Blogg listad på Bloggtoppen.se

Våldtäkternas förljugenhet i Sverige

Med överfallsvåldtäkter varje dag i vårt land, så hör det till vardagen att läsa om hur flickor blir överfallna, misshandlade och skändade av inte bara en gärningsman utan allt oftare av flera..

Med beslutsamhet väljer man ut sina offer, närmar sig, anfaller i grupp för att slutligen övermanna sitt kvinnliga offer. Med en råhet som förr var mkt sällsynt i Sverige håller inte sällan svinen fast sitt tagna byte och turas om att våldta.

Dagens löfte från mig kan skrivas ungefär såhär, Jag hoppas att jag får komma på Er svin just då ni som allra mest känner Er som rovdjur, just då när Ni njuter som allra mest av att skända flickorna.

Just då vill jag se in i Era ögon då ni inser att Ni precis blivit förvandlade till offer..Jag hoppas innerligt att jag träffar på Er.

Precis såhär vet jag att allt fler tänker då man läser om våldtäkterna, låt oss därför repetera trenderna och statistiken.


Överrepresentation i Norge:

"Detta innebär att överrepresentationen hos tex Afrikaner i förhållande till etniska norrmän baserat på deras befolkningsandel enligt rapporterna och statistiken presenterad från officiella källor är: 11,3 gånger. Medans den är 15,8 gånger f ör invånarna med sitt ursprung i Mellanöstern.

Överrepresentationen för Irakier var dock störst. En av 373 Irakier var en våldtäktsman (år 2004) medans samma siffra för etniska norrmän var en av 10275. Det är alltså 27,5 gånger vanligare att en irakier våldtar än att en etnisk norrman gör det. "


Inte ens när flickorna blir våldtagna är detta tillräckligt intressant för svenska politiker och journalister. Att undvika att som man brukar säga att skuldbelägga en hel grupp så undviker man helt att publicera känd information.

Kvinnosynen är inte likadan överallt, människosynen är inte likadan överallt. Konstigt nog är det sådana som jag som vill ha alla korten å borden, för att undvika brotten såväl preventivt som reaktivt som beläggs med epitet som rasist och diverse mörkläggningsord.


Överfallsvåldtäkternas utveckling i Sverige:

1999: 361

2000: 367

2001: 402

2002: 404

2003: 523

2004: 555

2005: 740

2006: 699

2007: 837

2008: 881

2009: 966

Källa: Brå

Med andra ord så är vi nu uppe i 2-3 varje dag! Någon som inte tror det korrelerar med invandring från Mellan Östern och Norra Afrika?


Hur länge till ska nuvarande invandring få fortsätta?

Ceasar


DN, DN, DN, DN, GP, GP, DN

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/kvinnan-var-pa-vag-hem-fran-festen-valdtogs-av-tre-man_4854275.svd
http://www.svd.se/stockholm/nyheter/flera-valdtakter-i-stockholm-under-fredagsnatten_4854315.svd
http://www.svd.se/stockholm/nyheter/kvinna-misstankt-drogad-och-valdtagen_4854495.svd
http://www.svd.se/stockholm/nyheter/tva-overfallsvaldtakter-i-soderort_4854457.svd
http://www.expressen.se/Nyheter/1.2021806/kvinna-gruppvaldtogs-pa-kyrkogard
http://www.expressen.se/ledare/1.2021973/sakine-madon-lardomen-fran-rinkebys-brander
http://gt.expressen.se/nyheter/1.2022001/kvinna-overfallen-och-valdtagen-i-gardsten
http://gt.expressen.se/nyheter/1.2021844/jan-sprangers-folk-forstar-inte-att-kniven-ar-ett-livsfarligt-vapen
http://www.dn.se/nyheter/sverige/orolig-sommar-gav-kortare-lov-1.1119974
http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7282123.ab

Kommentarer
Postat av: mARIE

Det är invandrare som våldtar mördar misshandlar ljuger och själ

Därför stoppa massinvandringen!

2010-06-12 @ 11:36:13
Postat av: Ceasar

Det är långt ifrån bara invandrare som ligger bakom alla de brotten du nämner. Däremot så är statistiken väldigt tydlig när det gäller just grova våldsbrott inklusive våldtäkter.Ett stopp på bedrägeriinvandringen under asylskäl är således ett mkt rimligt krav utav såväl ekonomiska skäl och utav inte minst av humanitära skäl.

2010-06-12 @ 12:07:44
URL: http://sverigefidelis.blogg.se/
Postat av: Englands poängsystem

Jag framhåller att Sverige ska ha samma invandringspolitik som England. Endast högutbildade ska få komma in i landet, resten ska nekas inträde. Varför måste Sverige ta emot flyktingar? Vi har en befolkning på knappt tio miljoner och vi har egna saker att ta hand om. Våra skolor har nedskärningar, vår utbildningsnivå är låg i grundskolan (matematik! datorlära!), vi ska vara själviska och vi ska ta för oss. England har ett utmärkt poängsystem, jag läste igenom deras regler nyligen. Varför får vi inte göra på samma sätt?

Postat av: Illwill

Ceasar: "långt ifrån" var kanske fel ordval. Det är inte bara invandrare (från vissa specifika folkgrupper) som begår dessa brott, men de är absurt överrepresenterade. Ser man till gruppvåldtäkter iof så är det ENDAST invandrare från MENA inblandade."mARIE": ditt inlägg var inte bra. Att bara spy ur sig ord blir sällan rätt. Klart du var upprörd när du skrev (skulle förklara hur namnet blev) men försök få till korrekt stavning och grammatik. När jag läser ditt inlägg så är det väldigt lätt att ignorera det som "nån idiot". Lär dig av Ceasar.

2010-06-12 @ 18:16:17
Postat av: Ceasar

@illwill: Ja det har du rätt i, det var ett olyckligt ordval som riskerar att dölja det faktum som statistiken så riktigt pekar på.Tack för kommentarerna, alltid kul att få feedback.

2010-06-12 @ 20:31:05
URL: http://sverigefidelis.blogg.se/
Postat av: Jonas

Vad är det för nonsens om att vi borde ha samma invandringspolitik som Storbrittanien???

Har du någon aning om hur det ser ut i t ex London? Tycker du ska ta en titt på den här videon

http://truthtube.tv/play.php?vid=3233Spelar föga roll om de är högutbildade eller inte, varför ska vi upplåta vårt land till enorma mängder etniska främlingar? Jag har själv t ex inget emot östasiater, det är generellt sett riktigt bra människor och jag gillar deras ofta ödmjuka, tillbakadragna sätt. Men det betyder verkligen inte att jag vill se en miljon kineser i Sverige, hur välutbildade de än är. Det här är Sverige, det tillhör oss svenskar och vi har ärvt det av våra förfäder. Vi förvaltar det för kommande generationer.Några enstaka procent utlänningar går väl an, rent generellt så kan man säga att folk från närområdet har större "rätt" att vistas här än direkta rasfrämlingar från helt andra delar av världen.Med det sagt så tror jag det här landet är kört för all framtid, nu handlar det om att försöka begränsa skadorna. Likt brandmän som räddar värdefulla föremål ur ett brinnande hus.Illwill: Men vad nu då. Du skriver en sak först, och sen i nästa mening heter det att

"Ser man till gruppvåldtäkter iof så är det ENDAST invandrare från MENA inblandade."

Vad hände egentligen där? Slant fingrarna på tangentbordet?

Självklart finns det även svenskar som gruppvåldtar, något annat vore märkligt då vi trots allt är en 7-7,5 miljon svenskar i det här landet.

Och när du använder begreppet MENA så exkluderar du ju alla negroider, men det tror jag du själv är medveten om.

2010-06-12 @ 20:31:53
Postat av: Ceasar

Tjena Jonas,Tack för kommentaren! För mig spelar det stor roll om ngn invandrare kommer hit för att ta anställning i förhållande till om det är personer som jag ska försörja å ena sidan ekonomiskt och dessutom om de utgör en fara för mina döttrar.Med det sagt så vill jag fortfarande att Sverige ska förbli ett Svenskt land med Svenska värderingar, Svensk kultur och såklart Svenskar i överlägsen majoritet.Mkt bra kommentar Jonas!MENA länderna utesluter inte negroider då MENA betyder just Middle East & North Africa. Somalia har ju som bekant i stort sett bara negroider.

2010-06-12 @ 22:03:11
URL: http://sverigefidelis.blogg.se/
Postat av: Arne2

Om den Norska överrepresentationen är representativ även i Sverige måste våra politiker reagera omedelbart!Var är Feministerna!! Var är statistiken från BRÅ! Var är oppositionsbildarna i journalistkåren, är inte detta tillräckligt viktigt?

2010-06-12 @ 23:21:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0