på Bloggtoppen.se

Moderaternas nya vänner

Efter den senaste publicerade väljarundersökningen där Sverigedemokraterna erhöll 4,3% av rösterna, gick Moderaternas partisekreterare ut och beskrev följande hos Svd.

"- Vi har en väldigt tydlig policy att inte samarbeta med Sverigedemokraterna. Om det blir ett oklart parlamentariskt läge i riksdagen kommer vi att söka ett bredare stöd för vår politik - i första hand hos Miljöpartiet, säger Per Schlingman till SvD.

Som Moderat väljare sedan 20 år så är det en smärre chock! Jag vet att många tidigare Moderata väljare har hoppats på en mer restriktiv asylpolitik under lång tid.

Mängden invandrare från fjärran kultur med siktet inställt efter helt andra mått än de svenska formligen väller in över våra gränser. Migrationshandläggare bokstavligen gråter ut sin frustration över att hantera en stor mängd bedragare som våra politiker lockar hit. Med fingret på avtryckaren säger de till migrationshandläggarna - SKRIV PUT!

Men även om vi bortser från vad jag är övertygad är en stark önskan hos diverse Moderater. Vad är det som lockar för Moderaterna med att arbeta med Miljöpartiet? Vad är så starkt lockande att man att av "policy" skäl ej vill arbeta med Sverigedemokraterna?

Vilket politiskt område kittlar då Moderaterna allra mest?

- Är det månne Miljöpartiets vurm för Islamister och Moskéer?
- Är det avvecklingen av kärnkraften?
- Är det kravlöshet i skolan?
- Är det "lägre straffsatser"
- Är det bensinskattehöjningar

Eller är det bara det starkaste kortet av dem alla nämligen följande direkt hämtat från Miljöpartiets webbplats:


"Vi tror inte på konstlade gränser, utan har en vision om fri in- och utvandring, där människor har rätt att bosätta sig och verka var helst de önskar.

Vi accepterar inte att den rika världen sätter upp höga murar mot dem som tvingats fly.

Vi vill att Sverige går före internationellt genom att lägga fram en plan för att på sikt införa fri invandring. Vi vill att Genèvekonventionen tillämpas på ett bredare sätt så att även natur- och miljökatastrofer samt krig räknas in som skäl för asyl.

Detta ska kompletteras med en generös flyktingmottagning. Sverige är ett land där våra egna invånare tidigare har tvingats fly för att söka lycka och förutsättningar för ett värdigt liv på annat håll. Det är därför inte rimligt att Sverige idag förvägrar andra människor den möjligheten.

Rätten att söka asyl är en mänsklig rättighet. Människor som har sökt sig till Sverige ska ha rätt att få sin sak prövad i domstol. Sverige och övriga Europa behöver en mer human, solidarisk och rättssäker flyktingpolitik"Nu ska Moderaterna alltså samarbeta med några som tom i skrift uttrycker att Sverige är en konstlad gräns..
Detta är oerhört graverande,..ehh det var fina ord. Det jag menar är att landsförräderiet är satt i skrift..+


Bra för Sverige?

Nu får Ni verkligen kämpa för att behålla Moderater traditionella väljare, jag ska göra allt jag kan för att Ni ska förlora röster, samtidigt vill jag framföra en ursäkt till de nationalister som tidigare har försökt få mig att förstå.

Jag kan bara be om ursäkt för att jag lagt 20 års röstande på Moderaterna och nu kämpa för att Sveriges första nationalistiska parti ska ta plats i Riksdagen till hösten.

/Ceasar


SVD, SVD, SVD, SVD, SVD, DN, DN, DN, DN, DN, DN Expressen, Aftonbladet, Aftonbladet, Mynewsdesk,  DN

DN, SVD, SVD, Aftonbladet, Aftonbladet, Aftonbladet, Expressen,  DN

Kommentarer
Postat av: Fria Svenskar

Man skall inte be om ursäkt för att man blivit vilseledd. Moderaterna VAR en gång något bra, det förändrades när de fick smaken av makt. Sedan dess är det allt som gäller, att kunna skopa ur köttgrytan så mycket pengar som möjligt och att behålla makten, oavsett priset - Dvs, att sälja ut Sverige och gå i koalition med landsförrädarna som hade makten innan.Det finns inget som värnar Sverige i regeringen idag, tvärtom, och i mina ögon finns det egentligen bara en lösning, helst fredlig, men går inte det - Tja, vad har vi för val?

2010-06-16 @ 10:56:18
URL: http://friasvenskar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0