Blogg listad på Bloggtoppen.se

Sverige är verkligen de identitetslösas Mecka - Av Merit Wager

Merit Wager tidigare Medborgarnas flyktingombudsman skriver följande på sin blogg idag:


"Sverige är verkligen de identitetslösas Mecka!


Jag har träffat ett antal personer som kommit hit som anhöriga och gäststuderande som kommit till Sverige med pass. Många av dessa personer dyker sedan upp som asylsökande, nu utan pass och med en falsk identitet och en uppdiktad berättelse om förföljelser med mera. Som inte har inträffat eftersom personen i fråga har bott i Sverige i flera år, med tillstånd från Besök och Bosättning. Man träffar dem då och då, p.g.a. anonyma tips eller egna misstankar, men mörkertalet måste vara stort. Och ännu större blir det när ”kortare väntan” förbjuder oss att utreda ordentligt och gå på djupet i varje ärende.

 

Syskongifte är vanligt och man behöver ju bara låtsas vara gift i två år. Sedan får man PUT och då kan man ”skilja sig” och ”råka träffa” sin riktiga make eller maka på Internet eller genom besök i hemlandet. Om lurendrejaren är en kvinna så har hon redan sina barn här, de har också fått tillstånd när mamman gifte sig med sin bror. Men om lurendejaren är en man så får han säkert ta hit sina barn som varande barn till den nya kvinnan som han träffat efter den så uppslitande separationen från sin egen syster.

 

 

Om bara några dagar blir GD:s vision verklighet: Om en asylsökande fått barn med en person som är bosatt här  så får han eller hon PUT direkt. Detta helt oavsett om personen i fråga har styrkt sin identitet, antar jag eftersom styrkt identitet inte är krav för PUT. Och inte heller görs det något DNA-test utan det räcker att de nyblivna föräldrarna intygar för familjerätten att barnet är deras gemensamma och att de visar att de har gemensam vårdnad av barnet. När PUT sedan har har beviljats så kan vem som helst av dem ångra sig och komma på följande:

 

”Det är sant att jag minsann hade sex med någon annan också,  men jag  hade glömt det och när jag ansökte om tillstånd/när jag intygade att en asylsökande var far till mitt mitt barn eller att  personen i Sverige var far till mitt barn så handlade jag i god tro”.


Inte återkallas PUT då. som det borde! Och aldrig om barnet är svensk medborgare. Då kan PUT-personen ta hit sin riktiga familj och alla är lyckliga i all evighet. Detta är vad GD:s Vision innebär: att få hit smarta tricksare med med familjer som kommer efter två år; familjer och ”ensamkommande barn” som saknar asylskäl och som ljuger om sin identitet,  samtidigt som man utvisar människor som visar vilka de är  och som talar sanning men vilkas asylskäl inte är tillräckliga. Afghanistan är ju en fungerande demokrati, åtmistone i Kabul. Irak likaså. Liksom nästan alla andra länder. Förutom Somalia och Eritrea. I fall man bara säger sig komma därifrån får man PUT direkt och det spelar ingen roll om man kan språket eller inte.

 

Återigen berättelser som regering, riksdag, gammelmedier, myndigheter, organisationer bryr sig om eftersom man i Sverige inte bryr sig om att lögnare, lurendrejare, utnyttjare och terrorister flyttar till Sverige i falska identiteter, med andras barn, gifta med syskon etc – kort sagt med varenda uppgift helt felaktig, för livstids försörjning på grundval av stora lögner. Migrationsverkets generaldirektör har i åratal tillåtits ha verket som en lekstuga och genomfört ”visioner” som är skadliga för landet både nu och i framtiden. Och det finns ingen som vill stoppa galenskaperna. Ingen."

 

Jo Merit det finns väldigt många som vill stoppa galenskaperna och detta landsförräderi. Tyvärr vet fortfarande inte en tillräckligt stor del av befolkningen om hur illa det står till och en annan del av befolkningen vet om, men vågar inte ifrågasätta pga av stigmatiseringen av oliktänkande.

Tillsammans ska vi stoppa detta, vi är på din sida Merit!

Vi är på Sveriges sida

 

DN, DN, DN, SVD, SVD, SVD, SVD, Expressen, Aftonbladet, DN, Expressen


Kommentarer
Postat av: Micke

Helt rätt! Denna information behöver spridas innan valet så medborgarna får reda på sanningen om denna totalt ansvarslösa politik som förs på skattebetalarnas bekostnad. Allt emedan PK-media kontrolleras av politikerna och partipiskorna svingas vilt över landet för att skriva kontrakt med staten om emmottagning av de stackars ensamkommande flyktingbarnen, som bättre borde kallas gruppsmugglade islamiska flyktingankare.

2010-06-15 @ 22:15:08
Postat av: Ceasar

Hej Micke,Alla de som jobbar inom det förljugna verket borde gå samman, då kan de inte bli avskedade för att flagga missförhållanden och inte minst de brott mot Svensk lag som ideligen tillåts i praxis.Skicka gärna vidare informationen.. Allt hänger på att folk får reda på hur det faktiskt förhåller sig i vårt land.Tack för kommentarenCeasar

2010-06-15 @ 22:35:40
URL: http://sverigefidelis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0